Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım tebriklerrr.maşşallah.ben dün gece dukanella yaptım anam ağladı bu ne tuvaletten ayağım kesilmedi takita iğrenç bi tatlandırıcı sabah tartıda 62 çıktım ne kadar su kaybetmişim düşünün

Seni çok merak ettik hepimiz dely.iyi olda gerisi kolay arkadaşım.sağol ellerine sağlık sen olmasan olmuyo bak iyi bak kendine

sagol canim sizlerinde destegi ile :13:niye oyle ishal yaptiki dukanella.tatlandiricidanmi diye dusunuyorsun.gerci benim stevia da cok kotu yaaa resmen aci bir tadi var hafif boyle alkollu gibi.ama ben biraktim tatli islerini sutude kisitladim bak hemen degisiverdi.birde regl olacagim ustelik bugun yarin tuvalete tasinman kotu olmusta 500 gram daha gitmis sevinsekmi ne :26:

Tebrikkler darısı kırılcak zincir bekleyenlerin başına

Kıss merak ettik seni nerelerdesin bakim?? Hasta olmadın karlarla boğuşurken umarımmm..

Bu arada ellerine sağlık çook çook

selamlar,
atak evresinin 2.günündeyim... yemek anlamında çok zorlanmadım ama dün akşam çok takatsizdim ve saat 7.30 gibi uykudan deliriyordum.. hatta dukan kitabım da dün geldi,baştan birkaç sayfayı zor okudum...bir de sebepsiz yere moral bozukluğu yaşadım..normal midir?
bugün de kendimi çok iyi hissetmiyorum..800 gr. vermiş olmama rağmen..atak evresi bitince (pazar günü) normale döneceğimi umuyorum..
bu arada beni de listeye ekler misin?kaç günde bir tartılıp kilo bildirimde bulunuyoruz?
bilgilerimi yazayım:
boy:1.60
başlangıç kilom:kilo:67
başlangıç tarihi:20.Aralık
hedef kilo:55 (dukan testinde 56.3 çıktım ama 1.3 kg. fazladan versem fena mı olur:)

merhaba kızlar hastalık beni mahvetti,arada yenmemesi gereken şeylerden yiyorum,sağolsun arkadaşlarımda benim bu halimi diyete bağlıyorlar,güçsüz kaldın ,meyve yok birşey yok,aklıma giriyorla,bir an bırakmayı bile düşündüm,acaba diyerekten,sonra dedim biraz topikte dolanayım kendime geleyim.

ellerine ağlık dely,merak ettik valla deli gibi seni aradı gözlerimiz

kızlar ben de bugün gittim kitabımı, doğalsan yulaf kepeğimi, 0,15 light sütümü, stevya toz tatlandırıcımı buldum aldım yalnız az önce arkadaş stevyanın tatı kötü dedi başka marka mı alsaydım buarada kitaba şimdi başlıyorum inşallah hemen başlamak istiyıorum ama iyice okuyayyım

Ben splenda kullanıyorum tatlandirici gayet memnunum

koca listede iki kişiyiz yahu bu haftayı artıda bitiren...ok utandım :26: aslında kaçamak da yoktu ama...

ellerine sağlık dely cik..

simdiye kadar denedigim üc ayri ekmek tarifinde maalesef basarili olamadim tarifini verirseniz bunuda denemek isterim

9 yk. yulaf kepeği
2 yumurta
2 yk yoğurt
5 yk yağsız süt
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kuru maya
1 tutam tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı

180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişir tarif bu cnm bende evdeki herkeste çok beğendi

kızlar bu kepek pişince çok daha kötu kokuyoooo yaaa. dun bı omlet yaptımmmm çok fenaaa olduu..

pişirme cnm 2 kaşık yoğurta 2 kaşık süt tozu 1 kaşık tatlandırıcı 4 5 damlada sevdiğin aromalardan kat yulaf kepeğini ekle en azından tadı ve kokusu değişiyo öyle yemeyi dene

veeee sevincime bir sevinc daha eklendi Az once yapilan aciklama ile dukan % 1 yagli peynir marketlerde yerini aldibu ulkede yagsiz peynir yok o yuzden yagsiz lorumu evde yaptim dememin ustunden 2 gun gecmeden dukan amcam beni duydu ve peyniri yapti satisa sundu

kızlar bu ekmeğe birazcık dereotu koysam güzel olur mu sizceee?

ol Kepekli Dukan Ekmeği (bi kere yaptım ama favorim budur hem bereketi hem lezzeti açısından, üstelik süt tozu da yok)
3 yumurta (+1 beyaz)
2yk yoğurt
2yk peynir
10 yk yulaf kepeği
1 çk karbonatı 1 tatlı kaşığı limon suyunda eritiyoruz
1 çk kabartma tozu
az tuz

en son limonlu karboat koyacak şekilde bütün malzemeleri karıştırıyoruz.
baton kalıpta 150 derecede 50 dk pişiriyoruz.

o kadar 21 aralık senaryoları yazdım ya hepsini yalancı çıkardın, bunun için 1 çizelge için 1001 kere teşekkürleeerrr

cok gecmis olsun canim:2:ama sakin moralini bozma ve soylenenlerede kulak asma.tabi oncelikle hasatalik durumundan kurtulmaya bak.sonra yine bir iki gun atak yapar kaldigin yerden devam edersin.bak bende bir iki gundur gitmiyor durakladi belki birakirim derken arkadaslarin destegi ile bugunde - leri gorunce yine buyuk bir hevesle sarildim diyete.sesini duyan DUKAN in yardim melekleri sana gerekli destegi vereceklerdir.:94:vitaminlerini al mutlaka ve soyle guzel bir tavuk suyuna corba yap hatta eteteta bir tarif yayinlamisti sifa corbasi niyetine yapip ic onu.ama sakiiin birakmayi dusunme sadece hastaligin gecene kadar kendine zaman v er

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…