kestane ve elma yememelidim ama akşam kayınvalideme gidince orda yemek zorunda kaldım. yemekleri de doğal olarak yağlı idi. normalde evde fırında et yapıpı yanına salata veya yoğrut yiyordum ama dün aakşam öle bişe oldu. kestaneye de dayanamadım. et yiyince işin ilginci acıkmıyordum. ama sebze yemeği yağlı olunca iştah hormanlarım alarm mı verdi bilmiyorum dünyayaı yesem doymayacakmış gibi oldum.
Gunaaaaaydiiiiiin
bildirimlesemdemi aglasambildirimlesemmide aglasam :
baslangic tarihi:26-11-2012
baslangic kilo:76
hedef kilo:60
guncel kilo:73
kalan kilo:13
giden kilo :3
gecen haftaki kilo:73
bu haftaki kilo:73
fark:0
boy:170
İntikam alıyor organizmaaaSen onu isveçle baya korkuttun, o da artık deli gibi stok yapmaya çalışıyor, her gramına yapışıp sarılıyor zavallı Ama durur durur sonra da bakar ki yeterince besleyorsun onu, kötü sürpriz yapmıyorsun ona...yavaş yavaş sana yeniden güvenip başlar bırakmayı.
bu hindistan cevizi olayı benim de çok aklıma takılıyodu, bunları okuyunca benim yiyesim kaçtı açıkçası, bikaç alıntı yapıyorum size de şimdi:
Hindistan cevizi çok besleyici, güçlendirici ve şişmanlatıcı bir besindir. Yüksek oranda fakat kolayca sindirilebilen yağ içerir. Vücut bu yağdan diğer yağlara nazaran daha kolay yararlanır. Bu yağ hem fiziksel hem de kimyasal özelliği bakımından tereyağına çok benzer. Hindistan cevizi bütün amino asitleri içeren yüksek kalitede protein içeriğine sahiptir. Potasyum, sodyum, magnezyum, ve kükürt açısından da zengin bir besindir. Kurutulmuş hindistan cevizinin enerji değerleri oldukça yüksektir
proteini de yüksekmiş ama neye yarar :) belki süsleme amaçlı çok çok az kullanılabilir ama ben kullamamaktan yanayım :)
ayrıca her 100 gr.da 662 kalori olduğu da başka bi kaynaktan edinilmiş başka bi bilgidir. kalori hesabından pek anlamam açıkçası ama elde olan bilgiler bunlar :)
kaynak vikipedi
Başlangıç tarihi : 04/11/2012
Başlangıç kilo : 89,600
Geçen hafta kilo :81,5
Güncel kilo :79,900
Hedef kilo :75
Haftalık giden kilo :-1,600
Toplam giden kilo :9,700
Boy :1,75
hedef kilomu 73'e çekmek istiyorum. Bilginize :)
Bu hafta 62.5 kiloyum çok iyi gidiyorum inş.kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın duraklamaları aşınca çok güzel kilo veriliyor.):):):)
Başlangıç:101
Hedef:65
Geçen hafta:67.5
Güncel:65.6
öptüm delyyyyy
bana kafa tutuyor ha ,ben ona 5 yilda 25 kilo yag hediye ettim gozude doymuyorverdiklerimi alayimda elinden gorsun oda 100 gramcik yagla ne kadar mutlu olacagimida biliyor vermiyor anacigim ,su olumlu dunyada benden yaglarimi esirgiyor ,verdigim gibi almasinida bilirim haberi yok
merhaba arkadaşlar,benim bildirimim:)
başlangıç tarihi:10.12.2012
başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:69.5
güncel kilo:68.5
fark:1 kg
aslında belki daha fazla olurduda eşimin anneannesi vefat etmişti.mevlüdü vardı dün.ayıp olmasın diye 1 tane lahmacun yedim.allahtan inceydi lahmacun.salatasını yedim zaten ps günümdü.yemesem herkes tuhaf tuhaf bakacaktı eminim.orda oturup dukab diyetini anlatamazdım.kendimi o kadar suçlu hissettim ki sanki kendime ihanet etmiş gibiydim...zaten moralim altüst oldu.hergören "bu gelin evlendiğinde zayıftı ne kilo almış " deyip durdular.
79,900 ü gördüğüm gün çığlık atacağım demiştim dimi :)
ve ve ve bugün 79,900
Rabbim'e şükürler olsun...
Rabbim devamını nasip etsin hepimiz için. (AMİN)
oncelikle tebrik ederim canim.boyun uzun 70-65 bile kaldirir hazir bu moddayken ve verebiliyorken ver verebildigin kadarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?