bu msjı beğenen arkadaşlar bizi sevmeyip şikayet edenler olabilir mi şimdi dikkat ettim hiçbirini tanımıyorum.intikam lezzetli bir yemektir tıpkı dukanella gibi....Dukan diyeti çok faydalıdır bakınız çizelgeme kimse yazıma dukan dışı demesin diye saçmalamış olabilirimbu o sevgili arkadaşlara
Kuzu hani şu ayaklarını koltuğun altına sokup 180 derece yatarken belini doğrultup 90 derece olduğun mekiği kastediyorsun dimi, eğer oysa ben 69 kende yapamıyordum o işi kesinliklen yani bravo diyorum dahada bişi diyemiyorum yani maşallah maşallah kaşıyın tatlım biyerlerinizi. Ameliyat meselesine gelince bacım ben geçen sene heves ettim ama eşim hastaneye yattığın anda kendi başınasın asla ilgilenmem, hatta şehri terk ederim çıktığında dönerim dedi (amaç farklı istemiyor küçülmelerini). Fıtık hamilelikte kaldı karnım büyümedi canım benim iç karın büyümüş ve bebekim de maşallah 4,5 kiloya yakındı belime baskı yapmış şöyle bişi beyefendi hastaneye yattım doğum gününü geçtim aşağı bile inmemişti nst yerine steteskoplan dinlemişlerdi paşayı ya yerleşmiş resmen. Doğuma gittiğimde asansörde kaldım ben kapıyı yarım açtılar eşim bağırıyor hamile var asansörde yetişin diye hastabakıcılar birikti hamile nerde abi nerde abi bişimi oldu diye inletiyorlar hastaneyi o derece belli değildi karnım hayatımın her noktası maceralı benim ya töbe töbe nerden girdim bu konuya. Kilo verdiğim zaman inşallah süzülecekler memeler ama hani çok etkili olmasa da hareket falan yokmu yada o senin kremleri ben omzuma mememe sürsem etkili olmamı?
zeyno neyse uzatma yeni bir uyari gelmesin :18bu msjı beğenen arkadaşlar bizi sevmeyip şikayet edenler olabilir mi şimdi dikkat ettim hiçbirini tanımıyorum.intikam lezzetli bir yemektir tıpkı dukanella gibi....Dukan diyeti çok faydalıdır bakınız çizelgeme kimse yazıma dukan dışı demesin diye saçmalamış olabilirimbu o sevgili arkadaşlara
Kuzu hani şu ayaklarını koltuğun altına sokup 180 derece yatarken belini doğrultup 90 derece olduğun mekiği kastediyorsun dimi, eğer oysa ben 69 kende yapamıyordum o işi kesinliklen yani bravo diyorum dahada bişi diyemiyorum yani maşallah maşallah kaşıyın tatlım biyerlerinizi. Ameliyat meselesine gelince bacım ben geçen sene heves ettim ama eşim hastaneye yattığın anda kendi başınasın asla ilgilenmem, hatta şehri terk ederim çıktığında dönerim dedi (amaç farklı istemiyor küçülmelerini). Fıtık hamilelikte kaldı karnım büyümedi canım benim iç karın büyümüş ve bebekim de maşallah 4,5 kiloya yakındı belime baskı yapmış şöyle bişi beyefendi hastaneye yattım doğum gününü geçtim aşağı bile inmemişti nst yerine steteskoplan dinlemişlerdi paşayı ya yerleşmiş resmen. Doğuma gittiğimde asansörde kaldım ben kapıyı yarım açtılar eşim bağırıyor hamile var asansörde yetişin diye hastabakıcılar birikti hamile nerde abi nerde abi bişimi oldu diye inletiyorlar hastaneyi o derece belli değildi karnım hayatımın her noktası maceralı benim ya töbe töbe nerden girdim bu konuya. Kilo verdiğim zaman inşallah süzülecekler memeler ama hani çok etkili olmasa da hareket falan yokmu yada o senin kremleri ben omzuma mememe sürsem etkili olmamı?
ayyyy gaza geldim tutmayin beni gideyimde bir 1000 mekik yapip geleyim ben
oooooooooooo lisa tatlım çizelgem değişmemişsin küstümhedefimi 55 yapmaya karar verdim dostlarım çatır çatır vericem bu 5 kiloyu
sizi şikayet edicem ne bu mmeme falan tatlım sen memeleri küçült ben sana bakim ben liposakşın yaptırıncada sen bana bak.lisa doğuruncada beraber gidip bakalım ama bu arada hep dukan yapalım dukan diyeti çok faydalıdır
lisa tatlım kendine gel ne 1000 mekiği yaaa saçmalama çok fazla karnın çok ağırır.az ama sürekli yap seviyorum seni
vallami hedefi 55 yaptinyakisir benim arkadasima listeyi degismedim cunku kilo eminmisin sabit kilomu diye emin olmak istedim.simdi net olarak 60 im diyorsan hemen degisir cizelgen
bu korku nasil biseydir ya tamam gelin hem hepberaber gider DUKAN ile tanisir sevgi ve saygilarimizi iletiriz
kardeş bugün keyfim yerinde ya belki kilo almış olabilirim dün efkardan vermiş olabilirim sizi okudukça bonfile yemiş gibi oluyorum bu dukanımı bozmuş olabilirben gidip tartıliyim
kardeş bugün keyfim yerinde ya belki kilo almış olabilirim dün efkardan vermiş olabilirim sizi okudukça bonfile yemiş gibi oluyorum bu dukanımı bozmuş olabilirben gidip tartıliyim
sabah menemen, akşam karnıbahar fırın bol baharatlı birazdan neskayfemi yudumlarım kafaya koydum demincecik form çayı içtim sabah beridir 2 kupa yeşil çay içildi sular seller gibi gitti zaten, yarın sabaha 85 küsür görürsem neyapsamki acaba, çığlık attım, eşimi öptüm, oğluma sarıldım, şarkı patlattım, gangnam style dansı yaptım daha neler yapılabilinirki acep
Kizlar bu sabah tartida 69.3 u gordummmm!!defalarca ciktim tartiya ama sonuc ayniydi :)
Gunlerdir tam 70 e takilip kalmistim ama ne olduysa bir gecede 700 g ucup gitmis:) yuruyusu arttirdim sanirim payi var
Bugun uzerime oturan hatta deli gibi saran bi pantalonum vardi onu giyeyim dedim ve giydim.ne goreyim gun boyu yukari dogru cekistirmek zorunda kaldim:)
Birazdan arkadaslar gelecek ve sarap night yapacagiz.pfff benim de canim cok istiyor ama engel olacagim kendime bakalim.umarim kacamaksiz geciririm bu geceyi
Lisabella cankuşum!!!Özledim seni dadlum. Bi gittim yok oldun arkadaşım.:44:
Döktürmüsşün yine güzel güzel..Her cümlene katılıyrum! Çok doğru tespitler bunlar!!
Giden kilolarına da çok sevediiim canım!Sebep ne olursa olsun..
Merhaba demek için uğramıştım. Yarın sabah şehir dışına çıkıyorum. Çarşamba tekrar görüşmek dileyle gülüm!! Kendine iyi bakmayı devam et!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?