Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oooooooooooo lisa tatlım çizelgem değişmemişsin küstümhedefimi 55 yapmaya karar verdim dostlarım çatır çatır vericem bu 5 kiloyu

sizi şikayet edicem ne bu mmeme falan tatlım sen memeleri küçült ben sana bakim ben liposakşın yaptırıncada sen bana bak.lisa doğuruncada beraber gidip bakalım ama bu arada hep dukan yapalım dukan diyeti çok faydalıdır

zeyno neyse uzatma yeni bir uyari gelmesin :18 mesaji begenenleri ben kara listeye aldim bilebu konu ile ilgili sana ozelden yada mail adresinden mesaj atacagim

allah seni neyapmasin emi cook guldum su kremleri orama burama sureyim demene ..malesef benim bildigim tek yontem bu konuda ameliyat onun baska caresi yok.
ayyy neyse simdi yeniden konu disi diye uyari almayalim yaaa:18layi nasil dukan a baglayabilirim diye dusunuyorum:26ukan egzersizlerini iyice oku orda bu konuda tavsiyeler var

oooooooooooo lisa tatlım çizelgem değişmemişsin küstümhedefimi 55 yapmaya karar verdim dostlarım çatır çatır vericem bu 5 kiloyu

vallami hedefi 55 yaptin yakisir benim arkadasima listeyi degismedim cunku kilo eminmisin sabit kilomu diye emin olmak istedim.simdi net olarak 60 im diyorsan hemen degisir cizelgen

bu korku nasil biseydir ya tamam gelin hem hepberaber gider DUKAN ile tanisir sevgi ve saygilarimizi iletiriz

lisa tatlım kendine gel ne 1000 mekiği yaaa saçmalama çok fazla karnın çok ağırır.az ama sürekli yap seviyorum seni

lisa bu editör bizi çok korkutmuş kasıp duruyoruz az silkin kendine gel::::çok gülüyorum yaaaa yemin ederim kalça,meme,karın hepsi ortada dukan için feda ettik yine yaranamıyoruz

kardeş bugün keyfim yerinde ya belki kilo almış olabilirim dün efkardan vermiş olabilirim sizi okudukça bonfile yemiş gibi oluyorum bu dukanımı bozmuş olabilirben gidip tartıliyim

kardeş bugün keyfim yerinde ya belki kilo almış olabilirim dün efkardan vermiş olabilirim sizi okudukça bonfile yemiş gibi oluyorum bu dukanımı bozmuş olabilirben gidip tartıliyim

ooooooooooooooooooooooo kadro süper dukancanlar toplanmış dukan dukan konuşacaklar hepinize sevgiler dostlararkadaş yazdıklarımı okuyunca ne yiyip ne içtiğimi sorguluyorum....

bize stres yariyor kilo veriyoruz ya simdi mutlu mutlu sismis olabiliriz duuuuur bu saatte tartilma yanlis sonuc verir.sabah tartilirsin.dukan da sabah tartilmayi oneriyor .hem zaten cizelgen degisti bile artik 60 olmak zorundasin

Memeleri büyük olan ve kızlara liposakşın hatırlatan gariban benim arz ederim :) Dukan seyir evresindeyim 26 kasımda başladım 1,79 boy şuan için 86 küsürdeyim herkese dukanı tavsiye ediyorumm

sabah menemen, akşam karnıbahar fırın bol baharatlı birazdan neskayfemi yudumlarım kafaya koydum demincecik form çayı içtim sabah beridir 2 kupa yeşil çay içildi sular seller gibi gitti zaten, yarın sabaha 85 küsür görürsem neyapsamki acaba, çığlık attım, eşimi öptüm, oğluma sarıldım, şarkı patlattım, gangnam style dansı yaptım daha neler yapılabilinirki acep

hosgeldiniz bayanlar:)

bugun iltifatlari kabul ettim cok zayiflamissin dediler. kardesim her hafta gorusuruz, sanki bu hafta daha cok vermissin dedi. anlasilan tartida artiyi gorsemde incelme var bu hafta.

diyet basinda icine giremedigim kot pantolonu artik degistirme vakti geldi. alisverise gittik m bedenler oluyor artik. L bile olmuyor, xl giyiyordum daha once. mudo alisveris ceklerimi birlestirmedi sinir oldum o ayri konu da, onun disinda alisverise gitmekten hoslandim.

Bu dukan guzel degisiklikler yapiyor:)

amuda kalk diyecegim belin rahatsiz ...en iyisimi bir gangnam daha yap sen valla iyi kilo verenlerdensin arkadasim bencede gorebilirsin yarin sabaha 85 ve kusurunu.

bende sabah ekmek,peynir ve iki yumurta

aksam ise biftek yiyecegim.hatta yemeye gidiyorum.bol proteinli aksamlar dukancanlarim.yemekten sonra gorusuruz..

Kizlar bu sabah tartida 69.3 u gordummmm!!defalarca ciktim tartiya ama sonuc ayniydi :)
Gunlerdir tam 70 e takilip kalmistim ama ne olduysa bir gecede 700 g ucup gitmis:) yuruyusu arttirdim sanirim payi var
Bugun uzerime oturan hatta deli gibi saran bi pantalonum vardi onu giyeyim dedim ve giydim.ne goreyim gun boyu yukari dogru cekistirmek zorunda kaldim:)
Birazdan arkadaslar gelecek ve sarap night yapacagiz.pfff benim de canim cok istiyor ama engel olacagim kendime bakalim.umarim kacamaksiz geciririm bu geceyi

Kitapta bir kadeh kırmızı şarap müsadeli diye hatırlıyorum canım

DUKAN ile hayatimda degisen seyleri dusundum meger ne cok sey katmis hayatima yeni baslayacaklara ornek olmasi adina,devam edenleride motive etmek adina paylasmak istedim :

-DUKAN ile birlikte bir daha goremeyecegim kilolari gormeye basladim (55 ideal kilomdu 5 sene icinde cesitli sebeplerle 84 kiloya cikmistim ve yeniden zayiflayabilmek bir anlamda hayal gibiydi)ama ben simdi 69 kiloyum ve hededefime 9 kilo var

-DUKAN bana su icmeyi ogretti :dukan oncesi gunlerce agzima su degdirmedigim olurdu hatirlamazdim hic.ama dukan ile birlikte artik su icme aliskanligi kazandim 3 lt su iciyorum

-DUKAN tuzu cikardi hayatimdan:ben hep cok tuzlu yiyen biriydim.yemegin tuzuna bakmadan tuz eklerdim ve tuzsuz bir hayat dusunemiyordum tuzsuz sebze falan sebze degildi benim icin.hamilelikte ellerim ayaklarim odem olmustu,sis sis sirf tuzdan dolayi...ama dukan ile birlikte tuzsuz yemeyi ogrendim :129:

-DUKAN selulitlerimi temizledi:cok tuzlu yiyen biri oldugumdan vede su icmeyen biriyken bacaklarim,kalcam selulit olmustu .hemde bayagi..ama tuzu hayatimdan cikarip,suda icince suan puruzsuz oldu cildim

-DUKAN duzenli yemek yemeyi ogretti:dukan oncesi kahvalti yapmaz cogu zaman oglen yemez ama aksama buldugumu yerdim ama dukan ile beraber sabah,ogle,aksam ogunlerim oldu ve duzene girdi.

-DUKAN hayatima sporu katti:deli gibi spor yapan yada hayatinda sporu eksik etmeyen insanlara hayran kalmisimdir hep.oysa ben sadece diyet yapmak ,kilo vermek gerektiginde spor yapan bir insanim.belkide gorselligimle para kazanan (manken,aktrist...) biri olsaydim yada bir sporcu o zaman spor hep olurdu hayatimda ama dedigim gibi sadece diyetle olan diyetsiz asla yapilmayan bir ugras benim icin.ama ondada gidip kaydolur spor salonuna ama ayda 3-5 giderdim.ama dukan ile birlikte haftanin 5 gunu spor yapiyorum.bu kez umarim diyetten sonrada devam edebilirim

-DUKAN ozguvenimi yeniden kazandirdi:bunu soylemek ne kadar dogru bilmem ama herkesin hayranlik duydugu bir guzelligim vardi ve insanlar encokta vucudumun guzelliginden bahsederlerdi ama aldigim kilolar ile ben depresyona girdim ben kendimi begenmiyorken insanlarin begenmesini beklemek hata olurdu.giydigim kiyafetler bana ait deildi sadece orami burami kapatmak icin giymek zorunda oldugum cuval gibi kiyafetlerdi.ama simdi artik vucuduma yeniden guvenmeye basladim tarzim olan kiyafetleri giymeye basladim..:115:

-DUKAN askimiza ,iliskimize heyecan getirdi:kocam beni 55 kilo iken tanidi asik oldu ama ben 5 yil icinde ona nasil 84 kilo olunuru gosterdim(hamilelikte doguma 90 ile gittim ama o ozel bir durum diye saymiyorum)insan asik olunca fizikselligin deki degisimleri gormuyor yada gorsede gormemezlikten geliyor ama esininde ilk tanidigi halinde olmasini istiyor oyleki dukan a basladigimda beni en cok destekleyen insanlardan biriydi esim cunku zayiflamami istiyordu.zayifladikca benimle beraber oda keyif aldi,mutlu oldu...kilolu halimle bana dokunmasini istemezdim cunku bana dokunmak degilde yaglarima dokunmak gibi dusunurdum ama artik rahatim kacmiyor,cekinmiyorum..:123:

-DUKAN dogru beslenmeyi ogretti:yagli,soslu,agir yemekler yerken yag orani yok denecek kadar az yemekler yapiyorum hem esime yaptigim yemeklerdede artik yag orani 1-2 kasigi gecmiyor.ekmeksiz doymazdim yada ekmek yemeden duramazdim ama artik ekmek yok hayatimizda..ve bunun gibi bircok sey kazandirdi dogru beslenmek adina.

-DUKAN bundan sonraki hayatimizda kiloya yer olmadigini ogretti:evet zayifladikca mutlu oldukca bir daha kilo almamaya gayret etme karari aldim.haftalik kontrollerle alinan kilolar 1-2 iken vermeyi planliyorum.birikmeden lopur lopur yaga donusmeden

-veeeeeeee DUKAN ile bu topigi tanidim,sizleri tanidimhayatima yeni insanlar arkadaslar katildi ...bilgileniyorum,egleniyorum,guluyorum ..burda :13::132:.ee aradada editorden cezada aliyorum..

TESEKKURLER SEVGILI PIERRE DUKAN..........

Lisabella cankuşum!!! Özledim seni dadlum. Bi gittim yok oldun arkadaşım.:44:
Döktürmüsşün yine güzel güzel.. Her cümlene katılıyrum! Çok doğru tespitler bunlar!!
Giden kilolarına da çok sevediiim canım! Sebep ne olursa olsun..

Merhaba demek için uğramıştım. Yarın sabah şehir dışına çıkıyorum. Çarşamba tekrar görüşmek dileyle gülüm!! Kendine iyi bakmayı devam et!

canim arkadasim (nickin bana eda teyzeyi cagristiriyor )bende seni coook ozledim ama sen ihmal ediyorsun artik bizi eee kilolar gidince artik ugramalarinda azaldi ama gozlerim seni ariyor..icimden gelenleri,yasadiklarimi anlattim iste sagolsunlar birzamanlar bilgili,tecrubeli sevgili arkadaslarimizin yazdiklariyla bilgilenirdik artik selam vermeye gelir oldular

neyse canim bakma sen bana keyfini cikar sehir disinin ...seniii cooooook

selam kızlar,
bugün 77,100 ü görme mutluluğum kursağımda kaldı.
eşimin en yakın arkadaşının babası vefat etti, sabah izmir e cenazeye gideceğim. çok üzüldüm.
Allah kimseyi ölüm acısıyla sınamasın. AMİN.

yarın orada dukan amcaya ters düşmeyeyim diye kendime 12 tane köfte kızarttım, şimdi de fırında ekmeğimi pişiriyorum, bir de light yoğurdumu aldım mı yanıma yarını sağ salim geçiririm inşallah.
tabi yeterli yeşil çay stoğumu da yapmalıyım dimi ama.

Kızlar bir alışveriş delisi geldiii

Deli dediysem bir kot, birde mont aldım sadece.. Kot bedenim kesinleşti 28-30.. Marka ismi C ile başıyor (biiipp)
Ama üstler kafamı karıştırıyor yaaa.. Şu anorak montlardan denedim. 38 üstler olmuyor göğüsten dolayı benimkiler az büyük de..
Ancak 40-42 bedenler oluyorr..

Birde satıcıların şu salak salak; üzgünüm büyük bedenler çabuk bitiyor diye sırıtmaları var ya..
O 36 bedenlere yada S lere bir sığayım ben ne yapacağımı biliyorum.
İnadına herşeyi deneyip deneyip beğenmedim demezsem bana da winnie demesinler

Bir daha hırslandım dukana sıkı sıkı sarılacağım birde yürüyüşleri uzatmayı planlıyorum..
Bu hafta balığı menüme alıyorum.. Onunla daha güzel zayıfanıyormuşşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…