Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hedefe yaklastin ya artik kosmayi birakip dans etmeni uygun gordum ,mutluluk dansi

bu beyaz günü sadece bitmek bilmeyen duraklamalarda kullanmayı önermişlerdi ben ilk geldiğimde

bir ayda toplamda 3 kilo ve 2 haftadir kimildamayan bir 73 kilo bence bir beyaz gunu yapmak uygundur yada diyeti birakacagim boyle giderse

bu beyaz günü sadece bitmek bilmeyen duraklamalarda kullanmayı önermişlerdi ben ilk geldiğimde

Ben beyaz gün yaptım iğrençti sabah yumurta beyazı ,öğle tavuk balık akşam tavuk,balık ayran ve kepek hakkın var.ben tavuk sevmem sütte içmedim 3gün yapmıştım öyle aman aman bişey olmadı
Ama benim bünyem farklı olabilir belki sende işe yarar.

Canim valla bugun okuldan geldim tavuk doner ve yogurdumu huplettim. ardindan bi enerji patlamasi yasadim. kalktim butun evi supurdum sildim toz aldim banyoyu temiledim yatak carsaflarimi degistirdim:) simdi de camasir yikaniyo onlari asicam.sonra da yemek hazirlama fasli:)
Artik protein vucutta yakiliyorken cikan enerjiden midir nedir duramadim yerimde:) seviyorum bu Dukani:)
Hadi sen de Kalk kiz sogan dogra

bir ayda toplamda 3 kilo ve 2 haftadir kimildamayan bir 73 kilo bence bir beyaz gunu yapmak uygundur yada diyeti birakacagim boyle giderse

Sakın diyeti bırakma bak ben bıraktım sürem uzadı.daha çok kilo aldım başka diyet denedim kiloveremiyorum diye sonuç ne yine buradayım.sakın bi gidecek o kilolar 3kilo 5kilo birden şok olacaksın.hepimiz yaşadık bunları ben 70 te takılmış diyeti bırakmıştım,hata kitapta var zaten duraklayacağımız.diyeti bırakınca disiplin kalmıyor kendine saygın azalıyor ve su içsen yarıyor.başladın artık sonu gelecek bak bana 20 kilo verdim şaka gibi.ben zayıflama hapı içecek kadar gözümü karartmıştım ama bu diyet zayıflatıyor hapa gerek yok.Sakın tatlım bırakma ben sensiz ne yaparım :2:

ne diyeti bırakması yaw

gel sen beni dinle 3 gün saf protein günü yap üst üste

yoğurdunu peynirini kepeğini de tüket,

günde 3 fincan yeşil çay 1 fincan da biberiye çayı iç

2 litre de su iç, ne eksik ne fazla

3 gün sonra bana dua edeceksin.

Biliyorum Canım ben de aslında o arkadaşa ve yeni gelen çekirgelere açıklama olsun diye yazmıştımm..

Allah kolaylık versin canım.. Hepimizin bir şekilde kendi derdi var.. Eee hayat demek mücadele demek zatenn.. Yılmak yok ama hadi bakalımm

tamam aglama,kiyamam birakmiyorum..yani bir sure daha boyle giderse dedim yinede bir iki hafta daha deneyecegim o yuzden beyaz gunu yapayim dedim:92:gerci insan birakirsamda sonra ne diyeti yapabilirimki diye dusunuyor verilse zaten bu diyet ile verilir.ben simdi bir iki seyi denyeyim(beyaz gunu gibi) sonra oda olmadi bir yumruk atayim sonrasina Allah kerim..gordunmu cetvelini sana mutluluk dansi yaptirdim,artik kosmuyorsun

yok yaw hemen birakmiyorum ,senin yontemini uyguluyorum simdilik ,mesela bak bugunki menum soyle :

sabah:1 yulaf ekmegim+1 haslanmis yumurta+1 dilim fume hindi+biraz lor

ogle:yumurtanin beyazi ile kiymali yumurta+ayran

aksam:haslama tavuk gogsu+ayran

3 bardak yesil cay+3 lt su+1 saat spor

uygunmudur ortmenim :26:

Çok teşekkür ederim kuzucum umarım tartı bende de 60ları gösterir.

Kızlar böyle içim bir nahoş; şöyle ki:
Ben diyet yapıyorum ve okul bundan haberdar, bu akşam serviste gelirken fen bilgisi öğretmenimiz başladı sen kendine yazık ediyorsun, vücudun 10 yıl yaşlandı, sağlıksız besleniyorsun, meyve-sebzesiz olur mu vs. vs.
Ben ne desem saçmalık dedi. Kendisi hem fen bilgisi öğretmeni hem de daha önce spor ve beslenmeyle ilgili geçmişe sahip olduğu için moralim bozuldu.

Bir kaç arkadaş da verdiğin 5 kgyi kat kat geri alacaksın deyince gözüm korktu.

Ben diyeti bırakmak istemiyorum kaldı ki düşünmüyorum da ama ya yanlış bir hareketim her şeyi mahvederse

herkese merhaba
bende dukana yeni başlayanlardanım. bugün 11.günüm. 3gün atakla birlikte su ana kadar 1kg verdim
eşimle beraber başladık onun durumu çok vahim, çok zor dayanıyor ve yılbaşında 1günlük bozmayı düşünüyor
yılbaşı için dukana özel menüsü yada tavsiyesi olan var mı?

keşke öğrencilerim de senin gibi beni anlasa :)

tamamdır canım, menü gayet başarılı

aynen devam

Hatan şu belli bir kg vermeden diyette olduğunu kimseye söylememel
iydin.kimseyi takma bak kaç kilosun kendine iyilik yapıyorsun bunca kişiyiz içimizde bi kişi bile yokmu senin o arkadaşından akıllı:)takma sen diyetine bak

şimdi şöyle bir durum var, herkes aynı şeyi söylüyor ama eski beslenme düzeninize dönerseniz tabiki geri alacaksınız kiloyu ve birazcık kilo verdikten sonra benden size tavsiye sporu hayatınıza sokun...Hani güçlendirmeden sonra yan gelip yatarsanız her gün abur cubur, hamurişi makarna yerseniz kilo alınır, hemde hızlıca...
Bir de ben güçlendirmede olduğum için sınırlı izinlilere çok dikkat etmiyorum, giriyorum haftada bir-iki gün muTFAĞA, canımın istediği dukana uygun kek, poğaça, tatlı, kurabiye çikolata her şeyi hazırlıyorum...Çok yorucu oluyor ama benim hayat kurtarıcı yiyeceklerim oluyor onlar, her sabah çantamda yemesem de kekimi koyuyorum mesela, bir tatlı bir tuzlu...yemezsem buzdolabına geri gidiyorlar ksi takdirde öğretmen olduğum için gün boyu ayaktayım, öyle bir açlık anınız geliyorki o sağlıksız şeyleri yemek zorunda kalıyorsunuz, bu sistemle ben hiç kaçamak yapmıyorum bu aralar...
Birde ben artık yavaş yavaş böyle çok kalorili ve canımın çok çektiği bir şeyden bir-iki çatal alıp bırakmayı öğrendim... Kilo almamak için beslenme düzeninizi değiştirmmiz gerekiyor.Sen boşver o öğretmeni...yap dukanını ver kilolarını, içine sinmiyorsa git bir tahlil yaptır... ayda bir de tahlillerini yenilersin...için rahat olur...

Valla dukana çok yeni başlayanlardasınız,tavsiyem kaçamak yapamamanız...Dukana uygun olarak güzel hindi veya balık pişirebilirsiniz, tabiki yağsız olarak, p+s gününüze denk getirseniz daha rahat olacaktır sizin için, simlanın trufflesi var, edanın brownisi, ben şahsen yılbaşı günü için hazırlamayı düşünüyorum dediğim tarifleri... normal çevremdeki insanlarda çok güzel olmuş deyip yiyorlar, kepek olduğu anlaşılmıyor çünkü.. İçki için dukan max bir kadeh şaraba izin verirdi bence ama yani şarap falan içerseniz artı görmeseniz bile kesin duraklama yaşayacaksınız....

Bildirim için geç kaldimmi bilmiyorum ama ben yyinede yapayim
Başlangıç tarihi 30.11.2012
Başlangıç kilo 100.2
Geçen hafta kilo 97.8
Bu hafta kilo 97.7
Giden -100
Toplam giden 2.5

öğle yemeklerine birlikte oturunca ısrar oluyor "ye ye ye". ben de söyleyim kurtulayım dedim.

ben normalde bundan az yer ama abur cubur poşetimle gezerdim. eskiden çok daha sağlıklı beslendiğimi biliyorum ama vır vır vır işte nevrim döndü derler ya öyle oldu. :2:

teşekkür ederim desteğin için.

çok teşekkür ederim; ben de öğretmenim bu dediklerin çok işime yarayacak. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…