Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

üzüldüm gerçekten ama keşke 15ten daha az yeseydiniz.
neyse artık olan olmuş, bol bol hareket edin suyunuzu kepeğinizi yeşilçayınızı es geçmeyin ki çok duraklatmasın sizi bu kestaneler

Merhaba Hashish, ben bu haftaki grafik incelememi yaptim:)) biraz gec kaldim bu sefer.

Sen yeni baslayanlar haric en hizli kilo veren kisiymissin. 70 gun de 14 kilo. yani on gunde 2 kiloya denk geliyor, harika bir hiz.

Ozel yaptigin bir seyler var mi. Biz de senin sirlarina ortak olalim.

Ben geldim lisabella kız tuvaletten çıkamıyorum bu neydi başıma gelen

Ben geldim lisabella kız tuvaletten çıkamıyorum bu neydi başıma gelen

bacim o baska bisey olmasin tatlandirici degildir anacigim bu o dundu attin bitti kalmadi artik vucudunda iyi dusun dun farkli bisey yedinmi ,sut falan tazemiydi.sonucta ilk defa yemedin ya dukanellayida bu tatlandiriciyida.niye onceden yapmadilarda simdi boyle rahatsizlik yapiyorlar..bu arada etateta seni cok cagirdiii ama sen duymadin bak simdide o yok cok uzulecek.zeynep gelsede soyle bizi az guldurse diyoduk ya.ama benim kuzum hasta olmus

-----------------------------------------------------YAZDIKLARIM DUKAN DISIDIR ------------------------------------------

ben cok merakliyim astrolojiye bilirim burclari az bucuk ...ozelliklerini tasiyorum ben burcumun .senin falci atmis o zaman sana basaksin
diyerek.evet canim benim koca fransiz Allah ima sukurler olsun coook iyi bir insan :123:Allah gonlume gore verdi kocayi...5 yildir bitmeyen bir askimiz var cok tesekkur ederim iyi guzel dileklerin icin.ya o falcinin numarayi kaybettim cok aradim numarasini ulasayim diye bir turlu bulamadim.cok degisik bir cocuktu ya galata koprusunu gecince arkada kalan bir mahalledeydi gitsem sanki bulabilirim ama numarasi malesef yok artik.ercandi ismi tarot bakardi...erkek gibide degildi anlayacagin hafiften kadinliga bir gecis vardi

iyi geceler dukancanlar,

herkes iyidir inşallah. ben bu hafta kilo milo veremedim. ama bu sabah sonunda yine 80li rakamları gördüm. 89.9 olsa da:)

Yok. Bacım takita tatlandırıcı bunu yapan sakın almayın bu ne karnım ağrıyı.sizi duydum geldim bende balık burcuyum

Kız ben komikmiyim?allah Allah aslında değilimdir ama neyse Halim'i görseniz bayılırsınız gülmekten.karnımın gurultusuna komşular gelecek az sonra o kadar yani

Yok. Bacım takita tatlandırıcı bunu yapan sakın almayın bu ne karnım ağrıyı.sizi duydum geldim bende balık burcuyum

kullanma o zaman bir daha.yarinada biseycigin kalmaz insallah.:128::94:arkadaslarda almasin madem boyle yan etkileri var.bende kabizlik olmasin diye hergun iki kucuk aci top biber tursusu yiyorum oda inanilmaz ishal yapiyorkabizlik ceken arkadaslar ya takita alsin yada aci bibercanim yaaa bak anladim sen baliksin cekiyor beni su gurubu.benim hayattaki en buyuk dostlarim balikti

Allah bozmasın bebeem! Nice bebişlere şimdi artık!
yapma yaa ercan mı diyorsun..:18: bir soruştarayım bakeem. gerçi ben anadolu yakasındayim ama yinede... grand merci dadlum

ya kızlar ben gittim markete yağsız peynir yoktu pınarın light peynirini aldım alıken de baktım yağına ama şimdi bi dikkat ettim 100 de 8 yağ diyo bana çok geldi siz ne diyorsunuz nerden alıyorsunuz real Migros gibi büyük marketlerin peynir reyonundan mı

Kız ben komikmiyim?allah Allah aslında değilimdir ama neyse Halim'i görseniz bayılırsınız gülmekten.karnımın gurultusuna komşular gelecek az sonra o kadar yani

bacim vallaha komiksin yasenin dogal halin belki sana komik gelmiyor ama bana cok sevimli geliyor.simdi ishal icin bol su ic mutlaka.varsa kola ic lightindan biraz..

ben kullandım takita. hiç öyle bişey yaşamadım ama.. balıklara iyi gelmiyor demek h.g. hasta hasta halinle..

iyi fikir yaa alsın herkes takitayi da kavuşsun sonra tavaletlere..

lor peynire bak bence. yorsan mesela. ben migrostan aldım en son. baktım şimdi Yorsan Böreklik Lor Peyniri. 100 de 2.2 yağ.
bir de bim'de aknaz light beyaz peynir var.:) yağ %2 di sanırım..

Son düzenleme:

Selam tuketmemiz gereken sut urunlerinin yag miktari %2yi gecmicek. Aknazin beyaz peyniri var bimlerde satiliyor. Ben ondan aliyorum %2 yag oranli.

Ama peynirin %7 yaglisini 30 grami gecmicek sekilde. tolere gida olarak tuketebiliyosun. Biliyosun gunde iki tane tolere gidaya iznimiz var. Ama duraklama yapabiliyorlar. O yuzden bunlari mumkun oldugu kadar az kullanmakta fayda var.

Tolere gida listesini su web sayfasinda bulabilirsin.
dukandiyetitariflerim: Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler

ben kullandım takita. hiç öyle bişey yaşamadım ama.. balıklara iyi gelmiyor demek h.g. hasta hasta halinle..

iyi fikir yaa alsın herkes takitayi da kavuşsun sonra tavaletlere..

Evet takita yapiyo galiba, gerci kekte yapmiyor, ama zaten gunluk alimin bir kasigi gecmiyor kek yerken, ama dukanellaya baya tatlandirici konuluyor ki, bi dedikte tuketince de:))

yarın gidip aknazı alayım o zaman.yarın başlıcam dukana çok heyecanlyım hazırlıklarımı yaptım ama böyle aksilikler olunca başlayamam diye korkuyorum az önce tartıldım kilo almışım inşallah şu an adetliyim diye öyledir yoksa gideceğim yol daha da uzun olacak. yarın sabah tartılcam bildirimimi yaparım artık. herkese iyi geceler

lor peynire bak bence. yorsan mesela. ben migrostan aldım en son.
bir de bim'de aknaz light beyaz peynir var.:) yağ %2 di sanırım..

:) ayni seyi yazmisiz, aklin yolu birdir:)

Ben bi kere murat bey aldim dikkat etmemisim. kekimi yaptim, ama bi guzel guzel, dedim bu muratbey pek guzelmis bundan alayim bi daha.

Sonra dikkat ettim yag orani %18mis:)) EE o kadar yagi baska peynire koy o da guzel olur. O yuzden lor peynirinin yag oranina bakmadan almayin. kissadan hisse.

Yorsan uygundur.

hic korkma basla devami gelecektir,kitabi okuduysanburayada takilirsan :126:kisa zamanda anlarsin zaten neyi nasil nerden alacagini.bekleme basla biran once ama kitabi okuduysan ... okumadiysan gitsin biran once kilolar bekledigin kabahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…