Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canimsin bende seni seviyorum cookinsan birbirini gormedende sevebilir ben buna inaniyorum.sonra bellimi olur dunya kucuk ve bir gun bir yerde karsilasiriz.nereye cikti tayininiz soyle lutfen.face in varsa ekleyeyim seni

arkadaşlar bu pınar süt tozunu sadece gurmenetten mi buluyoruz başka yerde yok mu :44:

Canım metro dada satılıyor kiloyla

Parmaton degil ama, GNC Women's Ultra Mega kullanıyorum. Bende hiç duraklatma yapmadı. Duraklamalarım oldu ama nedeni vitamin değildi. Ben birde Marincap Omega 3 alıyorum.

Bende gnc aliyim o zaman

Hemen kendime bir krem alıyorum canım çok sağol

Canım ben diyarbakır erganideyim burdan dahadami kötü bir yere çıktı tayinin sanmam

canimsin bende seni seviyorum cookinsan birbirini gormedende sevebilir ben buna inaniyorum.sonra bellimi olur dunya kucuk ve bir gun bir yerde karsilasiriz.nereye cikti tayininiz soyle lutfen.face in varsa ekleyeyim seni

Şîmdi kötü falan yazdımya tepki alırım şunu diyim güneydoğuda ve kimsenin gitmek istemeyeceği bir yer tahmin edersin hiç gelişmemiş ve terörün çok olduğu bir yer ne acıki bizde gidiyoruz sadece eşim gitse düZenimiz bozulmayacaktı 1,5sene canımızın güvenliği olmayacak belkide çocukların okulu benim işim:)çok acı ama şunu söyleyim orası Türkiye deil sanki

kızlar,benim kilom cumartesiden bu yana durdu...64.5ta takılı kaldım..yarın umarım iner biraz aşağı..yoksa yine bağlayacam karaları..3 gündür hiç aksatmadan _aman maaşallah_ yürüyorum yarım saat..koşu bandının karşısına laptopu koyuyorum,açıyorum izlediğim dizilerin kaçırdığım bölümlerini...zaman nasıl akıyor,anlamıyorum bile...yürüyüşten sonra da şu titreşimli kemerden kullanıyorum 15 dk.. sıkılaştırır mı bilmem ama taş atıp da kolum mu yoruluyor

herseyin hayirlisi olsun uzulme.can guvenligiyse eger endisen hayatta oyle seyler yasadimki eger kaderinde varsa hastalik,olum yada herne ise seni bir sekilde bulur.olum icin illede oralarda olmak gerekmiyor zaman dolduysa ayagin tasa takilir duser olursun.eger bir bahane gerekiyorsa.o yuzden icini ferah tut.bu durumdaki en buyuk problem cocuklarin yasayacagi okul,adaptasyon seklindeki sorun olacaktir ama oda kisa sureli bir yasam olacagi icin sonrasinda yeniden telafi edilebilir.dedigim gibi Allah yardimciniz olsun ve her ne olacaksa hayirlisi olsun..hic uzulme....

arkadaşlar moralim çok bozuk.bu sabah 300 gr almışım halbuki ben o 300 gramı kaç günde veriyorum. yılbaşında bile kaçamağım hiç olmadı.ne oldu anlamadım ki............:18:

Canım kisaymis ama senin 1.5 yıl diyarbakır gelmişse nolur burası kurdistan pasaportunuz varmı diye espiri yaptığını zanneden insanlarla yaşıyorum burası diyarbakır değil amed kurdistan başkenti diye iddia ediyorlar kürtçe bilmeyen insandan saymiyolar daha devam edeyimmi

Kürtçe öğrenmek şart oldu demek hadi hayırlısı bakalım ben oraya gidemem gidersem fena olurum biliyorum.gitmezsem kocam fena olur çocuklara okul önemli bir ayrıntı ben devlete geçersem nasıl olacak her ucu fena anam iştah sıfırlandı:13:

3 aydır dukan diyeti yaptım 10 kilo verdim lakın şu son günlerde kilo vermem durakladı bu normalmı :)))))
88 kilo ile başladım 78 oldum son bir aydır tartılmıyorum moralim bozulur ve motivasonum düşer diye tartılmayı düşünmüyorum.
duraklama yaçok moralim bozşamaktayım çünkü 10 gündür herhngi bir incelmem yok pes etmeyi düşünmüyorum size sormak istediğim dukan diyeti yapan arkadaşlar duraklama süreci nekadar sürer ve ne yapmalıyım, haftada en az 3 - 4 gün spor yapıyorum çok moralim bozuk duraklama yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

hic endiselenme duraklama yasaman normal ,hepimiz yasadik yasiyoruz.kitabi okuduysan eger orda zaten acikliyor bunun normal oldugunu.o bolumu oku ve uygula yani yumruk hareketi yapabilirsin sonrasinda kilo vermeye devam edeceksin.vermen gereken kilo daha coksa biraz daha bekle genelde yumruk icin 15-20 gunluk duraklamalar gerekiyor ve cok fazlada uygulamamak gerekiyor.o hakkini kullanabilirsin ..ama pes etme gececektir.

Can can dukancanlar, nasilsiniz bakalim.
Duraklama sorunu yasayanlar icin tecrubelerim
1. Yogurt sut ve peynir mutlaka yagsiz olsun(ben bisey olmaz diyip kacamak yapardim) ve gunluk 1 lt asmamaya calisin
2. Yesil cay en az 3 bardak icin. Cok etkili oluyor.
3. Sebze gunlerinde bolca sebze yiyin.
4.yulafi ihmal etmeyin

Bugun protein gunumdu ve oldukca saf gecireyim dedim. Sinirli bile kullanmadim.yarin tartida yuzum gulsun diyordum. Ama esim sagolsun mahvetti beni. Bimden vafil biskuvilerden almis. Hapur hupur yedi ya....neyse ben de yulaf hakkimi kullanmamistim dukan helva yaptim . Bakalim yarin sonuclar nolcak kizlar.

cevabın için teşekkür ederim canım, kitabı okudum tatlım lakın hala daha duraklamadayım ve moralım bozuldu çok dikkat ediyorum kacamak yapmıyorum sadece bu aralar yarım yağlı süt ve normal kaşar peynir yedim hastalandım evden cıkamadım eşimde eline geleni almış ((( yarın kendım alış veriş yapayım ligyt ürünlerimi stoklayayım, duraklamadının nedeni leigt ürünleri rüketemedim ondan olabilir galiba hemen yarın yenı alışveriş

SCOLAPTTY ;nichinizi yanlış yazdıysam kusura bakmayın ama atıştırmalık baharatlı birşeyler arıyorsunuz diye kendı yaptığım bikaç tarifi vermek isterıim..Birincisi balkabağı cipsi
balkabagını hafif haşlayıp yada çiğden robottan geçirip üzerine bol baharat sarımsak 1tatlı kaşıgı msır nişastası 2 yumurta ekleyip bir hamur elde ediyoruz..bunu kaşık yardımı ile yağlı kağıdın üzerine döküyoruz..fırında iyice salıyor kabaklar kendilerini ve aynı incecik cips gibi oluyor valla ben çook beğenerek yiyorum..protein sebze günlerinde tüketebilirsiniz :)
bunun aynısını karnıbahar ile yapıyorum ve çiğden koyuyorum karnıbaharı inanın harıka oluyor..onu bıraz daha kalın döküyorum yağlı kağıt üzerine oda mücver gibi oluyor miss miss bol sarımsak bol baharat dukan usulü cips elde ediyoruz ..

CYY sizede birkaç sayfa öncesinden pharmatonla ilgili ilave bir soru sormuştum sanırım bir daha siteye girmediniz yada sayfa aralarında gözden kaçırdınız..inşAllah bunu görürsunuz diyerek sorumu yinelemek istıyorum..Eczacı olan arkadaşınız pharmatonu içerik olarak mı dukana uygun bulmadı yoksa sadece açıktırdığı için mi ? Bende acıkma hissi uyandırmıyor..Ama içeriği supradyn gibi uygun değilse o zaman önerdiğiniz multivitamini alacağım inşAllah..Şimdiden teşekkür ederim..sevgiler..

Merhaba kızlar biraz rahatsızım diye giremedim nete ve de okuyamadım sizleri.. Hepinizi çoook özledim ve kocaman öpüyorum..
Hastalıktan biraz eksi görecek gibiyim bakalım bakalım.. Yarın sabaha görüşürüz..

cok gecmis olsun canim,umarim cok ciddi degildir rahatsizligin..:2:

ama bak iste kendin soyluyorsun yarim yagli sut ve normal kasar bilmiyorum bunlari ne kadardir tuketiyorsun ama ozellikle kasar offff inanilmaz yaglidir.bendede mesela sut ve toz tatlandirici duraklama yapiyor.oncelikle urunlerini degistir hala duraklamadaysan yuruyusunu,sporunu arttir yada azalt,su miktarina bak onu az yada cok iciyorsan onuda degistir,sinirli izinlileri kullanma bir sure (gerci sen yasaklari kullaniyorsun ama )iki gun ust uste saf protein yap ,yesil cayini ic,egeeeer hala durakliyorsan sonra yumrugu dene.bir ptaklanma vaktin gelmis demektir

geçmiş olsun winnie. sanırım bir salgın var ben de hastaydım ama hastalığa sığınarak kaçamak yaptım. muhtemelen daha yolun başında + çıkacak.

sabah kan vermiştim, troid hormonunda düzensizlik varmış ve hormon takviyesine başlayacağım muhtemelen cuma günü.
umarım yan etkisi olmaz; açıkcası tüylenme vs. gibi yan etkiler yapmasından çok çekiniyorum. doktor diyetisyene yönlendirmek istedi ancak şükür ki diyetisyen çıkmış yoksa dukanla ilgili canım sıkılacaktı muhtemelen.

bu arada herkese merhabalar :)

sana da geçmiş olsun romantik,doktora sormadın mı yan etkileri var mı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…