oncelikle hosgeldin.sana kac gunu uygun gorduyse dogru olan odur.ne diyorsa onu yap.sonucta cizelgende 25 kiloyuda verdiriyorsa sana sorun yok atagi 6 gun hyapmissin 10 gun yapmissin.dinla dukan amcayi.diger turlu sonradan duraklamalar falan seklinde sorun yasarsin.evet protein ilk baslarda inanilmaz yemissin gibi tokluk hissi veriyor ama yemene devam et.ama sakin su icmeyi atlama.3 lt kadar su icin gunluk.bozma zaten bunyen alisacak 1 hafta sonra biseyinde kalmaz.en iyisimi kitabin gelsin ve basla oku hemen.aslinda baslamadan okusaydin daha iyiydi ama neyse madem 2 gune gelecek.yasadiklarin normal seyler.Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, dukan diyetine başlayalı yalnızca 2 gün oldu. dukanın sitesinde test yaptım atakgı 6 gün belirledi. ama benim vermem gereken kilo 25 neden 6 gün 10 degil? kitabı sipariş ettim bugün gecicek elime. birde 2 gündür hiç bozmadım ve bukadar çok protegin sanırım agır geldi.dünyaları yemişim gibi bir hisse kapılıyorum ve bulantı yapıyor ne yapmalıyım? bulantısı olan kuscak gibi olan var mı ikigündür öleyim nolur yardım( BOZMAK İSTEMİYORUMMM ((
6 gün normal canım benimde 30 kilo vermem gerekiyor bankada 7 gün demişti bulantı konusunu bilmiyorum ama
oncelikle hosgeldin.sana kac gunu uygun gorduyse dogru olan odur.ne diyorsa onu yap.sonucta cizelgende 25 kiloyuda verdiriyorsa sana sorun yok atagi 6 gun hyapmissin 10 gun yapmissin.dinla dukan amcayi.diger turlu sonradan duraklamalar falan seklinde sorun yasarsin.evet protein ilk baslarda inanilmaz yemissin gibi tokluk hissi veriyor ama yemene devam et.ama sakin su icmeyi atlama.3 lt kadar su icin gunluk.bozma zaten bunyen alisacak 1 hafta sonra biseyinde kalmaz.en iyisimi kitabin gelsin ve basla oku hemen.aslinda baslamadan okusaydin daha iyiydi ama neyse madem 2 gune gelecek.yasadiklarin normal seyler.
ee metebolizmani hizlandiracaksa super bisey buudiyetisyene ilk etapta soyleme dukan yaptigini dinle once onu simdi ters biseyler soyler canin SIKILIR.ohhhh sende hizla vermeye baslayacaksin.umarim endokrinde temiz cikar
Merhaba herkese
Bim de satilan tavuk dönerin yag orani ve kalitesi hakkinda bilgisi olan var mi? Diyete uygun mu?
168boyum ve 62 kiloyum 38çok dar geliyor kalça kısmı çok kötü duruyor ne güzel madem böyle geç güçlendirmeye 3-4kiloda orda verirsin :18:
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, dukan diyetine başlayalı yalnızca 2 gün oldu. dukanın sitesinde test yaptım atakgı 6 gün belirledi. ama benim vermem gereken kilo 25 neden 6 gün 10 degil? kitabı sipariş ettim bugün gecicek elime. birde 2 gündür hiç bozmadım ve bukadar çok protegin sanırım agır geldi.dünyaları yemişim gibi bir hisse kapılıyorum ve bulantı yapıyor ne yapmalıyım? bulantısı olan kuscak gibi olan var mı ikigündür öleyim nolur yardım( BOZMAK İSTEMİYORUMMM ((
Merhaba herkese
Bim de satilan tavuk dönerin yag orani ve kalitesi hakkinda bilgisi olan var mi? Diyete uygun mu?
Kızlar ben callen in cd sini bulamadım nasıl bulucam
Merhaba herkese
dukan diyeti topiğinden çıkıp siyasal topik gibi olmuş ama konumuza dönersek sevgili dely nerde arkadaşlarrr???:2:
Evet, rahatladım.Kilo 54.1 inmiş yine. Yılbaşı akşamı yediklerim biraz huzurumu kaçırmıştı ama yine de kilo vermişim. Güçlendirmenin gücü adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?