Kızlar hoş geldinizz
Özledik valla baya sessiz kaldı buralar..
Kendi adıma dünkü sebze gününden sonra 68.1 ile bugüne uyandım.. Eşimde git artık kendine kıyafet al demeye başladı.. Ben ekonomi yapıp masrafları dukana kaydırıyordum ama aylık ortalamalara bakınca aslında abur cubur, ıvır zıvırlar kesilince mutfak masraflarında pek bir değişiklik olmamış.. Yani dukan sandığım kadar pahalıya mal olmuyormuş.. Gerçi ben yarım yağlı yoğurt süt alıyorum ucuz diye.. Birde indirim marketlerinden tavuk vs. depoluyorum hep..
Neyse bugün alışveriş yapacağım kestirdim gözüme bir iki mağaza.. Önceden hep deneme ile kalıyordum ama bir iki parça almam lazım artık..
Bu arada yine sabahtan mutfak işi tamamlandı.. ekmek vs ile haftasonu yemekleri tamam.. Akşama kadar da biraz topla temizle.. Akşam da alışverişşşş
Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeyneppppppppppppppppppp
hoşgeldiniz
dün o kadar çok moralim bozuldu ki sizin gittiğinizi görünce walla motivasyonum yerlere indi.
hatta bu konuda bişey yapmalı diye düşünüp durdum akşamdan beri.
ama nihayet buradasınız.
bir daha kimse gitmesin bir yere tamam mııııııııııııı
bu ne ya
veeeeeeeeeeeeeeeee kızların dönüşünden sonra yükselen motivasyonumla bende günün müjdelerini vermek istiyorum :)
1 haftadır 78,300 e takılmıştım hatta dün 78,800 gelmiştim ki moralim bozulmuştu
5 gündür kabızlıktan wc ye ugramıyordum
ve regl olamıyordum
dün gece itibariye regl ve kabızlık sorunum ortadan kalktı ve bu sabah itibariyle tartıldığımda ne göreyim
77,100 geldim
cyy,hosbulduk arkadasim,tesekkurler.bizde ne oldu anlamadik ama oldu iste.biz daha onceleride konusuyorduk baska konulardan ama bu defa sikayet edildik o nedenle ...
ohhhh ne guzel bugun herkesten iyi haberler geliyor.zeynep,ben,sen hepimiz yaklasik 1-1.5 kilo eksiler gorduk bugun...
sen daha birde reglin bitincede gorursun boyle bir inanailmaz eksi..ay cok sevincliyim senin adina tatilinede istedigin kilo ile gidecek,kocanida istedigin kilo ile karsilayacaksinama sen zaten iyi bir DUKANCISIN..tebrikler arkadasim
o sorun bendede var.bende gobisi cok dert ediyorum (onceki halinden coook daha iyi olsada var hala)gecen iste dukan in katildigi programa telefon ile baglanan seyircide bunu sormustu.oda ;sağol arkadaşım,
inşallah dediğin gibi olur
yalnız canımı sıkan şu ki hala göbişim var
sanırım mekik çekmeliyim ve kafeinli bir krem almalıyım
önerebileceğin bir marka var mı
inşallah şu 75 in altına da inerim de eşimi rekor kilo ile karşılarım
inşallah
o sorun bendede var.bende gobisi cok dert ediyorum (onceki halinden coook daha iyi olsada var hala)gecen iste dukan in katildigi programa telefon ile baglanan seyircide bunu sormustu.oda ;
-sabah kalkinca yesil kil suyu icin (oncelikle gaz varsa onu yok edin diye)
-mekik (bu kesinlikle olmaliki sende yapabilirsin sabah aksam 100 100 yap,yada internetten sadece karin egzersizleri bul 15-20 dakikalik.bu bende cok ise yaradi)
-% 5 cafeinli krem (bunu sana ozelden mesaj atarim:18:)
ben dun kili aldim,kremi aldim ve zaten yaptigim sporu (yilbasindan beri ara verdim) karina yogunlasarak devam edecegim.1 ay sonra bende gobis kalmasin istiyorum..
168 boyum kardeş kalçam geniş olmuyo 38 gıcık oluyorum
benimde boyum 167 basenin kaç cm peki bende 40 giyiyorum.38 hiç denemedim hedef 38 ammma...benim basen 98 .
ayipsin hemen el atalim olayaBir ben ticker yapmayı beceremedimokuyorum okuyorum yapistirmaya gelince yapamıyorum
Lisacımmmmmmmmmmmmm
125 tane mekik yaptım reglimin ilk günü olmasına aldırmadan
duşumu aldım
geçenlerde avondan aldığım masaj başlıklı selülit kremimi de sürdüm
bundan sonra her gün arttırarak mekik yapacağım
pzt de seninle konuştuğumuz kafeinli kremlerden birini alırım nasipse
ohhh
bu arada sen fransadaydın dimi :)
eşimin gemisi de dün dieppe deydi, şimdi yine seyirdeler
79 gün oldu
ve o gideli ben 12 kilo zayıfladım
bi 70 olsam var yaaaaaa
süper sürpriz olacak
supeeersin canimsimdilik elindeki kremi sur dedigin gibi ama spor en onemlisi ona mutlaka onem ver bolgesel sorun icin.bende cok kararliyim spora biraz yogunlasmak konusunda bizde yuruduk 1 saat esim ile aksamda karin egzersizleri yapacagim.ayy ama ne zor bir durum sizinkisi zaten bir denizci ile evli olmak cok zordur o yuzden kolay kolay evlenmezler.dusunsene yaklasik 3 aydir gorusmediniz bilmiyorum ne zaman gelecek ama bir sure daha yok .allah yardimciniz olsun canim.su verdigin kilo bile onu inanilmaz sasirtacak.onunde kac gun ve kac kilon kaldi?ona gore mumkun yada degil diyebiliriz.seninle ayni vermisiz bende 12 verdim ve bayagi farkediliyor.hamilelik oncesi bende 60 olsam ohhhhh super bir hamile olurum sonra bravooo bizeeee
evt zor uzak kalmak, ayrı kalmak ama olsun kavuşmak daha da güzel oluyor. eşim 5 ay dışarıdaysa 7 ay yanımda kalıyor ki bu iyi tarafı :)
eşim şubat sonu gelecek normal şartlarda ama 1 ay daha uzayabilir daha o kısmı belli olmadı. normalde şubatın son haftası gelecek yani
şimdi bugün itibariyle 77,100 üm
o geldiğinde 70 olsam var yaaaaaaaaaa süper olur da 72 ye de razıyım yani
175 boyum 72 kilo yeter bana çünkü zaten kemikli bir yapım var.
ilk hedefim 72, ona da ulaşırsam ve vakit kalırsa eşimin gelmesine asıl hedefim 70 :)
olur mu sence
inşallah sende bir an evvel istediğin kiloya inersin ki başaracağına kesinlikle inanıyorum
ve sonra gelsin bebekçikkkk hayırlısıyla inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh
100 mekik sabah 100 mekik akşam yap demişin arkadaşa güzel lisa ben acaba şakamı yapıyorki diyordum güzellik 125 yapmış arkadaş siz gerçekmisiniz? Maşallah dedim dudaklarımı bükerek az da fesatlanmadım değil tabiki :))))) aaaah ah şu belim olmasa ben neler yapacamda bir kaç gündür yoğun ağrım var okulda çok zorlanıyorum hele hele bugün sınav salonumda soğuktu öğleden sonra resmen nakavt etti beni yine ağrı kesici vurdurmak istemiyorum ama pzt ye şart olacak sanırım. Öğlen oğlumla az tempoda bir yürüyüş yaptım, soğuk moğuk yaptım ya ayaklarımın açılması lazım, banda çıktımmı yine tempoyu arttıracağım biliyorum hırs yapıyorum makinenin üstünde sonra halkalı solucan gibi kıvranıyorum. Merdiven inip çıktım iki defa, böyle vicdan yapıyorum kendi kendime spor yapamıyorum diye ama siz anlayın işte beni yaaa. Göbükte sorunum yokta memeler moralimi bozuyor ya birde omuzlarım çok geniş varmı onada bir çözüm bayanlar.
16.günüm ve 3 kg. verdim..son 1 haftadır verdiğim kilo 500 gr...
diyeti bırakmak istiyorum ama bu 3 kg.ı tekrar geri almak istemiyorum..dukanı bırakıp yiyip içtiklerine dikkat ederek kilo vermeye devam eden birileri var mı acaba?
neden bırakmak istiyorum?
mutlu değilim! etten tiksindim..sabah 8 gibi uyandım ve bu saat oldu,kahvaltı yapmadım henüz... şu ana dek dikkat etmeye çalıştım öğünlerime,bugün sırf et ve yumurta yememek için direniyorum
hani izinli gıdalardan sınırsız yiyebiliyoruz ya..yiyemiyoruz işte..yiyemiyorsun..tiksiniyorsun
oncelikle gecmis olsun arkadasim dikkat et kendine oyle cok yorma kendini bisiklet tepelerinde bel agrisi zordur.ama 100 mekik dedigin nedirki toplasan en fazla 5 dakika.hatta dahada az sen ciddimisin bu sayiyi cook bularakben 1000 bile yapabilirim gunde. bence senin belin rahatsiz diye sana cok geliyor bu sayi :26:memeler icin ameliyat sart oda bel agrisi sirt agrisi yapar.kestir kurtul.o zaman omuzlarinda daha dar gorunecektir..
Merhaba
Bu başlık dukan paylaşımının yapıldığı başlıktır, ne siyasi söylemelerin, ne politik söylevlerin ne de parfümlerinizi tartışacağınız ve 20 mesaj boyunca bu konu üzerinde dönecek bir başlık değildir(4 sayfa mesaj silinmiştir). Dukan diyeti üzerine paylaşımları okumak isteyen sizin konu dışı mesajlarınızı okumak zorunda bırakılıyor. İlgilenmiyorsa okumasın diyebilirsiniz ama konu Dukan Diyeti !
Her konunun ilgili kategorisi var.
Bilginize
woooowww sonucu çok kesin söylemişsin lisacım
oncelikle gecmis olsun arkadasim dikkat et kendine oyle cok yorma kendini bisiklet tepelerinde bel agrisi zordur.ama 100 mekik dedigin nedirki toplasan en fazla 5 dakika.hatta dahada az sen ciddimisin bu sayiyi cook bularakben 1000 bile yapabilirim gunde. bence senin belin rahatsiz diye sana cok geliyor bu sayi :26:memeler icin ameliyat sart oda bel agrisi sirt agrisi yapar.kestir kurtul.o zaman omuzlarinda daha dar gorunecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?