slm kzlar bende bugün başladım diete umarım pes etmemyalnız bende kitap yk sizden aldığım bilgilerle yapıyorum şu 1+1 yada 5+1 durumunu anlamadım nedir nasıl oluyor?:))
selam arkadaslar
bugün benim atak devresinin 1. günüm. simdilik hersey iyi gidiyor ama bugün birtürlü doyamadim sanki tüm gün hicbirsey yememis gibi his ediyorum kendimi
sabah 1 dilim dukan ekmegi üzerine süzme peynir ve diyet tavuk salami
öglene 2 yumurta ve süzme peynir ve yarim som baligi
bunlarla bile doymadim..ama dayanamadim aksama dogru kücük kasede lor peynirine tatlandirici koydum yedim
ama suan kendimi okadar ac his ediyorumkiilk günde normalmidir? yarin tavuk budu haslamayi düsünüyorum umarim tok tutar beni
birazdanda yesil cayimi icip yatacam
selam arkadaslar
bugün benim atak devresinin 1. günüm. simdilik hersey iyi gidiyor ama bugün birtürlü doyamadim sanki tüm gün hicbirsey yememis gibi his ediyorum kendimi
bunlarla bile doymadim..ama dayanamadim aksama dogru kücük kasede lor peynirine tatlandirici koydum yedim
ama suan kendimi okadar ac his ediyorumkiilk günde normalmidir? yarin tavuk budu haslamayi düsünüyorum umarim tok tutar beni
iyi akşamlar kızlar
ben de dukan diyeti yapıyorum 5 günlük atak devresinden sonra seyire geçtim
ilk başladığımda 74 75 arasıydım şu anda 68 69 arası gidip geliyorum başlayalı 18 gün oldu
bu diyete çok inanıyorum ama canım çok tatlı istiyor yaaaa
bu tatlı isteğimi bastırmak için geçen hafta kek yaptım bir de bisküvi bu sefer de kilo vermem eskisi gibi olmadı
bugün de yine dayanamayıp helva yaptım üstelik kepek hakkımı kullandığım halde 2 kaşık daha yedim
yani toplamda 4 kaşık yulaf kepeği tüketmiş oldum
yarın yine kesin 69 görünücem
şu hafta 67.9u bi görseydim
siz öyle tatlılar yaptığınızda duraklama oluyor mu
iyi akşamlar kızlar
ilk başladığımda 74 75 arasıydım şu anda 68 69 arası gidip geliyorum başlayalı 18 gün oldu
bu tatlı isteğimi bastırmak için geçen hafta kek yaptım bir de bisküvi bu sefer de kilo vermem eskisi gibi olmadı
bugün de yine dayanamayıp helva yaptım üstelik kepek hakkımı kullandığım halde 2 kaşık daha yedim
diyet psikolojisinden olabilir bu açlık hissi. ama aslında çok da iyi bişi. 1.5 yk yulaf hakkınızı kullanmışsınızdır sanırım o bir dilim ekmeğin içinde. yulaf da ciddi tokluk sağlıyor çünkü. izinli olan herşeyden dilediğinizce yiyebilirsiniz :) doyana kadar :) aslında pek bişi de yememişsiniz, yarım balık yemişsiniz. e diğer yedikleriniz de bi yarım balık anca eder bence, biz buna toplamda bi balık yemişsiniz diyelim. az bile bana kalırsa. peynirle yumurtayla doymazsınız ki. ciddi protein tüketmeniz lazım o yüzden :) doyana kadar yiyin :)
selam arkadaslar
iyi akşamlar kızlar
Selam Kızlar,
Dün şehir dışına gidip bugün geldim
epey yoruldum
köftelerimi götürmüştüm onlarla idare ettim
bugün tartılamadım bakalım yarına ne göreceğim tartıda
kimsecikler yok sanki buralarda
hoooop millet dukan ı ihmal etmeyin :)
iyiyim canim malum dukanli gunler devam ediyor.ara verdigim spora bugun yine yogunlastim ve iyi bir spor yaptimhoşbuldum lisacım
nasılsın?
iyiyim canim malum dukanli gunler devam ediyor.ara verdigim spora bugun yine yogunlastim ve iyi bir spor yaptimama insan zayifladikca tatminsizlesiyor daha cok daha cok vermek hedefine ulasmak istiyor.bugun yine kendi gozume sisko gorundum kafeinli kremime,kile bugun itibariyle basladim birde bahsettigim lahana suyu olayina.ayyy zayiflamak istiyorum ya gobiste gitsin istiyorum
normal bugun cunku cenaze isi cikinca dedigin gibi biraz duzenin bozuldu.sporu ozellikle mekigi yap hergun 100 tane.lahana iside 3 hafta diyorda bilmiyorum 3 hafta yapabilirmiyim ama 1 hafta bakacagim duruma.birde limon hani bizde kisitli ya ben onu yarim koydum bence sende oyle yap..ben dun cenazeye gittim ya, dün sabah gittim, bu sabah döndüm, doğruca da okula gittim
dünkü ve bugünkü yolculuk, cenaze ortamı ve soğuk beni azıcık maymun etti,
bugün spor yapamadım, yazılı yaptım, onları okuyorum
Allah nasip ederse yarın sporuma ve lahanaya başlayacağım
lahanam vardı da maydanozum yoktu o yüzden içemedim bugün
hatta krem işini de yarın halledeyim de tam olsun
Düşündüm taşındım dukan'a devam etme kararı aldım. 50li kiloları görmezsem mutlu olamayacağımı biliyorum, kim ne derse desin. sadece günde 1 kivi ekliycem ki etrafımdakilere meyve de yiyorum diyebileyim. umarım çok aksatmaz beni. sporu arttırarak telafi edebilirim belki.
Tekrar söylüyorum iyi ki varsınız kızlar..
4 kilo için kaç gün dukan yapmak gerekir kızlar
tebrübelilerden yorum bekliyorum
normal bugun cunku cenaze isi cikinca dedigin gibi biraz duzenin bozuldu.sporu ozellikle mekigi yap hergun 100 tane.lahana iside 3 hafta diyorda bilmiyorum 3 hafta yapabilirmiyim ama 1 hafta bakacagim duruma.birde limon hani bizde kisitli ya ben onu yarim koydum bence sende oyle yap..
hic belli olmazmi ya.bravo sana canim.cizelgen yok ya hep unutuyorum kac kilo verdigini .yapsana sende bir cizelge...ya evet herkes goruyor bizde goruyoruz zayifladigimizida ama iste daha cok daha cabuk gitsinde istiyoruz....bide zamanlarimiz kisitli ya ozel durumlarimizdan dolayi biran once kalanlarda gitsin istiyoruz.az once esim valla bravo hic rejim yapiyor gibi degilsin cok formundasin dedi (2 aydir rejimdeyim sadece bugun disinda bikkinlik hic hissetmedim) hedefe yaklastikca sanirim daha zorlasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?