Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oncelikle hosgeldin.sana kac gunu uygun gorduyse dogru olan odur.ne diyorsa onu yap.sonucta cizelgende 25 kiloyuda verdiriyorsa sana sorun yok atagi 6 gun hyapmissin 10 gun yapmissin.dinla dukan amcayi.diger turlu sonradan duraklamalar falan seklinde sorun yasarsin.evet protein ilk baslarda inanilmaz yemissin gibi tokluk hissi veriyor ama yemene devam et.ama sakin su icmeyi atlama.3 lt kadar su icin gunluk.bozma zaten bunyen alisacak 1 hafta sonra biseyinde kalmaz.en iyisimi kitabin gelsin ve basla oku hemen.aslinda baslamadan okusaydin daha iyiydi ama neyse madem 2 gune gelecek.yasadiklarin normal seyler.

çok tesekkür ederim cevabınız için.. hoşbuldum öncelikle. kitabım yolda bugün gecicek inşallah elime ve bugece okuyacagım.. açlık yok ama bulantı fena sanki dünyaları yemişim gibi. kabızlık problemi olmadı tam tersi durum sanırım daha iyi. su, 2 litreyi tüketiyorum günde inşallah işe yarıcak. cevap için tekrar tesekkürler :)

dukancanlar bugün spora başladım.daha önce haftanın 2-3 günü yürüyordum evde yürüme bandı olmasına rağmen.bugün lesile ile 1 mil yürüdüm çok zevkli geldi bana.birde niveanın ilk 2 bölümünü yaptım.zayıfladıkça hareketlerim düzeliyor çok güzel bir duyguu

ee metebolizmani hizlandiracaksa super bisey buu diyetisyene ilk etapta soyleme dukan yaptigini dinle once onu simdi ters biseyler soyler canin SIKILIR.ohhhh sende hizla vermeye baslayacaksin.umarim endokrinde temiz cikar

İnşallah Lisa :) Çook teşekkür ederim.

168boyum ve 62 kiloyum 38çok dar geliyor kalça kısmı çok kötü duruyor ne güzel madem böyle geç güçlendirmeye 3-4kiloda orda verirsin :18:

38 bana da dar oluyo aslında ama üzerine biraz uzun gömleğimsi tuniğimsi şeyler giyince gayet estetik durubiliyor, hatta bi de belime kemer takıyorum, hiç fena olmuyo :)
50li bişey görmeden rahat edemem ben :) o yüzden güçlendirmeye biraz daha var ama teşekkür ederim öneriniz için :13:

hoşgeldiniz
dukana göre benim de ideal kiloma ulaşmak için vermem gereken yaklaşık 20-21 kiloydu. bana da 6 gün atak vermişti. siz dukana uyun gerisini boşverin:)
yulaf kepeği tüketiyor musunuz bilemiyorum ama o mide bulantısı yapıyor olabilir belki. sonuçta bünyenizin alışkın olmadığı bişi. atak sonunda tamamen alışmış olursunuz muhtemelen. ama devam ederse de ne yedikten sonra mideniz bulanıyo bi dikkat ederseniz, en azından anlarsınız neyin etkilediğini :)
kitabınız da gelecekmiş zaten, okudukça inancınız da pekişir meraklanmayın

Merhaba herkese
Bim de satilan tavuk dönerin yag orani ve kalitesi hakkinda bilgisi olan var mi? Diyete uygun mu?

ben banvitin hazır tavuk dönerini almıştım, %17 miydi 18miydi yağlı diye yememiştim sonra. bazı markalarda da karbonhidrat değeri yüksek oluyor.
açıkçası ben güvenmiyorum, bim'inkini bilmiyorum ama hazır dönerlerin yağ oranları pek uygun değil zaten bizim için. bence düz tavuk alın koyun fırın poşetine atın fırına, misler gibi yiyin :)

Kızlar ben callen in cd sini bulamadım nasıl bulucam

ipek arkadaşımız normalde hazırlayıp isteyen herkese gönderiyordu, ancak bu aralar uğramaz oldu...siz forumun spor görsel paylaşım kısmında callan topiğine göz atın, orda kesin indirme linkini bulacaksınız.

Merhaba herkese
Bim de satilan tavuk dönerin yag orani ve kalitesi hakkinda bilgisi olan var mi? Diyete uygun mu?

markasını bilmeden yorum yapmak zor...içinde nişasta olmayan ve yağ oranı %10 altında olanlar bize uygun...Ancak bana şu an o hazır dönerlerden bıkkınlık geldi...Nedense gördüğümde midem bulanıyor, bir markada çok iğrenç bir durumla karşılaşmıştım ..O hazır dönerleri tavuğun neresinden yaptıkları belli değil, hani çok mecbur kalınırsa buzdolabında bir paket belki bekletilebilir ama imkanınız varsa kendi dönerinizi kendiniz yapın derim....

arkadaşlar siyasi konulara girip ortalığı germenin anlamı olmadığnı düşüyorum lütfen olaylar tatsızlaşmasın konuşulan konular burada bulunma amacımızın çok dışında yolumuzdan sapmayalım

Selam kızlar
Bugün internete giremedim.Bildirim için geç kaldım biliyorum ama yine de paylaşayım istedim.

Başlangıç tarihi: 03.12.2012 (bir ay bitttiiiiii)
Başlangıç kilo : 75
Hedef kilo : 58
Geçen hafta : 70.2
Güncel kilo : 70
Fark : -200 g
Toplam fark : 5
Boy : 1.63

Bu hafta grip bir yandan yılbaşı bir yandan yakaladılar beni. Eşim sağolsun portakal suları sıktı zorla içirdi ne diyetiymiş hastayken diyet mi yapılırmış falan filan konuştu da konuştu sonuç ortada işte.
Ayrıca yılbaşında yemedim fakat öyle bir içmişim kiiii sormayın ödemini bile anca atabildim bugün.eksi görmek rahatlatsa da duraklamadan fena korkuyorum. Bugüne kadar ciddi bir şekilde spor yapmadım sadece yürüdüm. o da 20 dakika anca. en iyisi spor yaparak bu durumu kırmak. kendime not: yarından itibaren her gün spor yapacağım

Bir geç kalan da benim, geçen hafta da bildirim yapamamıştım içimde kalmasın yazayım ben de:) hem dely de ortalıkta yok belki bu sefer listeye beni de ekler:)
Başlangıç tarihi: 18.12.2012 (ayrıca doğumgünümdü :))
Başlangıç kilo : 65.8
Hedef kilo : 55
Geçen hafta : 63.3
Güncel kilo : 62.9
Fark : -400 g
Toplam fark : 2.9kg
Boy : 1.58

Aslında benim tartı günüm pazar günü ama sanırım geçen perşembe 63.3 tüm. Araya yılbaşı girmeseydi eminim 1kg giderdi, 2 gün otelde kaldım otele gitmeden önce de 62.9'a düşmüştüm .ister istemez süt ürünleri ve yemeklerdeki yağ oranlarına dikkat edemedim, biraz da alkol girdi işin içine ama yine de kendimdeki azime şaşırdım. tatlıların yüzüne bakmadım, yulaflı kreplerimi evden hazırlayıp götürdüm açıkbüfe dururken:)) sonuçta otelden +500g ile dönmüştüm ki 2 günde eridi uzun yürüyüşler sayesinde.
İtiraf etmeliyim ki sizin buradaki heyecanınızı, zor zamanlardaki çözümlerinizi okumasaydım o 2 günü salarak geçirir, diyeti de bırakırdım. Biz çekirgelere eski dukancanlar çok yardımcı oluyorsunuz sağ olun var olun kızlar

Evet, rahatladım. Kilo 54.1 inmiş yine. Yılbaşı akşamı yediklerim biraz huzurumu kaçırmıştı ama yine de kilo vermişim. Güçlendirmenin gücü adına

Son düzenleme:
Evet, rahatladım. Kilo 54.1 inmiş yine. Yılbaşı akşamı yediklerim biraz huzurumu kaçırmıştı ama yine de kilo vermişim. Güçlendirmenin gücü adına

Benim hedefim olan kilodasınız, bir zamanlar çok da değil 3 sene önce o kilodaydım ben nasıl özledim o halimi ahh ahh

Delycim elma dersem çık armut dersem saklan kilo veremeyen bir dukançe olarak armuttan yanayım ama senden yana değil çizelge kolleksiyonumda değeri 0 olan bir yer açtım seni bekliyorum inşallah yine hava muhalefetidir

Krizler ardı ardına patlıyor. Sabah kalktım yardımcı ablaya bol soğanlı et sulu bulgur pilavı patlattım yemeğin yanında soğanını sotelerken 1 tatlı kaşığı zyağı kullandım krebimi bol biberli yaptım ikiye böldüm salçalı soğan soteyi üzerine yaydım üzerini lorla kapladım ikinci parçayı kapadım koydum sefer tasıma aldım götürdüm işime öğlen herkesi yemeğe postaladıktan sonra taze biberlerimlen indirdim mideye... Akşam geldim soğan kavurdum yine pul biberli azda tuzu attım içine tavuk göğsünü dittim açtim lorumu indirdim mideye yetmediiiiii az biraz sufle yaptım bir çay bardağında sütle ıslattım yanınada yarım sütlü neskafe yaptım indirdim mideye nooldu dukanı aşmadım ama hayatında soğan yemeyen bennn eşimin kahkahaları arasında soğanların yanında birde sarımsak götürdüm kokulu kokulu geziniyorum şimdi veeee asıl nokta midem hiç rahatsız olmuyor. karşınızda eskiden soğan kokusuna tahammül edemeyen bir ben, sayemde yemekte rahaaat rahaaat taze soğan yiyen (sırf ben yiyecem diye almasına da müsade ettim indi aldı üşenmeden) mutlu bir koca var evimizde, koku her türlü macuna galip gelsede mutluyuz biz kızlar YAŞASIN DUKAAAAANNNN

selam arkadaslar
ben sizleri hemen hemen 1 haftadir takip ediyorum ve sayenizde okadar motive oldumki
bugün gittim artik kitabi aldim. yarin sonunda kan testi yaptiracam sanirsam troid hastaligi var ama korkardim kan aldirmaktan
ama bu diyet icinde olsa aldiracagim zayiflamak istiyorum artik!!

kızlaaaar uzun biaradan sonra tekrar döndüm ama kilolarımla döndümm bir güüzel ataga baslamıstım atagımı bitirdiğimde 3 kg vermiştim fakat memlekete girince bozdum gitti araya bide yılbası ve sınav haftasıda girince hooop geri aldım kendimi cokkötühissediyorum yaa tekrar baslamak istiyorum ama motivasyonum gitti nedense yardımmm ediinn banaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…