hanımlar herkese selam ve de sevgiler getirdimm
yine iş güç dünya işleri sebepli uzuun zaman oldu giremedim sayfaya..
yeni gelen çekirgeler var hepiniz hoş geldiniz :) kitaplı, kaçamaksız kurallara tam uyularak boooollll eksili günler hepinize :)
yaa kızlarrrr benim regl gecikti bu ay, geçen ay sıkıntı yoktu oh iyi etkilenmedi benim hatun demiştimüstelik tatlı krizindeyim ve sabah bütün kepek hakkımı tüketmiş bulunduğum için akşam sütleç ya da helva yapamayacağım... imdattt :18:
misir nisastasi yerine bugday nisastasi oluyormu? birde bu normal tatlandiricilar pisirilmiyor diye birsey okumustum sanki,bu splenda dediginiz mi pisiriliyor
ahh o tatlilar beni mahvetti.ben hayatta yemeyen insan canim tatli seyler istemeye basladi ya.sen soylemistin baslangicta oluyor diye.ama onunla ilgili soyle bisey var tatli yedikce bu kez hergun yemek istiyorsun.evet tolere gida ama her gun olmazki.oyle olsa tolere olmayip gunluk menulerimizin icinde olurdu.yok anacigim ben biraktim tatli islerini(en azindan simdilik)biz burdaki tirkler hep karsilastirirdik kendimizi fransiz kadinlari ile ama biraktik artik karsilastirmayi.genetikleri farkli,metebolizmalari farkli,yemek kulturleri farkli.giciklar dedigin gibi,soguklar herseyden onemlisi. geneli calisiyor ve haftaici yemeklerini gecistirip duruyorlar ama haftasonu severler ziyafet sofralarini.saatlerce masada oturur sogugundan sicagina vede arkasina tatlisina herseyi yerler en sonada peynir yerler spor yapmiyorlar ama mumkun oldugunca yuruyusler,gezintiler yapiyorlar,dans kurslarina,yuzmeye falan gidiyorlar..ne onlar gibi yiyebiliyor,nede onlar gibi yasayabiliyoruz.ama onlar gibi zayif ve uzun yasamak icinde onlardan ders almakta gerekiyor.
Ah şu çılgın Fransızlar!
ben bu yeşilçayı hiç içemiyorum ama yaa of
dün belirlediğim altın anahtarlardan biri de günde min 2 max 3 kupa yeşilçay içmekti ama içemiyorum
acaba aranızda normalini içemeyip de naneli-ballı-bergamotlu-limonlu ya da yaseminli tarçınlı falan içebilen var mı ?
ya da bana biri yeşilçay içebilmeyi öğretebilir mi lütfen :))
arkadasim ben de hic icemiyordum,midemi bulandiriyor,cikariyordumama sonra bir iki damla limon,bazende bir dilim zencefille alistim hatta simdi artik rahatca iciyorum.tavsiye ederim..
tam soylemek istediklerimi soylemissinHelal olsun sana kızzz!Böle elini korkak alıştırma işte! Şu mandalina meselesine çok güldüm. Öğlen pek geşmişini okuyamadım ama millet sana niye bu kadar saldırmış ki anlamadım gitti. İsteyen denesin, istemeyen denemesin. Kime ne? Boş ver. Denedin, yedin, affiyet olsun!! Artık ne olacaksa neticesine katlanırsın hepsi bu. Kimse kimseyi örnek almasın, kendi aklını kullanıp ancak kendisinden sorumlu olmalı. Yeni başlayanlar da önce diyeti zerresine kadar incelesinler ve bi zahmet buradaki geçmişini de gözleri çıkana kadar okusunlar işte.:86: Meyve yasağı bile hala bilmiyen varsa seninle ne ilgisi var ki? sonucta bu diyeti yapan kisiler belli yasta 320 sayfalik kitabi okumus akli basinda insanlar.okuyanda biliyor kurallari.herkes kendinden sorumludur.cocuk degillerki yeni baslayanlarda bunu idrak edemeden yapsinlar.aslina bakarsan kendimi suclu hissettim cunku konuyu gundeme getiren ben oldum ,cunku ben sordum varmi boyle bisey diye.vadide dalga gecti hatta ama ben gordugum yaziyi gosterince o kendince denemek istedi.kimse zorlamadi vede ne olacaksa ona olacak oda bunu goze aldi. ucunda olum yok yaaa ..neyse kapansin evet bu tatsiz konu...:26:
baş ağrısı zaman zaman yaşıyorum ama onun sebebi 9 yaşımda migrene çeviren sinüzit ama kesinlikle selülit sorunum olmadı birde kızım var doğum yaptığımda yada kilo alıp verdiğimde çatlaklarım olmadı gör doğum yapmamış dersin o derece yani. ayrıca 18 diyemesemde genç sayılırım cnm yaş henüz 28. ayrıca araştırman içi tşk ederim. ben uzun zmn önce bırakmıştım araştırmayı durumu kabul edip.demek ki çokta korkulacak bişey değilmiş 6 lt su içmek
mutlaka mısır nişastası olması gerekiyor. diğerleri yasak.
splenda takita gibi tatlandırıcılar pişebiliyor. üzerlerinde yazıyor zaten hangisinin hangi kullanım için olduğu
Afiyet olsun canım benim..
Mısır nişastası sınırlı izinli unutma sakııınn.. 1 yk günlük hakkın, eğer başka sınırlı izinli kullanmadıysan en fazla 2 ona göre hepiciniiii yemeee
İnanıyorum tabii! Benim bile 45'teyken selülit yoksa 28'lik sana ne demeliAyrıca eminim ki benim yaşıma geldiğinde hiç bir sağlık problemin de olmaz. İşte ben olayı suya bağlıyorum. Düzenli bir rutin kontrolünü yaptırarak içmeyi devam et canım.
İnanıyorum tabii! Benim bile 45'teyken selülit yoksa 28'lik sana ne demeliAyrıca eminim ki benim yaşıma geldiğinde hiç bir sağlık problemin de olmaz. İşte ben olayı suya bağlıyorum. Düzenli bir rutin kontrolünü yaptırarak içmeyi devam et canım.
ben bu yeşilçayı hiç içemiyorum ama yaa of
dün belirlediğim altın anahtarlardan biri de günde min 2 max 3 kupa yeşilçay içmekti ama içemiyorum
acaba aranızda normalini içemeyip de naneli-ballı-bergamotlu-limonlu ya da yaseminli tarçınlı falan içebilen var mı ?
ya da bana biri yeşilçay içebilmeyi öğretebilir mi lütfen :))
arkadasim ben de hic icemiyordum,midemi bulandiriyor,cikariyordumama sonra bir iki damla limon,bazende bir dilim zencefille alistim hatta simdi artik rahatca iciyorum.tavsiye ederim..
tam soylemek istediklerimi soylemissinsonucta bu diyeti yapan kisiler belli yasta 320 sayfalik kitabi okumus akli basinda insanlar.okuyanda biliyor kurallari.herkes kendinden sorumludur.cocuk degillerki yeni baslayanlarda bunu idrak edemeden yapsinlar.aslina bakarsan kendimi suclu hissettim cunku konuyu gundeme getiren ben oldum ,cunku ben sordum varmi boyle bisey diye.vadide dalga gecti hatta ama ben gordugum yaziyi gosterince o kendince denemek istedi.kimse zorlamadi vede ne olacaksa ona olacak oda bunu goze aldi. ucunda olum yok yaaa ..neyse kapansin evet bu tatsiz konu...:26:
Öldürücem sizi diyabetik saralle yazdım diye bana yapılan psikolojik baskıda hepiniz sustunuz şimdi bu ne arkadaş gününüz gününüzü tutmuyor Ogün hepiniz muayyen gününüzdeydiniz anladım
Öldürücem sizi diyabetik saralle yazdım diye bana yapılan psikolojik baskıda hepiniz sustunuz şimdi bu ne arkadaş gününüz gününüzü tutmuyor Ogün hepiniz muayyen gününüzdeydiniz anladım
ama ben bisey demedimki sen hep bana kiziyosun
gunde ne kadar su icebiliriz kafam karisti benimde.:26:ben gunlerce su icmeden yasayan bir insandim ama diyet yapmaya baslayali 4 lt kadar icmeye baslamistim.ama cok iciyorsun denilince simdi 2-3 arasi iciyorum.ama o 4 u zorlayarak icmiyordum agzim kuruyodu ve vucudumda istiyordu.gunde ne kadar su icebiliriz ?
ne kiskandim simdi siziBENIM YAS DAHA 27 AMA ÜC DOGUMDAN VE ALINAN KILOLARDAN SONRA BENIM GÖBEK OLDU BANA TÜRKIYE HARITASI ((
Öldürme anamSana yapılan baskıları kaçırdım valla. Şimdi çıkıp göstersinler yüzünü hemen icabına bakarız
yeşilçayla ilgili öneriler için teşekkürler :)
ikinci kupamı da az bi limon damlatıp içiim bakalım içebilicek miyim:44:
olmadı yarın tarçınlısını bulup aliim
o da olmazsa kafama diker içerim tek nefeste artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?