Olmaz ama daha başlayalı 10 gün olmuş.
Ne ayıbı olacak ben anlayamıyorum bu işi.
Dietteyim yemi yorum
Tokum az önce yedim geldim
soğan bana dokunuyorrrr
oruçluyum
yastayım yemek derdinde değilimm
Yatacak yerim yok benim . O kadar çok yalan söyledimkliiii
künefeye ay hiç sevmem dedim yabancı bir ortamdaaa düşün yani o ka...
evlendiğinde ne zayıftı diyeneee de benden selam sölee işine baksınnn
Ayyyy tebriklerrr
BEnde 69 u göreyimmm lokma döktüreceğimm :)
sagol canim sizlerinde destegi ile :13:niye oyle ishal yaptiki dukanella.tatlandiricidanmi diye dusunuyorsun.gerci benim stevia da cok kotu yaaa resmen aci bir tadi var hafif boyle alkollu gibi.ama ben biraktim tatli islerini sutude kisitladim bak hemen degisiverdi.birde regl olacagim ustelik bugun yarintuvalete tasinman kotu olmusta 500 gram daha gitmis sevinsekmi ne :26:
ipek dışardada yemeğimi söyleyip yiyorum gibi bi yazını okumuştum bazen mecruben yemeğe çıkmak zorunda kalıyorum menü bana ben menüye uzaylı görmüş gibi bakıp kalıyoruz. bunu söylesem dukan amcam ne der şunu söylesem yağsızmıdır acaba derken en sonunda ben tokum bi su bi diyet kola alıyım yeter gibisinden geçiştiriyorum.hazır olarak diyete uydurabileceğimiz yemekler neler sence
Evet onu soylemeyi unuttum, bazi tatlandiricilarla dukanella pek iyi sonuc vermiyor. tablet kullanmamin bir nedeni de o. cunku daha once formtatla yaptigimda, beni de iyi ishal yapmisti. hatta o ara, bir de light receli de yeni deniyodum. onunla ikisinin etkisi inanilmaz.
Ama sonra insanin bagirsaklari alisiyo galiba, simdi bir sey yapmiyor. benim hatam oldu. belirtmeliydim.
Tatlım tableti nasıl ayarlıyorsun ölçün ne?
Görmemişimdir, yoksa neden yazmiyim.. Arada gözden kaçıyor.. Haftaya bildirirsinDün bende bildirim eklemistim beni neden yazmadınız
Belli bir yere kadar bakmıştım. Bir daha bakmadım. Görmedim heralde.. Haftaya artık canım..Delly ellerine sağlık beni listeye almamissin geç bildirmistim ama olsun zaten 100 gramcik vermisim
Seni çok merak ettik hepimiz dely.iyi olda gerisi kolay arkadaşım.sağol ellerine sağlık sen olmasan olmuyo bak iyi bak kendine
Ellerine saglik delycim harikasin.toplam 30.7 kilo vermisiz vaaaaay
valla meraklanmistik sukur bir sey olmamis her yer kar kis kendine dikkat et
Kıss merak ettik seni nerelerdesin bakim?? Hasta olmadın karlarla boğuşurken umarımmm..
Bu arada ellerine sağlık çook çook
ellerine ağlık dely,merak ettik valla deli gibi seni aradı gözlerimiz
o kadar 21 aralık senaryoları yazdım ya hepsini yalancı çıkardın, bunun için 1 çizelge için 1001 kere teşekkürleeerrr
Rica ederim kızlaaaarr...
Ay siz beni mi merak ettinizzz... OyyyyHiç haberim yookk.. Nerden bildiniz yollarda olduğumu ben mi demiştim size :)
İyiyim iyiyim şükürr.. Çorlu - İstanbul otogar arası 1-1,5 saatlik yol, 4,5-5 saat sürdü, o kadarArabamla gidip, otobüsle döndüm. İyi ki de otobüsle dönmüşüm, yoksa perişan olurdum yolarda. Otobüste kış lastiği falan vardı, sıkıntısız geldik. Yolda kalan araçlardan, bir sürü kazadan ve trafikten dolayı uzun sürdü tabi. ama İstanbul'a geldikten sonra sıkıntı geçti. Çok saolun kızlaaarr.. Öpüyorum hepiciğiniizzzii
ipek dışardada yemeğimi söyleyip yiyorum gibi bi yazını okumuştum bazen mecruben yemeğe çıkmak zorunda kalıyorum menü bana ben menüye uzaylı görmüş gibi bakıp kalıyoruz. bunu söylesem dukan amcam ne der şunu söylesem yağsızmıdır acaba derken en sonunda ben tokum bi su bi diyet kola alıyım yeter gibisinden geçiştiriyorum.hazır olarak diyete uydurabileceğimiz yemekler neler sence
Gunaaaaaydiiiiiiiin
bildirim yapiyorum
dun kilom:73
bugun :72
fark:-1 kg
eveeeeet basardim kirildi benim zincirlerinsaaalllaaah devami gelir.bellimi olur belki yilbasina istedigim kilo ile (70) girebilirim.mumkunmu mumkun gerci 24 u pazartesi noel yemegi var.cok buyuk sinav olacak ama bununda ustesinden gelecegiz evelallah :18:insalllah hepimizin yuzu guler tartilarda..
Ben bir tersanede çalışıyorum ve buraya evden yemek asla getirmem. Tersanede her gün etli tavuklu bir yemek illaki oluyorr.
Her yemeğin etini tavuğunu köftesini afiyetle yiyorum. Kızartma olmadıkları için sorun olarak görmüyorum.
Akşamları yemeğe çıktığımda da genelde balık yiorum. Köfte falan söylersem peçeteyle yağını alıyorum. İçinde ekmek galeta varmı çok öenmsemiyorum. Birazda psikolojik bence. Zaten yapacak bir şey yok bu konuda. Adamlar zaten yağsız yada ekmek yok gibi birşey asla demiyorlar... Canımı sıkmaya değmez. Aç geçirmektense yağlı da olsa protein almayı tercih ediyorum. Ama evde bunu asla yapmıyorum dengelemek adınaa.
Dışarda yoğurduda yiyorum ayranıda içiyorum. Ama salata yemiyorumm. Sebze günlerinde sabah kahvaltıda domato salatalık yiyorum. Sebze yemeği zaten sevmem ve bol bol roka yiyorumm.
Ben yemek konusunda hiç zorlanmadım ne yiyeceğim ne bulurum diye. KArnımın ddoyması önemli çeşit asla aramam.
5. aydan beri dietteyim daha 1 kere tatlandırıcı ile kek yaptım o da olay oldu harika süperr. bknz ipek keki.
Geçiştirmenin bence faydası yok. Ne kadar yersek o kadar çıkıyor.
Ben şanslıyım biraz da . Masamın altında mini buzdolabı var. Orda yoğurdum peynirim hep olur. Ara öğünleri düzene soktum 1 haftadırrr. Duraklamayı kırdım resmenn.
Tost ekmeği yapıpı getiriyorum ki yemek dişime göre olmazsa hemen tost yapıyorummm tabi tamemen dukan usulüüü....
Ama yok ben dışardada yağlı yemem dersen ızgara tavuk en mantıklısı.
türkçe öğretmeniyim kuzum. :)sen ne ogretmenisin
Splenda toz tatlandırıcı bulamıyorum.nerden kaç tl ye aldınız?
Kilolarınız nedir bilmiyorumama çok da az değil. Daha önce diet yaptınızmı dukandan az önce. onun da etkisi vardırr.
Şimdi gelelim yılbaşı menüsüneee çok içimden geldi bozmadan atlatlanız için.
Evde olacağınızı hayal ederek yazıyorummm
Bütün bir tavuğun derisini ayırıp haşlıyorsun. Suyuna yumurta ve limoonla terbiye yapıp (2 yumurta ile) çorba yapıyorsun. (1)
1 damla pekmez ve 1 kaşık salçayı suyla açıp haşlanmış tavuğa sürüp fırına veriyorsunnn. Oluyor nar gibi tavukkkk (2)
Yağsız kıymaya bol maydanoz karabiber azda soğan katıp misket köftelerini yapıyorsunnn. Yağsız tavada güzelce pişirip kürdan saplayabilirsin. Yada 1 karışlıkl köfte şişlerine 1 köfte 1 peynir şeklinde dizip dekor yapabilirsinnn (3)
KArnabaharı haşlayıp çatalla eziyorsun, sonra yağsız tavada kırmızı pul biberle kavuruyorsunn 1 yumurta ile. Soğuyuncaa hopp yine toplar ve kürdan olayı (4)
Süzme yoğurda (kendin yaptığın) bol nane az sarımsak katıp adına haydari diyorsunn (5)
Teflon karnıyarık tenceresine 4 patlıcan 3 kırmızı 3 yeşil biberi yıkayıp sulu sulu ateşe hopp terleme usulü köz olayı. (Poşette fırında yada mikroda da oluyorr)
2 patlıcanın içini azıcık kavurarkkk içine süt koyup pişiriyoruzzz. Ilınınca az yoğurt koyuyoruzzz. İster salata gibi servis yap ister üstüne 100 gr et kavurr kıyma kavurr olsun sana Ali NAZİK (6)
Kalan 2 patlıcanı yine iyice ezerek için soğan, domates, nane, baharat, limonn istenirse biraz sirkeee. Oldumu sana patlıcan salatasıı (7)
Bol marulluu belki tavulu harika bir mevsim salatasıı. SOsu için 1 kaşık yoğurda nane kırmızı bibe ve çok azda kimyon ekle. Limon suyuyla açç. Olsun sana çakma sezar sos. (8)
3 diş sarımsağı bıçakla ezip (asla kesmedenn) azıcık kavur. Azıcık da soğan eklee. Üstüne acı biber salçasııı ve acı pul biberrr. Kavur kavurrr soğut. Olsun sana acılı ezmee (9)
Ayaklı bir kadehin içine 2 salatalık 1 havucu uzun jülyen şeklinde kesip doldur. Limon suyu ve 2 buz att. Buda sofraya süs olsunn. Hep kıt kıt yersiniz (10)
3-4 çeşitten oluşan bir peynir tabağıı (Bazılarının yağ oranına 1 gecelik aldırmayabilirsin bence). tabiki üstüne azıcık çörek otu. Görüntü herşeden önemli... (11)
Küçük kornişonlarrr (Sofraya çok yakışırr) (12)
Gelelim gecenin tatlısınaaa.
2 yumurtayı 4 kaşık tatlandırıcı ile çokkkk çırpıyorsun
kakao, kabartma, 1 kaşık süt tozu ve 8 kaşık kaşık kepek katıp karıştırıyorsun
Karşımı kek kıvamına getirene kadar yağsız süt ekliyorsun
Borcam kapağında pişiriyorsun yada o boy bi kalıptaa.
Fırında çıkınca sıcakken, yarım bardak süt 1 tatlı kaşığı tatlandırıcı ve kakao karışımınıı kekin üstüne döküp çektiriyorsun.
Tabi önce keki ortadan kesersen daha kolay olurrr
Sonra keyfine ağzının tadına göre muhallebi yapıyorsun.
Süt tatlandırıcı mısır nişastasıı kakaoo hepsiyle olurr. Senin tercihin dolu tarif var.
Kekimizin içine dışınaa bol bol sürerizz. SÜüslemeyleee (bir kısmını beyaz yapıp şırıngayla dukan, 2013, hatta ipek bile yazabilirsinn :)) süper olurrrr...(13)
Bunların dışında sitelerde dolu tatlı tuzlu tarifler var. Ama bu saydıklarımın hepsini yapsan sofradan bile kalkamazsınnn.
Dolu alternatif varr. En basitlerini yazdımmm en evde olabilecek malzemelerleee.
Meyve yok çerez yok biliyorum ama dietteyiz işteee olur o kadar. Ayrıca cips falan tarifide varrr. Öyle atıştırmalılar var yapabileceğin.
Karnabaharı minik çiçieklere ayırıp tuzluyorsun . Hopp fırınaa oluyor sana pat pat mısır. Akşam oyalıyor elinii tadı çok benzemesede. Ama kötü değil.
Eki Görüntüle 583128
Sevgilerrr. İYİ YILLARRRRRRRRRR
Merhaba kızlar, umarım herkesler iyidir...
Düm hava muhalefeti nedeniyle yollarda uzuuunnn vakit geçirdiğimden, bildirimleri yayınlayamadım.. Ama unutmadıımmBugün hallettiimm Geç olsun güç olmasıınn
Tebrikleeerrr :13::13:
Eki Görüntüle 583210
İpek sen bunları yapacaksan ben yılbaşında sana takılayım be kuzum olmazmı. Masrafları kırışırz …yoksa ben bunların hiiiççç birini yapamamkii..
ellerine sağlık kuzummmm.. ben lısteyı etkılememısım ama -200 eksıdeyız
arkadaşlar birazdan alışverişe gitcem yoğurt ve jambon ile ilgili marka verebilir misiniz. hindi füme serbest mi kitapta yazmıyordu inşallah acil cevap alabilirim :18:
arkadaşlar kitapta seyir evresine kadar okudum sizin yulaf kepeğinden yaptığınız tarifleri ben de yapabilir miyim atak evresinde neden anlamadım ben bazı yerleri ya :/(
diyette atakta söylediği herşeyi yiyebilir olmam kalori olmaması çok ilginç geldi kafam bi garip olduGel kuzuuu başımın üstünde yerin var. Ama ben bunları normalde de yaptığımdan pek hevesim yok. Hatta evde olmaya bile hevesim yokk. :)
Yörsanın az yağlı yoğurdu süperrr 2500 gr hem ucuz hem bolll
Polonezz füme tavuk çok düşük yağ oranıııı
Evet yapabilirsinnn
Nereyi anlamadınnn sor diyeyimmmm
diyette atakta söylediği herşeyi yiyebilir olmam kalori olmaması çok ilginç geldi kafam bi garip olduben bu atak evresinde yulaf kepeğiyle tarifler yapıp kullanabilir miyimn atakta tatlandırıcılı tarifler kullanmam doğru olur mu kahve derken türk kahvesi mi yoksa sade nescafe yi mi kastediyor ara öğünden açıkça bahsetmiyo ama yeme krizim tutarsa atıştırmalık galetalarından yiyebilir miyim ? bunlar kafama çok takıldı :44:
Merhabalar güzel bayanlar;
Önce menümü yazayım:
Sabah: Yoğurt (Alelacele yedim çıktım suyunu da içtim)
Öğle: Süt yoğurt (1-2 lokma peynir)
Akşam: Fırında pişmiş balık
(Kepek hakkım kaldı onunla da atraksiyon düzenlemeyi planlıyorum.)
Bu arada kepekten yüzüm gülmemişti. Ruşeymleri beğenmemiştim. Burası çok küçük bir yer kepek çeşidi pek yok. Bugün arkadaşın tavsiye ettiği bir kepeği aldım. Markası garden life. Tadı çok hoşuma gitti; ama acaba onu kullansam olur mu? Yoksa illa doğalsan-ruşeym ikilisinden biri mi olmalı? Gerçi benimkinin üzerinde de Dukan Diyetinin Vazgeçilmezi yazıyor ama bilemedim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?