Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam Kızlar,
bu sabah düne göre 500 gram fazla çıktım.
regl de olamadım, dün falan da kaçamak yapmadım asla, kabızlığım da 5 gündür devam ediyor
kafam çok bozuldu
sanırım yumruk yapmalıyım
25 ocağa kadar 2-3 kilo vermem lazım mutlaka
tatilde çok zor olacak çünkü seyir dönemi

bana öneride bulunabilecek olan var mı
moralim bozuldu

winnie!!:13:ya evet bugün pek durgundur burası..:44:Bence de biz burada sırf kaç kilo gitti kaç geldi diye konuşmuyoruz ki.. İnsanız sonuçta.. Dukanla beraber yaşıyoruz elbette ama hepimiz yaşamımızdaki dukanın da getirdiği değişiklikleri diğer olan bitenleri de ara sıra buradaki arkadaşlarla paylasıyoruz. Arada bir da kendimizi kaptırıyoruz demek ki.. Umarım bu uzaklaştırma cezası fazla uzun sürmez..

Yeni kilon hayırlı olsun winniecik!Yeni kotların devamını dilerim!

Sen de mi brütüs?.. Yahu neler demişsiniz ki o kadar olay olmuş.. Gerçi az buçuk anlamıştım.. Sanırım kızlar tamamen kaptırmıştır kendilerini.. Zaten hiç çeneleri durmuyordu ki..

Ayy çok geçmiş olsun! Tatlandırıcı mı yoksa?.. Kefir mi denesen acaba?:18:

Sana da geçmiş olsun canım! Bence 20 gün içinde mutlaka 2-3 kg verirsin. Zaten kabızlık prb çözülse 1-2 kg hemen gider.

Aklıma kefir geldi şimdi.. Açken 1 bardak kefir üstüne de 1 bardak su içmeyi dene istersen. İçinde önce fırtınalar kopar ama sonra genelde iyi oluyor. En azından bana iyi geliyordu..

kızlar bişey soracağım
biz atakta tatlandırıcı ile yapılmış sütlü tatlı yiyebiliyor muyduk?

regl olmadan insan su tutuyor merak etme normal. regl bittikten sonra 2-3 kilo vermis olursun. en azindan bana oyle oluyor. verdigim kilolarin buyuk cogunlugu regl donemimde gitti. o yuzden ben her sefer iple cekiyorum, olmicak diye aklim gidiyo.

regl olmadan insan su tutuyor merak etme normal. regl bittikten sonra 2-3 kilo vermis olursun. en azindan bana oyle oluyor. verdigim kilolarin buyuk cogunlugu regl donemimde gitti. o yuzden ben her sefer iple cekiyorum, olmicak diye aklim gidiyo.

hem regl hem kabızlık beni bu hale soktu
bir olsa kurtulacağım
inşallah dediğin gibi olur çünkü motivasyona ihtiyacım var

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım
biz atakta tatlandırıcı ile yapılmış sütlü tatlı yiyebiliyor muyduk?

bir arkadaşım da dukana başladı, o aradı sordu da hatırlayamadım çok olmuş :)
kitaba da baktım yenilmediğini yazan bişey göremedim :)

hem regl hem kabızlık beni bu hale soktu
bir olsa kurtulacağım
inşallah dediğin gibi olur çünkü motivasyona ihtiyacım var

dur hemen moralin bozulmasin, takip ediyorum seni cok guzel veriyosun. ilk duraklamada tokezlicek degilsin heralde.

benimki 3 hafta durakliyo bir hafta gidiyo. (bakiniz regl gunleri) O yuzden ben aliskinim duraklamaya, allah daha uzununu vermesin.

sağol arkadaşım
bugün 61. günüm 11 kilo 300 gram verdim
çok şükür tabi
boy da uzun olunca verilen kilo daha da belli oluyor
ama benim okullar tatil olmadan 3-4 kilo daha verip annemlere öyle gitmem lazım
yoksa tatilde zor olacak
geçen hafta hafta sonu için gittim, o 2 günde bile kaçamaklarım oldu azıcık da olsa.
kimse bana göre yemek pişirmiyor çünkü :)
eee bir de köye gidince seçeneklerim daha da az oluyor.
o yüzden bu acelem.

Oyle yerlere gittigin zaman Dukani tatil moduna almalisin, cunku illa protein gunu diye diretirsen, hem yicek bulamazsin, hem de dikkatleri uzerine cekersin.
Cunku insanlarin aciyan bakislari uzerinde oluyo:)) hem bir suru kil tuy tip var, ay sen diyet mi yapiyosun, cok da ise yaramamis ama falan, gibi gereksiz yorumlara meydan vermemek icin en iyisi bu.

Hem senin normal yiyip, hem de kilo vermeni goren kiskanacaktir, azcik sirrimiz olsun:))

Dukani tatil evresine almak:
dukandiyetitariflerim: TATİLDE DUKAN

kayınvalidemler çok yardımcı bu konuda sağolsunlar, ama annem yemeyi o kadar çok seviyor, anneannem "yeter bu kadar iyice yüzün çöktü, ölecen açlıktan, ay bu hiçbir şey yemiyor :) " diyip duruyor ya çatlıyorum :)

tatil moduna alamayacak kadar az vaktim var arkadaşım
şubat sonunda eşim geldiğinde 73 falan olmalıyım
5 kilom var daha güçlendirmeye geçmek için

slm cyy bendede kabızlık problemi var bitki çayları, yeşilçay, buğday kepeği, yulaf kepeği hiç bir işe yaramadı. bende meyve yasağını kırarak 3-4 günde 1, 4 kayısı yiyorum hemoroid problemim var benim çok zorlanıyorum kabızlığa dikkat edin arkadaşlar hemoroid olmamak için kilomuda etkilemedi ama yinede siz bilirsiniz :)

ah arkadaşım ah
hemoroid olmaz mı
yıllardır ne çekiyorum ben
berbat bir haldeyim işte şu an

ah arkadaşım ah
hemoroid olmaz mı

uff rezil bir şey. kendimden-annemden-yurttaki oda arkadaşlarımdan biliyorum. sanırsın kadın hastalığı :2:

geçmiş olsun kuzu. bende de şu an kabızlık gibi bir sorun var bende birkaç taze hurma yiyip bolbol su içiyorum; annem çok işe yarıyor dedi; ama daha zararsızı keten tohumu sanırım.

bu arada activyalara izin var mı?

29 yaşındayım 29 yıldır kabızlıkla mücadele ediyorum
annem söyler hep, bebekken kabızlıktan ağlar morarırmışım
yıllarca denemediğim hiçbir şey kalmadı
aktivia, kayısı, yeşil bitkiler, bitki çaylari... yok yok yok
hatta hemoroid krizimin birinde müsil almıştım eczaneden
eczacı "aman hocam söylediğim ölçüden fazlasını sakın almayın yoksa mahvolursunuz" dedi, adamın dediği ölçünün 4-5 katını içtim, ev arkadaşlarım şaşarak izledi beni ama ancak ertesi akşama wc ye uğradım
bazen bende bağırsak yok sanırım diyorum :)

Allah kimseye kabızlık ve hemoroid derdi vermesin çok zor.

slm canım öyle güzel yazmışsınki ağzımın suyu aktı tabiri caizse :)
ellerine sağlık

ah arkadaşım ah
hemoroid olmaz mı

bende yıllardır çekiyorum o yüzden kabızlığa tahammülüm yok 4 kayısı ile bozuyorum :)

dukana başlarken activya aldım ben malum hemoroidden dolayı 3 hafta kullandım ama bi faydasını görmedim bide diyet bi ürün değil diyede bıraktım :) keten tohumuda işe yarıyor ama benim midemi bulandırıyor o yüzden dukandayken denemedim :)

bende 27 yaşındayım 27 yıldır çekiyorum aynı kaderi yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…