Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günlerdir dukanla ilgili yazılar okuyup duruyorum atakta 4 günüm gayte güzel gidiyor pek zorlanmıyorum yürüyüşlerimi yapıyorum
süt peynir yoğurt hepsinin light olanından tüketiyorum
şimdi kafama takılan meseleler oldu biraz
ilki saç dökülmesi problemi oluyor denmiş ben de zaten var daha da fena boyutlara gelmez değil mi dün vitamine de başladım bu arada
bir de ömür boyunca yulaf kepeği kullanma ve haftada 1 gün protein diyeti yapma aslında yapılamayacak şeyler değil ama ihmal edilme olasılığı çok fazla bence bir süre sonra bunlar gözardı edilebilir ve edilirse verilen kilolar geri mi alınır hemen bütün emekler boşa mı gider acaba
kastım tıka basa ye ama kilo alma diye bir garanti değil ama makul beslenip de bu kurallara uymazsan yine de mi kilo alacaksın
kafam karıştı sanki biri beni aydınlatabilirmi acaba

biraz kendimden bahsedeyim 38 yaşındayım 2 kızım var
diyet maceram 1 mart 2011 da başladı sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaparak 2011 kasımında 79 kiloya indim tabii 90üstü topiğindeki arkadaşlarımın da desteğiyle
şimdi mesele şu ki 1 senedir kilo veremedim tabii kaçamaklar arttı bu yazdan beri 5 kilo civarı aldım dikkat ettiğim dönemlerde de veremedim malesef az da olsa hafiflemenin rahatlıyor oluyor işte
sonunda 1 aralıkta dukana başladım kendimi terbiye etmem şart olmuştu
bundan sonrası Allah kerim

Hoş geldinn
Öncelikle tavsiyemiz kitabı hatim etmen...
Bloğunn ilk 20 sayfasını da okuman oldukça faydalı..
Bilinçlisinnn en azından. Ama lütfen kitapsız olmazmı falan deme taşlarızz :)

Ben senin adını kalbime yazmışımmmm.
EKİM EKİM EKİM EKİMM EYLÜLERTEMM BENİMM

Amaniinnn!! Sen ne zaman 10 kilo verdin de güçlendirmeye geçtin Hay maşallaahhh 2 ayda verdin mi 10 kiloyu yahuu

Ben tekrar ataktan başladım, minik çekirgeler mezun oliiyyy :96:

Darısı başımaaa 2 ayda 5,5 kilo versem yeter bana Azcık da siz bizi gaza getirin çekirgeler :)) Verebilir miyim kiiii

dely'ciğin seni görünce tırsıyorum

aklıma perşembe bildirimi geliyo

Zayıflayın çekirgeleeerrr!!! Şıırrraaakkk!!

günaydııııııın
Ankara çok güzel bugün

yağmur, arkasından kar.... her yer temizlendi sanki

Güzel kelimesini yağmur ve karla bağdaştıramıyorumm Iyyyy!!! Kapalı ve soğuk havalardan neffret ederiimmm!!! (Kızgın şirin =) ) Her yer pis kalsa da olur

Afiyet olsun minik keçii :) Aman dikkat ett

Burdayım wallaa.
Ay gözlerim yaşardı yaaa. Dost meclisi gibi olduk. Buluştuk yineeee :)

İpeeekkkkoooo

Hoş geldinn
Öncelikle tavsiyemiz kitabı hatim etmen...
Bloğunn ilk 20 sayfasını da okuman oldukça faydalı..
Bilinçlisinnn en azından. Ama lütfen kitapsız olmazmı falan deme taşlarızz :)

teşekkür ederim
kitabı okudum topikten sayfaları değişik blogları da takip ediyorum devamlı

Canım benimmmmm :)))

Hayır ama sen bi gün önce cetvel yayınlamıştın vardın ya, olan bana olmuş kuzum :))))

Ama kuzu sen nezamandır yoktun buralardaaaa ondandırr. Neslee de yok mesela o listede. O da saldı bu aralar iyice. Çok çalışıyor kuzu çokk. Bu sabah kargalara krep yapıyorduuuu... (Henüz aç kargalara..)

Günaydın kızlar ben geldiiimmmmm
size bildirimde bulunayım.dünden bugüne _600
valla uzun zmaan olmuştu böyle bir eksi görmeyeli,çoook sevindim
ticker'ımın bile altındayım yahuuu

.......
Hayır ama sen bi gün önce cetvel yayınlamıştın vardın ya, olan bana olmuş kuzum :))))

Ne listesiymiş ooo :)

Bu arada benim tickerim geri gidiyo farkında mısınız hahhahaa Biraz daha çalışsam en başa dönecekmişim de, fazla çalışmiyim dedim Hadi başladık bakalım Hayırlısıı... Ben bunu 2. Dukan saymıyom yaaa!! Bana neee!! 1'in devamı sayılır de mii? Sayılmaz mıı?

Son düzenleme:

Medoooşşşş!! Hoşgeldiinnn!! O eksilerden bana da göndeeeerrr.. Gerçi dün resmen 63,5 çıkmıştım da bugün 62,5 çıktım neyse ki

Ben yine geç kalktığımdan kelli :S Kahvaltı yapmadım yaaa Dün de yapmamıştım :S Akşam aldığım sütler, yoğurtlar da evde kaldıı.. Başım ağriiyy, midem kaziniyy... Öğlene kaldı 1 saat 15 dakkaaa :97:

Şehir dışında olduğumdan sporu da ihmal etmiştim. Akşam yine devaaammm

kız maaşalllahhh ne çabuk geçtin güçlendirmeye vallahi tebrik ederim
senin azimli çekirge olduğun belliydi,darısı prenssevgilisinin başına

Günaydın DUKANCANLARRR.
Soğuk bir kış gününden en baharlı en kelebekli en aşk doluuu bir merhaba alemeee..
Aralıkta aşk başkadır demişmiydimm :)

aşkkk böcüğğüüüü sen böyle her ayı sayacak mısın

Medoooşşşş!! Hoşgeldiinnn!! O eksilerden bana da göndeeeerrr.. Gerçi dün resmen 63,5 çıkmıştım da bugün 62,5 çıktım neyse ki

kuzu vallahi 69.4 çıktım bu sabah yahuuu
ama sen de düne göre _1000 çıkmışsın süper
benim anlamadığım sen güçlendirmeye geçtikten sonra tekrar atakla mı başlıyoruz sandın,napıyosun anlamadım ki ben
niye başa döndün kuzu,kilo alıyor olmaktan mı korktun ki

Biz baya baya yimeğe başlamıştık yaa.. Özellikle ben yani Biz derken Ness ve prensesi de saydım E haliyle kilo alıyordum canım. Baya bırakmıştım yani sıkıntıdan.. Baştan başladım Pazartesi müstakbelprenses de başladıı.. Ness de bizden 3-4 gün önce başladıydı. Ama en çok şişen bendim.. Baksana tickerımın yarısını geri döndüm. Yönü değişti nerdeyse O kadar iradeli değilim maalesef.. Ama kıyafetler yine yakışmayınca.. Olmaz dedim böyle.. Başladım.. Sınırlı falan da yemiyorum. Spor da yapcam.. Bakalım 1-2 ayda dönebilecek miyim eski halimee..

Son düzenleme:
Ama kuzu sen nezamandır yoktun buralardaaaa ondandırr. Neslee de yok mesela o listede. O da saldı bu aralar iyice. Çok çalışıyor kuzu çokk. Bu sabah kargalara krep yapıyorduuuu... (Henüz aç kargalara..)

Biliyorum canım, haklısın :) Kargalara krep ha

Vayy medos, kim tutar seni

Evet yaaa, bir geri gidiş durumu var :)) 2. olur mu canım, devam bu devam :)

Günaydın arkadaşlar... Bugün 2. günüm... ve şoklardayım bir günde 600 gr gitmiş inanamıyorum.... Bu kadarını açıkçası beklemiyordum.. Çok mutluyum.

Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
1 dilim hindi janbon ve çay ( şekersiz )

selamın hello millet bikaç gun girmedim yeni arkadaslar gelmiş,hoşgelmiş..ama nerdeyse kimseyi tanımıor gibi oldum bi an

selam kızlar bugunki menum

sabahmlet(1yumurta biraz yulaf kepeği ve peynir)

öğlen :sütlü kahve

akşam:sarımsaklı yogurt yulaf kepeği ve haslanmış brokoli :)

öglen sadece sutlu kahve mı? yedıklerınız cok az.nerdeyse yumurta dısında hıc proteın yok.bu kılo werısınızı cok etkıler.proteın arttırımı yapın.

yulaf kepeğii nirdee

cnm iş güc yogunluk derken boşladık walla sayfayı haklısın

bencede 5 kılo ıcın cekılecek dert deıl.ayrıca bunu omur boyu surdurmek zorundayız.muhtemelen 5 kılo werıldıkten sonra omur boyuda proteın gunune,yulaf kepegıne dayanamayıp bırakacaklar ve verdıklerı kıloyu gerı alacaklar..bilinçli bi şekilde yapmak lazım.

ben martta basladım o zmndan bu konu wardı ztn,,yeni bişi deil ki bu yagsız lıght peynırler cok fazla ıslenmıs oldugu ıcın tawsıye etmıor onun yerıne lor tuketebılırsınız o uygun.ben seyır boyunca yörsan böreklik lor tukettım kahwaltıda..

aaa sen ne zmn guclendırmeye gectın ?? hadı gozun aydın :)

Günaydın DUKANCANLARRR.
Soğuk bir kış gününden en baharlı en kelebekli en aşk doluuu bir merhaba alemeee..
Aralıkta aşk başkadır demişmiydimm :)

olan war olmayan war kardesimm yaa reklam yok

çok güzel bir duygu olmalı darısı başımıza

güçlendirme döneminde kilo alırmıyım diye benimde korkum var:44:

buralarda ol, bize bilgi ver canım... tecrübeler bu diyette alın değerinde

güçlendirmede kilo alırım die korkmayın boşa cunku almıyorsunuz..bende o korku ıle 1 hafta fazladan seyırı uzatmıstım ama hıc korktugum gıbı olmadı.we ben odul ogunlerını cok kez butun bır odul gunune cewırmıs bı ınsanım suan guclendırme 2.yarıdayım 3 hafta oldu gecelı.we cumartesı 51,2 kg geldım. guclendırmeye 54 ıle gecmıstım.onca kacamaga ragmen dusun nerdeyse 3 kılo werdım guclendırmede sız kurallara uygun yaparsanız belkıde daha cok bıle werırsınız.

ewt cnm bunu ben önermiştim arkadaslara.dukandan oncede kullanırdım ztn,,gayet memnunum.sac dokulmem flnda azaldı.

cok guldum yaaa tickerin geri geri gitmesi olayına ee dmk canı degısıklık ıstıo zawallının,,herkes gıdıo mersıne o gıdıo tersıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…