Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neden geri aldın senin hatanmıydı yoksa kendi mi geri geldi.

Zeynep, hiç gülücük falan koymuyorsun yazarken, cümlelerin çok uzun uzun :) geyik yaparken bile ciddisin :)

Canım ben gerçekten ciddiyimdir cümleler uzun evet farkettim gülücük olayına giriyorum artık yoksa beni burdan sürerler

kızlar şu vitamin olayı,kimler kullanıyor,ney kullanıyor,vede kilo yapmazmı ???? bende alayım o zaman saçlarım dökülsün istemem.

ben solgarın advanced antioksidanını kullanıyourum içinde yeşil çay konsantresi selenyum çinko ve bir sürü vitamin var..vucudu kalıntılardan temizliyomuş...kilo vermemi etkilemedi...gerçi etkilediysede bilmiyorufm diyete başladığımda vitaminede başladım..

İyi geceler canlarımm,

Bugün ciğer yedim ayran içtim..yumurtalı krep yedim oh bee protein gibisi var mı :) vejeteryanlarla yaşıyorum bi kaç gündür..:)
havuçlu yoğurttan başka bişey yiyemedim yanlarında :))
şekersiz damla sakızlı türkkahvesi içtim..ne güzel bi tat o ya :)
neyseemmm hepinize iyi uykular diliyorum,şu an uyyosunuz biliyorum :)

tesekkür ederim canım sen de güçlendirmedesin değil mi?
boğaz ağrısı için zencefil ve limonu öneriyolar,ben denemedim ama faydasını duydum..bi de bilinen yanlış bişey var boğaz ağrırken çok sıcak şeyler içmemek lazım boğazı tahriş eder,ılık bişeyler iç..sen bi de öğretmensin oyyyhh :S fazla yorma kendini canım geçmiş olsun...

selam kızlar ben de bu diyete başlamak istiyorum .sayflar çok okuyamam.direkt kitabı almalıyımdeğil mi
evet canım önce kitap..sonra hoşgedlin..:)

yeni başlamışsın light kaşarı çok tercih etme ilerleyen zamanlarda tercih edersin..

sabah az olmuş canım..hatta geçiştirmişsin..onun harici güzel,ama aç karnına kahve ne güzel oluyo di mi..sonra da iştah kalmıyo tabi...

:)) kuzum yaa öyle güçlendirmeye atladım ama macera devam ediyo,yani dukanın yapabileceği pek bişey kalmadı benim sporu güzel bi düzene sokmam lazım..roberto bacaklarımı yakınen göreceksin
sen bu aralar sınırlılardan uzak duruyosun sanırım,en son böyle bi karar almıştın uygulayabildin mi ?kaçamak da yapmıyosun,o yüzden telaş yapma..callen de var tartıda gitmese de gözle görülür fark, sen merak etme ...

Herkese günaydın!
Lorlu kreplerimle birlikte gene internet başındayım, cidden var bir bağımlılık. :) Callanı akşama yapacağım artık, sabah gene bir koşturmacam var.
Güzel bir gün geçiririz umarım.

Uyguluyorum şu an, bakalım biraz uzuuuun bir süre uygulasam faydasını göreceğim elbet. :)) Tatlandırıcıya bile kendi çapımda sınırlama getirdim, dikkatli olmam gerek...

Herkese günaydınnnnnnnnn

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 çatal kadar peynir
tabiki olmazsa olmazım çaaay

öğle ise
fırında hamsi yiyeeğim
akşamda
fırında hamsi

ben her sabah
1 su bardağı ılık limonlu su
1su bardağ ısıcak suyun içine 2 kayısı atıyorum
1 su bardağı kekik çayı
1 litre kadarda su içiyorum
bunlardan sonra kahvaltı yapıyorum.
kabızlıktan korktuğum için
yatmadan öncede 1 subardağı sıcak suyun içine 2 kayısı atıp içip yatıyorum

ama ben malesef spor yapamıyorum.
vaktim olmuyo.
11,30 okula gidecem
5 de geliyorum
o saaatten sonrada çok zor
koşu bandım var aslında ammma işte...

günaydınnnnn dukancanlarrrr

sanırım tartımın pili bitiyor bildirime denk gelmesi ne şans diimi

zor bulunan bir pilmiş öğlen arıycam bakalım umarım bulamam

güzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar.......tickerimi yine güncelledim..arkadaşlar ben bu hafta çook kilo kaybettim mutlu ama şaşkınım korku var biraz üzerimde diyete başlayalı bir ay olcak bugün ama bu hafta 2,5 kilo gibi bi rakam verdim.hatta mecburi sebeplerden bu son 3 gündür sacede pro yemem gereken günlerde bile biraz salata yedim yanında yani 3 gündür sebzede yiyorum buna rağmen çok iyi gitti ama bu giden ne:44:çok oldu korkuyorum :18: yardım edin sizinde böyle olduğu oluyomu...bişey olur diye korkuyorum

kıskandımmmmmmmm

maşallah canım, nazar değmesin...

Günaydın kızlar..

Bende 1 hafta sonra tartıldım ve son bildirimden sonra 1 kg gitmişti oda geri geldi. Sanırım sebze olayını abarttım yawww gıcık oluyorum kendime. Hafta sonu düğün var ve ben koca göbeklemi gideceğim oraya üstelik nikah şahidi olacağım. Allahımmmm sana geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…