selam arkadaşlar,
sanırım ben de yarın başlayacağım..netten sipariş verdiğim yulaf kepeğim gelmiş ama henüz kitabım gelmemiş..o da kargodaymış,yarın o da gelir sanırım...
iki sorum var:
1.yağsız süt ve yoğurt olmalı ya.. kaymağını aldığım süt ve yoğurt olur mu? hazır süt ya da yoğurt kullanmıyorum çünkü..
2.köfte yapacağım kıyma yağlı olsa da ızgara yapsam,yağı aksa olur mu?
Kizlar ilkayin blogundaki 52 kilo veren dukaniceyi gordunuz mu. Masllah hem de 8 ayda vermis......allahim ben de istiyoruuuuum. Ben duraklanadan cikamadim hala.3 gundur sebze yok balik tavuk yumurta peynir. Yogurdu bile yemiyorum.sut urunlerinde 1lt siniri varmis diye. Bir kac tatlandirici ve yulaf kepegim....bolca yesilcay....ama......malesef gecen peersembeki halimden 800 gr fazlam kaldi. Yarina gitsin kilolaaaaar
Kitap okunmamış bu soru çok fena
1. Kısa ve net olarak OLMAZ...
Ama ben de hazır süt ve yoğurt kullanmadığım için az kilo vermeyi göze alarak kaymağını 7-8 kez aldığım sütü kullanıyorum...
Tercih sana kalmış...
2.Bu sorunun da cevabı OLMAZ...
Bu diyette amaç yağ ve karbonhidrat alımını mümkün olduğunca azaltmak hatta sıfırlamak...
Proteini max. düzeyde tüketmek...Tercih yine senin, ama az kilo verirsen ağlamayacaksın
Görmem mi!!!!
Keşke ben o kızın yaşındayken de Dukan bu kadar bilinseydi...
Daha önce de yeni gelen arkadaşlar bir incelesin demiştim...
Gözden kaçtığını düşünerek tekrar yineliyorum ve linki yapıştırıyorum...
Daha ne yapalım yahuu
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html
İnternetten doğru şekilde faydalanmak lazım...
Kaynağın aslına ulaşmak önemli
peki 7-8 kez kaymağını aldığın süt kullanırken kilo vermen yavaş mı?
bu arada biraz önce deneme maksatlı yulaf kepeğinden krep yaptım..tek kelimeyle harika! eşim,normal krebi sevmez ama bunu sevdi:) yulaf kepeği geçer not aldı,yaparım ben bu diyeti:)
bir de aklıma birşey geldi..yine yağlı kıyma kullansak da köfte yapsak,sonra bu köfteleri suda haşlasak,suyunu döksek sonra ızgarada kızartsak bu defa olur sanırım:)
nedir bu yağlı kıymada ısrarı derseniz söyleyeyim..kurbandan kalma kıymalar duruyor yahu
Atak dahil 1 ayda 3 kilo verdim desem...
Ama tabi ki bu benim kilo verme hızım...
Diğer etkenler dışında (yaş, diyet yapma sayısı, hamilelikler, max.- min kilo aralıkları vs. gibi),
light ürün kullanmamam da etkilemiştir muhakkak ki...
Doğrusu yağsız tüketmek...
Gerisi sana kalmış...
Kızlar bugün maceramda 8000 gr eksildiğimi tescillemiş bulunmaktayımmmm. Sabah çok geç kalktım (bugün izinliydim) kahvaltımdan sonra yürüyüş ve kahve keyfi yaptım bir arkadaşımla, oda bugün diyetisyen ve kavitasyon için bir merkeze başlamış. Kavitasyonun üst bölge için uygun olup olmadığını gidip sormaya karar verdik, acaba bende yararlanabilirmiyim diye... Müdür bey (doktor kendisi) güzelce herşeyi anlattı kan testi istedi şöyle böyle dedikten sonra, arkadaşım dukan diyeti yaptığımı söyleyiverdi. Ben bahsetmek istemiyorum yanlış hatalı falan diyorlar sinirim bozuluyor. Doktor bey kendi menülerinde de dukanı uyguladıklarını ancak içerisine yağ yakmayı hızlandırıcı şekilde eklemeler yaptıklarını, diyet menülerinde proteinin etkisini gözardı etmediklerini vs vs saydı. Dukan için karbonhidratı tamamen kestiğiniz için vücut karbonhidrat aldığı anda aynen kalori yapabilir dedi sadece yani korunmazsaaaaaa, şişersin dediiiii. Ama sağlığa zararlıdır şudur budur demedi adam.
Yani öyle şuram böyle oldu buram böyle oldu diyen arkadaşlara istinaden yazdım bunları, az dikkat bol motivasyon sayesinde hiçbir diyetin birbirinden farkı yok...
Görüşme sonucu olarak ben diyetimden memnunummm, seanslar ise bana göre şuan için biraz pahalı bütçe ayıramam. Ama ileride az daha kilo verince yani 80 i bulunca ay itibari ile biraz toparlanmış olursak düşünüyorumm.
Canım benim bu tarz şeyler için fırsat sitelerini takip edebilirsin..
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul İzmir ve Ankarada dahilinde gördüğüm merkezlerde bu iş gayet uygun..
Kendi adıma 8 seansa (1 ay yani) toplamda 59 lira para veriyorum ben..
ıspartadayım komple seans bol etkili olan ozon banyosu vs dahil aylık 500 tl
bende suyu cok arastirmistim bazi bilgileri bende paylasayimictigimiz suyun ph degeri minumum 7 olmali ki genelde hazir sular 7-7.5 arasi degisiyor.eger kilo vermek istiyorsaniz bu deger 9 olmaliymis vee ileri obezlerde ise ph 11 olmaliymis.ben diyete baslayinca cesme suyu icmeyede baslamistim (dukan olabilir demis kitapta) cunku 4 lt ye yakin tuketince o sulari alip tasimak zor geliyor diye. sonra bu duraklama isi baslayinca dunden beridir zengin mineralli su iciyorum (contrex )sodyum ve mg yonunden zengin.bir iki su var bu sekilde ve zayiflamaya yardimci diye geciyor.ve dunden beri surekli tuvalete tasiniyorum.
zaten hedefim o benim zayiflayip hamile kalmak hatta seyir bitince arkasina hemen (insallah)gerci Allah oyle mucizeler verebiliyorki ben bir yil once bebegim dogumda olunce ve yeniden deneyince bu kez ikiz verdi bana (gerci oda 2 ay once 3 aylikken dustu)yani yeniden olabilir o zaman ayni anda iki bebege birden sahip olabilirim. hayatta hersey mumkun..
3 yk kepek
2 yk süt tozu
1 yk mısır nişastası
2 yumurta
tuz
yarım çay bardağı süt
kabartma tozu
güzelce karıştırılır mikrodalgada orta seviyede yaklaşık 9 dakika pişirilir. İşte bu da benim ekmeğim borcam tencere kapağında pişirdim. 4 e ayırdım sabah bir dilimini yedim şu anda canınız çekmesin tavuk haşlama ile çok iyi gidiyor. Yanında da yoğuuuurrrrtttttt
Milli melek çoook teşekkür ederim:)
bugünki menüm şöyle:
sabah: kepeğim ve yoğurt
öğle: süt-peynir-yoğurt ve bir kase kadar salata (roka karalahana felan)
akşam: köfte salata ve light kola
bugün yoğun olunca yeşil çay içemedim. 98i gösteren ibre yine 99 olduuuuu atağın 10. günündeeeeeeeee.
Ve gençler bitmez sandığım günler bitti. :)
Yarın seyire başlayacağım :)
Selam Kızlar,
Bugünkü menümü veriyorum
Sabah sadece su içtim
Ara 1 fincan yeşil çay
Öğle 7 adet ızgara köfte, 1 bardak ayran
Ara 1 fincan biberiye ve yeşil çay
Akşam fırında levrek ve bolca salata yiyeceğim umarım kabızlığıma çözüm olur inşallah
Gün boyunca 1 litre su, daha da içerim
Yemede içmede derdim yok ama kabızlık bitse de rahatlasam inşallah.
Kızlar bugün maceramda 8000 gr eksildiğimi tescillemiş bulunmaktayımmmm. Sabah çok geç kalktım (bugün izinliydim) kahvaltımdan sonra yürüyüş ve kahve keyfi yaptım bir arkadaşımla, oda bugün diyetisyen ve kavitasyon için bir merkeze başlamış. Kavitasyonun üst bölge için uygun olup olmadığını gidip sormaya karar verdik, acaba bende yararlanabilirmiyim diye... Müdür bey (doktor kendisi) güzelce herşeyi anlattı kan testi istedi şöyle böyle dedikten sonra, arkadaşım dukan diyeti yaptığımı söyleyiverdi. Ben bahsetmek istemiyorum yanlış hatalı falan diyorlar sinirim bozuluyor. Doktor bey kendi menülerinde de dukanı uyguladıklarını ancak içerisine yağ yakmayı hızlandırıcı şekilde eklemeler yaptıklarını, diyet menülerinde proteinin etkisini gözardı etmediklerini vs vs saydı. Dukan için karbonhidratı tamamen kestiğiniz için vücut karbonhidrat aldığı anda aynen kalori yapabilir dedi sadece yani korunmazsaaaaaa, şişersin dediiiii. Ama sağlığa zararlıdır şudur budur demedi adam.
Yani öyle şuram böyle oldu buram böyle oldu diyen arkadaşlara istinaden yazdım bunları, az dikkat bol motivasyon sayesinde hiçbir diyetin birbirinden farkı yok...
Görüşme sonucu olarak ben diyetimden memnunummm, seanslar ise bana göre şuan için biraz pahalı bütçe ayıramam. Ama ileride az daha kilo verince yani 80 i bulunca ay itibari ile biraz toparlanmış olursak düşünüyorumm.
Kizlar ilkayin blogundaki 52 kilo veren dukaniceyi gordunuz mu. Masllah hem de 8 ayda vermis......allahim ben de istiyoruuuuum. Ben duraklanadan cikamadim hala.3 gundur sebze yok balik tavuk yumurta peynir. Yogurdu bile yemiyorum.sut urunlerinde 1lt siniri varmis diye. Bir kac tatlandirici ve yulaf kepegim....bolca yesilcay....ama......malesef gecen peersembeki halimden 800 gr fazlam kaldi. Yarina gitsin kilolaaaaar
Kuzuuuum çok geçmiş olsun!Çok üzücü.. ama geşmiş geçmişte kalmalı. Biz ileriye bakalım artık. İstikametini tüm yüreğimle destekliyorum!!:87: Genelde dukanda hormonlar düzene giriyor. Kasları da güçlendiriyorsun. Yani elinden geleni zaten yapıyorsun! Moralin da iyi olursa her türlü muzice mutlaka gerçekleşir!! Hazır olduğunda iki tane dünya tatlısı sağlıklı tosunları kucağına almanı tüm kalbimle dilerim!!!! Bak üfledim şimdi!:114:
Su, meğer ne kadar da komplike bişeymişoku oku bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?