Tabii canım, buradaki herkes kendisi kilo veriyor, senin yaptığın yanlış birşey onlara kilo aldırmıyor ki? Yanlışı farketmek de güzel
Rüyaların tersi çıkarmış ya zeynep, psikolojide de böyle mi bu?
Tebrikler canım, amin, amin :))
Rüyaların tersinin çıkması halk arasında söylenen bi durum psikolojiye gelince bu çok farklı bi uzmanlık alanı olmasına rağmen beyin neyle meşgulse derin olmayan uykuda ona devam eder ve bu genelde kabus olarak nitelendirilir kaliteli uykuda bu tür problemler olmaz.ben dukana devam edip tüm kilolarımı neticem ama Müslüman I'n diyeti kitabınızda referans alınan mesela asla kola içmiyorum geç saatte yemek yemiyorum yediğim tavuğun markasına dikkat ediyorum falan.etler konusunda sorun yok etlerimiz Erzurum'dan geliyor babamlar gönderiyor.yoğurt ev yoğurdu böyle işte
Zeynepçim, bursada göçmen çok olur, ben de göçmenim, sen de göçmen misin?
Kaç yaşındasın?
Tatlım ben erzurumluyum eşim tus sınavını kazanınca buraya yerleştik eşimde Erzurum lu bu sene burda son senemiz Erzurum a geri dönülmez inş.32 yaşındayım bi kızım bide oğlum var.
Tamam canım, sağol.
Sen müslüman diyetini dukana uydurdun o zaman, zaten aykırı bişey yok yazdığın gibi. Tavuğun markası derken helal etiketli olması gerekiyor sanırım, etler de erzurum sa zaten sorun yok. Afiyet bal olsun canım :)
Evet arkadaşlar yediklerimize dikkat etmeliyiz ben çocuklardan sonra herşeyi evde yapar oldum bi ineğimiz eksik.gdo lu gıdalara dikkat edelim kola içmeyelim tatlandırıcı olayını da abartmazsak tamamdır.kızlar size doyum olmaz benim görüşmem var şimdi.allah yar ve yardımcımız olsun irademize sahip olup bir an önce verelim kilolarımızı şişmanlık dinen harammış herşeyin aşırısı haram ya fazla yemek te hoş karşılanmıyomuş kitap çok güzel yazarını çok sevemedim ama kitaba bi bakın derim...
yok bilmeden yiyince sarelle affedior,,yağ olmuor
cnm tebrikler.sabahta yazmıstım ama sen ne ara gectın kız guclendırmeye :)
Canım, bazı doktorlar da önyargılı olabilir, benim doktorum destekledi mesela. Sen moralini bozma, git bakalım, itiraz etme, tahlillerini yaptır, sonra olayın çocukluğuna ineriz :))
pierre dukan'da doktor ama o öneriyo hihihihihih
MaşalaaahhhhSelam kizlar dun kimseler yoktu.bugun herkes burada. Dukandan suphe duyanlara duyrulur.tahlillerim tertemiz cikti.seker,kolesterol ,bobrek, ne var ne yok super.2,5 aydir diyetteyim.masallah diyelim.allah tamamina erdirsin
Sen ona bakma şimdilik canım. Tahlillerini yaptır, bi sonuçlarını al da, sonra düşünürüzKızlar benim biraz moralim bozuldu yaaa ağlıcam şimdiii
Doktoruma tansiyon konusunu sormak için telefon açtım(az tuz tansiyonumu düşürüyor) gel kan tahlili yapalım anemik olabilirsin dedi..
Sonra hayırdır ne diyeti diye sorunca dukan dedim ve cevap hemen bırakıyorsun o diyeti olduuu..
Ya yanlış mı anladı acaba.. :44: Öyle ciddi söyledi ki
Kızlar bölük bölük oldu ama duramıyorum :)))
Gece kabus gördüm..onu da anlatmak istiyorum..
Kocamanca bi göbeğim vardı,o göbekle şu an çok hazırlandığım bi sınav var ona gidiyodum ama hiç bişey yapamıyorum üzüntüden..
sınavı da geçemiyorum
Dukanı bozmuşum güya..bu da güçlendirme kabusu olsa gerek..
Bi de ders çalışırken sürekli "dukan yapar gibi titizlikle çalışmalıyım" diyorum kendime hep :))
Off kafayı yedimmmm
Benim eşimde doktor oda önermiyor bu diyeti deli gibi çikolata börek çörek yemekten iyidir gönlünü ikileme bence benim bir çok Dr arkadaşım dukanla zayıfladı.
Tatlım winniepooh a söyledim ben de yaptığın alıntıları. Şeker winni oku sen de :)
Okudum kısslar saolun valla.. Moral bombasısınız mübarek
Benim doktor Kadın zaten kendi kilolu ne diyeyim kelin ilacı olsa.. Neyse tahlilleri bir yaptıralım da belki onu da ikna ederim zayıflamaya
Gerçi geçenlerde doktor olan bir arkadaşımla karşılaştım dukan yaptığımı duyunca sevinmişti ve en az 3 ay yapmalısın sen demişti..
Bilemedim ama benim dukanı bırakmaya pek niyetim yok valla..
Hatta annemi de kattım önüme onu da zayıflatacağım..
canım yaa var daha verecek kilom senin gibi çıtırık olmadım ama bunun sporla aşılacağına karar verdim..artılarla ağlayarak gelmem yanınıza inşallah yaa tırsıyorum da bi yandan..:18:meyve falan gönül rahatlığıyla yiyemiyorum..benim 1 porsiyon=1 dilim oluyo..sonra nasıl olsa arsızlaşırım :)
senin güçlendirme nasıll az tüyo ver bana :)))
canım yaa var daha verecek kilom senin gibi çıtırık olmadım ama bunun sporla aşılacağına karar verdim..artılarla ağlayarak gelmem yanınıza inşallah yaa tırsıyorum da bi yandan..:18:meyve falan gönül rahatlığıyla yiyemiyorum..benim 1 porsiyon=1 dilim oluyo..sonra nasıl olsa arsızlaşırım :)
senin güçlendirme nasıll az tüyo ver bana :)))
-da nın kesmeyle ayrılmaması lazımdı..özür dilerim :)
Bende yağ olmadı demek niyetler metabolizmadada etkili oluyor ne yapayım çok şükür bende yağ olmadı..iyi geyik oldu bu neyse artık
NEGÜZELDE ANLATMIŞ BENİ..
EVE GİDİP OĞLUMLA YAKALAMACILIK, SAKLAMBAÇ TOP OYNAMAK, ARABA YARIŞTIRMAK İSTİYORUM....
Umutsuz İş Kadını
Çalış çalış nereye kadar?
Günümüzün uyuşturucusu : İş hayatı.
Herkes deliler gibi çalışıyor.
Gün ışımadan sıcacık yataklardan kalkarak düşülen yollar...
Bilgisayar başında açma/poğaça/simit ile edilen kahvaltılar...
Yan masadakine duyurmadan yapılması asla mümkün olmayan, hiçbir özelliği kalmayan sözde özel konuşmalar...
Şeffaflık adına cam ofislerde çalışıyor, akvaryumdaki balıklara benziyoruz.
Hamile kaldığımızı önce kocamız, sonra amirimizle paylaşıyoruz.
Kime sorsan o toplantı senin bu toplantı benim koşturuyor. Herkes çok meşgul.
Az uyku, yoğun mesai saatleri bile yeterli değil işleri bitirebilmek için.
Tatillerde bile kulaklardan telefon, ellerden klavye düşmüyor...
Kimi patronundan dem vuruyor, kimi yapılan performans değerlendirmesinde hakkının nasıl yenildiğinden.
Sabah-akşam sıkış tepiş otobüslerde, ilerlemeyen trafikte boşa geçirilen sinir bozucu, bir o kadar da kayıp zamanlar...
Ayaküstü sigara molalarında, tuvaletlerde yapılan çekiştirmeler, çemkirmeler...
Nefret ettiklerimizin yüzüne gülümsemeler...
Okunmamış, cevaplanmayı bekleyen onlarca e-posta... Hazırlanması gereken sunum, aranması gereken insanlar...
Birbirinin aynı günler... .......
.........
Ve biz, havuz/bahçe manzaralı birkaç metrekare daha büyük bir evde sevdiklerimizle oturabilmek için işyerinde, birkaç metrekarelik duvar manzaralı masalarımızda sevmediklerimizle dirsek çürütüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?