Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bende bildirime geç kaldım:26: lütfen benide yazınn
Boy 1.58
Başlangıç tarihi 06/11/2012
İlk başlangıç kilo 62
Geçen hafta 56.5
Bu hafta 56.5
Regi durumundayım tartılmadım

Dukana yumruk ile sıkı sıkıya yeniden başladım. Bugün 3. günüm

Son düzenleme:
Kızlar güçlendirmedeyim malum. Her perşembe kilo bildirimi yapardım eskiden, şimdi foruma pek sık giremesem de perşembeleri bari girip üç beş satır da olsa yazayım diyorum. Güçlendirme evresi çok rahat gidiyor. Yulaf kepeği konusunda düzensizlik yaşıyorum ama protein perşembelerine sadık bir biçimde devam ediyorum. 54. 5 civarında geziniyor kilom. Haftada iki gün mutlaka dışarıda yemeğimi tatlımı yiyorum. Meyve ve ekmek desen her gün düzenli. Bu böyle gider artık. İkinci güçlendirme evresindeyim. Marta kadar sürecek. Yeşil çay Dukan sayesinde alıştığım en harika şeylerden biri oldu. Haberler böyle. Fırınım bozulduğundan pasta kek işlerine giremedim epeydir. Gerçi ben şu yulaf kepeğiyle yapılan kekleri çok beceremiyorum ama çok işe yaradıkları kesin.Özellikle çantada bulundurmak için yapmak lazım.

Umuyorum hepiniz iyisinizdir, keyfiniz yerindedir. Kilocuklar eninde sonunda gidiyor, bunu yaşadık ve yaşıyoruz. Hepinizi öptüm.

S beden arkadaşınız

Son düzenleme:
Selam Kızlar,

Bugünkü menümü veriyorum

Sabah sadece su çünkü 9 daki dersime 9.20 de gittim, uyuyakalmışım malesef

Öğle 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim hindi füme, 2 dilim peynir, yarım domates, 1 fincan çay

Akşam dukan krebini kendime ekmek yapıp üzerine de kıymayla hazırladığım harç ve sarımsaklı yoğurtla tatlandırdığım dukan usulu mantı, 1 bardak zero

1 litre su

yeşil çay birazdan içerim sanırım

merhaba arkadaşım ,
bende öğretmenim ve senin duyduklarını dukana başladığım 46 günden beri duyuyordum
46 günde 89,600 ile başlayıp bugün itibariyle 79,900 ü gördüm yani 9,700 kilo verdim.
inan bana ilk günlerde duyduklarım senden az değil kat kat fazlaydı ama şimdi ben inceldikçe millet susmaya ve bana özenmeye başladı
sen ne yapmak istediğine eminsen, dukan ı yeterince araştırıp kurallara uyup sağlığınla ilgili sorun yaşamıyorsan gerisini sallaaaaa
unutmamalıyız ki fazla kilo da bizi çok kötü hastalıklara sürükleyebilir

canim ben de ogretmenim. Ogle yemegini okulda yiyorum.cogu zaman tavuk doner ve ayran...yemekde karsima kim otursa yemek boyu soylenmeye basliyorlar.(yakinda yumurtlayacaksin, tek tip beslenmek cok tehllikeli, elmadan mandalinden bisi olmaz, bir dilim bari ekmek ye, vucudun ona da ihtiyaci var, ilerde cok kotu hastalanacaksin, kas kaybediyorsun.... ) ahhhhh ahhh .loknalar bogazima diziliyo. Moralim bozuluyo...kendimi sorguluyorum. Acaba yanli yerdemiyim diyorum. Ama cok kararli olmalisin romantigim, yoksa bu diyet bitmez...kuskularin varsa git bir tahlil yaptir gozlerine sok...ben yaptirdim. Butun degerlerim harikka cikti. Ah bu ogretmen milleti yok mu...her seyin iyisini biz biliyoruz saniyoruz :))))

arkadaşlar ben yeni başlıcam ama kafama bişey takıldı ben geçenlerde midemden çok kötü rahatsızlandım doktora gittim reflü gastrit ülser ne ararsan hepsi çıktı.doktor besinlerden seni rahatsız şeyleri yeme dedi yalnız ben internette araştırdım midemi yoracak kepekli-tahıllı gıdaların yenmemesi gereltiği söyleniyor bu diyette de anladığım kadarıyla bu tarz bi beslenme siz uyguladığınız için bilirsiniz.benim gibi soru olanlar da vardır bu beslenme şekli midemi kötü etkiler mi acaba?

kızlar şu kullandığınız hareketleri nerden ekliyorsunuz acaba ben sitede yeniyim diye mi kullanamıyorum onları yoksa programsal bir şey mi?

bu akşam kafama takılan herşeyi sorayım size arkadaşlar. ben azar azar kilo verdiğimi tartıda görünce moralim çok bozuluyor çok sabırsızlanıyorum, sonra da diyeti bozuyorum acaba en başta tartılıp bi dahakini 2 hafta sonra tartılsam motıvasyon olarak daha iyi olur mu acaba

aynen öyle cyy. sanki şimdi çok sağlıklıyım; resmen bu bir obezite. kaldı ki ben 2 neredeyse 3 senedir ağzıma balık koymamıştım. ilk defa hafta başında balık yedim. ama gel de anlat. gerçekten eminim ben devam etmek istediğime ve elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum. (bu aralar kafam karışık ondan dalgınlıkla düşünemeden adım attığım oldu yoksa bilinçli kaçamağım olmadı çok şükür)ama işte bu toplum hep suçlu:2: teşekkür ederim desteğin için.

Sağol kuzum ya; işte aynı şeyler. şöyle sarkacaksın böyle çatlayacaksın, benim de protein-karbonhidrat vs. hakkında temelim yok yeni yeni öğreniyorum. iyicene içim titredi. ama kulak asmamaya çalışıcam. çok teşekkürler.

Moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Gereçekten burda paylaşmak eminim herkese iyi geliyordur. İnsan kendini yanlız hissetmiyor.

Hayır olsun inşallah delyciği bize bağışlasın Allah, tövbe tövbee takvimde 21 i görünce bi hoş oldum şimdi. Kar kış kıyamet derken gecikmiştir muhakkak :)
çok yoruldum ben bugün ya sabah ne kadar enerjikmişim oysaki. Akşam dersleri bana göre değil arkadaş 22:20 hala okuldaydım ben. Geldim hemen mutfağa girdim. Yarın okuluna kurabiye gidecekmiş sıpacığımın, normal bir un kurabiyesini şekilden şekile sokarak ancak oturabildimmm. Son parti fırında ama ikinci partide kendime de ekmek koydum hepsi beraber 10 dakikada piştiler. İlk defa fırında ekmek denedim çok güzel oldu ama cidden süperrrrrr
2 yk kepek
1 yk süt tozu
1 yumurta
yarım çay bardağı kadar kaynar süt
kabartma tozum kalmamıştı yarım çay kaşığı kadar instant maya
yarım çay kaşığı mahlep
biraz tuz bir fiske tatlandırıcı

çırptım çırptım karıştırdımmm, accık yağlayıp yağını peçeteylen sıyırdığım metal çorba kaselerime boşalttım yaklaşık 10 dakika 180 derecede pişirdim. Hüsmen dayı gibi göbecikli bir ekmeğim oldu az önce üzerinden bir parça yedim valla dayanamadım görüntüsü bozuldu ama tadı mükemmel mutlaka deneyin arkadaşlar çok güzel oldu ama önceden ısıtın fırını muhakkak...

Son düzenleme:
Dayanamadın geçen gün yaptığım kekin de fotoları varmış sossuz haliyle olsa bile yinede güzel görünüyor. Minik pufuduk ekmeğimde şekil duruyor hani tatlarına kefilimmmm

Son düzenleme:
9 kilo 700 gram gitti gitmesine,elbiselerimden de cok fark ediyor ama hala gobegim var.o da gider dimi biraz daha zayiflayinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…