Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ehehheee

işler tikırında işte ne güselll

zabahınan baktım ki 2.sezon kilo skorum : 3 günlük atak + PS gününe rağmen -2,5 kilo :)) dely ve tüm dukandan bıkanlar !! devam devam devammm!!

Heyooooo Ben de vermek istiyom ben deeee Darısı başımızaaa Nesliiimmm!! Maşallaaahhh!!!

Yeşil çaaayyyy

Merabaaa canaııımmm Sen kilona takılmaaa, o da takılmasıınnn İnşallah nazarımız değmemiştiirr, ama biz kem göz değiliz kiii Maşallah azracan'aaaa gidecek gideceeekkk Accık da yürüyüş ve spor amaaa

Ozzycim, datlu Ekim korumadaaa Korumada 3 kaşık yiyorsuunn. Her bi şeyi bitirdi yani çalışkan EKİMMM!!

Canım Ozzy senin korumada olduğunu bilmiyor heralde. Ben öyle anladım. Karışıklık ordan oldu.

Son düzenleme:
Selam Bayanlar,

Bu satırları size okuldan yazıyorum. Deneme sınavında gözetmenim fırsat bu fırsat yazayım dedim :)

Sabah 82,600 geldim (yani geçen perşembeden bu yana 1 kilo daha gitmiş ve aşure kaçamağıma rağmen.)

Çok sevindim. Ama o aşureyi eritmek için neler yaptığıma inanamazsınız. dün akşam 2 bardak yeşil çay 3 bardak biberiye çayı içtim :) çılgınlar gibi hareket ettim sonuç müthiş.
Rabbim devamını nasip etsin. 80 i gördüğüm gün çığlık atarak mesaj yazacağım size :) söz :)

Kızz medesamm duy sesimi.. Organizasyon yapacaz daha haftaya buluşma için kızzz..

Bi arada izmirdekiler ve akşam iş çıkışı saatlerinde 18:30-19:00 gibi alsancakta buluşmaya katılmak isteyenler ses versin de yavaştan liste yapalımm..

Buluşmamız 10 aralık haftasında olacaktır..

Hee bir de illa şu gün olsun ya da bu gün olmaz diyen var mı??

ekim bence arkadas seni seyirde sandı.sen korumaya gectin artık.o nedenle kıtaptada belirttiği üzere gunde 3 kasık yulaf kepegı tuketmek zorundasın cnm.

kesinlikle seyirde sandım:) herkesi kendim gibi sanıyorum. şöyle ki face de de yulaf kepeğimizin limiti arttı diye dolaşınca ilgimi çekmişti. ben yine aynı tarz düşünce sandım. neyse ki netleşti.

Bugünkü menümü de vereyim hemen:

Sabah 200 ml light süt

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle 1 light ton balığı, 1 bardak ayran

Ara 1 kocaman fincan biberiye ve yeşil çay (termos bardağım var onun içinde demliyorum okulda. termos 2 su bardağına denk geliyor. şu an onu içiyorum.:))

Akşam peynirli yumurtalı omlet(kepeğimi de içine katarım) , yoğurt, 1 kaseden az dana eti kavurması (önce haşladım, sonra teflonda kavurur gibi yaptım.maksat et yemek değil mi?)

Su 1 litre civarında içtim, daha da içeceğim.

Akşam misafirliğe gideceğiz, tabi ben sadece yeşil çay içerek geçireceğim geceyi.

Ayrıca bugün nöbet günüm ve sabahtan beri her teneffüste okul bahçesini turladım. Çıkışta da yürüyüş yapacağım. Arkadaşlara da arabasız gitmeyi planlıyorum, yağmur yağmazsa inşallah.

Azra hızlı hızlı verdi ya, şimdi biraz duraklama çok normal, afalladı vücut. Gidecek tabi, callan a da başlayacak 2 güne kadar

Evet Dely im benim ben kepekten eminim ben ya, şimdi güzel tarifler bakayım çerez gibi yemelik, çok dikkatle uygulamalıyım ki korumayı, gözlem yapabileyim ilk günlerde.

kesinlikle seyirde sandım:) herkesi kendim gibi sanıyorum. şöyle ki face de de yulaf kepeğimizin limiti arttı diye dolaşınca ilgimi çekmişti. ben yine aynı tarz düşünce sandım. neyse ki netleşti.

Olsun canım benim, ne zararı var ki, sen güzelce seyret, fazla yeme ama yine de :)))

hangi aralıkta aralığa aşkı tıkıştırdın yipekkk :)

ben omega 3+ b12 vitaminleri ve şampuan değişimiyle çözdüm..
REVALİD şampuan var sadece eczanelerde satılıyor fiyatı uygun sayılır serimi saç kremi koruma kremi falanda var İsveç markası süper 15güne saçlarım kendine geldi hem dökülmüyor hem çok parlıyor düzenli kullanan arkadaşımın önünde saçlar çıktı.bu arada 65 i gördüm ocağa kadar 4kilo daha verirsem süper olacak.hiç kaçamak yapmadım 1aydır az kaldı inş.şaka maka 18 kilo gitti.bırakmasaydım şimdi korumada olurdum ama ben hala seyrediyorum...

O zaman yılbaşında buluşabiliriz Zeynep :))

Günaydın DUKANCANLARRR.
Soğuk bir kış gününden en baharlı en kelebekli en aşk doluuu bir merhaba alemeee..
Aralıkta aşk başkadır demişmiydimm :)

Günaydınn canımmmm

Hiç kaçamak yapmadım ama diyabetik sarelle yedim 2kaşık oda kaçamak sayılıyormuş bilmeden yedim diye herhalde duraklama yapmadı şimdilik haftada 1200gr gidiyor benden ortalama zaten canımda istemiyor bişey sabahları yulaf kepeği ekmeği peynir öğlede tavuk ızgara akşamları köfte ayran yiyorum sebze günlerimdede salata ekliyorum menüme sabahları 1akşamları 20 dk yürüyorum böyle işte

kızlar bi de paylaşmadan edemiyciğim..

şu an izmitte ablamın yanındayım,
eniştem ve ablam ikiside et süt yumurtadan nefret eden asla görmeye tahammül edemeyen insanlar..
Poğaçaya yumurta giriyo diye yemiyolar düşünün yani çilemi

onlar evden gider gitmez yumurta yapıyorum sonra kabuklarını çöpe atıyorum çöpü de ortadan kaldırıyorum yoksa beni evden kovarlar

O zaman yılbaşında buluşabiliriz Zeynep :))

Çok isterim konuşarak paylaşmak gibisi yok.ben yazarken artık nasıl yazıyorsam istediğim sonuca ulaşamıyorum geçen sene Şubat'ta da bu forumda yazıyordum oradaki arkadaşlarla böyle sorunlar yaşamadık yani yanlış anlaşılmadım bu sene ki arkadaşlar diyetlerine daha bağlı daha sıkılar maşallah zaten verdikleri kilolardanda belli sayelerinde bende işi ciddiye aldım kitabı bilezik daha okudum sonuçta fena olmadı dar falan ama 40beden oluyor inş.:2:

kuzum benim şükür saç sorunum kalmadı, başka birisinin yorumuna cevap idi o.. ayrıca marka ürün tanıtımı yapmakta sıkıntı olabiliyo, site yönetiminden uyarı almamak için aklında olsun.. Yoksa ben de 3 yıkamada mucize yaratan şampuanımı tavsiye etmemezlik yapmazdım ama şampuan dışında sırf diyetten dolayı omega ve b12 takviyelerini üstüne basa basa belirtmek istiyorum bir kez daha ..

Son düzenleme:
benle rachelfinede warız bu bulusmada unutmayın

Tamam kızlar, herkes gelsin :)

Evet haklısın canım :) İşi ciddiye almak gerekiyor canım, emeklerine yazık. 4 kilon kalmış bak. Ama bilezik ne anlamadım 40 beden olan bilezik mi? 40 bedene mi giriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…