Kızlar ya ben bu kepege hiç alışamadım bugün ekmek yapmayı denedim bununda begenmedim varmı tavsiye edebilecek birisi
bende çok zor yıyıyorum onu cnm ya.. resmen işkenceee.. yoğurtla karıştırıyorum ben.yoğurttan soğudum vallaa
ben bugün bi sitede bulduğum ekmek tarifini yaptım sabah işe gelmeden bide eşime fln kek yaptım ve herkes ekmeğin kekten daha lezzetli olduğunu söyledi.bende beğendim denediğim ekmeklerin içinde en lezzetlisiydi.
Daha önce de yeni gelen arkadaşlar bir incelesin demiştim...
Gözden kaçtığını düşünerek tekrar yineliyorum ve linki yapıştırıyorum...
Daha ne yapalım yahuu
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html
İnternetten doğru şekilde faydalanmak lazım...
Kaynağın aslına ulaşmak önemli
ben bugün bi sitede bulduğum ekmek tarifini yaptım sabah işe gelmeden bide eşime fln kek yaptım ve herkes ekmeğin kekten daha lezzetli olduğunu söyledi.bende beğendim denediğim ekmeklerin içinde en lezzetlisiydi.
iyi akşamlarrrrrr
kızlar ben Yalnış anlattım sanırımm.. Kilo alınıyor mu derken , hani sebzeye geçince hbiraz biraz artılar görebılırmışız yaa. normalmiş bu. bu sizlerde çok oldu mu yanii. şimdi ben hergun eksileri görmeye alıştım sanki + görürsem butun motıvasyonumu kaybedicem gibi geliyor..
Deneyımlı arkadaşlar seyir döneminde sık bi şekilde + larla karşılaştınız mı ben bunu merak etmiştim?
Yalnış anlattım sanırımm.
Cooook tesekkurler arkadasimvalla bende oyle yapiyorum once acimi yasiyorum sonra Allah inda verdigi guc ve sabir ile kabullenip onume bakiyorum.gucluyum ben ve ustesinden simdilik gelebiliyorum.bazi seyler dedigimiz gibi bizim disimizda gelisebiliyor ve hic birsey yapamiyorsun.. simdi onceeeee DUKAN amcanin yardimi ve sizlerinde destegi ile zayifliyacagiz sonrada saglikli bir hamilelik ile saglikli bebekler sahibi olacagiz insaaaaaallaaaah
Kızlar ya ben bu kepege hiç alışamadım bugün ekmek yapmayı denedim bununda begenmedim varmı tavsiye edebilecek birisi
atakta salata varmiydi
Evre geçişlerinde biraz kilo almak normal kızlar..
Bu arada kitabı okuduğunuzdan emin misiniz?
Yeni gelenler kitabı okuduysanız bir kez daha tekrar gözden geçirin derim..
Çok hayati hatalar var sanki?
Rica ederim kuşum ammane salatası atakta?!
Kaçaklar görünmeye başladı yavaş yavaş...
Tabii yarın perşembe, sizi gidi siziler
Oluyor böyle şeyler buralarda takılma...
Amacımız kırmak ya da kızmak değil (zaten kimsenin haddi de değil) kitabın okunmasını sağlamak...
Herkesin kitabı okuması ve mantığını kavraması önemli, çünkü diyetin yapılabilirliğini arttırıyor...
En sağlam kaynak kitap...
Evet herkes aynı durumla karşılaştı, karşılaşıyor da...
O yüzden haftalık kilo değişikliğimizi baz alıyoruz...
İnşallahhh...
Ben son bir haftadır ekmek yapmaya üşendiğimden çorba olarak tüketiyorum...
Kışın çorba da iyi gidiyor hani...Memnunum çorbadan...Sen de olmadı öyle dene...
Yoğurtlu yayla çorbası
1 yumurta
1 br yoğurt
2 kaşık kepek
hepsi küçük boy bir tencerede karıştırılır, ocakta kısık ateşte karıştırılarak pişirilir
böylece kesilme olmaz...kıvamına göre kaynamış su eklenerek biraz daha pişirilir..
Bu çorba 5 dakika da oluyor, şipşak...
kepeğim köftede var arkadaşımKepek nerde? Hepi köftede mi?Kahvaltı yok. Arada yemek yok. 4-5 öğün gerekirken 2 öğünle besleniyorsun, farkındamısın canım.
Öncelikle herkese merhaba:)
Bu siteye üye olalı 1 hafta oldu ve o günden beridir bu başlığı okuyorum, dün de Dukana başladım 2.günümün son saatlerindeyim:) bu sabah tartıda 100-200gr eksilirim diye düşünürken, 800gr gittiğini görünce daha çok sevdalandım bu diyete. öğlen okuldan gelince yine tartıldım gün içinde hep yarım kilo fazla çıkan ben öğle vakti 400gr daha eksilmiştim. inanamıyorum 1.5günde 1.2kg nasıl gitti hem de hiç aç kalmadan, hem de çok lezzetli yemekler yiyerek. nasıl bir gazsa canım çikolata bile yemek istemiyor sadece buzdolabında kalan cennet hurmaları biraz ağzımı sulandırıyor o kadarcık. kepek de dahil yediğim herşeyi keyifle yiyorum. bu arada size son 1 ayımdan bahsetmek istiyorum:
Son 2 yıldır yani evlendiğimden beri, 63-66kg arasında gezinen bir tombağım. 14kasımda spor salonuna üye oldum yılbaşına kadar 4-5kilo verebilme hayaliyle. Bilen bilir L-carnitine diye bir gıda takviyesi var yağ yakımını hızlandıran, her gün ( pazar hariç) 1.5- 2 saat arası spor yapıp bu takviyeden kullandım. en sonunda yatak döşek hasta olup sporu bıraktım, küstüm:) bu arada 1ayda sadece 1.5 kilo verdim hasta yattığım 3 günde hiçbirşey yiyemememe rağmen 1kilosunu geri aldım.
Şu 2günde 1.2 kilo verdiren Dukan'ı yakalarsam öpücem:) bekarlık kilom olan 55kiloya da şubat28 itibariyle ulaşmamı öngörüyor.Kendisine Türkiye'den bir nazar boncuğu yolluycam hedefe ulaşırsam:))
cok tesekkürler
Nihayet beklediğim regl geldi bugün çaldı kapıyı, çok sevindim diyemem çünkü yarın tartıya çıkacaktım bu regle birlikte baya artı görüyorumbugün beyaz gün yaptım ama tartıda etkisini göremeyecem haliyle, yarın tartılmasam mı ki
"Şu anda en yaygın olarak gurmenet.com dan temin edilen ru-sheim yulaf kepeği kullanılmakta ancak onun yulaf unuyla karışık olduğundan tüm dukanistler hemfikirdir.Hiç bir şekilde bulamayanlar için temin edilecek ve kullanılabilecek alternatiflerin en iyisidir"
dukan sayfalarının birinde bu yazıyor..ben de ru-sheim aldım ama üzerinde %100 yulaf kepeği yazıyor... üstelik ilk kez yaptığım krebin tadını da çok sevmiştim.. moralim bozuldu şimdi
tansaş ya da migros yaşadığım yerde yokTansaş ve Migroslarda "doğadan" marka yulaf kepeği satılıyor. hem de Dukan'ın kitabında bahsettiği en iyi öğütme oranına sahip paketin üstünde yazıyor. yanlız bu krep işini sütle yapmaya çalıştım beceremedim. sanırım yoğurtla ya da peynirle yapmak gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?