Tatlım seni seviyorum ya o yüzden bişey olursa arkamda dur.ama ben bisey demedimki sen hep bana kiziyosun
Arkadaşlar kilo, boy, ölcü vs bildirimi yapılıyormu..
Yapılıyorsa kime vermemiz gerekiyor hangi arkadaş ilgileniyor.
Ben dukan dietime burdan devam edeceğim sizlerin de yardımıyla üzerimdeki bu durgunluk illetinden kurtulurum belki
Arkadaşlar neden beni görmüyorsunuz
Arkadaşlar neden beni görmüyorsunuz
Kıskanma.Zira ben sadece 1 doğum yaptım, sen ise bu yaşta 3!! Yaşın genç olduğu için çabuk toparların. Bak rejime de başladın. İnternette araştır kahve veya belli yağlar çok faydalı oluyor. Biraz massaj biraz mekik biraz da istikrar...herşey dümdüz olur kuzum!:34
agzinizdan bal damliyor vallahi:))))bu iyi dileklere tesekkür ediyorum ve umarim öyle olur.
9 gün gibi kisa bir zamanda 5 kg bence cok iyi bir baslangicMerhaba bayanlar :)
Öncelikle menümü yazayım:
Sabah: Biraz yoğurt ve yulafımı yedim.
Arada Yeşilçay içtim.
Öğle: Süt ve yine yoğurt yedim.
Akşam: Fırında tavuk yedim. Ardından süttozumla ve 1 tk tatlandırıcıyla neskafe içtim. Ardından da yeşilçay.
Bugün ilk defa ne kadar zayıflamışsını duydum ve gülesim geldi. Bu cüsse ve ne kadar zayıflamışsın. :) Açıkcası bana pek değişiklik yok gibi geliyor kaldı ki daha 9. gün atakta ama yine de hoş. :)
Bu arada 9 gün 5 kgAslında hareket edemedim ve yürüyüşe çıkamadım çünkü aşırı misafir geldi. Şimdi biraz tedirginim acaba atak için az mı verdim diye.
ayrilmaz ikililer dukan ve callanisticArkadaşlar dukan diyeti yaparken callanistic egzersizleri yapılabilir mi acaba? bilenler bilir bu çok düşük tempoda yapılan ama zor bir egzersizdir.
beni de kimse görmuyorrr yaaaaaaaaaa
Bizim dukanicelerin cogu yapiyor. Ipek melegimiz var. O ogretti bize callani..cogumuza cd yolladi sagolsun. Ben 5 gun dayandim. Ama yine deneyecegimArkadaşlar dukan diyeti yaparken callanistic egzersizleri yapılabilir mi acaba? bilenler bilir bu çok düşük tempoda yapılan ama zor bir egzersizdir.
Bu arada 9 gün 5 kgAslında hareket edemedim ve yürüyüşe çıkamadım çünkü aşırı misafir geldi. Şimdi biraz tedirginim acaba atak için az mı verdim diye.
agzinizdan bal damliyor vallahi:))))bu iyi dileklere tesekkür ediyorum ve umarim öyle olur.
arkadaşlar bende mi gariplik var???
bugün atak dahil 9.günüm ve yaklaşık 1 kilo verebildim ancak.
Teşk ederim hemen not aldımAz önce biri yazmıştı sanırım. Her perşembe saat 15ten önce buraya yazıyoruz.
güncel kilo
önceki haftaki kilo
başlangıç kilo
başlangıç tarih boy felan :)
O kadar bakındım kendi mesajımdan sonraki mesajlara ama göremedimsenin mesajina cevap verilmisti gormustum,sen iyice bir daha bak bence.
Her duraklamada yumruk yapılmaz, yani o yaptığın yumruğun etkisi azalır, dietin başlangıcındaysan yumruğa falan hiç girme derim ben, dietin sonlarında ihtiyacın olacak çünkübir sey soracagim bu bahsedilen yumruk var ya (sayfa 289) bir diyet suresince kac kez yapilabilinirki?her duraklamada yapilabilinirmi yani?
hanımlar herkese selam ve de sevgiler getirdimm
yine iş güç dünya işleri sebepli uzuun zaman oldu giremedim sayfaya..
yeni gelen çekirgeler var hepiniz hoş geldiniz :) kitaplı, kaçamaksız kurallara tam uyularak boooollll eksili günler hepinize :)
yaa kızlarrrr benim regl gecikti bu ay, geçen ay sıkıntı yoktu oh iyi etkilenmedi benim hatun demiştimüstelik tatlı krizindeyim ve sabah bütün kepek hakkımı tüketmiş bulunduğum için akşam sütleç ya da helva yapamayacağım... imdattt :18:
ben bu yeşilçayı hiç içemiyorum ama yaa of
dün belirlediğim altın anahtarlardan biri de günde min 2 max 3 kupa yeşilçay içmekti ama içemiyorum
acaba aranızda normalini içemeyip de naneli-ballı-bergamotlu-limonlu ya da yaseminli tarçınlı falan içebilen var mı ?
ya da bana biri yeşilçay içebilmeyi öğretebilir mi lütfen :))
9 gün gibi kisa bir zamanda 5 kg bence cok iyi bir baslangic
arkadaşlar bende mi gariplik var???
bugün atak dahil 9.günüm ve yaklaşık 1 kilo verebildim ancak.
Ağızından çıkanı kulağın duysun gülüm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?