Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlım haklısın sağol ama sanırım ben oraya gidemiycem yani ölçüyorum biçiyorum zorluyorum olmuyo Şubat ta başlayacak eşim ve ben ona bunu söylemeliyim.ben gelmek istemiyorum dersem ne hisseder onu düşünüyorum,o gideceğimden emin ama içim bunu istemiyor.

Günaydın kızlaaarr...!

Beni aradı mı gözleriniz Tatil mahmurluğuna dalmışım. Dünün Perşembe olduğunu dün akşam anladım anca Bir de işte sıkıntılar vardı. Bugün biraz toparlandım. Dün yaptığınız bildirimlerle bugün yayınlıcam çizelgeyi.. İyi günler herkesee...

Bende sayfaları gezip çizelgeyi arıyordum.Bu gün regl oldum,acaba dün çıkan +larım bu yüzden olmuş olabilir mi?Diğer yazılanları okuyuncada üzüldüm biraz.Bence unutun gitsin .Kimseler kırılmasın.Birbirimize destek olup kilolarımızdan kurtulalım.Ben motivasyonumu kaybedince çok eski sayfalara dönüp okuyorum ve inanılmaz etkileniyorum.Tam destek,hep destek arkadaşlar.

Merhaba
Bu başlık dukan paylaşımının yapıldığı başlıktır, ne siyasi söylemelerin, ne politik söylevlerin ne de parfümlerinizi tartışacağınız ve 20 mesaj boyunca bu konu üzerinde dönecek bir başlık değildir(4 sayfa mesaj silinmiştir). Dukan diyeti üzerine paylaşımları okumak isteyen sizin konu dışı mesajlarınızı okumak zorunda bırakılıyor. İlgilenmiyorsa okumasın diyebilirsiniz ama konu Dukan Diyeti !

Her konunun ilgili kategorisi var.

Bilginize

Günlük 2 defa tartılmaya çalışıyorum, sabahları az çamaşırla :) akşamları işten gelince günlük kıyafetlerimi giyecekken ikisinin arasındaki farkı görmek bile moral veriyor insana ve müjdeli haberimi vermek istiyorum uzuuuun yıllar sonunda ilk defa 86 kiloyu görmüş bulunmaktayım küsüratını yazmayacağım umarım haftaya kadar koruyabilirim bu rakamı çok güzel bir duygu kızlar. Bugün sp günüm yarına muhakkak korurum da ben bu sebze günlerinde oluşan şişkinliğe gıcık olmaya başladım ya moralimi bozuyor bu hafta 1 kiloyu geçmeliyim kendime kota koydum. Sınavlarda başladı gözetmenlik yapıyorum hergün 3 tane sınav maşallah hocalar 1,5 saat veriyorlar her sınava ettimi sana 4,5 saat yorgunluk bunun maksimum yarım saatinde yerimde durup yada kürsüye oturup dinlenmeye çalışıyorum geri kalan vakitte ayakta yavaş tempoda yürüyorum en aşağı 3 saat ayakta yürüyorum yani zaten gün içerisindeki koşturmalar da var birde 2 defa fakültenin merdivenlerinden inip çıkmaya çalışıyorum inşallah haftaya perşembe eksileri binin üzerinde göreceğim

Birde ben bu dukan co dan rejim takvimimi 2-3 defa farklı kilolarda ayarlamıştım. Hedefim olan 80 kiloyu aşağı çekmek istiyorum artık, ayarladıklarım arasından hedefe 75 yazdığım çizelgede ve tabi diğer çizelgelerde de 76 kilo benim ideal kilom olarak hesaplanmıştı, diyetin başları tutuyor atak seyir vs çok bir fark yok yani sadece martta bitmesi gereken seyir nisan sonu haziran başına kayıyor şimdi birşey soracağım kızlar ben bu tablonun ilerisinde gidiyorum ters birşey olmazsa da ilerisinde tamamlayacağım inşallah yani martta istediğim kiloya düşerim diyorum o zaman cidden bu tabloda verilen güne kadar seyiri devammı ettirmem gerekiyor yoksa kitapta yazdığı gibi istenilen kiloya inilince diğer evreyemi geçmem gerekecek birçok arkadaşım tam takvimi uyguluyor kafam karıştı.

Geçen hafta 88,3'müşsün amaaa...

meşguldür mutlaka, en geç yarın gelir heralde. yani umarım :)

sevgili dely
sevgili dely
çok özledik seni
duy bizi bizi
Canıımmm Burdayıımmmmm :))

Kızlaaaarr!!

İşte bildirim.. Yılbaşı kaçamaklarından sonra kilo vermede azalma var ama.. Yine de gayet başarılıııııı Tebrikleerrr...

Son düzenleme:

Senin başarın canım yaa =)) Tebrik ederim

herkese günaydınlar

dely gelmiş oley de oley
bendeniz gider yürüyüşe, öpenzi herkesi

dukanın seyir sonunda verdiği kilo sizin ideal kilonuz yani dukana göre olmanız gereken en sağlıklı kilo. ama istediğiniz kiloya ulaşınca güçlendirmeye geçmenizin bi sakıncası yok bence. yani seyiri uzatmanızın sakıncası yok. tabi sağlığınız olumsuz etkilenmedikçe :)bki kıyaslamalarından bakarsanız sağlık açısından da sorun çıkmaz hem :)

Kızlaaaarr!!

İşte bildirim.. Yılbaşı kaçamaklarından sonra kilo vermede azalma var ama.. Yine de gayet başarılıııııı Tebrikleerrr...

Eki Görüntüle 595103

ohooo ben cevap yazana kadar sen çizelge bile hazırlamışsın
gidip yüriiim de geliiim inceliim şu çizelgeyi bi inceliim diyince aklıma incelemek diil de incelmek geldi iyi de algıda seçici oldum

Tatlı şeeeyyy Hadi kolay gelsiinnn

Uzun zaman olmuş buraya uğramayalı :) Geçen sene bu zamanlar diyetimin ilk günleriydi ne günlerdi ahh ahh

Hayalini kurduğum her şeyi yaptım :) Tüylü yelek bile giydiiiim :) Hiç de abartı durmadııı harikayım harikaaa heheheheh

Haydaa.. 4 gün gelemedim buraya bak neler olmuş neler.. Lisa, zeynep, anathema çok geçmiş olsun! Umarım pek yakında aramıza geri dönersiniz!
Tamam kendilerini kaptırıp dukan dışı konuşmuş olabilirler ama bu ilk defa oldu ve sonuçta onlar, hepimizin iyi tanıdığı sadık dukancanlarımız!

Herkese yeni yılda merhabalar! Perşembe bildirimlerinde eksi görenleri kutlar artı alanlara tez vakit düzeleceğini dilerim!

Dün kendimi nihayet bir spor salona yazdırdım ve latin aerobic'i yaptım. Esas amacım zumba aslında.. Spor olarak zumba yapan var mı aramızda?

Bugün mikrodalgada ekmek yaptım. Denemek isteyenler için.. 5 y.k. yulaf kepeği (2 kişilik bu), 2 tam yumurta, 1 t.k. süt tozu, 1 t.k. kabartma tozu, bir tutam tuz ve çok az su (krep hamur kıvamına getirene kadar). Hepsini öylesine karıştırdım ve küçük muhallebi kaplarına paylaştırdım (2'er y.k.). Tam 5 kap çıktı bende. 2 parti olarak pişirdim, zaman tutmadım ama sanırım 3-4 dk. 1 cm kalınlıkta yuvarlak küçük krepçikler oldu.

Bide atıştırmalık hazırladım. Lor peyniri biraz yoğurtla güzelce ezdim, dana jambonun üstüne sürdüm ve rulo sardım. Her ruloyu lokmalık parçalara kestim ve kürdanları saptırdım.

Evet forumumuzun neşesi eksik diyorum ben de.. Mesajların silindiğini farkettim de şu şey işini bilemedim..
Dukan konusundabu kadar iyilikleri dokunmuş, bu kadar destekleri vs. varken biraz fazla mı olmuş editörüm?

Sonuçta dukan diyeti bir yaşam tarzı, biz burada vitaminimizi de paylaşıyoruz, sporumuzu da, yeni aldığımız-içine sığdığımız kıyafetleri de..
Şimdi bunları konuşamayacak mıyız yani?

Diyet yaparken mutluluğumuzu da sıkıntımız da paylaşıyoruz ki destek olalım, hepberaber diyetimize devam edelim diye..
Bilemedim editörüm..

Bu arada bu sabah tartıda 68.0 da gördüm.. Yani benim direncim de sonunda kırıldı..
Önümüzdeki hafta da güzel eksiler göreceğim gibi gibi..

O gazla girip bir kot mağazasında (bipp) 28-29 beden kotları denedim.. Mutluyumm..

thebeauty ve hashish tesekkür ederim ben de cok güvenmiyorum hazir yiyeceklere ama bilgisi olan vardir diye sormak istedim. :)

Son düzenleme:
delycim eline sağlık.ben okuyamadım gerçi çizelgeyi ama sanırım benim pc de problem var.bugünde 100 gr vermişim dukancanlar buna şükür diyeyim. 66.400 yani.dukan diyetinde her hafta ortalama 1 kg veriyorum.dünden itibaren spora başladım bakalım ne kadar etkileyecekbugün 2.günüm.mağazalara gidip denemeler yapamıyorum benim bebişten dolayı.zaten normal kıyafetlerim de olmuyor daha.hamilelilik dönemimin ilk aylarındaki kıyafetlerimi giyebiliyorum şimdi. 1 ay öncesine kadar onlar bile olmuyordu.o kadar yani

Hayırdır benim kaçırdığım birşey mi var yazılar silindi de kızlardamı engellendi anlayamadım öyleyse cezada benimde payım var hakkımı alayım bende ((( Ders olsun kınama alsınlar da engellenmesinler eğer öyleyse.

Kızlaar benim çok fena gazım var ya kullandığınız birşey var mı? Tek felsefem içinde durup dert olacağına dışa vur mert oldu ama çıkmıyor yaaaa. Kabızlıkta baş gösterdi tık yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…