Teşk ederim hemen not aldım
O kadar bakındım kendi mesajımdan sonraki mesajlara ama göremedim
seccil diye bir arkadas vardi ondada olmustu o birakti diyeti.gerci cok uygulayamiyor coook az yiyordu.tecrubeli arkadaslar daha iyi cevap verecektirBu arada kızlar dukanın cilde olumsuz etkisi var mı? Sanki yeniden ergenliğe girmiş gibi yüzüm kıpkırmızı ve rezalet sivilcelerle doldu. Gerçi atağın 5. günü regl oldum ama ben normalde böyle sivilce çıkarmayalı epey olmuştu. :2:
cildiye problemi yaşayan oldu mu ki?
seccil diye bir arkadas vardi ondada olmustu o birakti diyeti.gerci cok uygulayamiyor coook az yiyordu.tecrubeli arkadaslar daha iyi cevap verecektir
cnm yaaa sağoll teşekkür ederimmm
bu arada kızlar dukanın cilde olumsuz etkisi var mı? Sanki yeniden ergenliğe girmiş gibi yüzüm kıpkırmızı ve rezalet sivilcelerle doldu. Gerçi atağın 5. Günü regl oldum ama ben normalde böyle sivilce çıkarmayalı epey olmuştu. :2:
Cildiye problemi yaşayan oldu mu ki?
selaammmm;
yarın akşama kadar nete giremeyeceğim için bildirimimi şimdiden yapıyorum umarım bi sakıncası yoktur.
başlangıç tarihi:26 kasım 2012
başlangıç kilo: 88.3
hedef kilo : 58
şu anki kilo:82.9
boy: 1.68
Sen de mi uyuyamadın zeynep:26:
selaammmm;
yarın akşama kadar nete giremeyeceğim için bildirimimi şimdiden yapıyorum umarım bi sakıncası yoktur.
başlangıç tarihi:26 kasım 2012
başlangıç kilo: 88.3
hedef kilo : 58
şu anki kilo:82.9
boy: 1.68
Bu arada kızlar dukanın cilde olumsuz etkisi var mı? Sanki yeniden ergenliğe girmiş gibi yüzüm kıpkırmızı ve rezalet sivilcelerle doldu. Gerçi atağın 5. günü regl oldum ama ben normalde böyle sivilce çıkarmayalı epey olmuştu. :2: cildiye problemi yaşayan oldu mu ki?
Bir de kan tahlili yaptırsam sivilceye neden olup olmadığı belli olur mu ki?
Geçen hafta 65.5 65 civarı idim.Bugün tartıldım 65 civarı.2kasımdan beri yapıyorum.Kilo vermem
çok yavaşladı hatta bazen haftalık hiç gibi.Düşünün 500 gr vermişim.Moralim bozuldu.Ama kıyafetlerimden daha fazla vermiş gibi
duruyor.Bir tartılıyom 500gr.Fazla spor yapamıyorum.Hatta hiç.Sadece devamlı ayaktayım.Bakalım bir iki haftada böyle gitsin.Bu
arada yoğunluktan yulaf kepeğini tüketemez oldum.Yavaşlama ondan olabilir mi.Acayip moralim bozuldu
ne kiskandim simdi siziBENIM YAS DAHA 27 AMA ÜC DOGUMDAN VE ALINAN KILOLARDAN SONRA BENIM GÖBEK OLDU BANA TÜRKIYE HARITASI ((
Arkadaşlar dukan diyeti yaparken callanistic egzersizleri yapılabilir mi acaba? bilenler bilir bu çok düşük tempoda yapılan ama zor bir egzersizdir.
Bizim dukanicelerin cogu yapiyor. Ipek melegimiz var. O ogretti bize callani..cogumuza cd yolladi sagolsun. Ben 5 gun dayandim. Ama yine deneyecegim
Afiyet olsun canım benim..
Mısır nişastası sınırlı izinli unutma sakııınn.. 1 yk günlük hakkın, eğer başka sınırlı izinli kullanmadıysan en fazla 2 ona göre hepiciniiii yemeee
merhaba
malzemeler 2,5 yemek kaşığı yulaf kefeği,
2 yumurta,
1,5 kaşık süzme yoğurt,
1,5 kaşık yoğurt,
yarım paket yulaf kepeği
hepsini mikserle çırp, eğer çok yoğun olursa biraz su ile inceltebilirsiniz. borcamın üzerine yağlı kağıt koy 200 dercede fırına ver, pişssin üzerine beyaz peynir rendele ve diyete uygun malzeme koy tekrar fırına ver.
dün akşam misafirlerime gerçek pizza kendime yulaflı bu tarifi yaptım. yoksa dayanamayıp yerdim heralde normal pizzayı. ihtiyacı olan olursa kullanabilir.
Yarim paket kabartma tozu herhalde...Seyirdeysen yulaf kepegini 2,5 tan 2 y.k.'a indir tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?