Çok tuzlu yemiyorum yemekleri evet haklısın..
Kadına nasıl söylediğimi bir görseniz Şeker olamz şeker olmazhehe aslında normalimde en fasla 11-6 dır benim ama doktorum ile konuşacağım bugün..
Ay çok güldüm.. Alemsin ipek
Hehe saol.. Daha önce monteniac yaparken de düşüyordu oradan öğrenmiştim tuz paketi taşıyordum yanımda..
Hoş geldin medesamm özledik valla..Fuarmı kongremi bitsin de buluşma işini ayarlayalımmm..
Kıss fazla verme bak uçacaksın izmir rüzgarıylannn.
Öyle valla Yemeğe başlayınca sonu gelmiyor yolun kaybetmiş ticker
Dün ilk defa Hamsi yedim :) İlk defa dediğim işte 1,5 yıldırKendi evimde ilk defa hamsi yaptım, attım mikrodalgaya. Buğulama gibim oldu. Güzel oldu Akşam da spora gideceğim için yanımda ton balığı getirdim. İşten çıkarken akşam yemeği niyetine yicem ki, spordan sonra çok acıkmiyim, yemiyim bi daha bişeyler.. Balık da balııkk :)
Ama kuzucan ben seyir de yapıcamKendimi biliyorum.. Şimdi güçlendirme falan uymaz bana. Hazır gaza gelmişken şu kiloları bi atiyim de üstümden.. Yok kaçamak falaaann Güçlendirmede o disiplini kurmak çok zor, ama seyirde yapmam.. Her şey yasak nasılsa Hiiiççç güçlendirmeye geçmemişim gibi davranıyoruumm. O kısmı unutuyorum
Kızz medesamm duy sesimi.. Organizasyon yapacaz daha haftaya buluşma için kızzz..
Bi arada izmirdekiler ve akşam iş çıkışı saatlerinde 18:30-19:00 gibi alsancakta buluşmaya katılmak isteyenler ses versin de yavaştan liste yapalımm..
Buluşmamız 10 aralık haftasında olacaktır..
Hee bir de illa şu gün olsun ya da bu gün olmaz diyen var mı??
canım doktor ne doktoru öncelikle takip ettiği bir hastalığın var mı ? ona göre karar vermek lazım sen git kan testi yaptır durumlar normalse neden diyeti kesicen ki sıkma canını sen dikkat ettikten sonra bişey olcağını sanmıyorum bu diyette tek eksiğimiz vitaminler onuda dışarıdan alabiliriz kansızlığa gelince ben sınırdayımKızlar benim biraz moralim bozuldu yaaa ağlıcam şimdiii
Doktoruma tansiyon konusunu sormak için telefon açtım(az tuz tansiyonumu düşürüyor) gel kan tahlili yapalım anemik olabilirsin dedi..
Sonra hayırdır ne diyeti diye sorunca dukan dedim ve cevap hemen bırakıyorsun o diyeti olduuu..
Ya yanlış mı anladı acaba.. :44: Öyle ciddi söyledi ki
ace selenyum kullanıyorum ben ama hala nedense dökülmeye devam ediyorgece bu yazını okuduktan sonra gözüme uyku girmedi,benim saçlarım normalde dökülüyor,devamlı olan bir şikayetmi bu ,düzeliyormu sonradan,tırstım bak şimdi,ne yapmak gerekiyor.:18::18:
Sizi bırakır mıyız hiç kuzular, thebeauty de saymış saymış ama benim adım yok, küstüm ben, adımı yazana kadar gelmiycem
doğru karar doğru bakış açısı doğru cümle! hoş geldin kuzum :))selam kızlar ben de bu diyete başlamak istiyorum .sayflar çok okuyamam.direkt kitabı almalıyımdeğil mi
doğru karar doğru bakış açısı doğru cümle! hoş geldin kuzum :))
Herkese merhaba ben gecen sene eylul ayinda yapmistim dukani.1.5 ayda 9 kilo vermistim ama koruyamadim ilac kullandim ve son 3 ayda tekrar eski kiloma dondum yarin tekrar basliyorum 5 aralik diyetimin ilk gunu yarin sabah kilomu yazip araniza katilmak istiyorum motivasyona ihtiyacim vaâarrrr
Günaydın kızlar,
yine çok kalamıcam, bakiyim dedim napıyosunuuzz
İpeeekkkk!!Nirdessiinnnn? Geldim emmeee yoksuunn :) Kız internetiçokseven napıyon
Çalışmam lazım malesef :S Görüşürüüzzz...
tesekkür ederim canım..100 gün sürecek güçlendirmem
tepki alırsın tabi..az bile aldın :) ama bak senin yararına olmuş,daha da dikkat ediyosun diyetine,
diyete ilk başlayanlar hele bi de kitabı okumadılarsa yanılmaya müsait oluyolar,bünye meselesi..onu önlemek istedik..hımmm bi de ifaden önemli tabi..
dukanın tavsiye etmediği hiç bişeyi tavsiye edemezsin,bilmiyosun ki sonucu..sende olumludur başkasında olumsuz olabilir..
Müslüman orucu mu :44: duymuştum sanki ayça mı söylemişti..nasılmış peki..az yemek dukana pek uygun değil ama..:44:
ben mesela bi kaç gündür akşam sadece salata yemek zorunda kalıyorum,sofrada protein olmayınca en masum bu oluyoama yine de doğru değil içim rahat değil..bi de güçlendirmedeyim diye de tırsıyorum
...
Müslüman diyeti mi zeynep? Anlamadım nasıl? Allah kabbul etsin canım.
kızlar şu vitamin olayı,kimler kullanıyor,ney kullanıyor,vede kilo yapmazmı ???? bende alayım o zaman saçlarım dökülsün istemem.
ben de aynı senin gibi önce yapıp sonradan bozanlardanımgeçen sene 12 kilo verdim bu diyetle ama sonra 9 kilo geri aldım.motivasyon için doğru yerdesin hoşgeldin aramıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?