Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ipek dışardada yemeğimi söyleyip yiyorum gibi bi yazını okumuştum bazen mecruben yemeğe çıkmak zorunda kalıyorum menü bana ben menüye uzaylı görmüş gibi bakıp kalıyoruz. bunu söylesem dukan amcam ne der şunu söylesem yağsızmıdır acaba derken en sonunda ben tokum bi su bi diyet kola alıyım yeter gibisinden geçiştiriyorum.hazır olarak diyete uydurabileceğimiz yemekler neler sence

Evet onu soylemeyi unuttum, bazi tatlandiricilarla dukanella pek iyi sonuc vermiyor. tablet kullanmamin bir nedeni de o. cunku daha once formtatla yaptigimda, beni de iyi ishal yapmisti. hatta o ara, bir de light receli de yeni deniyodum. onunla ikisinin etkisi inanilmaz.

Ama sonra insanin bagirsaklari alisiyo galiba, simdi bir sey yapmiyor. benim hatam oldu. belirtmeliydim.

Ben disarda izgara kofteyle ya da tavuk yiyorum.
Kofteler yagsiz kiymayla yapilmiyor, tavuk ise marine oluyor genelde. Pek dukan degil ama idare ediyor beni.

Hatta iskenderciye gittigimizde, bir bucuk iskender soyleyip, ustundeki etlerle yogurtlarini yiyorum.

Disarda yemek zorunda kaldiginizda, mutlaka bir seyden kacamak yapmak zorunda kaliyorsaniz, karbonhidratli secenek yerine az yagli secenegi secin diyodu dukan. Galiba ise yariyo da. Cunku ben hemen her ogle yemegimi disarda yemek zorunda kaliyorum.

Tatlım tableti nasıl ayarlıyorsun ölçün ne?

Tatlım tableti nasıl ayarlıyorsun ölçün ne?

ben bir kaseye 10 tane tablet ezip koyuyorum. ezmeden koyamiyosun, cunku erimiyo, yogurt icinde. Ama zaten, tadip bakabilirsin, yaparken, eksik gelirse daha koyarsin.

Splendayi eczaneden alabilirsin. bir kutu 125gr 24 tl gibi bi fiyat.
Su an sanalpazar.com sitesi, yeni kayit olanlara 10 tl hediye ediyor. ordan siparis edersen hediyeyi kullanip, cok daha ucuza gelir.

Splenda Granl Tatlandrc 125 gr 22,85 TL Sanalpazar.com'da

bak bu kargo haric 12 tlye geliyor.

Ben evde kim var kim yok herkesi kaydettim. hepsini ayri kredi kartiyla siparis ettim. siparis ettigim adama da yazdim, bunlar ayni yere gidecek, bir tane kargonun icine koy diye. baya stok yaptim yani:))

Splendayi tabi, starbucks'a gittiginde, ceplerinedoldurarakta temin edebilirsin. o kadar para veriyosan bi kahveye:)) gerci tablet ama pisebiliyo onlar.

Son düzenleme:
Dün bende bildirim eklemistim beni neden yazmadınız
Görmemişimdir, yoksa neden yazmiyim.. Arada gözden kaçıyor.. Haftaya bildirirsin
Delly ellerine sağlık beni listeye almamissin geç bildirmistim ama olsun zaten 100 gramcik vermisim
Belli bir yere kadar bakmıştım. Bir daha bakmadım. Görmedim heralde.. Haftaya artık canım..

Seni çok merak ettik hepimiz dely.iyi olda gerisi kolay arkadaşım.sağol ellerine sağlık sen olmasan olmuyo bak iyi bak kendine
Ellerine saglik delycim harikasin.toplam 30.7 kilo vermisiz vaaaaay
valla meraklanmistik sukur bir sey olmamis her yer kar kis kendine dikkat et

Kıss merak ettik seni nerelerdesin bakim?? Hasta olmadın karlarla boğuşurken umarımmm..

Bu arada ellerine sağlık çook çook

ellerine ağlık dely,merak ettik valla deli gibi seni aradı gözlerimiz

o kadar 21 aralık senaryoları yazdım ya hepsini yalancı çıkardın, bunun için 1 çizelge için 1001 kere teşekkürleeerrr

Rica ederim kızlaaaarr...

Ay siz beni mi merak ettinizzz... Oyyyy Hiç haberim yookk.. Nerden bildiniz yollarda olduğumu ben mi demiştim size :)

İyiyim iyiyim şükürr.. Çorlu - İstanbul otogar arası 1-1,5 saatlik yol, 4,5-5 saat sürdü, o kadar Arabamla gidip, otobüsle döndüm. İyi ki de otobüsle dönmüşüm, yoksa perişan olurdum yolarda. Otobüste kış lastiği falan vardı, sıkıntısız geldik. Yolda kalan araçlardan, bir sürü kazadan ve trafikten dolayı uzun sürdü tabi. ama İstanbul'a geldikten sonra sıkıntı geçti. Çok saolun kızlaaarr.. Öpüyorum hepiciğiniizzzii

Cok gecmis olsun Delycim, kazasiz belasiz gelmene sevindik. Karda kista araba kullanmaya kalkmaman iyi olmus:)

Ben bir tersanede çalışıyorum ve buraya evden yemek asla getirmem. Tersanede her gün etli tavuklu bir yemek illaki oluyorr.
Her yemeğin etini tavuğunu köftesini afiyetle yiyorum. Kızartma olmadıkları için sorun olarak görmüyorum.
Akşamları yemeğe çıktığımda da genelde balık yiorum. Köfte falan söylersem peçeteyle yağını alıyorum. İçinde ekmek galeta varmı çok öenmsemiyorum. Birazda psikolojik bence. Zaten yapacak bir şey yok bu konuda. Adamlar zaten yağsız yada ekmek yok gibi birşey asla demiyorlar... Canımı sıkmaya değmez. Aç geçirmektense yağlı da olsa protein almayı tercih ediyorum. Ama evde bunu asla yapmıyorum dengelemek adınaa.
Dışarda yoğurduda yiyorum ayranıda içiyorum. Ama salata yemiyorumm. Sebze günlerinde sabah kahvaltıda domato salatalık yiyorum. Sebze yemeği zaten sevmem ve bol bol roka yiyorumm.
Ben yemek konusunda hiç zorlanmadım ne yiyeceğim ne bulurum diye. KArnımın ddoyması önemli çeşit asla aramam.
5. aydan beri dietteyim daha 1 kere tatlandırıcı ile kek yaptım o da olay oldu harika süperr. bknz ipek keki.
Geçiştirmenin bence faydası yok. Ne kadar yersek o kadar çıkıyor.
Ben şanslıyım biraz da . Masamın altında mini buzdolabı var. Orda yoğurdum peynirim hep olur. Ara öğünleri düzene soktum 1 haftadırrr. Duraklamayı kırdım resmenn.
Tost ekmeği yapıpı getiriyorum ki yemek dişime göre olmazsa hemen tost yapıyorummm tabi tamemen dukan usulüüü....

Ama yok ben dışardada yağlı yemem dersen ızgara tavuk en mantıklısı.

tebrikler canim nihayet ya sevindim senin adina...

cvp için tşk ederim.ben biraz fazla kasıyorum demekki bu diyet işini salatanın yağı köftenin kıyması ızgaralara yaptıkları soslarda yağ varmı yoğurt ayran light deil derken aç gidip aç çıkıyorum rest. dan eve düşünce dolaba giriyorum tabi dukana uygun ürünlere.neyse gözümü yumup yerim artık ızgaramı köftemi. bide tavuk şiş sizce uygunmudur 7 - 8 kez yemeyi uygun görp sonra ya sosu diye vazgeçtiğim birşeydir kendisi.çoğu göğüs etinden yapılıyor yağsız yani e pişirme tarzı olarak ızgara gibi düşünülebilir tek sorun sosu ne olduğunu bilmiyorum baharatlara ek yağ yada yoğurt salça kullanan yerler var.onuda hafif kaçamak sayıp yesek ne olur ki :44:

İpek sen bunları yapacaksan ben yılbaşında sana takılayım be kuzum olmazmı. Masrafları kırışırz … yoksa ben bunların hiiiççç birini yapamamkii..

ellerine sağlık kuzummmm.. ben lısteyı etkılememısım ama -200 eksıdeyız

arkadaşlar birazdan alışverişe gitcem yoğurt ve jambon ile ilgili marka verebilir misiniz. hindi füme serbest mi kitapta yazmıyordu inşallah acil cevap alabilirim :18:

arkadaşlar kitapta seyir evresine kadar okudum sizin yulaf kepeğinden yaptığınız tarifleri ben de yapabilir miyim atak evresinde neden anlamadım ben bazı yerleri ya :/(

Gel kuzuuu başımın üstünde yerin var. Ama ben bunları normalde de yaptığımdan pek hevesim yok. Hatta evde olmaya bile hevesim yokk. :)

arkadaşlar birazdan alışverişe gitcem yoğurt ve jambon ile ilgili marka verebilir misiniz. hindi füme serbest mi kitapta yazmıyordu inşallah acil cevap alabilirim :18:

Yörsanın az yağlı yoğurdu süperrr 2500 gr hem ucuz hem bolll
Polonezz füme tavuk çok düşük yağ oranıııı

arkadaşlar kitapta seyir evresine kadar okudum sizin yulaf kepeğinden yaptığınız tarifleri ben de yapabilir miyim atak evresinde neden anlamadım ben bazı yerleri ya :/(

Evet yapabilirsinnn
Nereyi anlamadınnn sor diyeyimmmm

diyette atakta söylediği herşeyi yiyebilir olmam kalori olmaması çok ilginç geldi kafam bi garip oldu ben bu atak evresinde yulaf kepeğiyle tarifler yapıp kullanabilir miyimn atakta tatlandırıcılı tarifler kullanmam doğru olur mu kahve derken türk kahvesi mi yoksa sade nescafe yi mi kastediyor ara öğünden açıkça bahsetmiyo ama yeme krizim tutarsa atıştırmalık galetalarından yiyebilir miyim ? bunlar kafama çok takıldı :44:

Atakta günde 1,5 kaşık yulaf kepeğiyle sınırlıyızz. Bununla ne istersen yapabilirsin
Tatlandırıcı atakta almasan daha iyi olur. Hatta hiç almasannnn
Türk kahvesi de nescafede olurr. Ama şekersiz ve kremasızz.
Burda sınırlı kullandığımız süt tozu kahvelere katılan değil . Bilgin ola...
Ara öğün demiyorr ama sınırsızlar istediğiniz zaman diyorr. Ne kadar sık yersek o kadar iyii

Bu arada; delyciğim ellerine sağlık çizelge için. İlk defa çizelgede yer alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…