Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Rüyaların tersinin çıkması halk arasında söylenen bi durum psikolojiye gelince bu çok farklı bi uzmanlık alanı olmasına rağmen beyin neyle meşgulse derin olmayan uykuda ona devam eder ve bu genelde kabus olarak nitelendirilir kaliteli uykuda bu tür problemler olmaz.ben dukana devam edip tüm kilolarımı neticem ama Müslüman I'n diyeti kitabınızda referans alınan mesela asla kola içmiyorum geç saatte yemek yemiyorum yediğim tavuğun markasına dikkat ediyorum falan.etler konusunda sorun yok etlerimiz Erzurum'dan geliyor babamlar gönderiyor.yoğurt ev yoğurdu böyle işte

Tamam canım, sağol.

Sen müslüman diyetini dukana uydurdun o zaman, zaten aykırı bişey yok yazdığın gibi. Tavuğun markası derken helal etiketli olması gerekiyor sanırım, etler de erzurum sa zaten sorun yok. Afiyet bal olsun canım :)

Zeynepçim, bursada göçmen çok olur, ben de göçmenim, sen de göçmen misin?

Kaç yaşındasın?

Tatlım ben erzurumluyum eşim tus sınavını kazanınca buraya yerleştik eşimde Erzurum lu bu sene burda son senemiz Erzurum a geri dönülmez inş.32 yaşındayım bi kızım bide oğlum var.

Tatlım ben erzurumluyum eşim tus sınavını kazanınca buraya yerleştik eşimde Erzurum lu bu sene burda son senemiz Erzurum a geri dönülmez inş.32 yaşındayım bi kızım bide oğlum var.

Etler erzurumdan deyince anladım Erzurumlu olduğunu :) Hayırlısı olsun canım, Allah bağışlasın çocuklarını da. Bursa ya alışınca Erzurum zor gelir çocuklara, hayırlısı bakalım.

Evet arkadaşlar yediklerimize dikkat etmeliyiz ben çocuklardan sonra herşeyi evde yapar oldum bi ineğimiz eksik.gdo lu gıdalara dikkat edelim kola içmeyelim tatlandırıcı olayını da abartmazsak tamamdır.kızlar size doyum olmaz benim görüşmem var şimdi.allah yar ve yardımcımız olsun irademize sahip olup bir an önce verelim kilolarımızı şişmanlık dinen harammış herşeyin aşırısı haram ya fazla yemek te hoş karşılanmıyomuş kitap çok güzel yazarını çok sevemedim ama kitaba bi bakın derim...

Tamam canım, herşeyin fazlası zararlı zaten. Ona uraşıyoruz ya hepimiz. Kolay gelsin canım, güzel bir görüşme olsun. Ben de işlerime bakayım.

yok bilmeden yiyince sarelle affedior,,yağ olmuor

cnm tebrikler.sabahta yazmıstım ama sen ne ara gectın kız guclendırmeye :)

canım yaa var daha verecek kilom senin gibi çıtırık olmadım ama bunun sporla aşılacağına karar verdim..artılarla ağlayarak gelmem yanınıza inşallah yaa tırsıyorum da bi yandan..:18:meyve falan gönül rahatlığıyla yiyemiyorum..benim 1 porsiyon=1 dilim oluyo..sonra nasıl olsa arsızlaşırım :)
senin güçlendirme nasıll az tüyo ver bana :)))

Canım, bazı doktorlar da önyargılı olabilir, benim doktorum destekledi mesela. Sen moralini bozma, git bakalım, itiraz etme, tahlillerini yaptır, sonra olayın çocukluğuna ineriz :))

Benim eşimde doktor oda önermiyor bu diyeti deli gibi çikolata börek çörek yemekten iyidir gönlünü ikileme bence benim bir çok Dr arkadaşım dukanla zayıfladı.

Selam kizlar dun kimseler yoktu.bugun herkes burada. Dukandan suphe duyanlara duyrulur.tahlillerim tertemiz cikti.seker,kolesterol ,bobrek, ne var ne yok super.2,5 aydir diyetteyim.masallah diyelim.allah tamamina erdirsin
Maşalaaahhhh

Bugün patron yok, yayıldım biraz :18: Ama rapor vermem lazım. Yandım gittiii...

Sen ona bakma şimdilik canım. Tahlillerini yaptır, bi sonuçlarını al da, sonra düşünürüz He ama böyle böyle proteinden dolayı falan filan mantıklı bi açıklama yaparsa, ele alırız bi konuyu. Dert etme şimdiden winnie ciikkk :13: Doktorlara Dukan'ın lafını bile etmiyorum ben. Önyargılılar çok.

Ay yazuuukkk!! ama komiikkk "dukan yapar gibi titizlikle çalışmalıyım" Aferim kız sanaaa :))

Son düzenleme:
Tatlım winniepooh a söyledim ben de yaptığın alıntıları. Şeker winni oku sen de :)

Okudum kısslar saolun valla.. Moral bombasısınız mübarek

Benim doktor Kadın zaten kendi kilolu ne diyeyim kelin ilacı olsa.. Neyse tahlilleri bir yaptıralım da belki onu da ikna ederim zayıflamaya

Gerçi geçenlerde doktor olan bir arkadaşımla karşılaştım dukan yaptığımı duyunca sevinmişti ve en az 3 ay yapmalısın sen demişti..

Bilemedim ama benim dukanı bırakmaya pek niyetim yok valla..
Hatta annemi de kattım önüme onu da zayıflatacağım..

Ama ne yapıyorsun, doktor sana çemkirse bile başını sallıyorsun, tahlillerini bekliyorsun, sonrasına sonuçlara göre karar veriyorsun :)))

Bende yağ olmadı demek niyetler metabolizmadada etkili oluyor ne yapayım çok şükür bende yağ olmadı..iyi geyik oldu bu neyse artık

cnm ben bu hafta güçlendirme 2.yarının 3.haftasına girdim.we ben guclendırmede cozutanlardanım cogu odul ogununu odul gunune cewırdım buna ragmen kılo werdim.sen tabi benim gibi cozutma ilk guclendırmeye gectıgımde bende öleydim ekmek fln yerken tuhaf hissediordum.zamanla alısırsın merak etme kilo almazsın :)

NEGÜZELDE ANLATMIŞ BENİ..

EVE GİDİP OĞLUMLA YAKALAMACILIK, SAKLAMBAÇ TOP OYNAMAK, ARABA YARIŞTIRMAK İSTİYORUM....

Umutsuz İş Kadını

Çalış çalış nereye kadar?

Günümüzün uyuşturucusu : İş hayatı.
Herkes deliler gibi çalışıyor.
Gün ışımadan sıcacık yataklardan kalkarak düşülen yollar...
Bilgisayar başında açma/poğaça/simit ile edilen kahvaltılar...
Yan masadakine duyurmadan yapılması asla mümkün olmayan, hiçbir özelliği kalmayan sözde “özel” konuşmalar...
Şeffaflık adına cam ofislerde çalışıyor, akvaryumdaki balıklara benziyoruz.
Hamile kaldığımızı önce kocamız, sonra amirimizle paylaşıyoruz.
Kime sorsan o toplantı senin bu toplantı benim koşturuyor. Herkes çok meşgul.
Az uyku, yoğun mesai saatleri bile yeterli değil işleri bitirebilmek için.
Tatillerde bile kulaklardan telefon, ellerden klavye düşmüyor...
Kimi patronundan dem vuruyor, kimi yapılan performans değerlendirmesinde hakkının nasıl “yenildiğinden”.
Sabah-akşam sıkış tepiş otobüslerde, ilerlemeyen trafikte boşa geçirilen sinir bozucu, bir o kadar da kayıp zamanlar...
Ayaküstü sigara molalarında, tuvaletlerde yapılan çekiştirmeler, çemkirmeler...
Nefret ettiklerimizin yüzüne gülümsemeler...
Okunmamış, cevaplanmayı bekleyen onlarca e-posta... Hazırlanması gereken sunum, aranması gereken insanlar...
Birbirinin aynı günler...
Duvardaki saate takılı gözler...
Buluşmak için zaman ayır(a)madığımız arkadaşlar...
Gelmesi istenmeyen pazartesiler, dört gözle beklenen cumalar...
Öğlene/akşama ama mutlaka gün sonuna kadar yetiştirilmesi gereken raporlar...
...
Peki farkında mısınız bilerek ya da bilmeyerek kendimizi tüm bu koşturmacayla uyuşturduğumuzun...
Kimi boş olduğu için işten eve dönmek istemiyor, kimi dolu olduğu için.
Kimi en yakınını toprağa gömmüş oluyor, kimi en sevdiğini kalbine.
Kimi çocuğun okul taksidini ödeyebilmek adına deli gibi çalışıyor, kimi ev taksidi için.
Kimine sorsan gözü yüksek mevkide, kimine sorsan parada...
Tüm bunlar bir kenara, belki en çok da kendi iç sesimizi duymamak için bunca yüklenmişizdir işe. Durup bir saniye bile soluklanmamak, kendimizi sorgulamamak hatta tabiri yerindeyse kendimizi unutmak içindir bunca koşturma; kim bilir...
Ve biliyor musunuz ki günümüzde çiftler, artık en çok tatilde boşanmaya karar veriyormuş.
Başbaşa kaldıkları, başlarını kuma (işe) gömüp birbirlerini görmezden gelemeyecekleri zaman.
Haydi kaldırın kafanızı işten güçten!
Çünkü geçen her gün, ömürden...
Ve biz, havuz/bahçe manzaralı birkaç metrekare daha büyük bir evde sevdiklerimizle oturabilmek için işyerinde, birkaç metrekarelik duvar manzaralı masalarımızda sevmediklerimizle dirsek çürütüyoruz.

Çok doğru valla. Bana da cukk! oturdu daa.. Hayat böyle işte.. Elimde olsa,yani yeterince param, şu sevmediğim işi hayatta yapmaammm!! Başka işler yaparım, gezerim, daha içten gülerim, mutlu olurum, sevdiklerimi mutlu ederim... Ama şimdilik mecburum... İlerde düşündüğüm hayata kavuşmam için bu çalışma da yetmez belki.. ama çalışmak zorundayım. bu zorunluluktan dolayı her gün pazartesi sendromu yaşıyorum.. (Belki cuma hariç ) Bunu düşünerek çalışmaktansa, bari umut ederek çalışiyim de, şu vaktimin boşa geçtiğine üzülmek yerine, bir amaç için harcandığını düşünebileyim.. bunu yapmak için zorluyorum kendimi.. Bazen oluyor, çoğu zaman olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…