Günaydın Kızlarr
Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki Kilo : 69.5
Güncel Kilo: 68.4
Fark: -1.100
Toplam Fark: -6.6
Boy: 1.65
Bu hafta biraz iyi gibi gibi.. Öpücüklerrr
süpersin yaaaaa
yok canım rekor bendeeeeeeeeeeee
üzgünüm canım rekor bende hem de kolay kolay kırılmayacak bir rekorr:26::26:
İBRETLİK BİLDİRİMİMMM
başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 60.3
şuanki kilo: 62.2
fark:+++++++++++++++++++++++++++++1.9
hedef kilo: 60
boy: 169
toplam fark 6,9
İnsan kendine bunu yapar mı yazık ettim emeklerime
Teşekkürler canım biraz grip gibiyim gerçi kırmızılar da geldi ama ona da pek güvenmiyorum
Birde haftalardır hep az az 200-300 gr veriyordum bu hafta ondan fazla gitti..
Kürtçe öğrenmek şart oldu demek hadi hayırlısı bakalım ben oraya gidemem gidersem fena olurum biliyorum.gitmezsem kocam fena olur çocuklara okul önemli bir ayrıntı ben devlete geçersem nasıl olacak her ucu fena anam iştah sıfırlandı:13:
SCOLAPTTY ;nichinizi yanlış yazdıysam kusura bakmayın ama atıştırmalık baharatlı birşeyler arıyorsunuz diye kendı yaptığım bikaç tarifi vermek isterıim..Birincisi balkabağı cipsi
balkabagını hafif haşlayıp yada çiğden robottan geçirip üzerine bol baharat sarımsak 1tatlı kaşıgı msır nişastası 2 yumurta ekleyip bir hamur elde ediyoruz..bunu kaşık yardımı ile yağlı kağıdın üzerine döküyoruz..fırında iyice salıyor kabaklar kendilerini ve aynı incecik cips gibi oluyor valla ben çook beğenerek yiyorum..protein sebze günlerinde tüketebilirsiniz :)
bunun aynısını karnıbahar ile yapıyorum ve çiğden koyuyorum karnıbaharı inanın harıka oluyor..onu bıraz daha kalın döküyorum yağlı kağıt üzerine oda mücver gibi oluyor miss missbol sarımsak bol baharat dukan usulü cips elde ediyoruz ..
üzgünüm canım rekor bende hem de kolay kolay kırılmayacak bir rekorr:26::26:
winni beni döver dedim ama dövmedin döv beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?