yaramasin bencede ,bence kilo olmaz onlar aksine bak gor daha hizli vermeni saglayabilir metebolizmayi sasirttin ya bugunVallahi yedim hepsini yaramasın kilo olmasın inş.hayırlısı yarından sonra çok dikkat edicem bu oldu böyle lisa eşinle çekildiğin fotoda kaç kilosun dur bende bi iyi fotoğraf çekilip göndereyim sana yalnız çok güzelsin maşallah:)
yaramasin bencede ,bence kilo olmaz onlar aksine bak gor daha hizli vermeni saglayabilir metebolizmayi sasirttin ya buguncok tesekkur ederim canim benim.kirmizi baslikli kiz olan yilbasi gecesi (70 kilo ) esimle olan hamilelik oncesi tahminim (65 kilo) en son profil olanda (82 kilo ) bence sen hedefini 55 yapmakla coook iyi yaptin:81: normalde 55 benimde ideal kilom ama onu artik hamilelik sonrasi hedefe sakliyorum.
Merhaba kızlar .ben de dukan diyetini başlamayı düşünüyorum.Çünkü kilom aldı başını gidiyor.şişman olmaktan çok sıkıldım.bu dukan nasıl işe yarıyomu[/QU
Eğer kendinizi hazır hissediyorsanız,kararlıysanız kesinlikle işe yarıyor;ama.kitabı mutlaka okuyun.Deneyimlerin ilk sayfalarınıda okumaya başlayın.İnanılmaz motive ediyor.Okuyunca zaten başlarsınız.Kolaylıklar diliyorum.
Merhaba kızlar .ben de dukan diyetini başlamayı düşünüyorum.Çünkü kilom aldı başını gidiyor.şişman olmaktan çok sıkıldım.bu dukan nasıl işe yarıyomu
Offf ben ne farkettim biliyormusunuz kepeği ihmal ediyormuşum yaa haftaiçi yanımda krep götürüyorum ama bugün okulda çekmecelerime baktım yarım krepler küflenmiş ben bu krepleri azını da akşama yerim diye saklıyordum 4 parça krep vardı dünde yemeyi unutmuşum biraz önce yoğurdun içine kattım biber ve naneyle az da tuzladım yedim birde diyorum ben kabız olmazdım nooluyo diye aman arkadaşlar kepek yemeyince kabız olunuyor tecrübeyle sabittir. Ayrıca karbonhidrat seviyesini sıfırlarsak protein, vücuttaki üre oranını iyice arttırıp böbreklere zarar verebiliyormuş aldığımız az miktar karbonhidrat (kepek) insülin dengesini ayarlamaya yardımcı oluyormuş yani uzun mesafe kısa mesafe farketmez hepsi böbreklere zarar verebilir. KEPEK OLMADAN ASLA KIZLAR
Merhaba arkadaslar, bende bugün dukan diyetine basladim hayirlisi bakalim, sabah tartildim 86 kiloyum az önce yine tartildim 85,5 ciktim yani birseyler yememe ragmen üstüne eklenmedi hatta azaldi. Bende Süte karsi alerji oldugu icin peynir süt yogurt yiyemicem, krep yapmak isterdim kendime malesef yapamicam bu yüzden sabah 1 tane yumurta yedim, öglen ton baligi ve yulaf kepegi ile köfte yaptim aksam da firinda balik yaptim yedim. Benim atak evresi 5 gün sürecek, insallah pes etmicem devam edicem ve ideal kiloma ulasacagim. Sizin yazdiklarinizi okudukca iyice hevesleniyorum cok iyi geliyor bana. Bakalim yarinim nasil gececek 
Merhaba,
ben de dün başladım dukana bikaç hafta önce de başlamıştım ancak bırakmak zorunda kalmıştım ancak emin olun atak evresinde inanılmaz kilo vermiştim. 5 günde 4 kilo vermiştim. dün yeniden başladım bu defa azimliyim. 1 günde 1,5 kilo gitmiş, vücuttaki ödemi hemen atıyosunuz, atak evresinde hızla verilen kilolar inanılmaz moral oluyor. azimli olun umarım başarırsınız hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız. sevgiler
Merhaba kızlar .ben de dukan diyetini başlamayı düşünüyorum.Çünkü kilom aldı başını gidiyor.şişman olmaktan çok sıkıldım.bu dukan nasıl işe yarıyomu
Ben 60kiloyum ama hiç ince gözükmüyorum ne şişman ne zayıf modundayım o yüzden hedefi 55 yaptım ben 55te senim 65in gibiyim hiç kAlça yok senin Fransız ne yapsın almış kalçasız Türk kızını şansını sorguluyor Türk ama kalçasız olur mu bu diye
sekerim fotolari mail attim zeynosa o yuzden goremiyorsunHani nerde fotolar ben niye göremiyorum, hani bakayım nerdeee?
Disipline geri dönülmüştür bugün itibari ile... Sabah süt ve yoğurt yenildi (karın yağları için) okula geldim, yeşil çayımı içiyorum şu anda, öğlene salatalık, iki chery domates, bir havuç, peynir, hindi füme, krep ve çay dörtlüsüyle kırda kahvaltı keyfi (-2 derece) akşama da havuçlu bişiler yemek istiyorum peynirle belki sadece havuç salatası peynir domates yada havuçlu süzme yoğurtlu salata ve tavuk ızgara... Ay evet ikinci dediğimi yapayım ben yoğurt içine hafif tavlanmış havuçları ekleyim bir diş sarımsakla, yanına da tavuk ızgara yiyeyim sade olaraktan ne zamandır yemedim :)))))))) Acıktım mı ne yav? Ama yaklaşık 2 haftadır ihmal edilen bant koşusu akşama muhakkak yapılacak perşembeye 85,9 da olsa 85 görülecekkkkkkkkk
onemli olan senin kendi kararin.insanlarin ne dusundugunu cok onemsememelisin.bu diyeti burda yapan ve burasi disindada yapan binlerce insan var.zaten basindan beri zararli oldugunu sorguluyorsan hic baslamamaliydin.cok asiri kilo fazlan yok baska yollar deneyerekte verebilirsin hemde kafan rahat eder.bizde cok duyuyoruz sonrasinda yada diyet yaparken sorunla karsilasan insanlari.ama yinede bizi inandiran rahatlatan yanlari yada bu konudada yazan bir suru insan var.bir insan bu ise yillarini vermis bir doktor insanlari neden bile bile ciddi zararlara soksun.her diyette duyuyoruz baska baska yan etkileri.bir diyet yapinca neleri kesmemizi oneriyorlar bize:yag,karbonhidrat,seker.....neler izinli oluyor protein olan et,tavuk,balik ve sebzeler .bol su icin diye onerirler vede spor yapin.simdi soylermisin bu diyetin diger diyetlerden ne gibi farki var.evet meyvede yasak zaten bir cok diyette icerigindeki sekerden dolayi meyve yasaktir.kafanda kusku ile hicbir diyeti yapamazsin o yuzden birakmak senin icin daha hayirli olabilir.Kızlaar moralim çok bozuldu(
Az önce eşimle konuştuk ve Dukan'ı bırakmam için ısrar ediyor. zaten diyetin başından beri ne kadar zararlı olduğunu sorguluyorduk, çevremde Dukan'la zayıflayıp gayet sağlıklı insanlar olmasa yani gözümle görmesem ben de başlamazdım. Ama bunların yanı sıra, diyete başlayıp 7-8 kilo verip bırakanlar, çöktüğünü düşünüp spora yönelenler de vardı. Kayınvalidem zaten baştan karşıydı Dukan'a. baskılar arttı anlayacağınız. Dün görüştükleri bir bayan Dukan'a başlayıp doktoru yüzünden bırakmak zorunda kaldığını anlatmış. Doktor bu diyetin geri dönülmeyecek zararlar verdiğini, ne kadar su içilirse içilsin iç organlara başta böbrek ve bağırsaklar olmak üzere ciddi zararlar verdiğini söylemiş. Ben bile korkmaya başladım. Üzülerek eşime söz verdim 60 kiloya düşünce bırakacağım diye. Sonrasında güçlendirmeyle devam edip biraz da spora yüklenerek 2-3 kilo daha verebilirim belki. 55kilo olmanın hayalini çok kurdum çok da mutluydum ama artık geri almamayı umut edebiliyorum sadece(
Desteğe ihtiyacım var:'(
Hani nerde fotolar ben niye göremiyorum, hani bakayım nerdeee?
Disipline geri dönülmüştür bugün itibari ile... Sabah süt ve yoğurt yenildi (karın yağları için) okula geldim, yeşil çayımı içiyorum şu anda, öğlene salatalık, iki chery domates, bir havuç, peynir, hindi füme, krep ve çay dörtlüsüyle kırda kahvaltı keyfi (-2 derece) akşama da havuçlu bişiler yemek istiyorum peynirle belki sadece havuç salatası peynir domates yada havuçlu süzme yoğurtlu salata ve tavuk ızgara... Ay evet ikinci dediğimi yapayım ben yoğurt içine hafif tavlanmış havuçları ekleyim bir diş sarımsakla, yanına da tavuk ızgara yiyeyim sade olaraktan ne zamandır yemedim :)))))))) Acıktım mı ne yav? Ama yaklaşık 2 haftadır ihmal edilen bant koşusu akşama muhakkak yapılacak perşembeye 85,9 da olsa 85 görülecekkkkkkkkk
sekerim fotolari mail attim zeynosa o yuzden goremiyorsunevet bende sen gibi persembeye hedef koydum 68 gorecegim gormeliyim ve bende yilbasi munasebetiyle ara verdigim spora bugun geri donuyorum.zaman azaldikca panikliyorum hedefe ulasamayacagim diye :18:
Merhaba,
ben de dün başladım dukana bikaç hafta önce de başlamıştım ancak bırakmak zorunda kalmıştım ancak emin olun atak evresinde inanılmaz kilo vermiştim. 5 günde 4 kilo vermiştim. dün yeniden başladım bu defa azimliyim. 1 günde 1,5 kilo gitmiş, vücuttaki ödemi hemen atıyosunuz, atak evresinde hızla verilen kilolar inanılmaz moral oluyor. azimli olun umarım başarırsınız hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız. sevgiler
Kızlaar moralim çok bozuldu(
Az önce eşimle konuştuk ve Dukan'ı bırakmam için ısrar ediyor. zaten diyetin başından beri ne kadar zararlı olduğunu sorguluyorduk, çevremde Dukan'la zayıflayıp gayet sağlıklı insanlar olmasa yani gözümle görmesem ben de başlamazdım. Ama bunların yanı sıra, diyete başlayıp 7-8 kilo verip bırakanlar, çöktüğünü düşünüp spora yönelenler de vardı. Kayınvalidem zaten baştan karşıydı Dukan'a. baskılar arttı anlayacağınız. Dün görüştükleri bir bayan Dukan'a başlayıp doktoru yüzünden bırakmak zorunda kaldığını anlatmış. Doktor bu diyetin geri dönülmeyecek zararlar verdiğini, ne kadar su içilirse içilsin iç organlara başta böbrek ve bağırsaklar olmak üzere ciddi zararlar verdiğini söylemiş. Ben bile korkmaya başladım. Üzülerek eşime söz verdim 60 kiloya düşünce bırakacağım diye. Sonrasında güçlendirmeyle devam edip biraz da spora yüklenerek 2-3 kilo daha verebilirim belki. 55kilo olmanın hayalini çok kurdum çok da mutluydum ama artık geri almamayı umut edebiliyorum sadece(
Desteğe ihtiyacım var:'(
canim iste hepimizin ayri ayri yerleri problem.evet sansliyim kalcam yok ama benimde bacaklar (ozellikle ust bacak) kalindir kaslidir.kiminin gogsu ,kiminin omuzu,kiminin kalcasi....benim bide hamilelik sonrasi gobegim kaldi iste epeyce eridi ama hala var.onceden yoktu mesela.sen kalcalarini dert ediyosun ben gobisimi bakalim eriyecekler insallah gerci seninde boyun benden cok kisa degilki ben 170 sen 168 hani cok fark olsa toplu durabilirsin ayni kilolarla.valla anlamadim ben 60 olsam incecik duruyorum :26:
sekerim fotolari mail attim zeynosa o yuzden goremiyorsunevet bende sen gibi persembeye hedef koydum 68 gorecegim gormeliyim ve bende yilbasi munasebetiyle ara verdigim spora bugun geri donuyorum.zaman azaldikca panikliyorum hedefe ulasamayacagim diye :18:
Ayy herkesin bir perşembe hedefi var
Ben de bu hafta 69 görmek istiyorum ucundan da olsa...
Hadi inşallah :13:
Herkesden önce senin endişe ve korkuların varsa ya da insanlar sayesinde oluştuysa kendini zorlama...
"Keşke" demek çok acı verebilir sonrasında...Sen ne yapmak istiyorsun önemli olan o ...
Aslında kendin için de zaten çok mantıklı bir çıkış yolu bulmuşsun...Üzme kendini boş yere ...
55 yerine 60 da geç güçlendirmeye...Böylece Dukan'ın tüm evrelerini de tamamlar şimdiye kadar verdiğin kiloları da korumaya alırsın...
Belli mi olur güçlendirmeyi de hakkıyla yaparsan kilo bile verirsin belki...
Ne olursa olsun eski beslenme şekline dönmemelisinyoksa kilo almamayı umut eder durursun ...
Bu hepimiz için geçerli tabi ki:18:...
Numara yapma Lisa geçen gün benim dudağımı falan uçuklataraktan bir koşu 1000 mekik yapıp gelen kimdii? Birşey soracağım alakalı değil diye engellenmek istemiyorum ama içimde kalacak sormazsam. Akşama kadar oturarak çalışıyorum bazen böyle ben derse kanalize oldummu hiçbirşeyi görmez gözüm, oturduğum yerde masanın altına küçük bisiklet getirmek istiyorum koşu bandının yanında hediye gelmişti kalori kaloridir birde oturduğum yerden yaparsam hafif bir kalça çıkıntısı yaparmıki hani merdiven çıkmanın ve oturmanın kalçayı büyüttüğü söylenir ya hep inşallah büyür benimde, titreşimli masaj bandı almak istiyorum, 3 ay içerisinden malum siteden 2 adet koşu bandı alınca 50 lira hediye çeki vermiş baktım süt tozu kepek neyin varmı diye sadece kapsül ve kitap var (kitap zaten var kapsül falan kullanmak istemiyorum) uygun fiyatta zayıflama kemeri alsam belime bağlasam gün içinde hem titreşimi belimede iyi gelir diye düşünüyorum. Tabi bir yandan da kalori yaksa fena da olmaz düşünceme ters bir düşüncesi olan ya da herhangi bir fikri olan varmı? Kullanıpta fayda gören vs. varsa çok aydınlatıcı olacak... Bu arada arkamdan konuşuyorlarmış öğrenciler biri geldi söyledi hocaaam çok zayıfladınız okuyoruz biz sizi devamlı nazar değecek diye sağlıksal bir sorun değil dimi diye ayy çok güldüm yok canım tamamen iradesel dedim. Hafif toplu olanlardan birinin gözleri ışıldıyıverdi bana da söyleyin doktorunuzu dedi bende doktorluk bir durum yok biraz araştır mucizevi diyet diye anlarsın dedim :))))
ben dukan diyetiyle 20 kilo verdim gayet sağlıklı bir şekilde inceldim üstelik.. her ay düzenli tahlillerimi yaptırdım ve sonuçlar gayet normaldi.. Diyeti doğru uyguladığınız takdirde hiç bir korkunuz olmamalı çünkü diyeti eleştirenlerin hepsi protein ağırlıklı bir diyet olduğunu düşünerek kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorlar. Kitabı okusalar protein ağırlıklı değil yanında sebze olduğunu da görecekler. Bizim tek yemediğimiz gıda karbonhidrat ve yağ.. Eğer zayıflamak istiyorsak bu iki gıdayı zaten tüketmemeliyiz. Sporla zayıflayanlar karbonhidrat ağırlıklı besleniyorlar bu şekilde diyet uyguluyorlar sanki bu zararlı değilmi.. Bence sağlıklı bir insanın bu diyeti uygulamasında sakınca yok ben yıllardır her diyeti denemiş biri olaraktan tek faydayı bu diyette gördüm ve şuan eskisinden daha sağlıklıyım.
forumlar arası bir turla ölçülü bir diyet yani DUKAN ve düzenli kullanımla incelme sağlıyormuş aldım gitti amaaaan cebime zarar vermeyecem ki zaten bedava? Ya ben masa altı bisiklet konusunda ciddiyim kız şu oturduğun yerden çevirdiğin şeyler varya mikro kondüsyon bisikletleri ondan var bende bandı kuran adam 65 yaş ve üstüne kol bacak çalıştırmak için ideal demişti ama olsun 65'e ne kaldı şurda onu da getircem yakında :))))
Ha birde bayanlar şu minim cikolatalardan yapıyordu bir ara bir arkadaş onun tarifini bilen varmı hani dolapta dondurup hemen fırına atınca küçük kekcikler olmuştu. Benim böyle adetlerim var işte aklıma geleni tadını bilmesemde canım çekiyor...
merhaba, öncelikle tebrik ederim gerçekten büyük başarı :81:20 kiloyu hangi evrede ne kadar zamanda verdiniz anlata bilir misiniz? boyunuz kilonuz ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?