Lisa ben seni çok seviyorum ya sanki seni tanıyorum ben.fransada olmasan görüşürdük.kızlar yeni yıl planımız vardı buluşacaktık ya artık imkansız benim eşimin tayini çıktı uzman Dr oldu ama nereye tayinin çıktığını yazamam bile çok kötü ve hepimiz oraya gidicez 1,5sene orda kalıcaz.bursa dan gitmeyi istiyordum da ora aklıma bile gelmezdi.erzurum diye düşünüyorduk kısmet
arkadaşlar bu pınar süt tozunu sadece gurmenetten mi buluyoruz başka yerde yok mu :44:
Parmaton degil ama, GNC Women's Ultra Mega kullanıyorum. Bende hiç duraklatma yapmadı. Duraklamalarım oldu ama nedeni vitamin değildi. Ben birde Marincap Omega 3 alıyorum.
Selam arkadaslar,
hepinize bol - li gunler diliyorum.bazi arkadaslarla konusurken gobek bolgesinin gitmediginden sikayetci olan arkadaslar vardi.simdi dukan in katildigi bir programdaki bu konu ile ilgili onerisini aktariyorum:
-yesil kil (eczanelerde ve bio satan yerlerde bulunur) :bir kasik kili bir cam bardakta su ile aksamdan karistirip butun gece bekledikten sonra sabah kalkinca tekrar karistirip bunu sabah iciniz diyor.(bu gazi atmanizi saglayacakmis)
-sabah ve aksam belli sayilarda mekik
-cafein iceren bir krem alip bunu aksam yatarken gobeginize surun sabaha kadar kalsin sabah kalkinca temizleyin.
bu uc oneride bulunuyor dukan amcam gobek sorunu icin.
aa bide sebzeli gun lerinizde sebzeyi pismis degil cig olarak tuketmeninde faydali olacagini soyluyor.ozellikle yesil sebzeleri..
Lisa ben seni çok seviyorum ya sanki seni tanıyorum ben.fransada olmasan görüşürdük.kızlar yeni yıl planımız vardı buluşacaktık ya artık imkansız benim eşimin tayini çıktı uzman Dr oldu ama nereye tayinin çıktığını yazamam bile çok kötü ve hepimiz oraya gidicez 1,5sene orda kalıcaz.bursa dan gitmeyi istiyordum da ora aklıma bile gelmezdi.erzurum diye düşünüyorduk kısmet
canimsin bende seni seviyorum cookinsan birbirini gormedende sevebilir ben buna inaniyorum.sonra bellimi olur dunya kucuk ve bir gun bir yerde karsilasiriz.nereye cikti tayininiz soyle lutfen.face in varsa ekleyeyim seni
Şîmdi kötü falan yazdımya tepki alırım şunu diyim güneydoğuda ve kimsenin gitmek istemeyeceği bir yer tahmin edersin hiç gelişmemiş ve terörün çok olduğu bir yer ne acıki bizde gidiyoruz sadece eşim gitse düZenimiz bozulmayacaktı 1,5sene canımızın güvenliği olmayacak belkide çocukların okulu benim işim:)çok acı ama şunu söyleyim orası Türkiye deil sanki
Tatlım Hakkari Yüksekova devlet hastanesi oradan ne kadar iyiDiyarbakır'da vardı kurada olmadı ora çok güzel Diyarbakır çok gelişmiş bura Türkiye deilmiş sanki eşim ağladı görmeye gidince.ama mecburuz orda görev yapmazsa başka bir yerde görev yapamaz tek giderse çok yalnız kalır ailemiz bölünür hep beraber atlatıcaz inş:26:
Canım kisaymis ama senin 1.5 yıl diyarbakır gelmişse nolur burası kurdistan pasaportunuz varmı diye espiri yaptığını zanneden insanlarla yaşıyorum burası diyarbakır değil amed kurdistan başkenti diye iddia ediyorlar kürtçe bilmeyen insandan saymiyolar daha devam edeyimmi
hic endiselenme duraklama yasaman normal ,hepimiz yasadik yasiyoruz.kitabi okuduysan eger orda zaten acikliyor bunun normal oldugunu.o bolumu oku ve uygula yani yumruk hareketi yapabilirsin sonrasinda kilo vermeye devam edeceksin.vermen gereken kilo daha coksa biraz daha bekle genelde yumruk icin 15-20 gunluk duraklamalar gerekiyor ve cok fazlada uygulamamak gerekiyor.o hakkini kullanabilirsin ..ama pes etme gececektir.3 aydır dukan diyeti yaptım 10 kilo verdim lakın şu son günlerde kilo vermem durakladı bu normalmı :)))))
88 kilo ile başladım 78 oldum son bir aydır tartılmıyorum moralim bozulur ve motivasonum düşer diye tartılmayı düşünmüyorum.
duraklama yaçok moralim bozşamaktayım çünkü 10 gündür herhngi bir incelmem yok pes etmeyi düşünmüyorum size sormak istediğim dukan diyeti yapan arkadaşlar duraklama süreci nekadar sürer ve ne yapmalıyım, haftada en az 3 - 4 gün spor yapıyorum çok moralim bozuk duraklama yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
hic endiselenme duraklama yasaman normal ,hepimiz yasadik yasiyoruz.kitabi okuduysan eger orda zaten acikliyor bunun normal oldugunu.o bolumu oku ve uygula yani yumruk hareketi yapabilirsin sonrasinda kilo vermeye devam edeceksin.vermen gereken kilo daha coksa biraz daha bekle genelde yumruk icin 15-20 gunluk duraklamalar gerekiyor ve cok fazlada uygulamamak gerekiyor.o hakkini kullanabilirsin ..ama pes etme gececektir.
Merhaba kızlar biraz rahatsızım diye giremedim nete ve de okuyamadım sizleri.. Hepinizi çoook özledim ve kocaman öpüyorum..
Hastalıktan biraz eksi görecek gibiyim bakalım bakalım.. Yarın sabaha görüşürüz..
ama bak iste kendin soyluyorsun yarim yagli sut ve normal kasarcevabın için teşekkür ederim canım, kitabı okudum tatlım lakın hala daha duraklamadayım ve moralım bozuldu çok dikkat ediyorum kacamak yapmıyorum sadece bu aralar yarım yağlı süt ve normal kaşar peynir yedim hastalandım evden cıkamadım eşimde eline geleni almış((( yarın kendım alış veriş yapayım ligyt ürünlerimi stoklayayım, duraklamadının nedeni leigt ürünleri rüketemedim ondan olabilir galiba hemen yarın yenı alışveriş
Merhaba kızlar biraz rahatsızım diye giremedim nete ve de okuyamadım sizleri.. Hepinizi çoook özledim ve kocaman öpüyorum..
Hastalıktan biraz eksi görecek gibiyim bakalım bakalım.. Yarın sabaha görüşürüz..
geçmiş olsun winnie. sanırım bir salgın var ben de hastaydım ama hastalığa sığınarak kaçamak yaptım. muhtemelen daha yolun başında + çıkacak.
sabah kan vermiştim, troid hormonunda düzensizlik varmış ve hormon takviyesine başlayacağım muhtemelen cuma günü.
umarım yan etkisi olmaz; açıkcası tüylenme vs. gibi yan etkiler yapmasından çok çekiniyorum. doktor diyetisyene yönlendirmek istedi ancak şükür ki diyetisyen çıkmış yoksa dukanla ilgili canım sıkılacaktı muhtemelen.
bu arada herkese merhabalar :)
sana da geçmiş olsun romantik,doktora sormadın mı yan etkileri var mı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?