Duraklama olmuyor yazsam tepki alırım o yüzden öyle yazdım bende olmadı bağırsaklarımı çalıştırdı ama siz yemeyin çıs olursunuz kızarlar.bende şimdilik bişey yok Perşembe tartılıp bakacam Müslüman diyeti diye bişey var 2öğün yemek tavsiye ediliyor bi bakın isterseniz yarından sonra ben orucum inş.borçlarımı tutayım hazır günler kısayken hayırlısı.
yERİM SENiii
Karnıma ağrı soktunuz yaaa
Maşallah kuzumaaa...
Evet canım. O civarlardaydımama sonra güçlendirmem korumaya döndü, korumam canavarlaşmaya Ben tok olsam da yerim yani.. O yüzden midem bi alışınca yemeğe durması zor oluyo :S Anca durdum.. Aldım kilolaaarrr İnşallah yeni aldığım için çabuk giderler.. Bunlar çünkü su falan da değil artık, baya kilo.. göbekte birikti. Bu arada karbonhidrat ağırlıklı beslenenler göbekli olurmuş. Karbonhidrat yağa dönüşürken göbekte birikirmiş. Ayynı ben :97:
Ankara'da spor yapamadım tabi, ama hem atakla başladım hem de bugün spora devam.. Sanki yeni başlamış gibiyim.. Ben de çekirgeliğe döndüm yineİnşallah veririm :) Bak senin verdiğin 10 kiloyu veremedim yaramazlıktan aylardır.
Dediğin gibi sınırlı izinlileri de çok kullanmamak lazım. En iyisini yapmışsın :129: Atakta kullanmıyorum şimdi. E bu benim 2. turum olduğundan, seyire geçince de çok kullanmıcam inşallah!! İradeli olursam tabiiiE yiyeceğim kadar yedim zaten 1-2 aydır. Hadi bakalım inşallahh giderler!! Maşallah sana daaa Darısı başımızaaa
Oyyy!! Ne biçim iş ooo :S Ama iyi ki birbirlerini bulmuşlar bariİşin zor, kolay gelsin
ulu insan :)))))))))
Duraklama olmuyor yazsam tepki alırım o yüzden öyle yazdım bende olmadı bağırsaklarımı çalıştırdı ama siz yemeyin çıs olursunuz kızarlar.bende şimdilik bişey yok Perşembe tartılıp bakacam Müslüman diyeti diye bişey var 2öğün yemek tavsiye ediliyor bi bakın isterseniz yarından sonra ben orucum inş.borçlarımı tutayım hazır günler kısayken hayırlısı.
İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya iner ve hep orada kalırsın zeynepçim. Kimler başarmadı ki tabi ki sen de başaracaksın. Senin mesleğin ne zeynep?
teşekkür ederim... aslında bu kadar hızlı kilo verince ikna olamıyorum bir türlü zayıfladığıma... irade konusunda kendime güveniyorum kendime... bakalım perşembe tartıda ne çıkacak... kararımı ona göre verecem artık
Psikolojik danışmanım.evet tabi ki tek derdimiz kilo olsun çoğu gittiazı kaldı 7ay güçlendirmeyi saymazsam neyse seyirim bitsinde güçlendirmeye Allah Kerim
Tatlım peygamberimizin nasıl beslendiğini anlatıyor dinimizcede kilo hoş karşılanmıyor ya islama göre nasıl beslenmemiz gerektiği anlatılıyor benim çok hoşuma gitti kitaba biraz baktım da
Sağol canım benim, ye beni sen :))))
Çabuk giderler kuzum merak etme sen :))))
Tatlım kitabın adı bu peygamberimizin beslenme tarzını anlatıyor benim hoşuma gitti.
Müslüman diyeti mi zeynep? Anlamadım nasıl? Allah kabbul etsin canım.
Astar, güçlendirmen hayırlı olsun canım :) şu ticker ınun rengi çok hoşuma gidiyor, içim açılıyor :))
Tabii tek derdimiz kilo olsun. Ayrı bir büron mu var, anadolu yakasında mısın?
tepki alırsın tabi..az bile aldın :) ama bak senin yararına olmuş,daha da dikkat ediyosun diyetine,
diyete ilk başlayanlar hele bi de kitabı okumadılarsa yanılmaya müsait oluyolar,bünye meselesi..onu önlemek istedik..hımmm bi de ifaden önemli tabi..
dukanın tavsiye etmediği hiç bişeyi tavsiye edemezsin,bilmiyosun ki sonucu..sende olumludur başkasında olumsuz olabilir..
Müslüman orucu mu :44: duymuştum sanki ayça mı söylemişti..nasılmış peki..az yemek dukana pek uygun değil ama..:44:
ben mesela bi kaç gündür akşam sadece salata yemek zorunda kalıyorum,sofrada protein olmayınca en masum bu oluyoama yine de doğru değil içim rahat değil..bi de güçlendirmedeyim diye de tırsıyorum
Astar, güçlendirmen hayırlı olsun canım :) şu ticker ınun rengi çok hoşuma gidiyor, içim açılıyor :))
nası bi süreç olcak acaba..1 ömür koruma..vay beee....:))
Tatlım peygamberimizin nasıl beslendiğini anlatıyor dinimizcede kilo hoş karşılanmıyor ya islama göre nasıl beslenmemiz gerektiği anlatılıyor benim çok hoşuma gitti kitaba biraz baktım da
Ben bursadayım.evet bu sene Eylül'den beri ayrı bi danışmanlık Merkezi'm var
Kızlar bölük bölük oldu ama duramıyorum :)))
Gece kabus gördüm..onu da anlatmak istiyorum..
Kocamanca bi göbeğim vardı,o göbekle şu an çok hazırlandığım bi sınav var ona gidiyodum ama hiç bişey yapamıyorum üzüntüden..
sınavı da geçemiyorum
Dukanı bozmuşum güya..bu da güçlendirme kabusu olsa gerek..
Bi de ders çalışırken sürekli "dukan yapar gibi titizlikle çalışmalıyım" diyorum kendime hep :))
Off kafayı yedimmmm
Kızlar bölük bölük oldu ama duramıyorum :)))
Gece kabus gördüm..onu da anlatmak istiyorum..
Kocamanca bi göbeğim vardı,o göbekle şu an çok hazırlandığım bi sınav var ona gidiyodum ama hiç bişey yapamıyorum üzüntüden..
sınavı da geçemiyorum
Dukanı bozmuşum güya..bu da güçlendirme kabusu olsa gerek..
Bi de ders çalışırken sürekli "dukan yapar gibi titizlikle çalışmalıyım" diyorum kendime hep :))
Off kafayı yedimmmm
Selam kizlar dun kimseler yoktu.bugun herkes burada. Dukandan suphe duyanlara duyrulur.tahlillerim tertemiz cikti.seker,kolesterol ,bobrek, ne var ne yok super.2,5 aydir diyetteyim.masallah diyelim.allah tamamina erdirsin
Pek az olmadı tepkiler amayapılacak bişey yok tepki verenlerde hayırlı bişey için uğraşıyor bende hayra vesile olmak için söylemiştim bana iyi gelmişti ama değilmiş hatada direnmeye gerek yok hata olur düzeltilir biter inş.
Hayırdır inş.göbeğin tamamen gidecek göbeksiz kalacaksın o kadar No panic
Selam kizlar dun kimseler yoktu.bugun herkes burada. Dukandan suphe duyanlara duyrulur.tahlillerim tertemiz cikti.seker,kolesterol ,bobrek, ne var ne yok super.2,5 aydir diyetteyim.masallah diyelim.allah tamamina erdirsin
diyabetik sarelle miBilmeden yiyince duraklama olmuyo mu :44::44:
tesekkür ederim canım..100 gün sürecek güçlendirmem
Kızlar benim biraz moralim bozuldu yaaa ağlıcam şimdiii
Doktoruma tansiyon konusunu sormak için telefon açtım(az tuz tansiyonumu düşürüyor) gel kan tahlili yapalım anemik olabilirsin dedi..
Sonra hayırdır ne diyeti diye sorunca dukan dedim ve cevap hemen bırakıyorsun o diyeti olduuu..
Ya yanlış mı anladı acaba.. :44: Öyle ciddi söyledi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?