Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tepki alırsın tabi..az bile aldın :) ama bak senin yararına olmuş,daha da dikkat ediyosun diyetine,
diyete ilk başlayanlar hele bi de kitabı okumadılarsa yanılmaya müsait oluyolar,bünye meselesi..onu önlemek istedik..hımmm bi de ifaden önemli tabi..
dukanın tavsiye etmediği hiç bişeyi tavsiye edemezsin,bilmiyosun ki sonucu..sende olumludur başkasında olumsuz olabilir..

Müslüman orucu mu :44: duymuştum sanki ayça mı söylemişti..nasılmış peki..az yemek dukana pek uygun değil ama..:44:
ben mesela bi kaç gündür akşam sadece salata yemek zorunda kalıyorum,sofrada protein olmayınca en masum bu oluyo ama yine de doğru değil içim rahat değil..bi de güçlendirmedeyim diye de tırsıyorum

yERİM SENiii

Karnıma ağrı soktunuz yaaa

Maşallah kuzumaaa...

Sağol canım benim, ye beni sen :))))

Çabuk giderler kuzum merak etme sen :))))

ulu insan :)))))))))

Müslüman diyeti mi zeynep? Anlamadım nasıl? Allah kabbul etsin canım.

İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya iner ve hep orada kalırsın zeynepçim. Kimler başarmadı ki tabi ki sen de başaracaksın. Senin mesleğin ne zeynep?

Psikolojik danışmanım.evet tabi ki tek derdimiz kilo olsun çoğu gittiazı kaldı 7ay güçlendirmeyi saymazsam neyse seyirim bitsinde güçlendirmeye Allah Kerim

Astar, güçlendirmen hayırlı olsun canım :) şu ticker ınun rengi çok hoşuma gidiyor, içim açılıyor :))

Psikolojik danışmanım.evet tabi ki tek derdimiz kilo olsun çoğu gittiazı kaldı 7ay güçlendirmeyi saymazsam neyse seyirim bitsinde güçlendirmeye Allah Kerim

Tabii tek derdimiz kilo olsun. Ayrı bir büron mu var, anadolu yakasında mısın?

Tatlım peygamberimizin nasıl beslendiğini anlatıyor dinimizcede kilo hoş karşılanmıyor ya islama göre nasıl beslenmemiz gerektiği anlatılıyor benim çok hoşuma gitti kitaba biraz baktım da

Kızlar bölük bölük oldu ama duramıyorum :)))

Gece kabus gördüm.. onu da anlatmak istiyorum..

Kocamanca bi göbeğim vardı, o göbekle şu an çok hazırlandığım bi sınav var ona gidiyodum ama hiç bişey yapamıyorum üzüntüden..
sınavı da geçemiyorum
Dukanı bozmuşum güya..bu da güçlendirme kabusu olsa gerek..

Bi de ders çalışırken sürekli "dukan yapar gibi titizlikle çalışmalıyım" diyorum kendime hep :))

Off kafayı yedimmmm

Pek az olmadı tepkiler amayapılacak bişey yok tepki verenlerde hayırlı bişey için uğraşıyor bende hayra vesile olmak için söylemiştim bana iyi gelmişti ama değilmiş hatada direnmeye gerek yok hata olur düzeltilir biter inş.

nası bi süreç olcak acaba..1 ömür koruma..vay beee....:))

Bakıcaz fıstığım, başladık bile :))

Tatlım peygamberimizin nasıl beslendiğini anlatıyor dinimizcede kilo hoş karşılanmıyor ya islama göre nasıl beslenmemiz gerektiği anlatılıyor benim çok hoşuma gitti kitaba biraz baktım da

Hoşuna gittiyse oku bakalım canım, oruç tutarken de iyi olur ama sen bu 4 kiloyu vermeden mi yapacaksın ki bu diyeti? Bozulmaz mı acaba?

Ben bursadayım.evet bu sene Eylül'den beri ayrı bi danışmanlık Merkezi'm var

Hayırlı olsun o zaman zeynepçim, bursada arkadaşlarımız var, denk gelirse göndeririz sana :)

Ah kuzuuuum, sınav öncesi yemeyeydin iyiydi :))))

Hayırdır inş.göbeğin tamamen gidecek göbeksiz kalacaksın o kadar No panic

Selam kizlar dun kimseler yoktu.bugun herkes burada. Dukandan suphe duyanlara duyrulur.tahlillerim tertemiz cikti.seker,kolesterol ,bobrek, ne var ne yok super.2,5 aydir diyetteyim.masallah diyelim.allah tamamina erdirsin

Tabii canım, buradaki herkes kendisi kilo veriyor, senin yaptığın yanlış birşey onlara kilo aldırmıyor ki? Yanlışı farketmek de güzel

Hayırdır inş.göbeğin tamamen gidecek göbeksiz kalacaksın o kadar No panic

Rüyaların tersi çıkarmış ya zeynep, psikolojide de böyle mi bu?

Selam kizlar dun kimseler yoktu.bugun herkes burada. Dukandan suphe duyanlara duyrulur.tahlillerim tertemiz cikti.seker,kolesterol ,bobrek, ne var ne yok super.2,5 aydir diyetteyim.masallah diyelim.allah tamamina erdirsin

Tebrikler canım, amin, amin :))

Kızlar benim biraz moralim bozuldu yaaa ağlıcam şimdiii

Doktoruma tansiyon konusunu sormak için telefon açtım(az tuz tansiyonumu düşürüyor) gel kan tahlili yapalım anemik olabilirsin dedi..

Sonra hayırdır ne diyeti diye sorunca dukan dedim ve cevap hemen bırakıyorsun o diyeti olduuu..

Ya yanlış mı anladı acaba.. :44: Öyle ciddi söyledi ki

Zeynepçim, bursada göçmen çok olur, ben de göçmenim, sen de göçmen misin?

Kaç yaşındasın?

Canım, bazı doktorlar da önyargılı olabilir, benim doktorum destekledi mesela. Sen moralini bozma, git bakalım, itiraz etme, tahlillerini yaptır, sonra olayın çocukluğuna ineriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…