Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaramasin bencede ,bence kilo olmaz onlar aksine bak gor daha hizli vermeni saglayabilir metebolizmayi sasirttin ya bugun cok tesekkur ederim canim benim.kirmizi baslikli kiz olan yilbasi gecesi (70 kilo ) esimle olan hamilelik oncesi tahminim (65 kilo) en son profil olanda (82 kilo ) bence sen hedefini 55 yapmakla coook iyi yaptin:81: normalde 55 benimde ideal kilom ama onu artik hamilelik sonrasi hedefe sakliyorum.

Ben 60kiloyum ama hiç ince gözükmüyorum ne şişman ne zayıf modundayım o yüzden hedefi 55 yaptım ben 55te senim 65in gibiyim hiç kAlça yok senin Fransız ne yapsın almış kalçasız Türk kızını şansını sorguluyor Türk ama kalçasız olur mu bu diye

kızlar yılbaşında yaptığım okkalı kaçaka sonrası diyetten fena kopmuş haldeyım... tekrar başlayamıyorum bir türlüü... canım ne istediyse diyet suresınce yedim.şimdi tekrar başlamayı dusunuyorum

Hani nerde fotolar ben niye göremiyorum, hani bakayım nerdeee?

Disipline geri dönülmüştür bugün itibari ile... Sabah süt ve yoğurt yenildi (karın yağları için) okula geldim, yeşil çayımı içiyorum şu anda, öğlene salatalık, iki chery domates, bir havuç, peynir, hindi füme, krep ve çay dörtlüsüyle kırda kahvaltı keyfi (-2 derece) akşama da havuçlu bişiler yemek istiyorum peynirle belki sadece havuç salatası peynir domates yada havuçlu süzme yoğurtlu salata ve tavuk ızgara... Ay evet ikinci dediğimi yapayım ben yoğurt içine hafif tavlanmış havuçları ekleyim bir diş sarımsakla, yanına da tavuk ızgara yiyeyim sade olaraktan ne zamandır yemedim :)))))))) Acıktım mı ne yav? Ama yaklaşık 2 haftadır ihmal edilen bant koşusu akşama muhakkak yapılacak perşembeye 85,9 da olsa 85 görülecekkkkkkkkk

Merhaba kızlar .ben de dukan diyetini başlamayı düşünüyorum.Çünkü kilom aldı başını gidiyor.şişman olmaktan çok sıkıldım.bu dukan nasıl işe yarıyomu

Merhaba,

ben de dün başladım dukana bikaç hafta önce de başlamıştım ancak bırakmak zorunda kalmıştım ancak emin olun atak evresinde inanılmaz kilo vermiştim. 5 günde 4 kilo vermiştim. dün yeniden başladım bu defa azimliyim. 1 günde 1,5 kilo gitmiş, vücuttaki ödemi hemen atıyosunuz, atak evresinde hızla verilen kilolar inanılmaz moral oluyor. azimli olun umarım başarırsınız hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız. sevgiler

Evet bende kepeği ne zaman aksatsam kilo vermem duruyor

Umarım güzel geçer canım

Oh oh maşallah :))

Merhaba kızlar .ben de dukan diyetini başlamayı düşünüyorum.Çünkü kilom aldı başını gidiyor.şişman olmaktan çok sıkıldım.bu dukan nasıl işe yarıyomu

Yaramakmı süper süper süper:)

canim iste hepimizin ayri ayri yerleri problem.evet sansliyim kalcam yok ama benimde bacaklar (ozellikle ust bacak) kalindir kaslidir.kiminin gogsu ,kiminin omuzu,kiminin kalcasi....benim bide hamilelik sonrasi gobegim kaldi iste epeyce eridi ama hala var.onceden yoktu mesela.sen kalcalarini dert ediyosun ben gobisimi bakalim eriyecekler insallah gerci seninde boyun benden cok kisa degilki ben 170 sen 168 hani cok fark olsa toplu durabilirsin ayni kilolarla.valla anlamadim ben 60 olsam incecik duruyorum :26:

sekerim fotolari mail attim zeynosa o yuzden goremiyorsun evet bende sen gibi persembeye hedef koydum 68 gorecegim gormeliyimve bende yilbasi munasebetiyle ara verdigim spora bugun geri donuyorum.zaman azaldikca panikliyorum hedefe ulasamayacagim diye :18:

Kızlaar moralim çok bozuldu(
Az önce eşimle konuştuk ve Dukan'ı bırakmam için ısrar ediyor. zaten diyetin başından beri ne kadar zararlı olduğunu sorguluyorduk, çevremde Dukan'la zayıflayıp gayet sağlıklı insanlar olmasa yani gözümle görmesem ben de başlamazdım. Ama bunların yanı sıra, diyete başlayıp 7-8 kilo verip bırakanlar, çöktüğünü düşünüp spora yönelenler de vardı. Kayınvalidem zaten baştan karşıydı Dukan'a. baskılar arttı anlayacağınız. Dün görüştükleri bir bayan Dukan'a başlayıp doktoru yüzünden bırakmak zorunda kaldığını anlatmış. Doktor bu diyetin geri dönülmeyecek zararlar verdiğini, ne kadar su içilirse içilsin iç organlara başta böbrek ve bağırsaklar olmak üzere ciddi zararlar verdiğini söylemiş. Ben bile korkmaya başladım. Üzülerek eşime söz verdim 60 kiloya düşünce bırakacağım diye. Sonrasında güçlendirmeyle devam edip biraz da spora yüklenerek 2-3 kilo daha verebilirim belki. 55kilo olmanın hayalini çok kurdum çok da mutluydum ama artık geri almamayı umut edebiliyorum sadece(
Desteğe ihtiyacım var:'(

onemli olan senin kendi kararin.insanlarin ne dusundugunu cok onemsememelisin.bu diyeti burda yapan ve burasi disindada yapan binlerce insan var.zaten basindan beri zararli oldugunu sorguluyorsan hic baslamamaliydin.cok asiri kilo fazlan yok baska yollar deneyerekte verebilirsin hemde kafan rahat eder.bizde cok duyuyoruz sonrasinda yada diyet yaparken sorunla karsilasan insanlari.ama yinede bizi inandiran rahatlatan yanlari yada bu konudada yazan bir suru insan var.bir insan bu ise yillarini vermis bir doktor insanlari neden bile bile ciddi zararlara soksun.her diyette duyuyoruz baska baska yan etkileri.bir diyet yapinca neleri kesmemizi oneriyorlar bize:yag,karbonhidrat,seker.....neler izinli oluyor protein olan et,tavuk,balik ve sebzeler .bol su icin diye onerirler vede spor yapin.simdi soylermisin bu diyetin diger diyetlerden ne gibi farki var.evet meyvede yasak zaten bir cok diyette icerigindeki sekerden dolayi meyve yasaktir.kafanda kusku ile hicbir diyeti yapamazsin o yuzden birakmak senin icin daha hayirli olabilir.

Ayy herkesin bir perşembe hedefi var
Ben de bu hafta 69 görmek istiyorum ucundan da olsa ...
Hadi inşallah :13:

Daha yeni atak yapmışsın:26: , umarım eskisi kadar uzun bir atak yapmayı planlamıyorsundur :18:...
Bünyeni yormanı istemeyiz...Max. 2 gün protein günü yapıp seyir evresine geç arkadaşım...Tabi zaten öyle yapıyorsan sorun yok...
Uyarmak istedim sadece Hadi kolay gelsin...

Herkesden önce senin endişe ve korkuların varsa ya da insanlar sayesinde oluştuysa kendini zorlama...
"Keşke" demek çok acı verebilir sonrasında ...Sen ne yapmak istiyorsun önemli olan o...
Aslında kendin için de zaten çok mantıklı bir çıkış yolu bulmuşsun...Üzme kendini boş yere...
55 yerine 60 da geç güçlendirmeye...Böylece Dukan'ın tüm evrelerini de tamamlar şimdiye kadar verdiğin kiloları da korumaya alırsın...
Belli mi olur güçlendirmeyi de hakkıyla yaparsan kilo bile verirsin belki ...

Ne olursa olsun eski beslenme şekline dönmemelisin yoksa kilo almamayı umut eder durursun...
Bu hepimiz için geçerli tabi ki:18:...

Günaydın kızlar...
Ben anca kalktım, kahvaltı yaptım, anca gelip okuyorum yazılanları...
Çok tembelim yahu

Sabah ki menüm 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay ve light peynir...
Öğlen tavuk ve yoğurt olur muhtemelen...
Akşama da yoğurt çorbası içeceğim sanırım, çok canım çekti

Numara yapma Lisa geçen gün benim dudağımı falan uçuklataraktan bir koşu 1000 mekik yapıp gelen kimdii? Birşey soracağım alakalı değil diye engellenmek istemiyorum ama içimde kalacak sormazsam. Akşama kadar oturarak çalışıyorum bazen böyle ben derse kanalize oldummu hiçbirşeyi görmez gözüm, oturduğum yerde masanın altına küçük bisiklet getirmek istiyorum koşu bandının yanında hediye gelmişti kalori kaloridir birde oturduğum yerden yaparsam hafif bir kalça çıkıntısı yaparmıki hani merdiven çıkmanın ve oturmanın kalçayı büyüttüğü söylenir ya hep inşallah büyür benimde, titreşimli masaj bandı almak istiyorum, 3 ay içerisinden malum siteden 2 adet koşu bandı alınca 50 lira hediye çeki vermiş baktım süt tozu kepek neyin varmı diye sadece kapsül ve kitap var (kitap zaten var kapsül falan kullanmak istemiyorum) uygun fiyatta zayıflama kemeri alsam belime bağlasam gün içinde hem titreşimi belimede iyi gelir diye düşünüyorum. Tabi bir yandan da kalori yaksa fena da olmaz düşünceme ters bir düşüncesi olan ya da herhangi bir fikri olan varmı? Kullanıpta fayda gören vs. varsa çok aydınlatıcı olacak... Bu arada arkamdan konuşuyorlarmış öğrenciler biri geldi söyledi hocaaam çok zayıfladınız okuyoruz biz sizi devamlı nazar değecek diye sağlıksal bir sorun değil dimi diye ayy çok güldüm yok canım tamamen iradesel dedim. Hafif toplu olanlardan birinin gözleri ışıldıyıverdi bana da söyleyin doktorunuzu dedi bende doktorluk bir durum yok biraz araştır mucizevi diyet diye anlarsın dedim :))))

Son düzenleme:

Lisacım başka yolları 2 yıldır denedim kilo vermek yerine hep üstüne aldım, kilo farkım az gibi ama gitgide çoğalıyor, diyetisyene de gittim ama onların verdiği düzenli diyetleri yapamıyorum. bilsem ayda 2-3 kilo verebileceğim bunun gibi sınırsız yeme içerikli bir diyet onu uygularım valla ama şu saatte şu kadar et, sebze, yoğurt yiyeceksin diyen diyetleri uygulayamıyorum. sporu da denedim daha önce de yazmıştım ama ayda 1.5kilo verip 1ini geri alınca vazgeçtim.

aslında diyete başlamadan önce çok araştırdım ve zararı var diyen kişilerin çok mantıklı gerekçeler öne süremediğini gördüm. Ama en yakınlarım ısrar edince bilemiyorum ne yapsam. Onlara bozdum deyip devam etmeye mi çalışsam
Amacım sizi etkilemek ya da motivasyon bozmak değil yanlış anlamayın lütfen aslında(bilinçaltında) istediğim çevremdekilere verebilecek mantıklı gerekçeler bulmak onları ikna edebilecek sözler duymak.
Bu arada kendimi evlendiğim günden beri hiç bu kadar sağlıklı ve mutlu hissetmemiştim verdiğim 3.5 kilo bile fark yarattı bende, ayrıca diyetin başkalarında gösterdiği olumsuz etkileri de yaşamadım, halsizlik, kabızlık, baş ağrıları gibi.
Öff ne yapmalı bilemiyorum

ben dukan diyetiyle 20 kilo verdim gayet sağlıklı bir şekilde inceldim üstelik.. her ay düzenli tahlillerimi yaptırdım ve sonuçlar gayet normaldi.. Diyeti doğru uyguladığınız takdirde hiç bir korkunuz olmamalı çünkü diyeti eleştirenlerin hepsi protein ağırlıklı bir diyet olduğunu düşünerek kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorlar. Kitabı okusalar protein ağırlıklı değil yanında sebze olduğunu da görecekler. Bizim tek yemediğimiz gıda karbonhidrat ve yağ.. Eğer zayıflamak istiyorsak bu iki gıdayı zaten tüketmemeliyiz. Sporla zayıflayanlar karbonhidrat ağırlıklı besleniyorlar bu şekilde diyet uyguluyorlar sanki bu zararlı değilmi.. Bence sağlıklı bir insanın bu diyeti uygulamasında sakınca yok ben yıllardır her diyeti denemiş biri olaraktan tek faydayı bu diyette gördüm ve şuan eskisinden daha sağlıklıyım.

ayy sen cok yasa ne guldurdun beni (bu dukancilarin hepsimi komik yoksa dukandan sonrami boyle bir yetenek gelisti ) o gun beni fena gaza getirdiniz valla 2 haftadir tek yaptigim o oldu 1000 in hepsinide bir defada yapmaktan bahsetmemistim gun icine yayarak.ama ogun dedim ya gaza geldim 500 yaptim bugun dukan amcanin gobek eritme onerisine basladim.kili ictim,kafeinli kremi surdum aksamda salonda step ve karin calistirma var ona katilacagim

ve beni asil gulduren yaratici fikrin oldu su masa alti bisiklet olayi hareketin her turu makmuldur zannimca ister masa alti ister masa ustu olsun onun yerine o bisikleti tasimak yerine oturdugun yerde baska seylerde yapabilirsin ofis egzersizleri seklinde.titresimli bantlardan bende istiyorum aslinda o iyi fikir :129:ben turkiyede spora giderken onun kalcaya baglanani vardi ise yariyordu ama kalori harcatirmi iste onu bilmiyorum :26:ama dukan in dedigi gibi suyu soguk ic o kalori yaktiriyor kesinlikle gerci sonrasinda hep bogazim agriyor ama ise yariyor..

bu arada kizcagiza doktorun isminide verseydin Dr.Pierre DUKAN :))))

Son düzenleme:

merhaba, öncelikle tebrik ederim gerçekten büyük başarı :81:20 kiloyu hangi evrede ne kadar zamanda verdiniz anlata bilir misiniz? boyunuz kilonuz ne kadar?

forumlar arası bir turla ölçülü bir diyet yani DUKAN ve düzenli kullanımla incelme sağlıyormuş aldım gitti amaaaan cebime zarar vermeyecem ki zaten bedava? Ya ben masa altı bisiklet konusunda ciddiyim kız şu oturduğun yerden çevirdiğin şeyler varya mikro kondüsyon bisikletleri ondan var bende bandı kuran adam 65 yaş ve üstüne kol bacak çalıştırmak için ideal demişti ama olsun 65'e ne kaldı şurda onu da getircem yakında :))))

Ha birde bayanlar şu minim cikolatalardan yapıyordu bir ara bir arkadaş onun tarifini bilen varmı hani dolapta dondurup hemen fırına atınca küçük kekcikler olmuştu. Benim böyle adetlerim var işte aklıma geleni tadını bilmesemde canım çekiyor...

dedim ya hareketin her turlu makbuldur yap bence ...dedigin tarif buydu sanirim alinti yapmisim oldugu gibi veriyorum )

CIKOLATA
bu arada akşam kendime çikolata yaptım ama başka bişeyebenzedi tadı süperdi paylaşmak istedim.2 yk süt tozu 1 tk kakao 2yk light süt1yk toz tatlandırıcı 2 damla vanilya aromasını karıştırdım sonra silikon muffinkalıplarına döktüm dibine böyle ince olacak şekilde sonra buzlukta dondurdumdonunca fırını 150 dereceye ısıtıp 15 dk pişirdim hafif altı yanmıştı anladımki12 dk fln daha ideal ama suffle ve kurabiye tadında harika bi lezzet oldu.soğuyana kdr fırında bekletmek gerekiyor.bir dahaki sefere bi muffin kalıbınıtamamen doldurup suffle tarzı yapmayı düşünüyorum denerseniz beğeneceksinizdir.pişirmeden bile harika oluyor tadı

merhaba, öncelikle tebrik ederim gerçekten büyük başarı :81:20 kiloyu hangi evrede ne kadar zamanda verdiniz anlata bilir misiniz? boyunuz kilonuz ne kadar?

20 kiloyu toplam 5 ayda verdim.. 6 günlük atak evremde 3 kiloya yakın verdim.. Seyir evresinin ilk haftalarında haftada 1.5 kilo ya yakın veriyordum. Seyirdeki ikinci ayımdan sonra on günde veya iki haftada bir kilo vermeye başladım. Son zamanlarda da iki haftada bir kilo veriyorum ama spor şart. Hava koşulları nedeniyle pek yürüyemiyorum. Boyum 1.68 ve 84 kiloydum şuan 64 kiloyum hedefim 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…