Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızancıklar
Perşembenin geldiği nasıl da belli oluyor sayfalardan
Yazmadan önce bi okuyım dedim oku oku zor geldim son sayfaya
Ama gördüğüm kadarıyla bu haftada - lerimiz bolca
Aferin bize bee

Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Gün sayısı : 42
Boy : 1.61

Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76

Geçen haftaki kilo : 72.5
Güncel kilo : 71.8

Fark : -700 gr
Toplam kilo farkı : 4.2 kg

üzüldüm gerçekten ama keşke 15ten daha az yeseydiniz.
neyse artık olan olmuş, bol bol hareket edin suyunuzu kepeğinizi yeşilçayınızı es geçmeyin ki çok duraklatmasın sizi bu kestaneler

baslangic tarihi :04.12.2012 baslangic kilo:91.5 güncel kilo:86.5 gecen hafta:87.5 hedef kilo:70 fark:-1 kg boy:1.71 toplam giden:-5kg

Gunaaaaaydiiiiiin

bildirimlesemdemi aglasam bildirimlesemmide aglasam:

baslangic tarihi:26-11-2012
baslangic kilo:76
hedef kilo:60
guncel kilo:73
kalan kilo:13
giden kilo :3
gecen haftaki kilo:73
bu haftaki kilo:73
fark:0
boy:170

İntikam alıyor organizmaaa Sen onu isveçle baya korkuttun, o da artık deli gibi stok yapmaya çalışıyor, her gramına yapışıp sarılıyor zavallı Ama durur durur sonra da bakar ki yeterince besleyorsun onu, kötü sürpriz yapmıyorsun ona...yavaş yavaş sana yeniden güvenip başlar bırakmayı.

Baslangic tarihi : 03.12.2012
Bas. Kilo : 75
Hedef kilo : 58
Gecen hafta : 72.5
Guncel kilo : 71.1
Boy : 1.63
Fark : - 1.4
Toplam fark : - 3.9

Selam kizlaaaaar:)
Bu hafta 70 li rakamlari gormeyi cok istedim fakat olmadi birkac mini kacamaklarim oldu ve yarin regl oluyorum sanirim vucut da su tutmaya basladi.3 gundur ayni kilodayim.neyse 1.4 de iyi rakam Allah bereket versin.
Disari cikip yurumek istiyorum ama izmir buzzzzz gibi.en iyisi temizlik yapayim.o da spor sonucta
Umarim herkes bol eksili bir hafta gecirmistir.sonuclari gormek icin sabirsizlaniyorum

bana kafa tutuyor ha ,ben ona 5 yilda 25 kilo yag hediye ettim gozude doymuyorverdiklerimi alayimda elinden gorsun oda 100 gramcik yagla ne kadar mutlu olacagimida biliyor vermiyor anacigim ,su olumlu dunyada benden yaglarimi esirgiyor ,verdigim gibi almasinida bilirim haberi yok

79,900 ü gördüğüm gün çığlık atacağım demiştim dimi :)

ve ve ve bugün 79,900

Rabbim'e şükürler olsun...

Rabbim devamını nasip etsin hepimiz için. (AMİN)

Başlangıç tarihi : 04/11/2012
Başlangıç kilo : 89,600
Geçen hafta kilo :81,5
Güncel kilo :79,900
Hedef kilo :75
Haftalık giden kilo :-1,600
Toplam giden kilo :9,700
Boy :1,75

hedef kilomu 73'e çekmek istiyorum. Bilginize :)

Dukan Chatte hindistan cevizi sutunun yasak oldugunu ozellikle ustune basa basa belirtiyorlar, hem seker hem de yag acisindan zengin diye, buyuk ihtimalle meyvesi de yasaktir, ama onu pek soran olmamis.

oncelikle tebrik ederim canim. boyun uzun 70-65 bile kaldirir hazir bu moddayken ve verebiliyorken ver verebildigin kadarini.

ilk bildirimmimmm kızlarr..

Başlangıç tarihi : 12.12.2012
Başlangıç kg : 70 kg
Gün : 8. gün

Güncel kg : 66.9 kg
değişim: 3.1 kg
Kalan kg :7 kg
Toplam giden kg : 3.1 kg
Boy : 1.68cm[/QUOTE]

buda benımkiii...

Son düzenleme:
Bu hafta 62.5 kiloyum çok iyi gidiyorum inş.kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın duraklamaları aşınca çok güzel kilo veriliyor.):):):)

zeynebim tebrikler canim cok baasarilisin arkadasim.mutlulugun cetvelinede yansisin istersen bir isaret cak yeter

benim cetvel malumunuz degisme geregi duymadigindan seninki ni degistirerek mutlu olayim bari

Son düzenleme:
arkadaşlar ben diyete lahana çorbası diyeiyle başlanıştım ve 1 haftada 4.5 kilo vermiştim.
ve benim yaptığım lahana çorbasının tarifi olağünüstü çorba diye kitapta yer alıyor

ben bugün tekrar çorbayı yapıp sp günlerinde yiyeceğim tadı kötü ama hızlandırır belki süreci:26:

Öyle gıcık şey ki.. Almayı peeeek sever ama iş vermeye gelence... hiiiç Boş ver sen ona uyma. O yaptı sen yapma. Etme anam etme gülüm

Bu arada başka bir konuda hanımların gün boyunca tonlarca ev işlerini yaptığına okuyup duruyorum. Bense..bütün gün bu forumda takılıyorum..eeeeeh Biri bana Kalk kız soğan doğara! desin artıııık.:)

Son düzenleme:

Olmaz ama daha başlayalı 10 gün olmuş.
Ne ayıbı olacak ben anlayamıyorum bu işi.
Dietteyim yemi yorum
Tokum az önce yedim geldim
soğan bana dokunuyorrrr
oruçluyum
yastayım yemek derdinde değilimm

Yatacak yerim yok benim . O kadar çok yalan söyledimkliiii
künefeye ay hiç sevmem dedim yabancı bir ortamdaaa düşün yani o ka...
evlendiğinde ne zayıftı diyeneee de benden selam sölee işine baksınnn

79,900 ü gördüğüm gün çığlık atacağım demiştim dimi :)

ve ve ve bugün 79,900

Rabbim'e şükürler olsun...

Rabbim devamını nasip etsin hepimiz için. (AMİN)

Ayyyy tebriklerrr
BEnde 69 u göreyimmm lokma döktüreceğimm :)

oncelikle tebrik ederim canim. boyun uzun 70-65 bile kaldirir hazir bu moddayken ve verebiliyorken ver verebildigin kadarini.

sağol arkadaşım ve kesinlikle haklısın

açık hedefim 73 olsun ama gizli hedefim kesinlikle 70

46 günde 89,600 den 79,900 oldum ya 70 de olurum herhalde

hem arada grip oldum, gripten kaynaklı ufak tefek kaçamaklarım oldu ama maşallah 79 ları gördüm

eşimin gelmesine daha 2 ay var böyle devam edersem inşallah 70 i de görürüm.

Allah'ım hayırlısıyla o günleri göstersin bana, hatta hepimize, sizlere de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…