Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ok buluşalım,ben çok yoğunum bu aralar ama önümüzdeki hafta söz

tamam kuzum seyirle devam et,zaten güçlendirme insanın dengesini bozuyor ve sınırlarını aşabiliyorsun haklısın

canım tamam hatta 10 aralık haftası değil direkt 10 aralık yada 11 aralık olsun işte,bana uyar ama sanırım sadece sen ve ben olacağız,izmirde pek tombiş yokmuş demekki bizden başka

kuzu ben burayı pek takip edemiyorum bu aralar,buluşmayla ilgili son durum,gelime vs bana özelden yazsana kuzucan öpüyorum çok hepinizi,iyi akşamlar bol eksilerr

selam kızlar size utanarak yazıyorum bugunki menümü lütfen bana kızın çok suçluyum

sabahmlet(1yumurta peynir ve yulaf kepeği)2kupa sekeriz çay

öğlen:sütlü kahve

ikindi:1kase yogurt ve yulaf kepeği

akşam :1dilim kıymalı börek
tavuk sote ve ayran

menümü yazayım da tecrübeli dukancılar yorumlasınlar
kahvaltıda dukan ekmeği kıymalı yumurta az light peynir çay
öğle tavuk ciğer sote light yoğurt
akşam dukan usulü terbiyeli tavuk çorbası
keyif için akşam light sütle yapılmış kahve ve bol su
hergün yürümeye çalışıyorum ama bugün yürüyemedim malesef

canım doktor ne doktoru öncelikle takip ettiği bir hastalığın var mı ? ona göre karar vermek lazım sen git kan testi yaptır durumlar normalse neden diyeti kesicen ki sıkma canını sen dikkat ettikten sonra bişey olcağını sanmıyorum bu diyette tek eksiğimiz vitaminler onuda dışarıdan alabiliriz kansızlığa gelince ben sınırdayım
kutu hap içtim düzelmedim gdip son durumu kontrol edicem bende ben malesef her doktora güvenmiyorum hepsi farklı bişi diyo

buluşmaya gelince benimiçin farketmez :) şimdilik hafta başı konuşup kararlaştıralım yağmursuz bir gün olsun yeter

kızlar şu vitamin olayı,kimler kullanıyor,ney kullanıyor,vede kilo yapmazmı ???? bende alayım o zaman saçlarım dökülsün istemem.

gece bu yazını okuduktan sonra gözüme uyku girmedi,benim saçlarım normalde dökülüyor,devamlı olan bir şikayetmi bu ,düzeliyormu sonradan,tırstım bak şimdi,ne yapmak gerekiyor.:18::18:
ace selenyum kullanıyorum ben ama hala nedense dökülmeye devam ediyor

neslee şu şampuanı söylesen , artık derse öğrenciler topluyor saçlarımı önlükten sinir bozucu bir durum oluyor, hocam saçlarınız dökülüyor cümlesini duymaktan gına geldiiii
Sizi bırakır mıyız hiç kuzular, thebeauty de saymış saymış ama benim adım yok, küstüm ben, adımı yazana kadar gelmiycem

ekim ya aşkolsun son sayfada senin callene başladım 1. günüm yazın vardı hani sen uğramışsın foruma babında yazmamıştım ben seni

Bu arada merve güçlendirmen hayırlı olsun, ekimcim seninde koruman hayırlı olsun....Pufff önümüzdeki hafta 5 tane toplantı varr, bu hafta seminer üstüne seminer, hafta sonum dahi yok...yetterrr diye bağırasım geliyor, birde öğretmenler yatıyor derler, vallahi billahi yalan....evrak hazırla,öğrenci sorunlarıyla ilgilen, öğrencilere proje hazırlat, soğukta tüm gün nöbet tut,kendi sınavlarına çalış,arada vaktin kalırsa öğrencilerede ders anlat....bu aralar meb de saolsun marta kadar hafta sonlarına seminer ekledi, off ki ne offf....
Boğazlarım da berbat, sinüzit desen azıtmış durumda....Her türlü bitki çayı içtim; zencefil,bal,karabiber yedim ama nafile....Var mı boğaz iağrısı çin çözüm önerisi olan...

Evet bayanlar yaklaşık 2 saat önce yemeğimi yedim dediğim gibi bir porsiyon tavuk döner az yağlı yanındada bir domates ayy iyi geldi ama domates bakalım yarın sabahı iple çekiyorum yarın tekrar protein günüm birde şey soracağım ben hala o yemeğin adını öğrenemedim şimşirin bakıyorum cidden ama bulamıyorum ben ya lütfen yardım

2. günüm bitmek üzere. Sabah tartılmayı iple çekiyorum. Bu sabah tartıda -600 gr dı.

Saç dökülmesine gelince; benim zaten saçım normalde de dökülüyor. Önereceğiniz bir şampuan var mı?

Bu arada lıght kaşar peyniri yeniyor mu? Ben bu akşam yedim umarım yanlış bişey yapmamışımdır.

sabah:1 sutlu nescafe(yagsiz sut ile)

ogle:2 yumurtali omlet +1 bardak ayran(omlet yulaf kepegi+yumurta+yogurt ile)

aksam:haslanmis tavuk gogus+2 kucuk kutu yagsiz yogurt

4 lt su+3 kupa yesilcay+30 dak.spor (cok uzgunum bugun istedigim gibi spor yapamadim ((biraz islerim vardi)

Herkese merhaba ben gecen sene eylul ayinda yapmistim dukani.1.5 ayda 9 kilo vermistim ama koruyamadim ilac kullandim ve son 3 ayda tekrar eski kiloma dondum yarin tekrar basliyorum 5 aralik diyetimin ilk gunu yarin sabah kilomu yazip araniza katilmak istiyorum motivasyona ihtiyacim vaâarrrr

bugünkü menüm :
sabah:1 haşlanmış yumurta, süt, peynir
öğle: yulaf kepeğinden ekmek, yoğurt
ara: activia yoğurt (sindirimi baya düzenliyo zira tuvalete çıktım kabızlık falan yok oleyy :))
akşam: köfteli yoğurt çorbası

aralarda bol bol yeşil çay.
tek sorunum çok su içemiyorum kızlar böyle zorla yutuyorum.1 litre içebildim bugün siz ne yapıyosunuz bu konuda ?
bu arada bugün tartıda tam 1 kilo eksik çıktım.sanırım vücudum fazla su toplamış :))

ben de aynı senin gibi önce yapıp sonradan bozanlardanım geçen sene 12 kilo verdim bu diyetle ama sonra 9 kilo geri aldım.motivasyon için doğru yerdesin hoşgeldin aramıza:)

Herkese iyi geceler :))

Tavuk suyu işine niye daha önce girişmedim diye kendime çok kızdım! Artık aralıklarla bütün tavuk alıp etini yiyip suyunu buzlukta buz küpleri halinde donduracağım. Bugün tavuk suyu-yoğurt-1 yumurta ile diyetteki ilk çorbamı yaptım. Cömertliğim tuttu içine birkaç parça sote ciğerimden de ekledim, köfte misali. Muhteşemdi... Yanında da ekmeğim, bana bana yedim valla.
Yaşasın tavuk suyu!!!!

Callanımı yaptım geldim!

tesekkür ederim canım..100 gün sürecek güçlendirmem

Ooof of çok imreniyorum sana maşallah, ciddi ciddi nazar değdirmekten korkuyorum. Nazar boncuğu hediye etmem gerek sana.

...
Müslüman diyeti mi zeynep? Anlamadım nasıl? Allah kabbul etsin canım.

Hayykitap'tan çıkan bir kitap Müslüman'ın Diyeti, yazarı Kemal Özer. Başlıktan veya çeşitli isimlerden kötü izlenim edinmeyin, genel beslenme konusunda güzel bir kitap. Doğala yönelmemiz gerektiği, peygamberin nasıl beslendiği konusunda bilgiler var, çeşitli hadis-kitaplardan alıntılarla anlatmış yazar. Bence bazı kısımlarda aşırılıklar var (sözüm büyük varmasın), mesela bazı katkıların böcekten yapıldığı için haram olmaları, son kısımda yazarın doğum kontrol konusunda aşırı tutucu görüşlerini anlatması gibi... Bunlar gözardı edildiğinde okuması ilginç, zaten hayykitap genelde böyle düşündürücü, beslenme-sağlığa yönelik kitapları basıyor. Taş Devri Diyeti ve Karatay'ın kitapları da bu yayınevinden. :)

kızlar şu vitamin olayı,kimler kullanıyor,ney kullanıyor,vede kilo yapmazmı ???? bende alayım o zaman saçlarım dökülsün istemem.

ACE Selenyum kullananlar var başlıkta, ben de marincap omega 3 hapı ve bu dediğim vitamini kullanıyorum. İştahımda bir artış göremedim, her zaman neysem oyum. :) Biri, Dely idi sanırım, iştah açılma riskine karşı akşam yutup öyle yatıyordu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…