sağol kuzu, sordum ama öyle bir şey olursa bir aydan önce gel tahlil yapalım tekrar dedi. ben de herhalde olması gereken bu diye peki dedim.
bildiğim kadarıyla çok nadir gözüküyor bu tür yan etkiler,olmaz inşallah birşey...
geçmiş olsun winnie. sanırım bir salgın var ben de hastaydım ama hastalığa sığınarak kaçamak yaptım. muhtemelen daha yolun başında + çıkacak.
sabah kan vermiştim, troid hormonunda düzensizlik varmış ve hormon takviyesine başlayacağım muhtemelen cuma günü.
umarım yan etkisi olmaz; açıkcası tüylenme vs. gibi yan etkiler yapmasından çok çekiniyorum. doktor diyetisyene yönlendirmek istedi ancak şükür ki diyetisyen çıkmış yoksa dukanla ilgili canım sıkılacaktı muhtemelen.
bu arada herkese merhabalar :)
CYY önem verip sorumu cevapladığınız için üstelik çokta aydınlatıcı bır şekılde cevapladığınız için teşekkür ederim..son bi sorum olacak ; pharmaton sadece iştah açtığı için mi uygun değil dukana yoksa içindeki maddeler nedeniyle mi ? bende iştah açtığı söylenemez ama eczacı arkadaşın onuda içerik açısından dukana uygun bulmadıysa pharmatonu bırakıp önerdiğiniz centrumdan almayı düşünüyorum..
Çok teşekkür ederim şimdiden..sevgiler..
Başlangıç tarihi:02/11/2012günaydın...
başlangıç tarihi: 20 aralık 2012
başlangıç kilo:67
bu sabah kilo:64.3
geçen hafta kilo:65.2
toplan giden:2.7
son hafta giden:900 gr.
hedef:55
Merhaba kızlar biraz rahatsızım diye giremedim nete ve de okuyamadım sizleri.. Hepinizi çoook özledim ve kocaman öpüyorum..
Hastalıktan biraz eksi görecek gibiyim bakalım bakalım.. Yarın sabaha görüşürüz..
Başlangıç tarihi 30.11.2012
Başlangıç kilo 100.2
Geçen hafta kilo 97.1
Bu hafta kilo 96.7
Bu hafta giden -400
Toplam giden 3.5
Hedef 71kg
Boy 1.73
Bildirim:
1-Diyete başlama tarihi:13-12-2012
Başlangıç kilosu:74.400
Geçen haftaki kilom:71.200
Bu haftaki kilom:71.500
Fark:+300
En kötü sonuç benim olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?