üzüldüm gerçektenama keşke 15ten daha az yeseydiniz.
neyse artık olan olmuş, bol bol hareket edin suyunuzu kepeğinizi yeşilçayınızı es geçmeyin ki çok duraklatmasın sizi bu kestaneler
gordum, cevap bile yazdum.çık çık sen bence de. merdiven de bul in-çık yap.
zeynep duy bizi kıs!!!
uyanıklık yapaim dedim..:)
öylemiymiş akrepler.. bak sen.. pek anlamam burçlarda aslında.:) yok yükselen yay mış.
senin kocan fransız mı oluyor kız?:)) çok romantik olduklarını diyorlar.:) allah uzun mutlu beraberlik versin size!!
çabuk o falcıyı söle bana!D
romantikkkk
bende turkce ogretmeniyim
nereden mezunsun
Ben geldim lisabella kız tuvaletten çıkamıyorum bu neydi başıma gelen
gordum, cevap bile yazdum.çık çık sen bence de. merdiven de bul in-çık yap.
zeynep duy bizi kıs!!!
uyanıklık yapaim dedim..:)
öylemiymiş akrepler.. bak sen.. pek anlamam burçlarda aslında.:) yok yükselen yay mış.
senin kocan fransız mı oluyor kız?:)) çok romantik olduklarını diyorlar.:) allah uzun mutlu beraberlik versin size!!
çabuk o falcıyı söle bana!D
Yok. Bacım takita tatlandırıcı bunu yapan sakın almayın bu ne karnım ağrıyı.sizi duydum geldim bende balık burcuyumbacim o baska bisey olmasin tatlandirici degildir anacigim bu o dundu attin bitti kalmadi artik vucudunda iyi dusun dun farkli bisey yedinmi , sut falan tazemiydi.sonucta ilk defa yemedin ya dukanellayida bu tatlandiriciyida.niye onceden yapmadilarda simdi boyle rahatsizlik yapiyorlar..bu arada etateta seni cok cagirdiii ama sen duymadin bak simdide o yok cok uzulecek.zeynep gelsede soyle bizi az guldurse diyoduk ya.ama benim kuzum hasta olmus
Ben geldim lisabella kız tuvaletten çıkamıyorum bu neydi başıma gelen
Yok. Bacım takita tatlandırıcı bunu yapan sakın almayın bu ne karnım ağrıyı.sizi duydum geldim bende balık burcuyum
-----------------------------------------------------YAZDIKLARIM DUKAN DISIDIR ------------------------------------------
ben cok merakliyim astrolojiye bilirim burclari az bucuk ...ozelliklerini tasiyorum ben burcumun .senin falci atmis o zaman sana basaksin
diyerek.evet canim benim koca fransizAllah ima sukurler olsun coook iyi bir insan :123:Allah gonlume gore verdi kocayi...5 yildir bitmeyen bir askimiz var cok tesekkur ederim iyi guzel dileklerin icin.ya o falcinin numarayi kaybettim cok aradim numarasini ulasayim diye bir turlu bulamadim.cok degisik bir cocuktu ya galata koprusunu gecince arkada kalan bir mahalledeydi gitsem sanki bulabilirim ama numarasi malesef yok artik.ercandi ismi tarot bakardi...erkek gibide degildi anlayacagin hafiften kadinliga bir gecis vardi
Yok. Bacım takita tatlandırıcı bunu yapan sakın almayın bu ne karnım ağrıyı.sizi duydum geldim bende balık burcuyum
Kız ben komikmiyim?allah Allah aslında değilimdir ama neyse Halim'i görseniz bayılırsınız gülmekten.karnımın gurultusuna komşular gelecek az sonra o kadar yani
kullanma o zaman bir daha.yarinada biseycigin kalmaz insallah.:128::94:arkadaslarda almasin madem boyle yan etkileri var.bende kabizlik olmasin diye hergun iki kucuk aci top biber tursusu yiyorum oda inanilmaz ishal yapiyorkabizlik ceken arkadaslar ya takita alsin yada aci biber canim yaaa bak anladim sen baliksin cekiyor beni su gurubu.benim hayattaki en buyuk dostlarim balikti
ya kızlar ben gittim markete yağsız peynir yoktu pınarın light peynirini aldım alıken de baktım yağına ama şimdi bi dikkat ettim 100 de 8 yağ diyobana çok geldi siz ne diyorsunuz nerden alıyorsunuz real Migros gibi büyük marketlerin peynir reyonundan mı
ya kızlar ben gittim markete yağsız peynir yoktu pınarın light peynirini aldım alıken de baktım yağına ama şimdi bi dikkat ettim 100 de 8 yağ diyobana çok geldi siz ne diyorsunuz nerden alıyorsunuz real Migros gibi büyük marketlerin peynir reyonundan mı
ben kullandım takita. hiç öyle bişey yaşamadım ama..balıklara iyi gelmiyor demek h.g. hasta hasta halinle..
iyi fikir yaa alsın herkes takitayi da kavuşsun sonra tavaletlere..
lor peynire bak bence. yorsan mesela.ben migrostan aldım en son.
bir de bim'de aknaz light beyaz peynir var.:) yağ %2 di sanırım..
yarın gidip aknazı alayım o zaman.yarın başlıcam dukana çok heyecanlyım hazırlıklarımı yaptım ama böyle aksilikler olunca başlayamam diye korkuyorum az önce tartıldım kilo almışım inşallah şu an adetliyim diye öyledir yoksa gideceğim yol daha da uzun olacak. yarın sabah tartılcam bildirimimi yaparım artık. herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?