Herkese merhaba ben gecen sene eylul ayinda yapmistim dukani.1.5 ayda 9 kilo vermistim ama koruyamadim ilac kullandim ve son 3 ayda tekrar eski kiloma dondum yarin tekrar basliyorum 5 aralik diyetimin ilk gunu yarin sabah kilomu yazip araniza katilmak istiyorum motivasyona ihtiyacim vaâarrrr
Herkese iyi geceler :))
Tavuk suyu işine niye daha önce girişmedim diye kendime çok kızdım! Artık aralıklarla bütün tavuk alıp etini yiyip suyunu buzlukta buz küpleri halinde donduracağım.Bugün tavuk suyu-yoğurt-1 yumurta ile diyetteki ilk çorbamı yaptım. Cömertliğim tuttu içine birkaç parça sote ciğerimden de ekledim, köfte misali. Muhteşemdi... Yanında da ekmeğim, bana bana yedim valla.
Yaşasın tavuk suyu!!!!
Callanımı yaptım geldim!
Ooof of çok imreniyorum sana maşallah, ciddi ciddi nazar değdirmekten korkuyorum. Nazar boncuğu hediye etmem gerek sana.
Hayykitap'tan çıkan bir kitap Müslüman'ın Diyeti, yazarı Kemal Özer. Başlıktan veya çeşitli isimlerden kötü izlenim edinmeyin, genel beslenme konusunda güzel bir kitap. Doğala yönelmemiz gerektiği, peygamberin nasıl beslendiği konusunda bilgiler var, çeşitli hadis-kitaplardan alıntılarla anlatmış yazar. Bence bazı kısımlarda aşırılıklar var (sözüm büyük varmasın), mesela bazı katkıların böcekten yapıldığı için haram olmaları, son kısımda yazarın doğum kontrol konusunda aşırı tutucu görüşlerini anlatması gibi... Bunlar gözardı edildiğinde okuması ilginç, zaten hayykitap genelde böyle düşündürücü, beslenme-sağlığa yönelik kitapları basıyor. Taş Devri Diyeti ve Karatay'ın kitapları da bu yayınevinden. :)
ACE Selenyum kullananlar var başlıkta, ben de marincap omega 3 hapı ve bu dediğim vitamini kullanıyorum. İştahımda bir artış göremedim, her zaman neysem oyum. :) Biri, Dely idi sanırım, iştah açılma riskine karşı akşam yutup öyle yatıyordu galiba.
Zeynep, hiç gülücük falan koymuyorsun yazarken, cümlelerin çok uzun uzun :) geyik yaparken bile ciddisin :)
kızlar şu vitamin olayı,kimler kullanıyor,ney kullanıyor,vede kilo yapmazmı ???? bende alayım o zaman saçlarım dökülsün istemem.
Bu arada merve güçlendirmen hayırlı olsun, ekimcim seninde koruman hayırlı olsun....Pufff önümüzdeki hafta 5 tane toplantı varr, bu hafta seminer üstüne seminer, hafta sonum dahi yok...yetterrr diye bağırasım geliyor, birde öğretmenler yatıyor derler, vallahi billahi yalan....evrak hazırla,öğrenci sorunlarıyla ilgilen, öğrencilere proje hazırlat, soğukta tüm gün nöbet tut,kendi sınavlarına çalış,arada vaktin kalırsa öğrencilerede ders anlat....bu aralar meb de saolsun marta kadar hafta sonlarına seminer ekledi, off ki ne offf....
Boğazlarım da berbat, sinüzit desen azıtmış durumda....Her türlü bitki çayı içtim; zencefil,bal,karabiber yedim ama nafile....Var mı boğaz iağrısı çin çözüm önerisi olan...
evet canım önce kitap..sonra hoşgedlin..:)selam kızlar ben de bu diyete başlamak istiyorum .sayflar çok okuyamam.direkt kitabı almalıyımdeğil mi
2. günüm bitmek üzere. Sabah tartılmayı iple çekiyorum. Bu sabah tartıda -600 gr dı.
Saç dökülmesine gelince; benim zaten saçım normalde de dökülüyor. Önereceğiniz bir şampuan var mı?
Bu arada lıght kaşar peyniri yeniyor mu? Ben bu akşam yedim umarım yanlış bişey yapmamışımdır.
sabah:1 sutlu nescafe(yagsiz sut ile)
ogle:2 yumurtali omlet +1 bardak ayran(omlet yulaf kepegi+yumurta+yogurt ile)
aksam:haslanmis tavuk gogus+2 kucuk kutu yagsiz yogurt
4 lt su+3 kupa yesilcay+30 dak.spor (cok uzgunum bugun istedigim gibi spor yapamadim((biraz islerim vardi)
Herkese iyi geceler :))
Tavuk suyu işine niye daha önce girişmedim diye kendime çok kızdım! Artık aralıklarla bütün tavuk alıp etini yiyip suyunu buzlukta buz küpleri halinde donduracağım.Bugün tavuk suyu-yoğurt-1 yumurta ile diyetteki ilk çorbamı yaptım. Cömertliğim tuttu içine birkaç parça sote ciğerimden de ekledim, köfte misali. Muhteşemdi... Yanında da ekmeğim, bana bana yedim valla.
Yaşasın tavuk suyu!!!!
Callanımı yaptım geldim!
Ooof of çok imreniyorum sana maşallah, ciddi ciddi nazar değdirmekten korkuyorum. Nazar boncuğu hediye etmem gerek sana.
Hayykitap'tan çıkan bir kitap Müslüman'ın Diyeti, yazarı Kemal Özer. Başlıktan veya çeşitli isimlerden kötü izlenim edinmeyin, genel beslenme konusunda güzel bir kitap. Doğala yönelmemiz gerektiği, peygamberin nasıl beslendiği konusunda bilgiler var, çeşitli hadis-kitaplardan alıntılarla anlatmış yazar. Bence bazı kısımlarda aşırılıklar var (sözüm büyük varmasın), mesela bazı katkıların böcekten yapıldığı için haram olmaları, son kısımda yazarın doğum kontrol konusunda aşırı tutucu görüşlerini anlatması gibi... Bunlar gözardı edildiğinde okuması ilginç, zaten hayykitap genelde böyle düşündürücü, beslenme-sağlığa yönelik kitapları basıyor. Taş Devri Diyeti ve Karatay'ın kitapları da bu yayınevinden. :)
ACE Selenyum kullananlar var başlıkta, ben de marincap omega 3 hapı ve bu dediğim vitamini kullanıyorum. İştahımda bir artış göremedim, her zaman neysem oyum. :) Biri, Dely idi sanırım, iştah açılma riskine karşı akşam yutup öyle yatıyordu galiba.
...
:)) kuzum yaa öyle güçlendirmeye atladım ama macera devam ediyo,yani dukanın yapabileceği pek bişey kalmadı benim sporu güzel bi düzene sokmam lazım..roberto bacaklarımı yakınen göreceksin
sen bu aralar sınırlılardan uzak duruyosun sanırım,en son böyle bi karar almıştın uygulayabildin mi ?kaçamak da yapmıyosun,o yüzden telaş yapma..callen de var tartıda gitmese de gözle görülür fark, sen merak etme ...
akşamüstüne kadar bildiriliyo HulyaKO.. ama zaten doğru ölçü için sabah sabah tartılıyo kuzularyarın kilo bildirimi yapılacak mı
yapılacaksa herhangi bir saati var mııı:18:
:18::18::18::18:
akşamüstüne kadar bildiriliyo HulyaKO.. ama zaten doğru ölçü için sabah sabah tartılıyo kuzular
akşamüstüne kadar bildiriliyo HulyaKO.. ama zaten doğru ölçü için sabah sabah tartılıyo kuzular
güzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar.......tickerimi yine güncelledim ..arkadaşlar ben bu hafta çook kilo kaybettim mutlu ama şaşkınım korku var biraz üzerimde diyete başlayalı bir ay olcak bugün ama bu hafta 2,5 kilo gibi bi rakam verdim.hatta mecburi sebeplerden bu son 3 gündür sacede pro yemem gereken günlerde bile biraz salata yedim yanında yani 3 gündür sebzede yiyorum buna rağmen çok iyi gitti ama bu giden ne:44:çok oldu korkuyorum :18: yardım edin sizinde böyle olduğu oluyomu...bişey olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?