Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar ilkayin blogundaki 52 kilo veren dukaniceyi gordunuz mu. Masllah hem de 8 ayda vermis......allahim ben de istiyoruuuuum. Ben duraklanadan cikamadim hala.3 gundur sebze yok balik tavuk yumurta peynir. Yogurdu bile yemiyorum.sut urunlerinde 1lt siniri varmis diye. Bir kac tatlandirici ve yulaf kepegim....bolca yesilcay....ama......malesef gecen peersembeki halimden 800 gr fazlam kaldi. Yarina gitsin kilolaaaaar

1. Kısa ve net olarak OLMAZ...
Ama ben de hazır süt ve yoğurt kullanmadığım için az kilo vermeyi göze alarak kaymağını 7-8 kez aldığım sütü kullanıyorum...
Tercih sana kalmış...

2.Bu sorunun da cevabı OLMAZ ...
Bu diyette amaç yağ ve karbonhidrat alımını mümkün olduğunca azaltmak hatta sıfırlamak...
Proteini max. düzeyde tüketmek...Tercih yine senin, ama az kilo verirsen ağlamayacaksın

Görmem mi!!!!
Keşke ben o kızın yaşındayken de Dukan bu kadar bilinseydi...

Kitap okunmamış bu soru çok fena

ben kitabi okumadim yurtdisinda ve kücük bir yerde oldugum icin alamadim kitabi.internettetn siparis ettim sanirim bir hata oldu daha gelmedi.ama bu diyete baslamadan önce iyice arastirdigiömi ve bu forumu en basindan beri okudugumu söylemek isterim.salatanin atakta olmadigini biliyorum benim sordugum daha dogrusu söylemeye calistigim romantic isimli arkadasa,atak evresinde salata olmadigiydi.cünkü yazmis oldugu menüde atagin 9.gününde olmasina ragmen roka ve karalahana salatasi yedigini söylemisti.benim bildigimde onlar sadece seyirde var.yanlis anlasildiysam kusura bakmayin.yaniliyorsam da ....))

peki 7-8 kez kaymağını aldığın süt kullanırken kilo vermen yavaş mı?

bu arada biraz önce deneme maksatlı yulaf kepeğinden krep yaptım..tek kelimeyle harika! eşim,normal krebi sevmez ama bunu sevdi:) yulaf kepeği geçer not aldı,yaparım ben bu diyeti:)

bir de aklıma birşey geldi..yine yağlı kıyma kullansak da köfte yapsak,sonra bu köfteleri suda haşlasak,suyunu döksek sonra ızgarada kızartsak bu defa olur sanırım:)
nedir bu yağlı kıymada ısrarı derseniz söyleyeyim..kurbandan kalma kıymalar duruyor yahu

teşekkürler...
yalnız kitabı sipariş verdim,kargoda şu an.. önce yulaf kepeğim geldi,vakit kaybetmeden başlayayım diyete dedim... yarın kitabım gelince direkt oradan okurum,netten okumak göz yorucu..
bu arada dukana başlayacağım deyip günlerdir yiyorum..yarın baskülde çıkan kilomu görünce üzülmeyeceğim işte

Atak dahil 1 ayda 3 kilo verdim desem ...
Ama tabi ki bu benim kilo verme hızım...
Diğer etkenler dışında (yaş, diyet yapma sayısı, hamilelikler, max.- min kilo aralıkları vs. gibi),
light ürün kullanmamam da etkilemiştir muhakkak ki...

Doğrusu yağsız tüketmek ...
Gerisi sana kalmış...

Kızlar bugün maceramda 8000 gr eksildiğimi tescillemiş bulunmaktayımmmm. Sabah çok geç kalktım (bugün izinliydim) kahvaltımdan sonra yürüyüş ve kahve keyfi yaptım bir arkadaşımla, oda bugün diyetisyen ve kavitasyon için bir merkeze başlamış. Kavitasyonun üst bölge için uygun olup olmadığını gidip sormaya karar verdik, acaba bende yararlanabilirmiyim diye... Müdür bey (doktor kendisi) güzelce herşeyi anlattı kan testi istedi şöyle böyle dedikten sonra, arkadaşım dukan diyeti yaptığımı söyleyiverdi. Ben bahsetmek istemiyorum yanlış hatalı falan diyorlar sinirim bozuluyor. Doktor bey kendi menülerinde de dukanı uyguladıklarını ancak içerisine yağ yakmayı hızlandırıcı şekilde eklemeler yaptıklarını, diyet menülerinde proteinin etkisini gözardı etmediklerini vs vs saydı. Dukan için karbonhidratı tamamen kestiğiniz için vücut karbonhidrat aldığı anda aynen kalori yapabilir dedi sadece yani korunmazsaaaaaa, şişersin dediiiii. Ama sağlığa zararlıdır şudur budur demedi adam.
Yani öyle şuram böyle oldu buram böyle oldu diyen arkadaşlara istinaden yazdım bunları, az dikkat bol motivasyon sayesinde hiçbir diyetin birbirinden farkı yok...
Görüşme sonucu olarak ben diyetimden memnunummm, seanslar ise bana göre şuan için biraz pahalı bütçe ayıramam. Ama ileride az daha kilo verince yani 80 i bulunca ay itibari ile biraz toparlanmış olursak düşünüyorumm.

3 yk kepek
2 yk süt tozu
1 yk mısır nişastası
2 yumurta
tuz
yarım çay bardağı süt
kabartma tozu
güzelce karıştırılır mikrodalgada orta seviyede yaklaşık 9 dakika pişirilir. İşte bu da benim ekmeğim borcam tencere kapağında pişirdim. 4 e ayırdım sabah bir dilimini yedim şu anda canınız çekmesin tavuk haşlama ile çok iyi gidiyor. Yanında da yoğuuuurrrrtttttt

hımmm... ben yine de hazır süt ve yoğurt tüketemem..zaten kriz anlarımda tatlandırıcı kullanacağım için kötü hissediyorum kendimi..bir de sıklıkla kullanacağım süt ve yoğurt hazır olursa yapamam... doğalıyla başlayayım bakalım..bismillah:)

Canım benim bu tarz şeyler için fırsat sitelerini takip edebilirsin..
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul İzmir ve Ankarada dahilinde gördüğüm merkezlerde bu iş gayet uygun..
Kendi adıma 8 seansa (1 ay yani) toplamda 59 lira para veriyorum ben..

ıspartadayım komple seans bol etkili olan ozon banyosu vs dahil aylık 500 tl

Kuzuuuum çok geçmiş olsun!Çok üzücü.. ama geşmiş geçmişte kalmalı. Biz ileriye bakalım artık.İstikametini tüm yüreğimle destekliyorum!!:87: Genelde dukanda hormonlar düzene giriyor. Kasları da güçlendiriyorsun. Yani elinden geleni zaten yapıyorsun! Moralin da iyi olursa her türlü muzice mutlaka gerçekleşir!! Hazır olduğunda iki tane dünya tatlısı sağlıklı tosunları kucağına almanı tüm kalbimle dilerim!!!! Bak üfledim şimdi!:114:

Su, meğer ne kadar da komplike bişeymişoku oku bitmez

[

"Canınız çekmesinn" dedin ama çektiiii napıcaz şimcik
Kepekli yoğurt çorbası içmiştim Yetmemiş anlaşılan
Gidip biraz daha tıkınayım bari

Rica ederim kuşum amma ne salatası atakta?!

Kepek nerde? Hepi köftede mi? Kahvaltı yok. Arada yemek yok. 4-5 öğün gerekirken 2 öğünle besleniyorsun, farkındamısın canım.

İşte ben bunu duyunca deliriyorum arkadaş! Karbonhidratın yulaf kepeğinde ve sezblerede olduğunu nasıl bilmezler?!

Umarim gider yarina kilolar:)) Buyuk ihtimalle adet oncesi siskinligidir.

Sut urunlerinde 1 lt sinirlamasi var evet. Durakliyorsaniz, sut urunlerini sut ve yogurt olarak degil, peynir olarak tuketin diyolar. Cunku sutun laktozu var o da bir cesit karbonhidrat. Ama peynire donusurken o gidiyormus. Kitapta okumustum sanirim. O yuzden sut yerine peyniri tercih edin diyodu, ozellikle duraklamalarda.

Bi de bilmiyorum ama tatlandirici bana duraklama yapiyor. O yuzden az tuketmeye calisiyorum. Bilmem ben formtat kullaniyorum, ondanmi, cunku karbonhidrat orani cok dusuk degil onun, kalorisi oldukca dusuk olmasina ragmen. Hehehe aslinda tatlandiriciyi cok suclamamak ta lazim, cunku onu kek yapmakta kullandigimda, hep gunluk kepek hakkimi asarak yiyorum. heralde duraklamada onun etkisi daha cok:))

kızlar ben Yalnış anlattım sanırımm.. Kilo alınıyor mu derken , hani sebzeye geçince hbiraz biraz artılar görebılırmışız yaa. normalmiş bu. bu sizlerde çok oldu mu yanii. şimdi ben hergun eksileri görmeye alıştım sanki + görürsem butun motıvasyonumu kaybedicem gibi geliyor..

Deneyımlı arkadaşlar seyir döneminde sık bi şekilde + larla karşılaştınız mı ben bunu merak etmiştim?

Yalnış anlattım sanırımm.

Cooook tesekkurler arkadasimvalla bende oyle yapiyorum once acimi yasiyorum sonra Allah inda verdigi guc ve sabir ile kabullenip onume bakiyorum.gucluyum ben ve ustesinden simdilik gelebiliyorum.bazi seyler dedigimiz gibi bizim disimizda gelisebiliyor ve hic birsey yapamiyorsun..simdi onceeeee DUKAN amcanin yardimi ve sizlerinde destegi ile zayifliyacagiz sonrada saglikli bir hamilelik ile saglikli bebekler sahibi olacagiz insaaaaaallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…