Başlangıç tarihi : 26/11/2012
Başlangıç kilo : 98
Geçen Haftaki kilo : 87,300
Bu haftaki kilo : 87,300
Haftalık giden kilo : 000000
Boy : 1,79
Toplamda giden kilo : 10,300 gr
Heleşükür sabah 88 i kırdığımı gördüm ki gece yine krizlerim tuttu yatmadan yarım saat önce sote soğanı lorla yediğim halde çok şükür ödemi atmayı başarmışım...Yılbaşı tatili vurdu beni de kızlar, sporsuz ve yeşil çaysız ancak kilomu koruyabildim... Daha wcye çıkamadım ben 2 gün oldu, farkı haftaya saklıyorum :) Bu hafta da böyle olsun moralim bozuldu ama olsun bu haftada toplam giden kilomlan moral bulacağım bu hafta şu kadar verebildim diye değil((((
Canıımmmmeşguldür mutlaka, en geç yarın gelir heralde. yani umarım :)
sevgili dely
sevgili dely
çok özledik seni
duy bizi bizi
Geçen hafta 88,3'müşsün amaaa...
Canım önümde bir not kağıdı var yanlış not almışım ben hiç çizelgelere de bakmadım nasıl moralim bozulmuştu var ya çok teşekkür ederiiiiim seni bir kez daha çok çok seviyorum. Kızlaaaar ben 1 kilo vermişim yayaya şaşaşa dely dely çok yaşa
Canım önümde bir not kağıdı var yanlış not almışım ben hiç çizelgelere de bakmadım nasıl moralim bozulmuştu var ya çok teşekkür ederiiiiim seni bir kez daha çok çok seviyorum. Kızlaaaar ben 1 kilo vermişim yayaya şaşaşa dely dely çok yaşa
Birde ben bu dukan co dan rejim takvimimi 2-3 defa farklı kilolarda ayarlamıştım. Hedefim olan 80 kiloyu aşağı çekmek istiyorum artık, ayarladıklarım arasından hedefe 75 yazdığım çizelgede ve tabi diğer çizelgelerde de 76 kilo benim ideal kilom olarak hesaplanmıştı, diyetin başları tutuyor atak seyir vs çok bir fark yok yani sadece martta bitmesi gereken seyir nisan sonu haziran başına kayıyor şimdi birşey soracağım kızlar ben bu tablonun ilerisinde gidiyorum ters birşey olmazsa da ilerisinde tamamlayacağım inşallah yani martta istediğim kiloya düşerim diyorum o zaman cidden bu tabloda verilen güne kadar seyiri devammı ettirmem gerekiyor yoksa kitapta yazdığı gibi istenilen kiloya inilince diğer evreyemi geçmem gerekecek birçok arkadaşım tam takvimi uyguluyor kafam karıştı.
Kızlaaaarr!!
İşte bildirim.. Yılbaşı kaçamaklarından sonra kilo vermede azalma var ama.. Yine de gayet başarılııııııTebrikleerrr...
Eki Görüntüle 595103
herkese günaydınlar
dely gelmiş oley de oley
bendeniz gider yürüyüşe, öpenzi herkesi
........
ohooo ben cevap yazana kadar sen çizelge bile hazırlamışsın
gidip yüriiim de geliiim inceliim şu çizelgeyi biinceliim diyince aklıma incelemek diil de incelmek geldi iyi de algıda seçici oldum
Kızlaaaarr!!
İşte bildirim.. Yılbaşı kaçamaklarından sonra kilo vermede azalma var ama.. Yine de gayet başarılııııııTebrikleerrr...
Eki Görüntüle 595103
Kızlaaaarr!!
Eki Görüntüle 595103
Haydaa.. 4 gün gelemedim buraya bak neler olmuş neler..Lisa, zeynep, anathema çok geçmiş olsun! Umarım pek yakında aramıza geri dönersiniz!
Tamam kendilerini kaptırıp dukan dışı konuşmuş olabilirler ama bu ilk defa oldu ve sonuçta onlar, hepimizin iyi tanıdığı sadık dukancanlarımız!
Herkese yeni yılda merhabalar! Perşembe bildirimlerinde eksi görenleri kutlar artı alanlara tez vakit düzeleceğini dilerim!
Dün kendimi nihayet bir spor salona yazdırdım ve latin aerobic'i yaptım.Esas amacım zumba aslında.. Spor olarak zumba yapan var mı aramızda?
Bugün mikrodalgada ekmek yaptım. Denemek isteyenler için.. 5 y.k. yulaf kepeği (2 kişilik bu), 2 tam yumurta, 1 t.k. süt tozu, 1 t.k. kabartma tozu, bir tutam tuz ve çok az su (krep hamur kıvamına getirene kadar). Hepsini öylesine karıştırdım ve küçük muhallebi kaplarına paylaştırdım (2'er y.k.). Tam 5 kap çıktı bende. 2 parti olarak pişirdim, zaman tutmadım ama sanırım 3-4 dk. 1 cm kalınlıkta yuvarlak küçük krepçikler oldu.
Bide atıştırmalık hazırladım. Lor peyniri biraz yoğurtla güzelce ezdim, dana jambonun üstüne sürdüm ve rulo sardım. Her ruloyu lokmalık parçalara kestim ve kürdanları saptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?