Kızlar böyle içim bir nahoş; şöyle ki:
Ben diyet yapıyorum ve okul bundan haberdar, bu akşam serviste gelirken fen bilgisi öğretmenimiz başladı sen kendine yazık ediyorsun, vücudun 10 yıl yaşlandı, sağlıksız besleniyorsun, meyve-sebzesiz olur mu vs. vs.
Ben ne desem saçmalık dedi. Kendisi hem fen bilgisi öğretmeni hem de daha önce spor ve beslenmeyle ilgili geçmişe sahip olduğu için moralim bozuldu.
Bir kaç arkadaş da verdiğin 5 kgyi kat kat geri alacaksın deyince gözüm korktu.
Ben diyeti bırakmak istemiyorum kaldı ki düşünmüyorum da ama ya yanlış bir hareketim her şeyi mahvederse
bayanlar dely den haberi olan varmı çizelgeyi sektirmezdi, umarım iyidir.
Çok teşekkür ederim kuzucumumarım tartı bende de 60ları gösterir.
Kızlar böyle içim bir nahoş; şöyle ki:
Ben diyet yapıyorum ve okul bundan haberdar, bu akşam serviste gelirken fen bilgisi öğretmenimiz başladı sen kendine yazık ediyorsun, vücudun 10 yıl yaşlandı, sağlıksız besleniyorsun, meyve-sebzesiz olur mu vs. vs.
Ben ne desem saçmalık dedi. Kendisi hem fen bilgisi öğretmeni hem de daha önce spor ve beslenmeyle ilgili geçmişe sahip olduğu için moralim bozuldu.
Bir kaç arkadaş da verdiğin 5 kgyi kat kat geri alacaksın deyince gözüm korktu.
Ben diyeti bırakmak istemiyorum kaldı ki düşünmüyorum da ama ya yanlış bir hareketim her şeyi mahvederse
malesef, ben de merak ettim açıkçası. heryer kar istanbulda çünkü, bişi yoktur inşallah
bir de bu yulaf kepeğini büyük marketlerde (mgros gibi) bulabilir miyim
merhaba arkadaşım ,
bende öğretmenim ve senin duyduklarını dukana başladığım 46 günden beri duyuyordum
46 günde 89,600 ile başlayıp bugün itibariyle 79,900 ü gördüm yani 9,700 kilo verdim.
inan bana ilk günlerde duyduklarım senden az değil kat kat fazlaydı ama şimdi ben inceldikçe millet susmaya ve bana özenmeye başladı
sen ne yapmak istediğine eminsen, dukan ı yeterince araştırıp kurallara uyup sağlığınla ilgili sorun yaşamıyorsan gerisini sallaaaaa
unutmamalıyız ki fazla kilo da bizi çok kötü hastalıklara sürükleyebilir
canim ben de ogretmenim. Ogle yemegini okulda yiyorum.cogu zaman tavuk doner ve ayran...yemekde karsima kim otursa yemek boyu soylenmeye basliyorlar.(yakinda yumurtlayacaksin, tek tip beslenmek cok tehllikeli, elmadan mandalinden bisi olmaz, bir dilim bari ekmek ye, vucudun ona da ihtiyaci var, ilerde cok kotu hastalanacaksin, kas kaybediyorsun.... ) ahhhhh ahhh .loknalar bogazima diziliyo. Moralim bozuluyo...kendimi sorguluyorum. Acaba yanli yerdemiyim diyorum. Ama cok kararli olmalisin romantigim, yoksa bu diyet bitmez...kuskularin varsa git bir tahlil yaptir gozlerine sok...ben yaptirdim. Butun degerlerim harikka cikti. Ah bu ogretmen milleti yok mu...her seyin iyisini biz biliyoruz saniyoruz :))))
pöftürüpöff planı iptal ettik gitmiyorum bi yere, yine bütün gün burdayım
günaydın :)
3 aralıkta başlamışsınız diyete, bugün ayın 20si. 17 gün olmuş ki biz buna 2 hafta diyelim.
Bu son haftada yani o iki haftanın bir haftasında 1 kg vermişsiniz. toplamda 3 kilo verdiğinize göre geri kalan 1 haftadada 2 kilo vermişsiniz demektir.
hem 1 haftada 1 kilo çok iyi. hem de 17 günde 3 kilo çok iyi.
hiç moral bozmayın yani aynen devam :)
Dayanamadın geçen gün yaptığım kekin de fotoları varmış sossuz haliyle olsa bile yinede güzel görünüyor. Minik pufuduk ekmeğimde şekil duruyor hani tatlarına kefilimmmm
Eki Görüntüle 583091 Eki Görüntüle 583089
Eki Görüntüle 583090 Eki Görüntüle 583088
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?