Dostum söylemeye me gerek var.değişsin tabi.evet güzel gidiyorum çünkü diyete alıştım 1sene sonra son 10 kiloyu çok rahat verdim yiyeceklere özen gösterdim ciğer,köfte,ayran akşamları sebze günümde olsa hep saf protein yaptım ve seve seve doya doya yedim.kimseye diyetteyim demedim diyince herkes yediğimi kontrol edip motivasyonumu düşürüyor
bu beyaz günü sadece bitmek bilmeyen duraklamalarda kullanmayı önermişlerdi ben ilk geldiğimde
bu beyaz günü sadece bitmek bilmeyen duraklamalarda kullanmayı önermişlerdi ben ilk geldiğimde
Öyle gıcık şey ki.. Almayı peeeek sever ama iş vermeye gelence... hiiiç Boş ver sen ona uyma. O yaptı sen yapma. Etme anam etme gülüm
Bu arada başka bir konuda hanımların gün boyunca tonlarca ev işlerini yaptığına okuyup duruyorum. Bense..bütün gün bu forumda takılıyorum..eeeeeh Biri bana Kalk kız soğan doğara! desin artıııık.:)
bir ayda toplamda 3 kilo ve 2 haftadir kimildamayan bir 73 kilo bence bir beyaz gunu yapmak uygundur yada diyeti birakacagim boyle giderse
bir ayda toplamda 3 kilo ve 2 haftadir kimildamayan bir 73 kilo bence bir beyaz gunu yapmak uygundur yada diyeti birakacagim boyle giderse
hedefe yaklastin ya artik kosmayi birakip dans etmeni uygun gordum ,mutluluk dansi
biliyorum tatlım aslında da, bu hafta hep aksilikler vardı evde hazırlayamadım dışarıdan bir şey alamadım vs.. yoksa et tavuk ya da balık olmadan geçmedi hiç bir günüm şimdiye kadar; füme hiç yemedim,süt ürünlerinde 1 lt sınırına uydum;3-4 yumurtayı bir tek atakta geçmiştim :44: ve bu haftanın bir hata olduğunu bu şekilde geçirirken de biliyordum..
aslında bugün için tartıda sabit kalmayı ya da artı görmeyi zaten bekliyordum ama dün sabah 58.2 gelip bu sabah 58.8 gelince o biraz garip oldu sadece
bir de ben yaptım bak yanlış sen de yapmademek istedim arkadaşa
ayrıca söz konusu masraf kesmek ise ben muayenehaneyi yeni açtığım ve hepsini senetle-kredi kartı borcu ile aldığım için zaten son 4-5 aydır faturalar ve zaruri yemek alışverişi haricinde tek bir harcama yok ..arada eşime dukan biraz tuzlu geliyor bıraksan mı diyor ama yapacak bir şey yok devam diyoruz sonra..
Sakın diyeti bırakma bak ben bıraktım sürem uzadı.daha çok kilo aldım başka diyet denedim kiloveremiyorum diye sonuç ne yine buradayım.sakın bi gidecek o kilolar 3kilo 5kilo birden şok olacaksın.hepimiz yaşadık bunları ben 70 te takılmış diyeti bırakmıştım,hata kitapta var zaten duraklayacağımız.diyeti bırakınca disiplin kalmıyor kendine saygın azalıyor ve su içsen yarıyor.başladın artık sonu gelecek bak bana 20 kilo verdim şaka gibi.ben zayıflama hapı içecek kadar gözümü karartmıştım ama bu diyet zayıflatıyor hapa gerek yok.Sakın tatlım bırakma ben sensiz ne yaparım :2:
ne diyeti bırakması yaw
gel sen beni dinle 3 gün saf protein günü yap üst üste
yoğurdunu peynirini kepeğini de tüket,
günde 3 fincan yeşil çay 1 fincan da biberiye çayı iç
2 litre de su iç, ne eksik ne fazla
3 gün sonra bana dua edeceksin.
Valla yolarım kız o güzel saçlarınıbir ayda toplamda 3 kilo ve 2 haftadir kimildamayan bir 73 kilo bence bir beyaz gunu yapmak uygundur yada diyeti birakacagim boyle giderse
Selam dukan fıstıklarımm
booll eksi bildirimli bir gün olsun inşAllahh
okuldan geldim , yemeğimi hazırladım , şimdi bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum
örtmenim tebrik ederimm
harikasın şekeriiiim , MaşAllaahh
canım kestane karbonhidrat açısından zengin bir yiyecektir , 3 kestane 1 dilim ekmeğe eşittir , ee sen 15 tane yemişsin kestaneyi malesef tadımlık değilde doyumluk bi durum olmuş , panik yapma + için , yediklerine dikkat et , spora , yeşilçaya ağırlık ver , sonuç iyi olur inşAllah
BİLDİRİMM ;
boy:1.66
başlangıç tarihi :10.10.2012
başlangıç kilo :86.8
geçen haftaki kilo :77.2
bu haftaki kilo :76.8
hedef kilo :68.5
giden:400
yok yaw hemen birakmiyorum ,senin yontemini uyguluyorum simdilik ,mesela bak bugunki menum soyle :
sabah:1 yulaf ekmegim+1 haslanmis yumurta+1 dilim fume hindi+biraz lor
ogle:yumurtanin beyazi ile kiymali yumurta+ayran
aksam:haslama tavuk gogsu+ayran
3 bardak yesil cay+3 lt su+1 saat spor
uygunmudur ortmenim :26:
Çok teşekkür ederim kuzucumumarım tartı bende de 60ları gösterir.
Kızlar böyle içim bir nahoş; şöyle ki:
Ben diyet yapıyorum ve okul bundan haberdar, bu akşam serviste gelirken fen bilgisi öğretmenimiz başladı sen kendine yazık ediyorsun, vücudun 10 yıl yaşlandı, sağlıksız besleniyorsun, meyve-sebzesiz olur mu vs. vs.
Ben ne desem saçmalık dedi. Kendisi hem fen bilgisi öğretmeni hem de daha önce spor ve beslenmeyle ilgili geçmişe sahip olduğu için moralim bozuldu.
Bir kaç arkadaş da verdiğin 5 kgyi kat kat geri alacaksın deyince gözüm korktu.
Ben diyeti bırakmak istemiyorum kaldı ki düşünmüyorum da ama ya yanlış bir hareketim her şeyi mahvederse
hepimiz hiç bir sağlık sıkıntısı yaşamadan manken gibi hatunlar olacağız takmayın kafanıza hiç bir şeyi
Çok teşekkür ederim kuzucumumarım tartı bende de 60ları gösterir.
Kızlar böyle içim bir nahoş; şöyle ki:
Ben diyet yapıyorum ve okul bundan haberdar, bu akşam serviste gelirken fen bilgisi öğretmenimiz başladı sen kendine yazık ediyorsun, vücudun 10 yıl yaşlandı, sağlıksız besleniyorsun, meyve-sebzesiz olur mu vs. vs.
Ben ne desem saçmalık dedi. Kendisi hem fen bilgisi öğretmeni hem de daha önce spor ve beslenmeyle ilgili geçmişe sahip olduğu için moralim bozuldu.
Bir kaç arkadaş da verdiğin 5 kgyi kat kat geri alacaksın deyince gözüm korktu.
Ben diyeti bırakmak istemiyorum kaldı ki düşünmüyorum da ama ya yanlış bir hareketim her şeyi mahvederse
herkese merhaba
bende dukana yeni başlayanlardanım. bugün 11.günüm. 3gün atakla birlikte su ana kadar 1kg verdim
eşimle beraber başladık onun durumu çok vahim, çok zor dayanıyor ve yılbaşında 1günlük bozmayı düşünüyor
yılbaşı için dukana özel menüsü yada tavsiyesi olan var mı?
Hatan şu belli bir kg vermeden diyette olduğunu kimseye söylememel
iydin.kimseyi takma bak kaç kilosun kendine iyilik yapıyorsun bunca kişiyiz içimizde bi kişi bile yokmu senin o arkadaşından akıllı:)takma sen diyetine bak
şimdi şöyle bir durum var, herkes aynı şeyi söylüyor ama eski beslenme düzeninize dönerseniz tabiki geri alacaksınız kiloyu ve birazcık kilo verdikten sonra benden size tavsiye sporu hayatınıza sokun...Hani güçlendirmeden sonra yan gelip yatarsanız her gün abur cubur, hamurişi makarna yerseniz kilo alınır, hemde hızlıca...
Bir de ben güçlendirmede olduğum için sınırlı izinlilere çok dikkat etmiyorum, giriyorum haftada bir-iki gün muTFAĞA, canımın istediği dukana uygun kek, poğaça, tatlı, kurabiye çikolata her şeyi hazırlıyorum...Çok yorucu oluyor ama benim hayat kurtarıcı yiyeceklerim oluyor onlar, her sabah çantamda yemesem de kekimi koyuyorum mesela, bir tatlı bir tuzlu...yemezsem buzdolabına geri gidiyorlarksi takdirde öğretmen olduğum için gün boyu ayaktayım, öyle bir açlık anınız geliyorki o sağlıksız şeyleri yemek zorunda kalıyorsunuz, bu sistemle ben hiç kaçamak yapmıyorum bu aralar...
Birde ben artık yavaş yavaş böyle çok kalorili ve canımın çok çektiği bir şeyden bir-iki çatal alıp bırakmayı öğrendim... Kilo almamak için beslenme düzeninizi değiştirmmiz gerekiyor.Sen boşver o öğretmeni...yap dukanını ver kilolarını, içine sinmiyorsa git bir tahlil yaptır... ayda bir de tahlillerini yenilersin...için rahat olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?