Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Uzaktan tanıdıgım birinin sosyal paylasım sıtesıne koydugu fotolarda yaklasık 1,5 ayda verdiği kıloyu ve değişimi görünce sordum bana cvbı : Dukan dıyetı oldu..
Bende artık şişkolukta çığır açmaya doğru gidiyorken can sımıdı misali dukanmıdır nedır ona sarılmaya karar verdım , ama Çok samımıyetımız olmadıgından sorularımın
cvplarını google aracılıgıyla bulmaya calıstım ama oda bıryere kadar bana cvp verebıldı..sonra tıkandı kaldı

Saatlerdir araştırıyorum,blogları gezıyorum okumaktan gözlerıme ağrı gırdı ama ben hala ne yapmam gerektıgını dıyetın işleyişini anlamadım..
yada anlamadıgımı zannedıyorum neyse en azından anladıgımı sandıgım seylere gelırsek ;

- Dıyet cok zor irade cok onemli.
- Aç kalınmıyor ,
- Cok katı kuralları var
- İlk evrede sebze meyve ve unlu mamuller kesınlıkle yasak ..
- Ikıncı evrede sebzeler devreye gırıyor
- Ana menu : yogurt,süt,yumurta,tavuk,balık gb besın maddelerınden olusuyor ..
- 5 günde 3-6 kılo verenlerin oldugunu okudum.. ( ki gaza gelme anım bu oldu )

Dukan Sıtesıne gırdım kör cahil ingilizcemle anlayabıldıklerımle test yaptım 298 gün sonra 57 kılo olmalısın Tandoorii dedi bana ..
Eğer yarın başlarsam Mayıs ayında tam 57 kılo olcakmısım dukan beyın dediğine göre.

Şimdi gelelim benım sorunum nedır : Ya arkadaşlar ne yıycem ben :)
Yada ne yemıycem ?
Okuduklarımı doğrumu anlamısım yada yanlıslarım var mı ?

Butun sayfaları okuyamadım beynım uyustu saatlerdır .
Lutfen bana yardım edin ;
Mesela deyin ki : Tandoorii ; sabah sunları yıycen , aksam sunları yıycen .. yada yemıycen
Hıı hadı benı de zayıflatalım olmaz mı

Selam diyete baslamayi dusunuyosan ilk yapman gereken sey kitabi okumak olmali. cunku internet bir bilgi kirliligi var, yanlis bilgi verebiliyorlar. kitabi internetten ismarlayabilir veya indirebilirsin. turkce versiyonu da indirilebiliyodu sanirim. kizlar paylasmislardi.

Kitap cok ayrintili anlatiyor. bizim burda anlattikllarimiz, ne yaparsan yap 320 sayfalik kitabin, sadece bir kismini kapsicaktir.

Bir de diyeti yanlis yaparsan kendine zarar verebilirsin. bunun icin diyeti dogru uygulamanda fayda var.

Kitabi okuduktan sonra gel sorularini cevaplayalim. Ondan sonra diyete basla.

tandori 1.evre haric 2.evrede 2 yemek kasigi 3.evrede3 kasikyulaf kepegi yemen gerekiyor.face de dukan deneyimleri bolumune yada dukan deneyimlerim.blogspot.com a girersen simlanin sitesinden herseyi ogrenebilirsin ama kitabi okumak sart

tandori 1.evre haric 2.evrede 2 yemek kasigi 3.evrede3 kasikyulaf kepegi yemen gerekiyor.face de dukan deneyimleri bolumune yada dukan deneyimlerim.blogspot.com a girersen simlanin sitesinden herseyi ogrenebilirsin ama kitabi okumak sart

evperisi, yanlis biliyorsun. 1.evrede de yulaf kepegi var, 1,5 yemek kasigi. 3.evrede ise 3 degil 2,5 yemek kasigi.

Tandoorii, bir de dukan kitabini oku derim ben. Bak bakalim o zaman bu sorulari sorabiliyormusun..

16.günüm ve 3 kg. verdim..son 1 haftadır verdiğim kilo 500 gr...
diyeti bırakmak istiyorum ama bu 3 kg.ı tekrar geri almak istemiyorum..dukanı bırakıp yiyip içtiklerine dikkat ederek kilo vermeye devam eden birileri var mı acaba?
neden bırakmak istiyorum?
mutlu değilim! etten tiksindim..sabah 8 gibi uyandım ve bu saat oldu,kahvaltı yapmadım henüz... şu ana dek dikkat etmeye çalıştım öğünlerime,bugün sırf et ve yumurta yememek için direniyorum
hani izinli gıdalardan sınırsız yiyebiliyoruz ya..yiyemiyoruz işte..yiyemiyorsun..tiksiniyorsun

Kizlar hos geldiniz!!!! Gecmis oldu! Offff rahatladim! Ama siz var ya siiizz... Ne o cenelerinizle etraftakileri bunalttiniz mi sonunda? Aman artik daha dikkatli olun lutfen.

Zeynepcim sana ayri bir gecmis olsun!:18: Suan birsey soyleme birsey de dusunme.. 40 defa hersey guzel olacak diye de kendine. Hani 40 defa diyence gerceklesiyor hesabi.. Sennpsikolog degilmiydin? Niye dagldin bu kadar? Uygula birseyler kendine de iste..

Kızlar ben geldim!dün editörün gazabına uğradım başıma gelecekleri biliyodum da neyse artık benim varlığım dukan editör diyemedim neyse hoşbuldum da diğer kızlara ayıp ettim benim yüzümden onlarda uzaklaştırma aldı

Canim benim 2 haftada 3 kilo gayet guzel bir sonuc ama. Niye uzuldun simdi? :13:
Bence senin acilen degisik dukan yemek tarifleri arastirman lazim! Sirf et ve yumurta ile nereye kadar! Internette milyar tarif var. Sira ile dene hepsini.
Vaktim yok da deme. Illa vakit bulunur yeterki iste. Sen kendini dusunmezsen seni dusunmeyi kimsenin aklina gelmez. Hani ucukta oksijen maskesi var ya... Biliyorsun anne o maskesini ilk once kendisine takmali, sonra cocuklarina..ki faal olabilmek icin. Burada da ayni durum. Sen guzel ve saglikli bir kadin olunca daha sakin ve sabirli bir anne olacaksin. Demek ki once kendine yardim et sonra cocuklara da ucu dokunur elbet.

Oh be cezam bitti ne zormus okuyup okuyup cevap yazmamak catladim burda kızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim bu arada. Yeni katilanlar var aramiza ne güzel kitapta herşey açıkça ve tekrar tekrar anlatılıyor yeni katılan arkadaşlar önce kitabı okuyup anlamadıklarını sorarlarsa (ki ben öyle yapıyorum)) sorularina daha net cevap alabilirler

Hos geldin kuzum! Neyse olan oldu artik. Cok sukur uzun surmedi! Hadi keyflen biraz artik! Ben simdi cikiyorum spora gidecem. Sonra konusuruz gulum!

Sen de hos geldin tatlim! Catlaya catlaya oturdun demek ha Hadi gec,is olsun:)

Tatlım benim yüzümden sende ceza aldın Kusra bakma!bende gıcık oldum ama bitti şükür ne istersen sor cevaplamak boynumun borcu lisabellacım da bi gelde ferahlıycam bu ne ya zaten içim sıkılıyordu Buda tuz biber oldu

Biz bundan sonra efsane üçlü olduk çekilin leeenn!gerçekten çenem durmadı kızlarda bana destek oldu sağolsunlar da o sonradan gelip karıştıran mikser arkadaşımızı gözüm görmesin.kızlar 60 kiloyum nasıl oldu anlamadım ben sabah tartıldım 60 kiloyum.sanırım iç huzursuzluk dukanı tetikliyor ALlah kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…