Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu regl gecikmesi bendede oldu.üstelik herzamankinden daha kisa sürdü.sanirim proteinin etkisi bu,hormonlarda bir degisiklikmi oldu diye bende merak ettim dogrusu

misir nisastasi yerine bugday nisastasi oluyormu? birde bu normal tatlandiricilar pisirilmiyor diye birsey okumustum sanki,bu splenda dediginiz mi pisiriliyor

mutlaka mısır nişastası olması gerekiyor. diğerleri yasak.
splenda takita gibi tatlandırıcılar pişebiliyor. üzerlerinde yazıyor zaten hangisinin hangi kullanım için olduğu

Bence tatlıları azaltmakla doğru bir karar verdin arkadaşım. Dene en azından sendeki etkisini öğrenmiş olursun. Yaaa öyleler valla. Banak kalırsa genetikleri ve metabolizması değil de yemek kültür farkımız daha ağır basıyo Ders almalıyız tabii birde şaşmadan uygulayabilsek..:111:

Ah şu çılgın Fransızlar!

onlar mı biz mi artık...

Son düzenleme:

İnanıyorum tabii! Benim bile 45'teyken selülit yoksa 28'lik sana ne demeli Ayrıca eminim ki benim yaşıma geldiğinde hiç bir sağlık problemin de olmaz. İşte ben olayı suya bağlıyorum. Düzenli bir rutin kontrolünü yaptırarak içmeyi devam et canım.

gunde ne kadar su icebiliriz kafam karisti benimde.:26:ben gunlerce su icmeden yasayan bir insandim ama diyet yapmaya baslayali 4 lt kadar icmeye baslamistim.ama cok iciyorsun denilince simdi 2-3 arasi iciyorum.ama o 4 u zorlayarak icmiyordum agzim kuruyodu ve vucudumda istiyordu.gunde ne kadar su icebiliriz ?

ne kiskandim simdi sizi BENIM YAS DAHA 27 AMA ÜC DOGUMDAN VE ALINAN KILOLARDAN SONRA BENIM GÖBEK OLDU BANA TÜRKIYE HARITASI((

haa demek ortalığı sen karıştırdın. seni mikser seni takma kafana. eğlence çıktı bize.

İşte ne kadar sorusuna net bir cevap yok malesef. Genelleme günde 2-3 lt su oldu artık. O da, pH bakımından kaliteli olmalı. Ama bak şimdi sen hiç su içmezken birden 4 lt içmeyi başlarsan vücudun şaşırır ve tepkisini koyar. Hayatına yeni şeyleri alıştıra alıştıra sokmak daha az sarsıntılıdır. Eğer isteyerek ve zevk alarak içiyorsan içebildiğin kadar iç. Ama tek seferde 1 bardak olsun, saat başı veya 2 saatte bir. Şahsen ben dukanın şu yemekle beraber bolca su içmesine karşıyım. Bırak ta mide hazım için gereken kendi suyunu çıkarsın. (Tamamem şahsi görüşümdur ve tartışmaya açık değil) Her türlü çaylar da bana göre suyun yerini asla alamaz. Vücudunu dinlemeyi çalış, en ufak rahatsızlığına karşı hemen harekete geç, ancak böyle en sağlam ve sana en uygun yolunu bulursun tatlım.

ne kiskandim simdi sizi BENIM YAS DAHA 27 AMA ÜC DOGUMDAN VE ALINAN KILOLARDAN SONRA BENIM GÖBEK OLDU BANA TÜRKIYE HARITASI((

Kıskanma. Zira ben sadece 1 doğum yaptım, sen ise bu yaşta 3!! Yaşın genç olduğu için çabuk toparların. Bak rejime de başladın. İnternette araştır kahve veya belli yağlar çok faydalı oluyor. Biraz massaj biraz mekik biraz da istikrar...herşey dümdüz olur kuzum!

yeşilçayla ilgili öneriler için teşekkürler :)
ikinci kupamı da az bi limon damlatıp içiim bakalım içebilicek miyim:44:
olmadı yarın tarçınlısını bulup aliim
o da olmazsa kafama diker içerim tek nefeste artık

Yeşil cayi ben de icemiyodum. Ama şimdi icine bir cubuk tarcin ve 2-3 tane karanfil koyup iciyorum bence cok guzel oluyor. Genede gunde 1 tane iciyorum 2.yi unutuyorum hep

ducan diyetini uzun süredir yapan varmı?memnun olup tavsiye edebilecek.kendime bir yötem arıyorum ve en önemlisi takım arkadaşları.motivasyon açısından.

birde söyle denermisin? bir halka limonu kesip içine at...Normal çayada atarlar ya onun gibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…