Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hashishcim 2 numaralı ekmeğini yaptım , bi kaç değişiklikle ama süper oldu , kek kalıbındada çok güzel pişti , hani tatlandırıcı atsam , peynir koymasam bildiğin kek olacakmış , şimdide tuzlu kek gibi olduuu

sağolasın canım benimm

arkadaşlar ben buraya ilk kez yazıyorum 175 boyunda 105 kilo ve 23 yaşındayım sınıf öğretmeniyim geçen sene atandım atandığımda 86 kiloydum ama stresten sıkıntıdan 20 kilo aldım. diyet gruplarınla ilerleyim dedim ortam yapmacık ve saçma geldi. iyice bunalımdayım, bu akşam ne yapabilirim diye araştırdım dukan diyeti mantıklı geldi yarın ilk işim kitabı alıp okumak inşallah bu işi başarabilirim.

Abovvvv boşver boşver bikaç ay daha yemeyiveririk

Tabi ki başarabilirsin :13:
Hoş geldin sen de ...
Kitabını oku, hazırlığını yap, biz burdayız ...

Yarın sabah herkese bol - ler diliyorum ...
Görüşürüz

günaydın ahaliii!!!!!

Dely'm beni aynı yazz (annadınğ sen onu
)

hoş geldiniz efenim.. burası doğru yer

boy:1.67
başlangıç(dukanla):63.6
geçen hafta:61.0
bu hafta:60.3
bu hafta giden:-700
toplam giden:3.300
başlangıç:30 kasım 2012
kendime söz verdim buhafta 59.9 görecem dedim ama olmadı.
çok dikkat ettim.sınırlı izinli hiç kullanmadım.spor su hepsine uydum olmadı işte....

Günaydın bayanlar
Bol -'li gününüz olsun, bende tık yok ssz

[TABLE="width: 218"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 290, bgcolor: transparent"]Başlangıç; 22 Ağustos 2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Başlangıç kilo: 80,9 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Hedef Kilo; 65 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Geçen hafta; 72,6 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Bu hafta; 72,6 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Fark; 0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Boy: 164 cm
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

başlangıç tarihi 02/11/2012
başlangıç kilo 74
geçen hafta 65.5
bu hafta 65
hedef kilo 59

hoşgeldln aramıza :) başarılar diliyorum.

başlangıç tarihim: 10 Aralık 2012
Başlangıç kilom: 104
Hedef kilom: 61
Geçen Hafta: 101
Bu hafta: 98.5
Giden: 2,5
Kalan: 37
Boy: 1,68

hoşgeldln aramıza :) başarılar diliyorum.

başlangıç tarihim: 10 Aralık 2012
Başlangıç kilom: 104
Hedef kilom: 61
Geçen Hafta: 101
Bu hafta: 98.5
Giden: 2,5
Kalan: 37
Boy: 1,68

bu arada günaydın herkese :)))

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen hafta 73,4
Bugün 72,6

Kırdım galiba aylar sürennn duraklamayıııı
Bu arada yeni tanıştığım biri diet yapıyorum deyince "neden ne gerek var ki " dedii saf saff :)ü
ay şaka gibiii
bu callen beni bayağı bir inceltti kızlar.
tekrar ediyorummmm

LÜTFEN DUKANLA CALLENİ BİRLİKTE YAPINNNNNNN

Ayy bende istiyorum yaa. Hatta benim önce bi koca bulmam lazımmm acilindennnnnnn

Benim ablam 38de evlendi 41 yaşında 3.ye hamile Rabbim nasip etti oldu şükürler olsun inş.ALLAH sanada nasip eder canım hayırlı sağlıklı evlatlar öpüyorum...
,

Umudum oldunnnnn :)

Light labne ve activia yı, bildiğimiz yoğurt mayalar gibi mi mayalıyorsun canım :26:

Aslında 1 kaşık aktivayı 1 kaşık süt tozuyla karıştırıp yağsız sütü mayalıyorsun.. Süzünce oluyor sana labneee.

Kestir kestir lor yapp becerikli hatunsun şükürrr...

Tam yerine geldinnn bencee. Zaten son 20 yi 1 senede aldığına göre onlar 3 ayda gidecek. Sonra da biraz sıktınmıı cillop olursun bu boyla maşallahh. Ama sporu eksik etme kii taş ol taşşş...

günaydın arkadaşlar ben bu hafta bildirim yapmayayım diyorum. dukana başlayalı 3. günümdeyim. 5 günlük ataktan sonra seyire geçicem haftaya perşembe bildirimimi yaparım artık. diyete başlamadan önceki gece 12 ye kadar canım ne istediyse yedim ki uzun süre dayanayım diye. şimdilik kaçamak falan yok. inşallah hep böyle devam edebilirim

bildirimmmmm
başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 61.9
şuanki kilo: 61.4
fark: 500 gr
hedef kilo: 60
boy: 169
toplam fark 7.7

2 haftadır bir dağıtma, toparlayamama durumu var, bu hafta güçlendirmeye geçmeyi düşünüyordum ama yok 61den kurtulmak şart oldu... öyle görünüyor ki dukan amcamızın dediği tarihte geçecem.. oysaki onu yanıltmayı düşünüyordum :19 :

herkese booooooolllll - günler diliyorum...

Herkese gunaydin! Persembe telasi basladi bile..

Dukanin hayirli olsun! Olmaz tatlim, hic sanma istersen:) Kolestorelu de dusunmek zorundayiz:)
Kurbanliklari artik esine birakacan, o yesin:). Zaten artik cogu zaman ona ayri, kendine ayri yemekleri yapacaksin.

Askim, guclu olmasaysaydin burada olmazdin!! Tebrik ederim!! Sen en guzellere layiksin ve kesinlikle herseyin ustusunden gelirsin! TuTuTu masallah
Askim

ya aslında uzun uzadıya anlatmak istemedim, oturdum baya baya bu sonradan şişen arkadaşların sahte dukancılar olduğunu asıl dukanın (yaptığımızın) evreler sayesinde vücudu alıştırdığını karbonhidratın tamam önceden kesildiğini bir nevi vücudun şoklandığını ama sonradan diğer evrelerde baya baya alındığını söyledim. Yani hooop kilo verdim olley bırakabilirim gelsin pastalar gitsin börekler şeklinde olursa elbetteki vücutun siper alacağını söyledim. Ama kızlar burası küçük yer her nekadar dukanı az da olsa desteklese de bu doktor müşterisini kaçırmak istermi? Hiç sinirini bozma yola devam. Ben daha başındayım bak bildirimimi yapcam az sonra ben çok mutluyum ve asla yarıda bırakmaya niyetim yok.

kızlar ben de uzunca bir süredir yapmayı düşündüğüm dukan diyetine yarın başlıyorum.tüm evreleri yazdım ne yemem ve yememem gerektiğini not aldım.umarım en iyi şekilde uygularım.fakat benim aklıma takılan tek şey atak ve seyir döneminde hiçbir şekilde meyve tüketmiyormuyuz?bir de kahvaltıda domates,zeytin gibi gıdalardan bahsedilmemiş bunlar yenmiyormu?bana atak dönemi için kahvaltı menüsü önerisinde bulunabilir misiniz?çalışıyorum aynı zamanda iş yerine getirebileceğim şekilde tarifler verirseniz çok memnun olurum..

Merhaba ismi güzel şahıs :), dikkat ettiysen ulaşabiliyorlarsa mutlaka kitabı almalarını tavsiye ediyor büyüklerimiz yeni gelen arkadaşlara. İnternet ortamındayız şöyle de yapabilirsin pdf formatlarında var internette az araştırma yaparsan onu indir oku. Dediğin doğru onlar yenmiyor canım, ama şöyle düşün diğer evrelerde gerekli vitamin, karbonhidrat ve yağı yediğimiz şeylerden zaten alıyoruz. Biraz sıkacaksın güzel güzel gidecek, tartıyla sarılıp yatası geliyor insanın gittiğini görünce...

Günaydın günaydınn

Valla bu hafta grip mrip derken iyice yavaşladım sanki diyorumm.. :2:

Başlangıç:14.11.2012
Başlangıç kilo: 75
Geçen haftaki kilo: 70.1
Bu haftaki kilo: 69.9
Bu haftaki fark: -200
Toplam fark: -5.100
Boy:1.65

Tickerımdan yukardayım ama geçen haftadan aşağıyım..
(Tekerleme gibim oldu)

Amaaaaan çok takmıyorum artık azmı çok mu gittiğine, gidiyor ya sonuçta..
Birde 28 beden kotum ve benn ayrılmaz ikili olduk.. Diğer kıyafetlerim azıcık ağlıyor üstümde de

Eee yeni kıyafette alamıyorum daha da zayıflıcam diyeee.. Neyse tüm yatırım dukana olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…