Ayyyy tebriklerrr
BEnde 69 u göreyimmm lokma döktüreceğimm :)
kesin yasaklı listesinde hindistan cevizi, çörek otunu ya da susamı çok az böyle süslemek amacıyla kullanabilirsiniz, ama gene de siz özellikle susamdan uzak durunbir de kuru hindistan cevizi yiyebiliyormuyuz bu konuda kesin bir bilgniz varmı baya bi bakındım bi bilgiye ulaşamadım
bugün uydurduğum tavuklu ali naziki paylaşmak isterim zira süper leziz oldu.
kıymalı ve etlisini de deniycem eminim daha çok yakışır. benimki ekonomik nazik oldu biraz
başlangıç tarihi 05.12.2012
başlangıç kilo: 69.2
şuanki kilo :66,9
hedef 60
boy 170
aslında dün sabah 65.9 idim. dün ps günümdü. gündüz herşey yolunda idi ama akşam normal yağlı pişirilmiş 1 tabak kabak ve 1 tabak taze fasulye ve bol salata ve yoğurt( bu da yağlıydı ) yedim bi de 15 tane kadar kestane ile yarım yeşil elma yemek zorunda kaldım eşim yüzünden. sabah bir baktım +1kg almışım. normal mi bu napıcam ben. çok mutsuzum ekmek tatlı yesem yesem içim yanmıcak
Olmaz ama daha başlayalı 10 gün olmuş.
Ne ayıbı olacak ben anlayamıyorum bu işi.
Dietteyim yemi yorum
Tokum az önce yedim geldim
soğan bana dokunuyorrrr
oruçluyum
yastayım yemek derdinde değilimm
Yatacak yerim yok benim . O kadar çok yalan söyledimkliiii
künefeye ay hiç sevmem dedim yabancı bir ortamdaaa düşün yani o ka...
evlendiğinde ne zayıftı diyeneee de benden selam sölee işine baksınnn
Ayyyy tebriklerrr
BEnde 69 u göreyimmm lokma döktüreceğimm :)
Başlangıç:101
Hedef:65
Geçen hafta:67.5
Güncel:65.6
öptüm delyyyyy
daha başlayalı 10 oldu,acemiyim bu işlerde diyemedim onları:)) çok problem olacağını zannetmiyorum.zaten sonrasında dün kalori hesabına geçtim.sınırsızları sınırsız yemedim yani.
sağol arkadaşım ve kesinlikle haklısın
açık hedefim 73 olsun ama gizli hedefim kesinlikle 70
46 günde 89,600 den 79,900 oldum ya 70 de olurum herhalde
hem arada grip oldum, gripten kaynaklı ufak tefek kaçamaklarım oldu ama maşallah79 ları gördüm
eşimin gelmesine daha 2 ay var böyle devam edersem inşallah 70 i de görürüm.
Allah'ım hayırlısıyla o günleri göstersin bana, hatta hepimize, sizlere de.
bu diyet diğer diyetlerden tam da bu yönü ile ayrılıyor zaten. kari hesabı ile uğraşmayıp sınırsız herşeyden sınırsız yiyoruz sınırlı olanları azıcık izin verildiği kadar yiyoruz yasaklara dokunmuyoruz. aç kalmıyoruz hesap yapmakla uğraşmıyoruz ama kilo veriyoruz..
proteinleri yemeyi azalttığınız zaman verdiğniz kilo da azalıyor hatta tecrübeme dayanarak söylüyorum artı bile görülüyor.. ben bu hafta aslında 3 protein 2 psebze günü yaptım ama protein günlerinde yediğim sadece 10 yumurta 1 kase yoğurt olunca bu hafta tartıda + 200 gördüm.. -yani yaptığım başka dukan dışı birşey olmadığı için sebebini buna bağlıyorum-
kitabı okuyun ve kurallarına uyarak yapın diyetinizi.. yediklerinizi azaltınca metabolizma hızınızı düşürüyorsunuz, vücut kıtlık sinyalleri verip daha çok saklama daha az yakma moduna geçiyor..bilginize..
bu diyet diğer diyetlerden tam da bu yönü ile ayrılıyor zaten. kari hesabı ile uğraşmayıp sınırsız herşeyden sınırsız yiyoruz sınırlı olanları azıcık izin verildiği kadar yiyoruz yasaklara dokunmuyoruz. aç kalmıyoruz hesap yapmakla uğraşmıyoruz ama kilo veriyoruz..
proteinleri yemeyi azalttığınız zaman verdiğniz kilo da azalıyor hatta tecrübeme dayanarak söylüyorum artı bile görülüyor.. ben bu hafta aslında 3 protein 2 psebze günü yaptım ama protein günlerinde yediğim sadece 10 yumurta 1 kase yoğurt olunca bu hafta tartıda + 200 gördüm.. -yani yaptığım başka dukan dışı birşey olmadığı için sebebini buna bağlıyorum-
kitabı okuyun ve kurallarına uyarak yapın diyetinizi.. yediklerinizi azaltınca metabolizma hızınızı düşürüyorsunuz, vücut kıtlık sinyalleri verip daha çok saklama daha az yakma moduna geçiyor..bilginize..
Gelelim kendime, güçlendirmedeyim haftada bir kez tartılıyorum...reglden dolayı birazcık fazla çıkacağımı düşünmüştüm ama kilom aynıdemekki azıcık da olsa kilo vermişim ben
Bu arada edanın el açması ıspanaklı böreğini yaptım amanın nasıl bir lezzettir o, üstelik ben 1,5 kaşık kepekten yaptım, süt tozunu 1 kaşık koydum diğer mısır ununu falan koymadım...Yuvarlak borcama döktüm, sıcak sıcak yiyorum şu an...Misafirliğe giderkende böyle yanınızda birşey götürürseniz kaçamak yapmanız imkansız
Yolu Yarılamış Bir Dukancan'ın Maceraları:): El Açması Tadında Ispanaklı Börek (Atak Hariç)
tarif burda merak edenler deneyebilir:)
Bu arada dely hiç kendinden bahsetmiosun, nasıl gidiyor diet, iyisindir inşallah...
zeynebim tebrikler canimcok baasarilisin arkadasim.mutlulugun cetvelinede yansisin istersen bir isaret cak yeter
benim cetvel malumunuz degisme geregi duymadigindanseninki ni degistirerek mutlu olayim bari
Öyle gıcık şey ki.. Almayı peeeek sever ama iş vermeye gelence... hiiiç Boş ver sen ona uyma. O yaptı sen yapma. Etme anam etme gülüm
Bu arada başka bir konuda hanımların gün boyunca tonlarca ev işlerini yaptığına okuyup duruyorum. Bense..bütün gün bu forumda takılıyorum..eeeeeh Biri bana Kalk kız soğan doğara! desin artıııık.:)
Dostum söylemeye me gerek var.değişsin tabi.evet güzel gidiyorum çünkü diyete alıştım 1sene sonra son 10 kiloyu çok rahat verdim yiyeceklere özen gösterdim ciğer,köfte,ayran akşamları sebze günümde olsa hep saf protein yaptım ve seve seve doya doya yedim.kimseye diyetteyim demedim diyince herkes yediğimi kontrol edip motivasyonumu düşürüyor
Canım benim Dukan zaten protein derken Et ürünlerini kastediyor.. Sınırsız yenmesi gereken tek şey ettir (dana,tavuk, balık vs.)..
Kuralları biliyorsunuz yağsız olacak hazır ürün olmayacak etc. Fümeyi de ayırıyorum çünkü o da katkılı ve sınırlı yenmeli..
Diğerler proteinler etten sonra geliyor.. SP (Saf Protein) gününde yumurta, süt, yoğurt ve peynir..
Ki sütü de sınırlı kullanın diyor laktozdan ötürü..
Toplamda süt ürünlerinde 1 litreyi geçmeyin de diyorr Dukan amcamm..
PS (Protein Sebze) Gününe gelirsek yine başrolde et var.
Sebze yanında yoğurt yada peynirile PS öğünü olmaz maleseff..
Bunlar hem sağlığımız için hemde daha kolay kilo vermemiz için kurallar kızlarrr..
Yapmazsanız ne olur? Mesela sadece yumurta ile günü geçirirseniz o diyet Dukan olmaz.. Başka bir diyet olur..
Ekonomik olmak lazım ancak sağlık herşeyden önemli..
Ben özel masrafları kestim, ev için vs alacaklarımı erteledim hepsini dukana yatırıyorumm..
vücüt proteini sindirirken diğer besin gruplarına göre daha çok kalori harcar.ne kadar çok protein o kadar çok kalori harcaması.siz 10 yumurtayı sarısıyla birlikte yediyseniz hatanız ordadır.çünkü yumurtanın beyazında saf protein var evet ama sarı 2 taneye kadar izinli diye biliyorum.benim dün 1 lahmacun yemem balona iğne batırmak oldu ve karbonhidrat ve yağ girdiği için vücuduma dün için kalori hesabına girdim ki buda kitapta yazar.kitabı okudum elbette hemde altını çize çize üniversite yıllarımdan kalma fosforlu kalemlerle çizmek:) ama herzaman teoriyle pratik bir olmuyor işte...
Yaşasın kar tatiliiiiiiiiiiiii
Gidip sporu abartayım bariiiiii
İyi akşamlar herkeseeeee
Canım benim Dukan zaten protein derken Et ürünlerini kastediyor.. Sınırsız yenmesi gereken tek şey ettir (dana,tavuk, balık vs.)..
Kuralları biliyorsunuz yağsız olacak hazır ürün olmayacak etc. Fümeyi de ayırıyorum çünkü o da katkılı ve sınırlı yenmeli..
Diğerler proteinler etten sonra geliyor.. SP (Saf Protein) gününde yumurta, süt, yoğurt ve peynir..
Ki sütü de sınırlı kullanın diyor laktozdan ötürü..
Toplamda süt ürünlerinde 1 litreyi geçmeyin de diyorr Dukan amcamm..
PS (Protein Sebze) Gününe gelirsek yine başrolde et var.
Sebze yanında yoğurt yada peynirile PS öğünü olmaz maleseff..
Bunlar hem sağlığımız için hemde daha kolay kilo vermemiz için kurallar kızlarrr..
Yapmazsanız ne olur? Mesela sadece yumurta ile günü geçirirseniz o diyet Dukan olmaz.. Başka bir diyet olur..
Ekonomik olmak lazım ancak sağlık herşeyden önemli..
Ben özel masrafları kestim, ev için vs alacaklarımı erteledim hepsini dukana yatırıyorumm..
simdi bir sey kafama takildi :26:biri bana ornek bir beyaz gunu menusu yazabilirmi?sut ,yumurta (beyazi ozellikle),peynir ama diger taraftan sut ve sut urunlerini fazla tuketmemek gerekiyor.bazi kaynaklar sadece gunde 1 bardak sut diyor bazilari 1 lt (icinde yogurt,peynir,ayran ,sut ..)ben simdi beyaz gunu en safindan bir gun protein gunu yapmak istiyorum ama neyi tuketeyim ne kadar tuketeyimki bembeyaz bir gun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?