Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kzlar bende bugün başladım diete umarım pes etmem yalnız bende kitap yk sizden aldığım bilgilerle yapıyorum şu 1+1 yada 5+1 durumunu anlamadım nedir nasıl oluyor?:))

selam arkadaslar
bugün benim atak devresinin 1. günüm. simdilik hersey iyi gidiyor ama bugün birtürlü doyamadim sanki tüm gün hicbirsey yememis gibi his ediyorum kendimi
sabah 1 dilim dukan ekmegi üzerine süzme peynir ve diyet tavuk salami
öglene 2 yumurta ve süzme peynir ve yarim som baligi
bunlarla bile doymadim..ama dayanamadim aksama dogru kücük kasede lor peynirine tatlandirici koydum yedim
ama suan kendimi okadar ac his ediyorumki ilk günde normalmidir? yarin tavuk budu haslamayi düsünüyorum umarim tok tutar beni
birazdanda yesil cayimi icip yatacam

herkese merhabalar, yeni gelenler, diyeti bırakmaya niyetlenenler, kaçamak yapanlar olmuş :)
yeni gelenler hoşgelmişler, diyeti bırakmaya niyetlenenler bi daha düşünsünler, kaçamak yapanlara ne söylesem az :)

sebzepro günümdü bugün. hiç ümit etmeyerek pizza yaptım, bi tarifin ölçülerini uyarlayarak. 2 yk yulaf kepeğiyle yaptım, 4te 3ünü yiyebildim sadece, hem doyurucu hem kalorisiz hem pizza hem içinde ne olduğunu biliyorum. annem -ki kendisi pizzayı sevmez ve kaç yıllık ev hanımıdır- bayıldı resmen.
tarif ve foto paylaşiym, yapmak isteyen olursa. bunu yapın yiyin, şiddetle tavsiyemdir :)
fotograf makinem bozuk olduğu için telden çektim ama ah keşke makinem olsaydı da yüksek pikselle çekseydim

2 yk yulaf kepeği- 7 yk süt tozu- 1 yumurta- 5 kaşık süt- yarım pkt kabartma tozu. bütün malzemeyi karıştırıp yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine döküyoruz. bayaa orta boy pizza büyüklüğünde.
üzerine salçalı sarımsaklı kekikli sıcak sulu sos yapıp pizza şeklini verdiğimiz hamurun üzerini sosluyoruz. istediğimiz malzemeleri koyup (ki ben haşlanmış tavuk- biber- lor- tavuk füme üzerine de light kaşar dilimleri koydum) 180 derecede yarım saat pişiriyoruz. dereceyi 150 yapın isterseniz benim altı biraz çok pişmişti. ay ama çok güzeldi tadı bu malzemeleri 2 katına çıkararak 2 kişilik yaptım ben, annoşla nam nam nam nam nam nam yedik valla.

ilk üç gün böyle oluyor ben üçüncü gün dayanamıycam herhalde artık demiştim ve dördüncü günde aynı şekilde aç hissetseydim kendimi pes edicektim .. Ama dayan zaten yarın tartının üzerine çıkınca motive olacaksın :) bol bol su içmeni öneririm ..

iyi akşamlar kızlar
ben de dukan diyeti yapıyorum 5 günlük atak devresinden sonra seyire geçtim
ilk başladığımda 74 75 arasıydım şu anda 68 69 arası gidip geliyorum başlayalı 18 gün oldu
bu diyete çok inanıyorum ama canım çok tatlı istiyor yaaaa
bu tatlı isteğimi bastırmak için geçen hafta kek yaptım bir de bisküvi bu sefer de kilo vermem eskisi gibi olmadı
bugün de yine dayanamayıp helva yaptım üstelik kepek hakkımı kullandığım halde 2 kaşık daha yedim
yani toplamda 4 kaşık yulaf kepeği tüketmiş oldum
yarın yine kesin 69 görünücem
şu hafta 67.9u bi görseydim
siz öyle tatlılar yaptığınızda duraklama oluyor mu

Selam Kızlar,
Dün şehir dışına gidip bugün geldim
epey yoruldum
köftelerimi götürmüştüm onlarla idare ettim
bugün tartılamadım bakalım yarına ne göreceğim tartıda

kimsecikler yok sanki buralarda

hoooop millet dukan ı ihmal etmeyin :)

diyet psikolojisinden olabilir bu açlık hissi. ama aslında çok da iyi bişi. 1.5 yk yulaf hakkınızı kullanmışsınızdır sanırım o bir dilim ekmeğin içinde. yulaf da ciddi tokluk sağlıyor çünkü. izinli olan herşeyden dilediğinizce yiyebilirsiniz :) doyana kadar :) aslında pek bişi de yememişsiniz, yarım balık yemişsiniz. e diğer yedikleriniz de bi yarım balık anca eder bence, biz buna toplamda bi balık yemişsiniz diyelim. az bile bana kalırsa. peynirle yumurtayla doymazsınız ki. ciddi protein tüketmeniz lazım o yüzden :) doyana kadar yiyin :)

günde 4 yk yulaf kepeği fazla olmuş 18 gün olmuş başlayalı hem, bence biraz erken fire vermişsiniz :)
duraklama biraz bünyeye bağlı. tatlandırıcı duraklama yapıyor olabilir mesela sizde, ya da süt yapıyor olabilir. hangisinin olumsuz etkilediğini anlamaya çalışın bi bakalım, ona göre hareket ederseniz daha az zararla kurtulursunuz :)

bana formtat tatlandırıcısı duraklama yapıyor, ama tablet tatlandırıcılar yapmıyor. O yuzde form tadı sadece pısırılen seyler ıcın kullanıyorum. mumkun oldugu kadar az tuketmeye calısıyorum.

evet her sabah mikrodalgada ekmek yapiyorum 1.5 yk yulaf ile. tesekkür ederim cevab icin

oncelikle hayirli olsun rejimin hosgeldin proteine yuklenince aksine aclik degil kusacakmis gibi tokluk hissedeceksin.protein miktarini arttirmani tavsiye ederim.evet tavuk daha tok tutuyor yogurt ye oda tok tutar.aciktikca ye protein al.birkac gune gececektir bu acikmalarin hem bunyende alisacak

bravo iyi vermissin 18 gunde .ben soyle diyeyim hayatta tatli yemeyen istemeyen biriyim ama ilk gunlerde gormeliydin tatli krizlerine girdim bende helva,dukenalla,tiramisu ..hergun bir tatli yapiyordum ama bende duraklama yapinca birakmak zorunda kaldim.bir iki gun zor oldu ama sonra verilecek kilolar dusunulunce artik canim tatli istemiyor o gunden beride yapmadim tatli .tamam yulaf kepegini limitini asmissin ama bir daha yapma bence.yani tatli istegin ve sonrasinda gelen duraklamalarin normal tatliyi kesmeye calis ...

hosgeldin canim

hoşbuldum lisacım
nasılsın?
iyiyim canim malum dukanli gunler devam ediyor.ara verdigim spora bugun yine yogunlastim ve iyi bir spor yaptimama insan zayifladikca tatminsizlesiyor daha cok daha cok vermek hedefine ulasmak istiyor.bugun yine kendi gozume sisko gorundum kafeinli kremime,kile bugun itibariyle basladim birde bahsettigim lahana suyu olayina.ayyy zayiflamak istiyorum ya gobiste gitsin istiyorum

ben dun cenazeye gittim ya, dün sabah gittim, bu sabah döndüm, doğruca da okula gittim
dünkü ve bugünkü yolculuk, cenaze ortamı ve soğuk beni azıcık maymun etti,
bugün spor yapamadım, yazılı yaptım, onları okuyorum
Allah nasip ederse yarın sporuma ve lahanaya başlayacağım
lahanam vardı da maydanozum yoktu o yüzden içemedim bugün
hatta krem işini de yarın halledeyim de tam olsun

Lisacım
dün ne oldu bilion mu?
eşimin bir arkadaşının annesiyle babası geldi olduğum yere, babası bana merhaba dedi geçti
görümcem beni tanımadığını anladı, "amcacım bu cyy :) bizim gelin, kardeşimin eşi, hatırlamadın mı?" dedi
amca "ya ben gelini yaz tatilinde görmüştüm, kızım senin yarın gitmiş, çok zaayıflamışsın, kusura bakma tanıyamadım" dedi
ben amcayı alkışladım dayanamayıp :)

anlayacağın artık bayaaaaaaaa bi fark edilio :)

normal bugun cunku cenaze isi cikinca dedigin gibi biraz duzenin bozuldu.sporu ozellikle mekigi yap hergun 100 tane.lahana iside 3 hafta diyorda bilmiyorum 3 hafta yapabilirmiyim ama 1 hafta bakacagim duruma.birde limon hani bizde kisitli ya ben onu yarim koydum bence sende oyle yap..

hic belli olmazmi ya.bravo sana canim.cizelgen yok ya hep unutuyorum kac kilo verdigini .yapsana sende bir cizelge...ya evet herkes goruyor bizde goruyoruz zayifladigimizida ama iste daha cok daha cabuk gitsinde istiyoruz....bide zamanlarimiz kisitli ya ozel durumlarimizdan dolayi biran once kalanlarda gitsin istiyoruz.az once esim valla bravo hic rejim yapiyor gibi degilsin cok formundasin dedi (2 aydir rejimdeyim sadece bugun disinda bikkinlik hic hissetmedim) hedefe yaklastikca sanirim daha zorlasiyor

Son düzenleme:
Düşündüm taşındım dukan'a devam etme kararı aldım. 50li kiloları görmezsem mutlu olamayacağımı biliyorum, kim ne derse desin. sadece günde 1 kivi ekliycem ki etrafımdakilere meyve de yiyorum diyebileyim. umarım çok aksatmaz beni. sporu arttırarak telafi edebilirim belki.
Tekrar söylüyorum iyi ki varsınız kızlar..

4 kilo için kaç gün dukan yapmak gerekir kızlar
tebrübelilerden yorum bekliyorum

hakkinda hayirlisi olsun canim,kendin icin en dogru karari kendin verirsin.baskalarinin ne dedigine cok takilma biliyorsun meyve yasak ama chatlerdeki son guncellemelere gore 1 kiwi yiyebilirmissin diyordu kizlar.belki duraklarsin belkide tersine daha hizli verirsin..

4 kilo için kaç gün dukan yapmak gerekir kızlar
tebrübelilerden yorum bekliyorum

4 kilo icin dukan yapilmaz canim

ben çizelge yapmaya gıcık oluyorum,
geçen sene diyet yaparken zırt pırt değiştirmek beni sinir ediyordu

ben senin için yazayım şimdi
29 Ekim'de kurban bayramından döndüğüm gün tam 90 ı gördüm :) bayramda yediğim tatlılarla 90 oldum
29 ekim 4 kasım arasında kitabı alıp dukan ı araştırıp dukan a hazırlık yaptım
ve 4 kasım 2012 günü 89,600 ile dukana başladım
ve 5 ocak cumartesi sabahı 77,100 geldim
yani 62 günde tam 12,5 kilo verdim Allah'ın izniyle :)
boyum 175
idealim 72 olmak
inşallah
hemde şubata kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…