veeee sevincime bir sevinc daha eklendiAz once yapilan aciklama ile dukan % 1 yagli peynir marketlerde yerini aldi bu ulkede yagsiz peynir yok o yuzden yagsiz lorumu evde yaptim dememin ustunden 2 gun gecmeden dukan amcam beni duydu ve peyniri yapti satisa sundu
Gunaaaaaydiiiiiiiin
bildirim yapiyorum
dun kilom:73
bugun :72
fark:-1 kg
eveeeeet basardim kirildi benim zincirlerinsaaalllaaah devami gelir.bellimi olur belki yilbasina istedigim kilo ile (70) girebilirim.mumkunmu mumkun gerci 24 u pazartesi noel yemegi var.cok buyuk sinav olacak ama bununda ustesinden gelecegiz evelallah :18:insalllah hepimizin yuzu guler tartilarda..
ipekcim yılbaşı menüne bayıldım. hepsi de benim damak tadıma uygun.. kim demiş diyetteyiz diye.. alternatifimiz çooookk
bu da benden olsun. tatlı yemek isteyen ama yulaf kepeğiyle başarılı tatlar yakalayamayanlara sütlü tatlı benden. isteyen olursa tarif yazabilirimEki Görüntüle 583672
üstündeki kivi esetik olsun diye koydum. yemeyecektim amma....
evet canim arkadasim guzel bir gunAhhha duaların tek tek kabul olmayı başladı bile!Bol peynirli günler bekliyor seni artık!
Kırıldııııı! Süpeeeer!Koskoca 1 kg hem de 1 gün içinde! Umarım tartı artık sana her gün sana mutlulukları yaşatır inşallllaaah!
merhaba diyete başlamış başlıyacak ve diyetini bitirmiş arkadaşlarına örnek olacak arkadaşlarım hepimiz biliyoruz ki diyette kuralları bozmamamızı ve diyete 2 elle sarılmamızı sağlayan şeylerin hırs ilham ve irade olduğu ilhammelegi.tumblr.com =) bir çok arkadaşım benden ilham alarak diyete başladı ve kilo vermeye çalışıyor ilhama ihtiyacı olanlar bir baksın derim teşekkürler
HADİ KİLOLARDAN HEPBERABER KURTULUYORUUUUZ !
kızlar bu ekmekten 1 dilim mi yiyebiliyoruz. seyirdeyım ben.
Dün kaçamaklarım oldu malesef
ekmegin icine koydugun yulaf miktari onemli.8 kasik yulaf ile yaptiysan ve seyirde oldugun icin 2 kasik yulaf hakkin oluyorsa.ekmegi 4 parcaya bolup gunluk hakkina karsilik gelen bir parcasini yiyeceksin
ipekcim yılbaşı menüne bayıldım. hepsi de benim damak tadıma uygun.. kim demiş diyetteyiz diye.. alternatifimiz çooookk
bu da benden olsun. tatlı yemek isteyen ama yulaf kepeğiyle başarılı tatlar yakalayamayanlara sütlü tatlı benden. isteyen olursa tarif yazabilirimEki Görüntüle 583672
10 yk ile yaptım cnm yani 5 e bölüyorum bu durumda..
evet canim arkadasim guzel bir guninsallah devami gelir.ama artik ogreniyorum neler bende duraklama yapiyor .mesela tatlilar kesinlikle yapiyor.ipek kardesin dedigi gibi tatli banada cisss ben zaten cok tatli sevmiyordum ya ama ne oldu anlamadim gecen iki hafta hergun canim tatli istedi ve onlar duraklatti beni.sutlu nescafe iciyordum onuda biraktim.simdi bir tek gunde iki tane ictigim turkkahveme kattigim birer tane stevia var onuda ilk firsatta kesmeyi dusunuyorum. bu arada sen nerelerdeydin bugun hic gorunmedin git sogan dogra dedik sen evdeki butun sogani dogradin sanirim
Splenda toz tatlandırıcı bulamıyorum.nerden kaç tl ye aldınız?
Yaa evet, ancak ilerledikçe tanıyoruz bünyemizi!Tatlı demek dadlum hah? İyi iyi gelsin aklın başına Ayy kıııız türkkahve demez olaydın..Canım çekti şimdi.:84: Ama 4'ten sonra bana haram, sabaha kadar uyukum tutmuyor
Aynen. Dün evde baya soğan doğaradım.Kalktım yerleri sildim, wcleri halletim, mutfağa el attım, dışarı bile çıktım. Artık ben de burdakilerin çoğu gibi yapmaya karar verdim. Ne o oturup bütün geçmişi tek tek okumak..peeehhh
Bu arada gözünden de bişey kaçmıyor masalllaaah! Şu ilhamvereni bile hatırladın!! :))
ayyy uyumaya daha cok var ne kahve kalir o saatte vucutta ne cafein :26:iciver gitsinay bencede hareket etmek lazim dukan amcada hareket oneriyor yoksa diger turlu kicimiz sandelye ustunde saatlerce takilip kaliyoruz.bende artik belli saatlerde takilayim diye dusunuyorum.hareket etmemiz laziim
Ahh keşkeeee... Ayrıca o, sende erkendır, biz TRdeyiz kuşum.Sen saten her gün salonda dimisin? Daha ne hareket? İşte ben de onu düşündüm, gündüz kendinle ilgelen akşamları boşsa gel otur mor olana kadar dedim gendime.
zeynep nerde, niye gelmiyor akşam artık?..
ay erken dediginde 1 saat.... gerci saate bakmak geldide aklima 8 e geliyor ya sizdede 9 dogal olarak.vazgectim icme sen.ya evet iste bir spora gidecegim zaman kalkiyorum ve yaptigim yapacagim tek hareket o oluyor.oysa spor disindada cikip dolasmak falan lazim.oksijen faydali diyor tukan amcamzeynep valla gelsede soyle guldurse eglendirse bizi ne guzel olur
gormedin sanirim akrebim dedim seni sordum sonrada bakiniz yukari mesaj....
Lisabella .!.:ya aslinda akrep kolay pes etmezde sabrida yoktur ,bekleyemez yani bugun rejim yapip yarin sabaha incecik uyanmak isterbugun kremi surer yarin gencecik uyanmak ister demek sende yengecsin aslinda iyi anlasirim benyengec ve balikla su gurubuyuz ya.bak burc cekti demekfalci ne bilecek senin burcunu sonucta kagidinda yazan tarih dogruysa.belki ama yukselenin falan basak olabilirayyy ayy istanbulda az para dokmedim ben o falcilara ama bildide ya daha o zaman esimle yeni tanisiyorduk is icabi falci bana bir yabanci ile is olarak baslayan iliskiniz aska donusecek ve yurtdisina yerleseceksin dedi.o zaman da boyle bisey yok ya tobe dedim.oluncada cok sasirdim(birazdan bizi konu disi diye kovacaklar sanirsam )
Ahh keşkeeee... Ayrıca o, sende erkendır, biz TRdeyiz kuşum.Sen saten her gün salonda dimisin? Daha ne hareket? İşte ben de onu düşündüm, gündüz kendinle ilgelen akşamları boşsa gel otur mor olana kadar dedim gendime.
zeynep nerde, niye gelmiyor akşam artık?..
hadi yaaa akrep demek. ben yengeçsin sandım. öyle herkesi korkuttun bırakıcam falan dedun..:)) ben se yengeç.:)))) nasıl oluyorsa. hiç anlamıyorum yengeçleri gerçi..:)))) geçen falcıya gittiydim. dedi ki sen yengeç değil kesin başak sın dedi...DD anamı sıkıştırdım bile. tövbe manyak dedi.. DDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?