Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ahhha duaların tek tek kabul olmayı başladı bile! Bol peynirli günler bekliyor seni artık!

Kırıldııııı! Süpeeeer! Koskoca 1 kg hem de 1 gün içinde! Umarım tartı artık sana her gün sana mutlulukları yaşatır inşallllaaah!

ipekcim yılbaşı menüne bayıldım. hepsi de benim damak tadıma uygun.. kim demiş diyetteyiz diye.. alternatifimiz çooookk

bu da benden olsun. tatlı yemek isteyen ama yulaf kepeğiyle başarılı tatlar yakalayamayanlara sütlü tatlı benden. isteyen olursa tarif yazabilirim

üstündeki kivi esetik olsun diye koydum. yemeyecektim amma....

kızlar ekmeğim fırtında inşallah güzel olur..:18:

bu arada gidip doğalsan yulaf kepeği aldım. daha tadına bakmadım ama kesinlikle ruseym markadan daha ii olduğunu düşünüyorum. Çünkü kokmuyor bile bu. Diğeri daha kutuyu elime alında kokudan duramıyodum..

Bakalım ekmek nasıl olacak?

ee super gorunuyor ellerine sagliksosu ,yenilmeyecek olan kiwinin renk uyumu ve ortu ile olan muhtesem sunum istah kabartan cinsten.ben tarifi alayimda ne olur ne olmaz acil tatli krizlerineama unutma kiwiyi yemek yok

evet canim arkadasim guzel bir gun insallah devami gelir.ama artik ogreniyorum neler bende duraklama yapiyor .mesela tatlilar kesinlikle yapiyor.ipek kardesin dedigi gibi tatli banada cisss ben zaten cok tatli sevmiyordum ya ama ne oldu anlamadim gecen iki hafta hergun canim tatli istedi ve onlar duraklatti beni.sutlu nescafe iciyordum onuda biraktim.simdi bir tek gunde iki tane ictigim turkkahveme kattigim birer tane stevia var onuda ilk firsatta kesmeyi dusunuyorum.bu arada sen nerelerdeydin bugun hic gorunmedin git sogan dogra dedik sen evdeki butun sogani dogradin sanirim

merhaba diyete başlamış başlıyacak ve diyetini bitirmiş arkadaşlarına örnek olacak arkadaşlarım hepimiz biliyoruz ki diyette kuralları bozmamamızı ve diyete 2 elle sarılmamızı sağlayan şeylerin hırs ilham ve irade olduğu ilhammelegi.tumblr.com =) bir çok arkadaşım benden ilham alarak diyete başladı ve kilo vermeye çalışıyor ilhama ihtiyacı olanlar bir baksın derim teşekkürler
HADİ KİLOLARDAN HEPBERABER KURTULUYORUUUUZ !

siz bunu arasira yayinliyorsunuz nesiniz kimsiniz,ne yapmaya calisiyorsunuz bilmiyorum.nerden bilelim virus olmadigini :18:

kızlar bu ekmekten 1 dilim mi yiyebiliyoruz. seyirdeyım ben.

Dün kaçamaklarım oldu malesef

ekmegin icine koydugun yulaf miktari onemli.8 kasik yulaf ile yaptiysan ve seyirde oldugun icin 2 kasik yulaf hakkin oluyorsa.ekmegi 4 parcaya bolup gunluk hakkina karsilik gelen bir parcasini yiyeceksin

ben de istiyorum bu tarifi

10 yk ile yaptım cnm yani 5 e bölüyorum bu durumda..

evet 5 e bolup her gun bir parcasini yiyebilirsin.ama unutma yulaf hakkini ekmegine kullandigin icin bir daha ayrica yulaf kullanmayacaksin.eger baska bir seyde kullanirsanda o gun ekmegini yemeyeceksin..

Yaa evet, ancak ilerledikçe tanıyoruz bünyemizi! Tatlı demek dadlum hah? İyi iyi gelsin aklın başına Ayy kıııız türkkahve demez olaydın..Canım çekti şimdi.:84: Ama 4'ten sonra bana haram, sabaha kadar uyukum tutmuyor

Aynen. Dün evde baya soğan doğaradım.Kalktım yerleri sildim, wcleri halletim, mutfağa el attım, dışarı bile çıktım. Artık ben de burdakilerin çoğu gibi yapmaya karar verdim. Ne o oturup bütün geçmişi tek tek okumak..peeehhh

Bu arada gözünden de bişey kaçmıyor masalllaaah! Şu ilhamvereni bile hatırladın!! :))

Canım sen yengeç burcumusun acaba..merak ettim..

Son düzenleme:
Splenda toz tatlandırıcı bulamıyorum.nerden kaç tl ye aldınız?

Ay ben bunun tarifini istiyorum acil tamda sütlü tatlı yapacaktım harika görünüyor

ayyy uyumaya daha cok var ne kahve kalir o saatte vucutta ne cafein :26:iciver gitsin ay bencede hareket etmek lazim dukan amcada hareket oneriyor yoksa diger turlu kicimiz sandelye ustunde saatlerce takilip kaliyoruz.bende artik belli saatlerde takilayim diye dusunuyorum.hareket etmemiz laziim

hasindan bir akrebim ben sen nesin arkidisim

Son düzenleme:

Ahh keşkeeee... Ayrıca o, sende erkendır, biz TRdeyiz kuşum. Sen saten her gün salonda dimisin? Daha ne hareket? İşte ben de onu düşündüm, gündüz kendinle ilgelen akşamları boşsa gel otur mor olana kadar dedim gendime.

zeynep nerde, niye gelmiyor akşam artık?..

hadi yaaa akrep demek. ben yengeçsin sandım. öyle herkesi korkuttun bırakıcam falan dedun..:)) ben se yengeç.:)))) nasıl oluyorsa. hiç anlamıyorum yengeçleri gerçi..:)))) geçen falcıya gittiydim. dedi ki sen yengeç değil kesin başak sın dedi...DD anamı sıkıştırdım bile. tövbe manyak dedi..DDD

Son düzenleme:

ay erken dediginde 1 saat.... gerci saate bakmak geldide aklima 8 e geliyor ya sizdede 9 dogal olarak.vazgectim icme sen.ya evet iste bir spora gidecegim zaman kalkiyorum ve yaptigim yapacagim tek hareket o oluyor.oysa spor disindada cikip dolasmak falan lazim.oksijen faydali diyor tukan amcamzeynep valla gelsede soyle guldurse eglendirse bizi ne guzel olur
gormedin sanirim akrebim dedim seni sordum sonrada bakiniz yukari mesaj....

Son düzenleme:

gordum, cevap bile yazdum. çık çık sen bence de. merdiven de bul in-çık yap.
zeynep duy bizi kıs!!!

uyanıklık yapaim dedim..:)

öylemiymiş akrepler.. bak sen.. pek anlamam burçlarda aslında.:) yok yükselen yay mış.
senin kocan fransız mı oluyor kız?:)) çok romantik olduklarını diyorlar.:) allah uzun mutlu beraberlik versin size!!
çabuk o falcıyı söle bana!D

Son düzenleme:

ya aslinda akrep kolay pes etmezde sabrida yoktur ,bekleyemez yani bugun rejim yapip yarin sabaha incecik uyanmak isterbugun kremi surer yarin gencecik uyanmak ister demek sende yengecsin aslinda iyi anlasirim benyengec ve balikla su gurubuyuz ya.bak burc cekti demekfalci ne bilecek senin burcunu sonucta kagidinda yazan tarih dogruysa.belki ama yukselenin falan basak olabilirayyy ayy istanbulda az para dokmedim ben o falcilara ama bildide ya daha o zaman esimle yeni tanisiyorduk is icabi falci bana bir yabanci ile is olarak baslayan iliskiniz aska donusecek ve yurtdisina yerleseceksin dedi.o zaman da boyle bisey yok ya tobe dedim.oluncada cok sasirdim(birazdan bizi konu disi diye kovacaklar sanirsam :18:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…