Herkese merhaba sevgili arkadaşlarım ;
Bitmeyen işler ve yalnız geçen bir yılbaşından sonra bikaç kelam etmek istedim
Dukan diyetine olan güvenim her geçen gün artıyor ve kilo vermem devam ettikçe azmim de körükleniyor..Rabbime hamdolsun..
Kendi çapımda yaptığım dukan yemekleri arttıkça daha çok sever oldum diyetimi. en önemlisi lezzet farklılıkları olunca daha da kolaylaşıyor ..
Okuduklarımdan anladığım az kaçamaklı ama güzel yılbaşı geceleri yaşamışsınız..Hepinizin adına mutlu oldum..Dilerim daha güzellerine erişiriz hep birlikte..
Bu arada 2 sorum olacak..
ilkayın sitesinde dukan chatte yazılanları okuyordum..Parmaton isimli multivitaminin kendisinde duraklama yaptığını yazmış..Siz bu konuda ne düşünuyorsunuz..Çünkü ben işim gereği sürekli seyahete gitmek zorundayım çok yoruluyorum ve vitamine ihtiyacım var :)) Sizce duraklama yapar mı parmaton ?
ikince soruma gelince Allah aşkına nerde bu millet ?? aliye abla başta olmak üzere diğer dukancanlar neden hiç uğramıyor ?
Hepinizi çok öpuyorum canım arkadaşlarım..
arkadaşlar bu pınar süt tozunu sadece gurmenetten mi buluyoruz başka yerde yok mu :44:
Günaydın arkadaşlar.Ben yılbaşında hiç kaçamak yapmadım.Çünkü gribim hasta olduğum için genelde yattım.O nedenle kilo vermişim diye düşünüyorum.Bugün tartıldım 62 kiloyum.Geçen haftaya göre 1000gr gitmiş.Ancak geçen hafta yulaf kepeğimi aksatmadığım için dışarı çıkma sorunum yoktu.Bu hafta bu sorunu yaşadım.Yulaf kepeğini aksattım çünkü.Ama bu hafta aksatmadan devam edecem bakalım haftaya ne olacakBen geldiiiiimmm :)))))) Yeni bir yıl mutluluk gelirken mutluluk getirmiştir herkese insallahhh
3-4 tane küçük peynir parçası dışında sıfır kaçamaklı bir yılbaşıydı benim için. Uyku düzeni şaştığı için az önce tartıda hala 88 görüyorum olsun + yok sabaha gitmiş olur inşallah biraz ama felekten bir eğlence oldu benim için, tunik aldım kendime cok güzel durdu eğlenirken oram buram tasıyormu sütyen izi varmı korkusu olmadan attım göbeciklerii :) Eşim sayesinde yemekler bana göre ayarlandı. Izgara tavuk balık et Allah ne verdiyse hep bana göreydi yanında bol yoğurt az yagsız salata ve peynir yedik hep peynirirn azı yaglı azı yagsızdı onun için o kadarını kaçamak kabul ediyorum ama onları dediğim gibi göbek atarken eritmişimdir umarım :) Gece görüşürüz inşallah şimdi bavul ayıklama ve yıkama temizleme zamanı(((
arkadaşlar bu pınar süt tozunu sadece gurmenetten mi buluyoruz başka yerde yok mu :44:
3 Gündür kaçamak yapmaktan kurtulamıyorum.Çok vicdan azabı çekiyorum.N e yapmalıyım arkadaşlar.+ları görünce oldu bu haller bana.Tekrar atak mı yapsam,kaldığım yerden mi devam etsem.Diyete başladığımda ilk 1200 sayfayı okuyup acayip gaza gelmiştim.
Bende toptan alanlardanım canım, aktarlarda satılıyormuş ama yağ oranını takip edemeyeceğim için hiç denemedim. Uzun süren sıkıcı ve neticesi bomboş bir el olan arayışlarımdan sonra, Genpa'da görmüştüm internetten sipariş verdiğim gün hatta bu nasıl bir ironidir diye arkadaşımla dalga geçmiştik.
Kızlar ben kahvaltımı yaptım, öğle yemeğimi de yedim, üzerine birde nescafemi içtim ama hala açım işyerindeyim ve ne yiyeceğim bilmiyorum böyle yanınızda atıştırmalık olarak taşıdığınız az kepekli (kepeğimi krepte yemekten çok zevk alıyorum ekmek yer gibi, onun için çoğunu krebe katma taraftarıyım) özel tarifleriniz varmı, bol baharatlı olması tercihimdir, Allah'ım irademe sağlık derken baharatlı krizime yenileceğim sanırım ara ara oluyor bu son zamanlarda evde olsam peynire pul biber, baharat vs atıp yiyorum ama iş yerinde kaos yaşıyorum yaa... Birde ben hala 88 deyim nedenini anladım spor ihmal edildi, kaçamak yapmadım desemde az yağlı köy peyniri yenildi yarım kibrit kutusu kadar veeeee geceleri de bu baharat krizini yaşıyorum ben tabi çözümümü üst satırlarda yazmıştım peynirle geçiştirmeye başladım, birde Antalyada yeşil çay olayını minimuma düşürdüm çünkü bir paket almıştım marketten de almayı unutmuşuz kalabalık bir yerde olunca çayı aramayan sülalemiz benim yaseminli yeşil çayıma dadanmış bana kala kala 3 gün için 2 paket kalmıştı... Azmettim bu gece kriz gelirse şuanki gibioturcam acı biber yiyeceğim sade sade ceza olsun bana...
Pınarın süt tozu yerine aylardır lıght cafemate kullanıyorum ve bu yanlışmış inanamıyorum ya kendime.ben cafemateyi süt tozu sanıyordum.lisa ya şu an dipteyim aylardır kaçamak yapıyormuşum.vücudumu ve metabolizmamı tebrik ediyorum bana rağmen zayıfladım.ben diyorum size hep bilmeden yapınca bişey olmuyor bakın bundan sonra yaparsam löp löp et olacak bana hayret bişey adımda tecrübeli dukancı benim yaptığımı 2 günlük çekirge yapmaz.kalçalarım göbeğim gibi erimedi belki sebebi budurSelam arkadaslar,
hepinize bol - li gunler diliyorum.bazi arkadaslarla konusurken gobek bolgesinin gitmediginden sikayetci olan arkadaslar vardi.simdi dukan in katildigi bir programdaki bu konu ile ilgili onerisini aktariyorum:
-yesil kil (eczanelerde ve bio satan yerlerde bulunur) :bir kasik kili bir cam bardakta su ile aksamdan karistirip butun gece bekledikten sonra sabah kalkinca tekrar karistirip bunu sabah iciniz diyor.(bu gazi atmanizi saglayacakmis)
-sabah ve aksam belli sayilarda mekik
-cafein iceren bir krem alip bunu aksam yatarken gobeginize surun sabaha kadar kalsin sabah kalkinca temizleyin.
bu uc oneride bulunuyor dukan amcam gobek sorunu icin.
aa bide sebzeli gun lerinizde sebzeyi pismis degil cig olarak tuketmeninde faydali olacagini soyluyor.ozellikle yesil sebzeleri..
Pınarın süt tozu yerine aylardır lıght cafemate kullanıyorum ve bu yanlışmış inanamıyorum ya kendime.ben cafemateyi süt tozu sanıyordum.lisa ya şu an dipteyim aylardır kaçamak yapıyormuşum.vücudumu ve metabolizmamı tebrik ediyorum bana rağmen zayıfladım.ben diyorum size hep bilmeden yapınca bişey olmuyor bakın bundan sonra yaparsam löp löp et olacak bana hayret bişey adımda tecrübeli dukancı benim yaptığımı 2 günlük çekirge yapmaz.kalçalarım göbeğim gibi erimedi belki sebebi budur
Pınarın süt tozu yerine aylardır lıght cafemate kullanıyorum ve bu yanlışmış inanamıyorum ya kendime.ben cafemateyi süt tozu sanıyordum.lisa ya şu an dipteyim aylardır kaçamak yapıyormuşum.vücudumu ve metabolizmamı tebrik ediyorum bana rağmen zayıfladım.ben diyorum size hep bilmeden yapınca bişey olmuyor bakın bundan sonra yaparsam löp löp et olacak bana hayret bişey adımda tecrübeli dukancı benim yaptığımı 2 günlük çekirge yapmaz.kalçalarım göbeğim gibi erimedi belki sebebi budur
Lisa sen bilirsin tatlım bana cafeinli krem adı söyle.aliyimde kalçalarıma süriyim
Lisa ben seni çok seviyorum ya sanki seni tanıyorum ben.fransada olmasan görüşürdük.kızlar yeni yıl planımız vardı buluşacaktık ya artık imkansız benim eşimin tayini çıktı uzman Dr oldu ama nereye tayinin çıktığını yazamam bile çok kötü ve hepimiz oraya gidicez 1,5sene orda kalıcaz.bursa dan gitmeyi istiyordum da ora aklıma bile gelmezdi.erzurum diye düşünüyorduk kısmetzeynooooooonerelerdesin yaaa...neyse canim bilmeden yapmissin o yuzden kabul olur bence ama sen zaten hedefine ulastin cok dert etme.en azindan bundan sonrakilerde boyle yapmazsin olur biter.kalca icinde bisey soylerse dukan amca hemen soyleyecegim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?