Gunaaaaaydiiiiiiiin
bildirim yapiyorum
dun kilom:73
bugun :72
fark:-1 kg
eveeeeet basardim kirildi benim zincirlerinsaaalllaaah devami gelir.bellimi olur belki yilbasina istedigim kilo ile (70) girebilirim.mumkunmu mumkun gerci 24 u pazartesi noel yemegi var.cok buyuk sinav olacak ama bununda ustesinden gelecegiz evelallah :18:insalllah hepimizin yuzu guler tartilarda..
Seni çok merak ettik hepimiz dely.iyi olda gerisi kolay arkadaşım.sağol ellerine sağlık sen olmasan olmuyo bak iyi bak kendineMerhaba kızlar, umarım herkesler iyidir...
Düm hava muhalefeti nedeniyle yollarda uzuuunnn vakit geçirdiğimden, bildirimleri yayınlayamadım.. Ama unutmadıımmBugün hallettiimm Geç olsun güç olmasıınn
Tebrikleeerrr :13::13:
Eki Görüntüle 583210
Canım tebriklerrr.maşşallah.ben dün gece dukanella yaptım anam ağladı bu ne tuvaletten ayağım kesilmedi takita iğrenç bi tatlandırıcı sabah tartıda 62 çıktım ne kadar su kaybetmişim düşünün
Gunaaaaaydiiiiiiiin
bildirim yapiyorum
dun kilom:73
bugun :72
fark:-1 kg
eveeeeet basardim kirildi benim zincirlerinsaaalllaaah devami gelir.bellimi olur belki yilbasina istedigim kilo ile (70) girebilirim.mumkunmu mumkun gerci 24 u pazartesi noel yemegi var.cok buyuk sinav olacak ama bununda ustesinden gelecegiz evelallah :18:insalllah hepimizin yuzu guler tartilarda..
Merhaba kızlar, umarım herkesler iyidir...
Düm hava muhalefeti nedeniyle yollarda uzuuunnn vakit geçirdiğimden, bildirimleri yayınlayamadım.. Ama unutmadıımmBugün hallettiimm Geç olsun güç olmasıınn
Eki Görüntüle 583210
Eki Görüntüle 583210
Eki Görüntüle 583210
kızlar ben de bugün gittim kitabımı, doğalsan yulaf kepeğimi, 0,15 light sütümü, stevya toz tatlandırıcımı buldum aldım yalnız az önce arkadaş stevyanın tatı kötü dedi başka marka mı alsaydım buarada kitaba şimdi başlıyorum inşallah hemen başlamak istiyıorum ama iyice okuyayyım
Eki Görüntüle 583210
simdiye kadar denedigim üc ayri ekmek tarifinde maalesef basarili olamadim tarifini verirseniz bunuda denemek isterim
kızlar bu kepek pişince çok daha kötu kokuyoooo yaaa. dun bı omlet yaptımmmm çok fenaaa olduu..
Eki Görüntüle 583210
merhaba kızlar hastalık beni mahvetti,arada yenmemesi gereken şeylerden yiyorum,sağolsun arkadaşlarımda benim bu halimi diyete bağlıyorlar,güçsüz kaldın ,meyve yok birşey yok,aklıma giriyorla,bir an bırakmayı bile düşündüm,acaba diyerekten,sonra dedim biraz topikte dolanayım kendime geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?