Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yeşilçay meselesini hallettim sanırım :)
şuan bugünkü son kupamı yani 3.yü içiyorum üç-beş damla limon sıktım içine gerçekten de limon bütün tadını değiştirdi, bu kadarcık damlanın bu kadar mucizevi bi etki yapabiliceeni düşünmezdim hiç çok teşekkürler herkeslere

Merhaba bayanlar :)

Öncelikle menümü yazayım:

Sabah: Biraz yoğurt ve yulafımı yedim.
Arada Yeşilçay içtim.

Öğle: Süt ve yine yoğurt yedim.

Akşam: Fırında tavuk yedim. Ardından süttozumla ve 1 tk tatlandırıcıyla neskafe içtim. Ardından da yeşilçay.

Bugün ilk defa ne kadar zayıflamışsını duydum ve gülesim geldi. Bu cüsse ve ne kadar zayıflamışsın. :) Açıkcası bana pek değişiklik yok gibi geliyor kaldı ki daha 9. gün atakta ama yine de hoş. :)

Bu arada 9 gün 5 kg Aslında hareket edemedim ve yürüyüşe çıkamadım çünkü aşırı misafir geldi. Şimdi biraz tedirginim acaba atak için az mı verdim diye.

9 gün gibi kisa bir zamanda 5 kg bence cok iyi bir baslangic

Arkadaşlar dukan diyeti yaparken callanistic egzersizleri yapılabilir mi acaba? bilenler bilir bu çok düşük tempoda yapılan ama zor bir egzersizdir.

Arkadaşlar dukan diyeti yaparken callanistic egzersizleri yapılabilir mi acaba? bilenler bilir bu çok düşük tempoda yapılan ama zor bir egzersizdir.
ayrilmaz ikililer dukan ve callanistic gercekten birlikte yapip cok memnun olan arkadaslar var..

neyse bugunku yerli mali krizini bir fistikla atlattim. Tavsiye uzerine bolca yesilcay ictim.Anam ben hic doymuyomya la...aksam 2 kase corba ve koca levregi goturdum. Bana misin demedi...birazdan. karnimin gurultusuna komsular gelecek...
Dip not. Ben mandalinayi denemistim. Cok kotu durakladim. Ama meyve banna direk kilo oluyo ya......herkesin bunye farkli

Bizim dukanicelerin cogu yapiyor. Ipek melegimiz var. O ogretti bize callani..cogumuza cd yolladi sagolsun. Ben 5 gun dayandim. Ama yine deneyecegim

Bu arada 9 gün 5 kg Aslında hareket edemedim ve yürüyüşe çıkamadım çünkü aşırı misafir geldi. Şimdi biraz tedirginim acaba atak için az mı verdim diye.

Ağızından çıkanı kulağın duysun gülüm!

agzinizdan bal damliyor vallahi:))))bu iyi dileklere tesekkür ediyorum ve umarim öyle olur.

Rica ederim tatlım! Ama umarım da ne demek? Yap uğraş sonra konuşuruz

arkadaşlar bende mi gariplik var???

bugün atak dahil 9.günüm ve yaklaşık 1 kilo verebildim ancak.

Bence yok. Bünye meselesi olabilir. Kızım da 1 hafta boyunca (3 g.atak dahil) 1 kilo bile vermemedi. Sonra yavaş yavaş çözüldü ama..

Son düzenleme:
Az önce biri yazmıştı sanırım. Her perşembe saat 15ten önce buraya yazıyoruz.

güncel kilo
önceki haftaki kilo
başlangıç kilo

başlangıç tarih boy felan :)
Teşk ederim hemen not aldım

senin mesajina cevap verilmisti gormustum,sen iyice bir daha bak bence.
O kadar bakındım kendi mesajımdan sonraki mesajlara ama göremedim

bir sey soracagim bu bahsedilen yumruk var ya (sayfa 289) bir diyet suresince kac kez yapilabilinirki?her duraklamada yapilabilinirmi yani?
Her duraklamada yumruk yapılmaz, yani o yaptığın yumruğun etkisi azalır, dietin başlangıcındaysan yumruğa falan hiç girme derim ben, dietin sonlarında ihtiyacın olacak çünkü

Bende regl olamadım nedense bu ay, hiçbir zaman şaşmazdı benimkisi, dukanla alakalı olduğunuda kendim için düşünmüyorum neyse gelelim tatlı krizine valla ben bugün yaptım çok hoşuma gitti:
5-6 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı granül kahve(bildiğimiz nescafe gold falan), 1 yemek kaşığı kakao( ben güçlendirmede olduğum için çok kattım ama azaltabilirsiniz bunu fazlası duraklama yapar), 4-5 damla limon aroması(istediğiniz bir aromada olabilir), 1 yemek kaşığı tatlandırıcı, bunları böyle mikserde 2 dakika falan çırptım, bir 20 dakika buzdolabında bekledi ve sonrasında kaşık kaşık yedim...Hiç bitmesin istedim ben kafama göre yaptım çok pratik ve tatlı isteklerine birebir

Şimdi yeşil çayı çok demlememen gerekiyor, max 5 dk,1 demliğe de 1 çay kaşığı atıyorum ben, çok atarsan ya da çok beklerse acıyor.... tarçın ya da limon çok güzel aroma katıyor yeşil çaya...en çok sevdiğim çaykurun bergamut aromalı yeşil çayı.....

9 gün gibi kisa bir zamanda 5 kg bence cok iyi bir baslangic

teşekkür ederim zeyno ama cüsse arttıkça verilebilecek kilo da artıyor ya ondan biraz tedirgin oldum. :)

arkadaşlar bende mi gariplik var???

bugün atak dahil 9.günüm ve yaklaşık 1 kilo verebildim ancak.

hem bünye ve ondan ziyade sendeki fazlalık azdır; o yüzden böyle olmuştur kuzum. :)

Ağızından çıkanı kulağın duysun gülüm!

Edoş beni sevindirdin sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…