Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam Arkadaşım,
geçtiğimiz hafta vitamin konusunu epeyce konuştuk.
netten çılgınlar gibi araştırma yapıp burada arkadaşlarla da paylaşıp eczacıma gittim.
pharmaton u kendisi de kullandığını içindeki gingsengin iştah açtığını ve dolayısıyla kilo yaptığını söyledi. one a day ve supradyn in de dukan yapan birine uygun olmadığını, sağlık bakanlığı onaylı olarak tek önerebileceği ve bana kilo aldırmayacak olan vitaminin centrum olduğunu söyledi, bende aldım. 1 haftadır içiyorum. okuldan gelince öğle uykusuna yatardım, kollarım kalkmaz olurdu, birkaç gündür maşallahhhhhh öğle uykusu ihtiyacı hissetmiyorum, bugün sabah kahvaltısıyla akşama kadar ev temizledim, bu saate kadar misafir ağırladım, hala gayet zindeyim.

yalnız bu vitaminde 30 adet var, her sabah kahvaltıdan sonra içilecek ve 1 ay sonunda 10 gün gibi bir süre ara versen iyi olur dedi. ben zaten 1 ay sonra dukanda 3. evreye geçersem vitamine ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum.

bildiklerim bu kadar.
umarım yardımcı olmuştur.

Günaydın arkadaşlar.Ben yılbaşında hiç kaçamak yapmadım.Çünkü gribim hasta olduğum için genelde yattım.O nedenle kilo vermişim diye düşünüyorum.Bugün tartıldım 62 kiloyum.Geçen haftaya göre 1000gr gitmiş.Ancak geçen hafta yulaf kepeğimi aksatmadığım için dışarı çıkma sorunum yoktu.Bu hafta bu sorunu yaşadım.Yulaf kepeğini aksattım çünkü.Ama bu hafta aksatmadan devam edecem bakalım haftaya ne olacak
Hekese mutlu yıllar

Günaydın dukancalarım

Pazartesi hissine kapıldım, pazar günüde çalışacağım için hiç bitmeyecekbir hafta

Yılbaşı günü reglide oldum gribim daha geçmedi boru sesimle pek hoş giremedim 2013'e

Bide bu hafta tartılmamaya karar verdim artık regli sonu tartıya çıkıcam ssz

Kendinize iyi davranın canlarımmmm bu yıl bizim yılımız olsunnnn

CYY önem verip sorumu cevapladığınız için üstelik çokta aydınlatıcı bır şekılde cevapladığınız için teşekkür ederim..son bi sorum olacak ; pharmaton sadece iştah açtığı için mi uygun değil dukana yoksa içindeki maddeler nedeniyle mi ? bende iştah açtığı söylenemez ama eczacı arkadaşın onuda içerik açısından dukana uygun bulmadıysa pharmatonu bırakıp önerdiğiniz centrumdan almayı düşünüyorum..
Çok teşekkür ederim şimdiden..sevgiler..

Son günlerde birçok olumlu sonuç alınan örnekleri ile başarı sağlayan diyet programı Dukan diyeti kilo problemi ile boğuşanların kurtarıcı haline gelmiştir.
Bu diyet programı hemen sonuç alınan ve kalıcı olarak kilo problemini ortadan kaldıran bir yöntemdir.
Fransız kadınlarının uzun yıllardır uyguladığı dukan diyeti 4 evreden oluşmaktadır.
Diyet programının en cazip yönü ise diyet yapan kişinin aç kalmamasıdır ve hiç diyet içindeymiş psikolojisine girmemesidir.
Hızla verilen kilolar yanında ise sağlıklı beslenmenin nasıl yapılacağının öğrenilmesi de kişinin kalıcı ideal kilosuna kavuşmasına olanak sağlamaktadır.
Dukan diyeti listesi öğünlerinin birisinde kullanılan bir diyet tarifi örneği:

Malzemeler
2 adet palamut

1 adet kuru soğan

1 adet olgun domates

Biraz maydanoz

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 minik fincan su

Biraz Tuz, karabiber

Hazırlanışı
Bütün malzemeler temizlendikten sonra sırası ile tepsiye dizilir. Üzerine maydanozlar ince kıyılarak serpiştirilir.
Zeytinyağı içerisine baharatlar, su ve tuz eklenerek sos hazırlanır.
Sos palamutların üzerine dökülür.
Tepsinin üstü folyo ile kapatılarak, ısıtılmış fırında 40 dk pişirilir.
Daha sonra folyo çıkartılarak balığın üstünün kızarması için 10 dk daha fırına verilir.

Alıntı !

Parmaton degil ama, GNC Women's Ultra Mega kullanıyorum. Bende hiç duraklatma yapmadı. Duraklamalarım oldu ama nedeni vitamin değildi. Ben birde Marincap Omega 3 alıyorum.

3 Gündür kaçamak yapmaktan kurtulamıyorum.Çok vicdan azabı çekiyorum.N e yapmalıyım arkadaşlar.+ları görünce oldu bu haller bana.Tekrar atak mı yapsam,kaldığım yerden mi devam etsem.Diyete başladığımda ilk 1200 sayfayı okuyup acayip gaza gelmiştim.

ooof çok karnım ağrıyodu dünden beriii
sabah neyse ki sebebi belli oldu yarın yine bol eksili çıkamicam bu yüzden
mızmılana mızmızlana yürüyüşümü de yaptım neyse ki. dışarda da işlerim var bütün gün höfffff
herkese yarın için bol eksiler diliyorum şimdiden

arkadaşlar bu pınar süt tozunu sadece gurmenetten mi buluyoruz başka yerde yok mu :44:

migroslara alternatif olarak, carrefourlarda da bulabilirsiniz :) bazen hiç ummadığınız marketler özel reyon yapmış oluyor, öyle bi durumla da karşılaşırsanız kaçırmayın, ben öyle bi şansla 3-4 paket almıştım :)

+ görünce yapmanız gereken tek şey diyeti hiç kaçamaksız, sporla sıkı sıkı devam ettirmek, o artı bi süre sonra sıfırlanır zaten, bi bakmışsınız -ye dönüşmüş :)
kaçamak yapmayın, zor bişi değil. elinizde kurabiye mi var. n'apıyorum ben ya? yemicem bunu deyin ve yemeyin :)

Son düzenleme:
Selam arkadaslar,

hepinize bol - li gunler diliyorum.bazi arkadaslarla konusurken gobek bolgesinin gitmediginden sikayetci olan arkadaslar vardi.simdi dukan in katildigi bir programdaki bu konu ile ilgili onerisini aktariyorum:

-yesil kil (eczanelerde ve bio satan yerlerde bulunur) :bir kasik kili bir cam bardakta su ile aksamdan karistirip butun gece bekledikten sonra sabah kalkinca tekrar karistirip bunu sabah iciniz diyor.(bu gazi atmanizi saglayacakmis)
-sabah ve aksam belli sayilarda mekik
-cafein iceren bir krem alip bunu aksam yatarken gobeginize surun sabaha kadar kalsin sabah kalkinca temizleyin.

bu uc oneride bulunuyor dukan amcam gobek sorunu icin.

aa bide sebzeli gun lerinizde sebzeyi pismis degil cig olarak tuketmeninde faydali olacagini soyluyor.ozellikle yesil sebzeleri..

Son düzenleme:
arkadaşlar bu pınar süt tozunu sadece gurmenetten mi buluyoruz başka yerde yok mu :44:

Bende toptan alanlardanım canım, aktarlarda satılıyormuş ama yağ oranını takip edemeyeceğim için hiç denemedim. Uzun süren sıkıcı ve neticesi bomboş bir el olan arayışlarımdan sonra, Genpa'da görmüştüm internetten sipariş verdiğim gün hatta bu nasıl bir ironidir diye arkadaşımla dalga geçmiştik.

Kızlar ben kahvaltımı yaptım, öğle yemeğimi de yedim, üzerine birde nescafemi içtim ama hala açım işyerindeyim ve ne yiyeceğim bilmiyorum böyle yanınızda atıştırmalık olarak taşıdığınız az kepekli (kepeğimi krepte yemekten çok zevk alıyorum ekmek yer gibi, onun için çoğunu krebe katma taraftarıyım) özel tarifleriniz varmı, bol baharatlı olması tercihimdir, Allah'ım irademe sağlık derken baharatlı krizime yenileceğim sanırım ara ara oluyor bu son zamanlarda evde olsam peynire pul biber, baharat vs atıp yiyorum ama iş yerinde kaos yaşıyorum yaa... Birde ben hala 88 deyim nedenini anladım spor ihmal edildi, kaçamak yapmadım desemde az yağlı köy peyniri yenildi yarım kibrit kutusu kadar veeeee geceleri de bu baharat krizini yaşıyorum ben tabi çözümümü üst satırlarda yazmıştım peynirle geçiştirmeye başladım, birde Antalyada yeşil çay olayını minimuma düşürdüm çünkü bir paket almıştım marketten de almayı unutmuşuz kalabalık bir yerde olunca çayı aramayan sülalemiz benim yaseminli yeşil çayıma dadanmış bana kala kala 3 gün için 2 paket kalmıştı... Azmettim bu gece kriz gelirse şuanki gibi oturcam acı biber yiyeceğim sade sade ceza olsun bana...

surimi cips yapiyorlar ya onu bol baharatli yapip tuketebilirsin boyle durumlarda bence.birde su firinda bal kabagi olayinida deneyebilirsin.hatta bence sen balkabagini cips gibi ince ince dogra bol baharatla karistir firindada kurut al iste cips

burdada tuzlu atistirmalik tarifi var yulafsiz

http://kolyeevi.blogspot.fr/2012/11/dukan-tuzlu-atstrmalk.html

Son düzenleme:
Pınarın süt tozu yerine aylardır lıght cafemate kullanıyorum ve bu yanlışmış inanamıyorum ya kendime.ben cafemateyi süt tozu sanıyordum.lisa ya şu an dipteyim aylardır kaçamak yapıyormuşum.vücudumu ve metabolizmamı tebrik ediyorum bana rağmen zayıfladım.ben diyorum size hep bilmeden yapınca bişey olmuyor bakın bundan sonra yaparsam löp löp et olacak bana hayret bişey adımda tecrübeli dukancı benim yaptığımı 2 günlük çekirge yapmaz.kalçalarım göbeğim gibi erimedi belki sebebi budur

Lisa sen bilirsin tatlım bana cafeinli krem adı söyle.aliyimde kalçalarıma süriyim

zeynooooooonerelerdesin yaaa...neyse canim bilmeden yapmissin o yuzden kabul olur benceama sen zaten hedefine ulastin cok dert etme.en azindan bundan sonrakilerde boyle yapmazsin olur biter.kalca icinde bisey soylerse dukan amca hemen soyleyecegim sana

amwayin vitaminlerini ve omega 3nü kullanıyorum gayet memnunum kızlar tavsiye etmiyorum çünkü yanlış bişey olur vicdan azabı duyarım araştırın yinede

Lisa sen bilirsin tatlım bana cafeinli krem adı söyle.aliyimde kalçalarıma süriyim

ben fransiz bir urun kullaniyorum gobege baktim o turkiyede yok.ama vichy nin urunleri var bununla ilgili.alacagin urunun % 5 cafein icermesine dikkat et.icindekileri okuyunca gorursun.sana tavsiyem bir termal sort al.kremi sur sortu giy basen inceltici hareketler yap 10-15 dakika sabah aksam.burda bir arkadasim turkiyeden siparis vermisti basenleri icin thermal sort,tuz ve bir kremi vardi ona sorayim adini soylerim sana o faydasini gormustu.birde extra gel var duymussundur onun iceriginede bak cafein varsa al kullan.

Lisa ben seni çok seviyorum ya sanki seni tanıyorum ben.fransada olmasan görüşürdük.kızlar yeni yıl planımız vardı buluşacaktık ya artık imkansız benim eşimin tayini çıktı uzman Dr oldu ama nereye tayinin çıktığını yazamam bile çok kötü ve hepimiz oraya gidicez 1,5sene orda kalıcaz.bursa dan gitmeyi istiyordum da ora aklıma bile gelmezdi.erzurum diye düşünüyorduk kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…