ehehheee
işler tikırında işte ne güselll
zabahınan baktım ki 2.sezon kilo skorum : 3 günlük atak + PS gününe rağmen -2,5 kilo :)) dely ve tüm dukandan bıkanlar !! devam devam devammm!!
eksilere, yenilere, herkeslere merhabalar,
iş güç koşuşturmaca içinde yuvarlanıp gidiyorum. Herkesler iyi mi?
Kimse beni sormamış ama
2 haftadır kilo veremedim. zor durumdayım.
kepeği krep şeklinde tüketmeye başladım.
sabah 2 krep ve peynir. tabi çayla.
ara light sütlü neskayfe
öğle yarım tavuk göğsü fırınlanmış ve ayran
şimdi ne içsem????
kayfeci azradan sevgiler....
Merhaba,
Ben yulaf kepeğini gün içinde tüketmeyip, akşam vakti helva olarak yiyiyorum. Gerçekten süper oluyor. Kokusu bile sanki irmik helvası.. Tavsiye ederim. Bir konuya da netlik kazandıralım bence. Yulaf kepeğinin 3 kaşık olduğu gibi bir bilgi yok bildiğim kadarıyla. Dukan chat güncellemesini detaylı okudum orada diyor ki +1 yemek kaşığı olarak tolere gıda listesine ekleyebilirsin. Yani günde tolere gıdalardan toplam 2 tanesini kullanma hakkın olduğuna göre ve eğer kilonda duraksama yapmıyorsa o zaman yulaf kepeğini de tercih olarak kullanabilirsin. Yoksa verilmiş bir hak değil.
Yanlışsam düzeltin tabi..
Nasıl helva yapıyorsun canım?
Ben kitabı okudum orada her gün mutlaka 3 kaşık y.kepeği yemelisin diyor korumada, chat te ne yazıyor bilmiyorum ama şu bir gerçek ki güçlendirmede 2 dilim tam tahıllı ekmek hakkından dolayı, korumada da zaten herşey yiyebildiğim için acıkmıyorum ve boşluk hissetmiyorum. Senin okuduğun şey başka birşey sanırım, kitaptan hatırlıyorum ama yanımda değil. +1 ykepeğini normal hakkına ilaveten yiyebilirsin diyordu sanki :44:
ekim bence arkadas seni seyirde sandı.sen korumaya gectin artık.o nedenle kıtaptada belirttiği üzere gunde 3 kasık yulaf kepegı tuketmek zorundasın cnm.
ekim bence arkadas seni seyirde sandı.sen korumaya gectin artık.o nedenle kıtaptada belirttiği üzere gunde 3 kasık yulaf kepegı tuketmek zorundasın cnm.
Merabaaa canaııımmmSen kilona takılmaaa, o da takılmasıınnn İnşallah nazarımız değmemiştiirr, ama biz kem göz değiliz kiii Maşallah azracan'aaaa gidecek gideceeekkk Accık da yürüyüş ve spor amaaa
Ozzycim, datlu Ekim korumadaaaKorumada 3 kaşık yiyorsuunn. Her bi şeyi bitirdi yani çalışkan EKİMMM!!
Canım Ozzy senin gkorumada olduğunu bilmiyor heralde. Ben öyle anladım. Karışıklık ordan oldu.
Ahh kıyamam oralaramı gelin ettiler seniiii.
Chat sayfasında takıl işte hem bize tüyo verirsin hemde çaktırmadan dilini geliştirirsinn (ay bu ne tuhaf bir cümle oldu dil falann). Dana dili yasak DUKANda deyip konuyu fesatlaştırmıyorummm
evet buralara gelin geldim yazik bana(((ama iste isin icinde ask olunca dunyanin diger ucunada gidebiliyor insan :)))bir bakayim chat sayfasina soyledigin dogru dilimi gelistirmek acisindan ama siz yinede benim verecegim tuyolari pek ciddiye almayin yanlis falan ceviririm :)))))
Evet bence de, ama ükelalık etmek istemedim kızzz :)))
kesinlikle seyirde sandım:) herkesi kendim gibi sanıyorum. şöyle ki face de de yulaf kepeğimizin limiti arttı diye dolaşınca ilgimi çekmişti. ben yine aynı tarz düşünce sandım. neyse ki netleşti.
REVALİD şampuan var sadece eczanelerde satılıyor fiyatı uygun sayılır serimi saç kremi koruma kremi falanda var İsveç markası süper 15güne saçlarım kendine geldi hem dökülmüyor hem çok parlıyor düzenli kullanan arkadaşımın önünde saçlar çıktı.bu arada 65 i gördüm ocağa kadar 4kilo daha verirsem süper olacak.hiç kaçamak yapmadım 1aydır az kaldı inş.şaka maka 18 kilo gitti.bırakmasaydım şimdi korumada olurdum ama ben hala seyrediyorum...hangi aralıkta aralığa aşkı tıkıştırdın yipekkk :)
ben omega 3+ b12 vitaminleri ve şampuan değişimiyle çözdüm..
REVALİD şampuan var sadece eczanelerde satılıyor fiyatı uygun sayılır serimi saç kremi koruma kremi falanda var İsveç markası süper 15güne saçlarım kendine geldi hem dökülmüyor hem çok parlıyor düzenli kullanan arkadaşımın önünde saçlar çıktı.bu arada 65 i gördüm ocağa kadar 4kilo daha verirsem süper olacak.hiç kaçamak yapmadım 1aydır az kaldı inş.şaka maka 18 kilo gitti.bırakmasaydım şimdi korumada olurdum ama ben hala seyrediyorum...
Günaydın DUKANCANLARRR.
Soğuk bir kış gününden en baharlı en kelebekli en aşk doluuu bir merhaba alemeee..
Aralıkta aşk başkadır demişmiydimm :)
Amaniinnn!! Sen ne zaman 10 kilo verdin de güçlendirmeye geçtinHay maşallaahhh 2 ayda verdin mi 10 kiloyu yahuu
Ben tekrar ataktan başladım, minik çekirgeler mezun oliiyyy :96:
Darısı başımaaa2 ayda 5,5 kilo versem yeter bana Azcık da siz bizi gaza getirin çekirgeler :)) Verebilir miyim kiiii
kuzular verdimmm vermez miyimm hem de sizin sayenizde verdim :) diyete başladım hemen foruma girmedim,1 ay geçmişti bi kısmını zaten vermiştim geldiğimde yani :) ama yine de eylülde başladığım için gayet iyi bence de..vereceğim hesaplaşacağım kilolalarım var hala ama çok bölgesel popo bile değil ..direk bacaklarım o yüzden yapacağım tek sey spor..
Bi de güçlendirmede de 3 kilo vereceğimi umaraktan geçtim..
Günaydın kızlar ben geldiiimmmmm
size bildirimde bulunayım.dünden bugüne _600
valla uzun zmaan olmuştu böyle bir eksi görmeyeli,çoook sevindim
ticker'ımın bile altındayım yahuuu
Harikasınnn tatlımmmm
Ne listesiymiş ooo :)
Bu arada benim tickerim geri gidiyo farkında mısınızhahhahaa Biraz daha çalışsam en başa dönecekmişim de, fazla çalışmiyim dedim Hadi başladık bakalım Hayırlısıı... Ben bunu 2. Dukan saymıyom yaaa!! Bana neee!! 1'in devamı sayılır de mii? Sayılmaz mıı?
oooyy kuzumm tıkırın geriye gitmesinn görüp de tıkırına imrendiğim kişilerdensin,ilk geldiğimde 56-57 civarındaydın nazar mı değdi..diycem de uslu durmadın ki :))))
Didoşumm spor nası gidiyo ? son gelişmeleri takip edemedim sen de ankaradaydın bi ara onu saymazsak yani?
kız maaşalllahhh ne çabuk geçtin güçlendirmeye vallahi tebrik ederim
senin azimli çekirge olduğun belliydi,darısı prenssevgilisinin başına
Canım benim siz olmasaydınız biraz zor giderdi o kilolar :))
ben iyi kaptırdım canım yürüyüşler ve koşular ve callen sağolsun...spor çok hızlandırıyo vermeyi,bi de ben bişeyler yapmayı pek beceremediğim için sınırlı izinli de çok tüketmedim,sadece starbuckstan çaldığım splendalarla ipek pastası yaptım :) onun da hepsini nerdeyse 1 günde yemiştim bi de toplamda 1 paket bile etmedi tükettiğim süttozu..kakao da öyle 1 küçük paket bitmedi hala..stevia tatlandırıcı aldım canım istemedi bişeyler yapmak..duruyo öyle..
ama hala hayalimdeki görüntüme kavuşmuş değilim..
hala çalışmalara devam etmem lazım..
özellikle spor konusunda da titiz davranmam lazım..
REVALİD şampuan var sadece eczanelerde satılıyor fiyatı uygun sayılır serimi saç kremi koruma kremi falanda var İsveç markası süper 15güne saçlarım kendine geldi hem dökülmüyor hem çok parlıyor düzenli kullanan arkadaşımın önünde saçlar çıktı.bu arada 65 i gördüm ocağa kadar 4kilo daha verirsem süper olacak.hiç kaçamak yapmadım 1aydır az kaldı inş.şaka maka 18 kilo gitti.bırakmasaydım şimdi korumada olurdum ama ben hala seyrediyorum...
O zaman yılbaşında buluşabiliriz Zeynep :))
O zaman yılbaşında buluşabiliriz Zeynep :))
kuzum benim şükür saç sorunum kalmadı, başka birisinin yorumuna cevap idi o.. ayrıca marka ürün tanıtımı yapmakta sıkıntı olabiliyo, site yönetiminden uyarı almamak için aklında olsun.. Yoksa ben de 3 yıkamada mucize yaratan şampuanımı tavsiye etmemezlik yapmazdımREVALİD şampuan var sadece eczanelerde satılıyor fiyatı uygun sayılır serimi saç kremi koruma kremi falanda var İsveç markası süper 15güne saçlarım kendine geldi hem dökülmüyor hem çok parlıyor düzenli kullanan arkadaşımın önünde saçlar çıktı.bu arada 65 i gördüm ocağa kadar 4kilo daha verirsem süper olacak.hiç kaçamak yapmadım 1aydır az kaldı inş.şaka maka 18 kilo gitti.bırakmasaydım şimdi korumada olurdum ama ben hala seyrediyorum...
benle rachelfinede warız bu bulusmada unutmayın
Çok isterim konuşarak paylaşmak gibisi yok.ben yazarken artık nasıl yazıyorsam istediğim sonuca ulaşamıyorum geçen sene Şubat'ta da bu forumda yazıyordum oradaki arkadaşlarla böyle sorunlar yaşamadık yani yanlış anlaşılmadım bu sene ki arkadaşlar diyetlerine daha bağlı daha sıkılar maşallah zaten verdikleri kilolardanda belli sayelerinde bende işi ciddiye aldım kitabı bilezik daha okudum sonuçta fena olmadı dar falan ama 40beden oluyor inş.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?