sağol tatlım. sufleye benzemez tabii ama idare ediyoruz işte
buarada şu suflenin tarifini bana da verin noluuuuur
Selam diyete baslamayi dusunuyosan ilk yapman gereken sey kitabi okumak olmali. cunku internet bir bilgi kirliligi var, yanlis bilgi verebiliyorlar. kitabi internetten ismarlayabilir veya indirebilirsin. turkce versiyonu da indirilebiliyodu sanirim. kizlar paylasmislardi.Uzaktan tanıdıgım birinin sosyal paylasım sıtesıne koydugu fotolarda yaklasık 1,5 ayda verdiği kıloyu ve değişimi görünce sordum bana cvbı : Dukan dıyetı oldu..
Bende artık şişkolukta çığır açmaya doğru gidiyorken can sımıdı misali dukanmıdır nedır ona sarılmaya karar verdım , ama Çok samımıyetımız olmadıgından sorularımın
cvplarını google aracılıgıyla bulmaya calıstım ama oda bıryere kadar bana cvp verebıldı..sonra tıkandı kaldı
Saatlerdir araştırıyorum,blogları gezıyorum okumaktan gözlerıme ağrı gırdı ama ben hala ne yapmam gerektıgını dıyetın işleyişini anlamadım..
yada anlamadıgımı zannedıyorum neyse en azından anladıgımı sandıgım seylere gelırsek ;
- Dıyet cok zor irade cok onemli.
- Aç kalınmıyor ,
- Cok katı kuralları var
- İlk evrede sebze meyve ve unlu mamuller kesınlıkle yasak ..
- Ikıncı evrede sebzeler devreye gırıyor
- Ana menu : yogurt,süt,yumurta,tavuk,balık gb besın maddelerınden olusuyor ..
- 5 günde 3-6 kılo verenlerin oldugunu okudum.. ( ki gaza gelme anım bu oldu )
Dukan Sıtesıne gırdım kör cahil ingilizcemle anlayabıldıklerımle test yaptım 298 gün sonra 57 kılo olmalısın Tandoorii dedi bana ..
Eğer yarın başlarsam Mayıs ayında tam 57 kılo olcakmısım dukan beyın dediğine göre.
Şimdi gelelim benım sorunum nedır : Ya arkadaşlar ne yıycem ben :)
Yada ne yemıycem ?
Okuduklarımı doğrumu anlamısım yada yanlıslarım var mı ?
Butun sayfaları okuyamadım beynım uyustu saatlerdır .
Lutfen bana yardım edin ;
Mesela deyin ki : Tandoorii ; sabah sunları yıycen , aksam sunları yıycen .. yada yemıycen
Hıı hadı benı de zayıflatalım olmaz mı
tandori 1.evre haric 2.evrede 2 yemek kasigi 3.evrede3 kasikyulaf kepegi yemen gerekiyor.face de dukan deneyimleri bolumune yada dukan deneyimlerim.blogspot.com a girersen simlanin sitesinden herseyi ogrenebilirsin ama kitabi okumak sart
Uzaktan tanıdıgım birinin sosyal paylasım sıtesıne koydugu fotolarda yaklasık 1,5 ayda verdiği kıloyu ve değişimi görünce sordum bana cvbı : Dukan dıyetı oldu..
Bende artık şişkolukta çığır açmaya doğru gidiyorken can sımıdı misali dukanmıdır nedır ona sarılmaya karar verdım , ama Çok samımıyetımız olmadıgından sorularımın
cvplarını google aracılıgıyla bulmaya calıstım ama oda bıryere kadar bana cvp verebıldı..sonra tıkandı kaldı
Saatlerdir araştırıyorum,blogları gezıyorum okumaktan gözlerıme ağrı gırdı ama ben hala ne yapmam gerektıgını dıyetın işleyişini anlamadım..
yada anlamadıgımı zannedıyorum neyse en azından anladıgımı sandıgım seylere gelırsek ;
- Dıyet cok zor irade cok onemli.
- Aç kalınmıyor ,
- Cok katı kuralları var
- İlk evrede sebze meyve ve unlu mamuller kesınlıkle yasak ..
- Ikıncı evrede sebzeler devreye gırıyor
- Ana menu : yogurt,süt,yumurta,tavuk,balık gb besın maddelerınden olusuyor ..
- 5 günde 3-6 kılo verenlerin oldugunu okudum.. ( ki gaza gelme anım bu oldu )
Dukan Sıtesıne gırdım kör cahil ingilizcemle anlayabıldıklerımle test yaptım 298 gün sonra 57 kılo olmalısın Tandoorii dedi bana ..
Eğer yarın başlarsam Mayıs ayında tam 57 kılo olcakmısım dukan beyın dediğine göre.
Şimdi gelelim benım sorunum nedır : Ya arkadaşlar ne yıycem ben :)
Yada ne yemıycem ?
Okuduklarımı doğrumu anlamısım yada yanlıslarım var mı ?
Butun sayfaları okuyamadım beynım uyustu saatlerdır .
Lutfen bana yardım edin ;
Mesela deyin ki : Tandoorii ; sabah sunları yıycen , aksam sunları yıycen .. yada yemıycen
Hıı hadı benı de zayıflatalım olmaz mı
Hayırdır benim kaçırdığım birşey mi var yazılar silindi de kızlardamı engellendi anlayamadım öyleyse cezada benimde payım var hakkımı alayım bende((( Ders olsun kınama alsınlar da engellenmesinler eğer öyleyse.
Kızlaar benim çok fena gazım var ya kullandığınız birşey var mı? Tek felsefem içinde durup dert olacağına dışa vur mert oldu ama çıkmıyor yaaaa. Kabızlıkta baş gösterdi tık yokkkk
16.günüm ve 3 kg. verdim..son 1 haftadır verdiğim kilo 500 gr...
diyeti bırakmak istiyorum ama bu 3 kg.ı tekrar geri almak istemiyorum..dukanı bırakıp yiyip içtiklerine dikkat ederek kilo vermeye devam eden birileri var mı acaba?
neden bırakmak istiyorum?
mutlu değilim! etten tiksindim..sabah 8 gibi uyandım ve bu saat oldu,kahvaltı yapmadım henüz... şu ana dek dikkat etmeye çalıştım öğünlerime,bugün sırf et ve yumurta yememek için direniyorum
hani izinli gıdalardan sınırsız yiyebiliyoruz ya..yiyemiyoruz işte..yiyemiyorsun..tiksiniyorsun
Kızlar ben geldim!dün editörün gazabına uğradım başıma gelecekleri biliyodum da neyse artıkbenim varlığım dukan editör diyemedim neyse hoşbuldum da diğer kızlara ayıp ettim benim yüzümden onlarda uzaklaştırma aldı
Oh be cezam bitti ne zormus okuyup okuyup cevap yazmamakcatladim burda kızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim bu arada. Yeni katilanlar var aramiza ne güzel kitapta herşey açıkça ve tekrar tekrar anlatılıyor yeni katılan arkadaşlar önce kitabı okuyup anlamadıklarını sorarlarsa (ki ben öyle yapıyorum )) sorularina daha net cevap alabilirler
Oh be cezam bitti ne zormus okuyup okuyup cevap yazmamakcatladim burda kızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim bu arada. Yeni katilanlar var aramiza ne güzel kitapta herşey açıkça ve tekrar tekrar anlatılıyor yeni katılan arkadaşlar önce kitabı okuyup anlamadıklarını sorarlarsa (ki ben öyle yapıyorum )) sorularina daha net cevap alabilirler
16.günüm ve 3 kg. verdim..son 1 haftadır verdiğim kilo 500 gr...
diyeti bırakmak istiyorum ama bu 3 kg.ı tekrar geri almak istemiyorum..dukanı bırakıp yiyip içtiklerine dikkat ederek kilo vermeye devam eden birileri var mı acaba?
neden bırakmak istiyorum?
mutlu değilim! etten tiksindim..sabah 8 gibi uyandım ve bu saat oldu,kahvaltı yapmadım henüz... şu ana dek dikkat etmeye çalıştım öğünlerime,bugün sırf et ve yumurta yememek için direniyorum
hani izinli gıdalardan sınırsız yiyebiliyoruz ya..yiyemiyoruz işte..yiyemiyorsun..tiksiniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?