Kızlaaaarr!!
İşte bildirim.. Yılbaşı kaçamaklarından sonra kilo vermede azalma var ama.. Yine de gayet başarılııııııTebrikleerrr...
Eki Görüntüle 595103
Evet forumumuzun neşesi eksik diyorum ben de.. Mesajların silindiğini farkettim de şu şey işini bilemedim..
Dukan konusundabu kadar iyilikleri dokunmuş, bu kadar destekleri vs. varken biraz fazla mı olmuş editörüm?
Sonuçta dukan diyeti bir yaşam tarzı, biz burada vitaminimizi de paylaşıyoruz, sporumuzu da, yeni aldığımız-içine sığdığımız kıyafetleri de..
Şimdi bunları konuşamayacak mıyız yani?
Diyet yaparken mutluluğumuzu da sıkıntımız da paylaşıyoruz ki destek olalım, hepberaber diyetimize devam edelim diye..
Bilemedim editörüm..
Bu arada bu sabah tartıda 68.0 da gördüm.. Yani benim direncim de sonunda kırıldı..
Önümüzdeki hafta da güzel eksiler göreceğim gibi gibi..
O gazla girip bir kot mağazasında (bipp) 28-29 beden kotları denedim.. Mutluyumm..
Hayırdır benim kaçırdığım birşey mi var yazılar silindi de kızlardamı engellendi anlayamadım öyleyse cezada benimde payım var hakkımı alayım bende((( Ders olsun kınama alsınlar da engellenmesinler eğer öyleyse.
Kızlaar benim çok fena gazım var ya kullandığınız birşey var mı? Tek felsefem içinde durup dert olacağına dışa vur mert oldu ama çıkmıyor yaaaa. Kabızlıkta baş gösterdi tık yokkkk
Selam Kızlar,
bu sabah düne göre 500 gram fazla çıktım.
regl de olamadım, dün falan da kaçamak yapmadım asla, kabızlığım da 5 gündür devam ediyor
kafam çok bozuldu
sanırım yumruk yapmalıyım
25 ocağa kadar 2-3 kilo vermem lazım mutlaka
tatilde çok zor olacak çünkü seyir dönemi
bana öneride bulunabilecek olan var mı
moralim bozuldu
Selam Kızlar,
bu sabah düne göre 500 gram fazla çıktım.
regl de olamadım, dün falan da kaçamak yapmadım asla, kabızlığım da 5 gündür devam ediyor
kafam çok bozuldu
sanırım yumruk yapmalıyım
25 ocağa kadar 2-3 kilo vermem lazım mutlaka
tatilde çok zor olacak çünkü seyir dönemi
bana öneride bulunabilecek olan var mı
moralim bozuldu
regl olmadan insan su tutuyor merak etme normal. regl bittikten sonra 2-3 kilo vermis olursun. en azindan bana oyle oluyor. verdigim kilolarin buyuk cogunlugu regl donemimde gitti. o yuzden ben her sefer iple cekiyorum, olmicak diye aklim gidiyo.
kızlar bişey soracağım
biz atakta tatlandırıcı ile yapılmış sütlü tatlı yiyebiliyor muyduk?
kızlar bişey soracağım
biz atakta tatlandırıcı ile yapılmış sütlü tatlı yiyebiliyor muyduk?
hem regl hem kabızlık beni bu hale soktu
bir olsa kurtulacağım
inşallah dediğin gibi olur çünkü motivasyona ihtiyacım var
dur hemen moralin bozulmasin, takip ediyorum seni cok guzel veriyosun. ilk duraklamada tokezlicek degilsin heralde.
benimki 3 hafta durakliyo bir hafta gidiyo. (bakiniz regl gunleri) O yuzden ben aliskinim duraklamaya, allah daha uzununu vermesin.
sağol arkadaşım
bugün 61. günüm 11 kilo 300 gram verdim
çok şükür tabi
boy da uzun olunca verilen kilo daha da belli oluyor
ama benim okullar tatil olmadan 3-4 kilo daha verip annemlere öyle gitmem lazım
yoksa tatilde zor olacak
geçen hafta hafta sonu için gittim, o 2 günde bile kaçamaklarım oldu azıcık da olsa.
kimse bana göre yemek pişirmiyor çünkü :)
eee bir de köye gidince seçeneklerim daha da az oluyor.
o yüzden bu acelem.
Oyle yerlere gittigin zaman Dukani tatil moduna almalisin, cunku illa protein gunu diye diretirsen, hem yicek bulamazsin, hem de dikkatleri uzerine cekersin.
Cunku insanlarin aciyan bakislari uzerinde oluyo:)) hem bir suru kil tuy tip var, ay sen diyet mi yapiyosun, cok da ise yaramamis ama falan, gibi gereksiz yorumlara meydan vermemek icin en iyisi bu.
Hem senin normal yiyip, hem de kilo vermeni goren kiskanacaktir, azcik sirrimiz olsun:))
Dukani tatil evresine almak:
dukandiyetitariflerim: TATİLDE DUKAN
Selam Kızlar,
Gezmelerdeydik bugün anneannemle :)
yemeğe davetliydik, tavuğumu götürdüm, orada pişirdim ve marul salatası ve azıcık yoğurtlu haşlanmış pancarla yedim.
bu sabah +500 gördüm. bu kabızlık beni çatlatacak.
bugün bol yeşil çay ve su içtim. marul da yedim. sabaha hallolur inşallah.
regl de yaklaştı, eli kulağında. olsun da insin şu şişliğim.
anneannem bende nereden baksanız 3 haftadır.
sporu serdim bu ara.
inşallah Allah nasip kısmet ederse cumadan itibaren çılgınlar gibi spora başlayacağım.
şubat 2 de kuzenimin düğünü var.
yazın başka bir düğün için aldığım gece elbisemi giyeceğim. epey bir bol geliyor :) iyice bollaşsın da düğünden 2-3 gün önce daraltmaya vereceğim :) inşallah.
slm cyy bendede kabızlık problemi var bitki çayları, yeşilçay, buğday kepeği, yulaf kepeği hiç bir işe yaramadı. bende meyve yasağını kırarak 3-4 günde 1, 4 kayısı yiyorumhemoroid problemim var benim çok zorlanıyorum kabızlığa dikkat edin arkadaşlar hemoroid olmamak için kilomuda etkilemedi ama yinede siz bilirsiniz :)
ah arkadaşım ah
hemoroid olmaz mı
yıllardır ne çekiyorum ben
berbat bir haldeyim işte şu an
uff rezil bir şey. kendimden-annemden-yurttaki oda arkadaşlarımdan biliyorum. sanırsın kadın hastalığı :2:
geçmiş olsun kuzu. bende de şu an kabızlık gibi bir sorun var bende birkaç taze hurma yiyip bolbol su içiyorum; annem çok işe yarıyor dedi; ama daha zararsızı keten tohumu sanırım.
bu arada activyalara izin var mı?
Haydaa.. 4 gün gelemedim buraya bak neler olmuş neler..Lisa, zeynep, anathema çok geçmiş olsun! Umarım pek yakında aramıza geri dönersiniz!
Tamam kendilerini kaptırıp dukan dışı konuşmuş olabilirler ama bu ilk defa oldu ve sonuçta onlar, hepimizin iyi tanıdığı sadık dukancanlarımız!
Herkese yeni yılda merhabalar! Perşembe bildirimlerinde eksi görenleri kutlar artı alanlara tez vakit düzeleceğini dilerim!
Dün kendimi nihayet bir spor salona yazdırdım ve latin aerobic'i yaptım.Esas amacım zumba aslında.. Spor olarak zumba yapan var mı aramızda?
Bugün mikrodalgada ekmek yaptım. Denemek isteyenler için.. 5 y.k. yulaf kepeği (2 kişilik bu), 2 tam yumurta, 1 t.k. süt tozu, 1 t.k. kabartma tozu, bir tutam tuz ve çok az su (krep hamur kıvamına getirene kadar). Hepsini öylesine karıştırdım ve küçük muhallebi kaplarına paylaştırdım (2'er y.k.). Tam 5 kap çıktı bende. 2 parti olarak pişirdim, zaman tutmadım ama sanırım 3-4 dk. 1 cm kalınlıkta yuvarlak küçük krepçikler oldu.
Bide atıştırmalık hazırladım. Lor peyniri biraz yoğurtla güzelce ezdim, dana jambonun üstüne sürdüm ve rulo sardım. Her ruloyu lokmalık parçalara kestim ve kürdanları saptırdım.
ah arkadaşım ah
hemoroid olmaz mı
yıllardır ne çekiyorum ben
berbat bir haldeyim işte şu an
uff rezil bir şey. kendimden-annemden-yurttaki oda arkadaşlarımdan biliyorum. sanırsın kadın hastalığı :2:
geçmiş olsun kuzu. bende de şu an kabızlık gibi bir sorun var bende birkaç taze hurma yiyip bolbol su içiyorum; annem çok işe yarıyor dedi; ama daha zararsızı keten tohumu sanırım.
bu arada activyalara izin var mı?
29 yaşındayım 29 yıldır kabızlıkla mücadele ediyorum
annem söyler hep, bebekken kabızlıktan ağlar morarırmışım
yıllarca denemediğim hiçbir şey kalmadı
aktivia, kayısı, yeşil bitkiler, bitki çaylari... yok yok yok
hatta hemoroid krizimin birinde müsil almıştım eczaneden
eczacı "aman hocam söylediğim ölçüden fazlasını sakın almayın yoksa mahvolursunuz" dedi, adamın dediği ölçünün 4-5 katını içtim, ev arkadaşlarım şaşarak izledi beni ama ancak ertesi akşama wc ye uğradım
bazen bende bağırsak yok sanırım diyorum :)
Allah kimseye kabızlık ve hemoroid derdi vermesin çok zor.
slm canım öyle güzel yazmışsınki ağzımın suyu aktı tabiri caizse :)
ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?