Bu senin düşüncen editör bizi uzaklaştırınca böyle bi tepki vermemeniz de bence öyleydi gayet gerekli bu tepki.ben uzaklaştırılacak insan bölecek ne yazdım?çok canı çeken bayılan varsa gitsin Hakkari'ye yerse tabi:)lisa dukan iyi bi diyet ben herkese tavsiye ediyorum.konu dışı konuşmayın şikayet ederim kimsenin lahanasına,uyarısına,yorumuna ihtiyacım yok Buda böyle biline:)benim aklım bana yetiyor arkadaşlarlada paylaşıyorum ayrıca ne mutlu Türküm diyene!!!
canım içinde sinameki,meyankökü,rezene,kişniş,anason,pimpinella,anisum,foeniculum vulgera,cassia acuttifolia,aniseed,fennel,senna leaf gibi şeyler varmış canım dediğinn gibi baktıın olmuyo alırsın benim de son çarem b oldu valla 5 lmayınca çok kötü hissettim kendimi herün içmiyorum 2-3 günde 1 içiyorum inş çaresini bulursun kendine uygun olanıyla yoksa dehhşet bi sorun vallaCanım bi geçen hafta 3 günü geçmişti 3. gün akşamına hafif bir şekilde iş çözüldü (sıkıntı kepek oranını azaltmışım fark etmeden yemeyi unutuyormuşum) bu hafta da 3 gün oldu sanırım hiç derdim olmamıştı bu durum öncesinde onun için saymayı alışkanlık edemedim daha, kepeğimi ihmal etmiyorum az sonra form çayı içeceğim yine bakalım akşama yine çıkamazsam yarın almaya çalışırım. Biraz korkuyorum bu tarz çaylardan ben hani alışkanlık yapmasın diye ama düşününce benim içtiğim form çayında da aynı şeylerden vardır muhakkak tıbbi birşey olmadığı müddetçe dediğin gibi 3 günden fazla sürerse kullanabilirim hatta ben eşimi arayım alsın. Çarşıya 12 km uzakta çalışıyorum(((
Hay sen çok yaşa bende katılıyorum tey tey tey!!!!!! Eritecek bişey bulamazsa lahana vücudumda direk memeye yoğunlaşır :)
Bu senin düşüncen editör bizi uzaklaştırınca böyle bi tepki vermemeniz de bence öyleydi gayet gerekli bu tepki.ben uzaklaştırılacak insan bölecek ne yazdım?çok canı çeken bayılan varsa gitsin Hakkari'ye yerse tabi:)lisa dukan iyi bi diyet ben herkese tavsiye ediyorum.konu dışı konuşmayın şikayet ederim kimsenin lahanasına,uyarısına,yorumuna ihtiyacım yok Buda böyle biline:)benim aklım bana yetiyor arkadaşlarlada paylaşıyorum ayrıca ne mutlu Türküm diyene!!!
Merhaba
Bu başlık dukan paylaşımının yapıldığı başlıktır, ne siyasi söylemelerin, ne politik söylevlerin ne de parfümlerinizi tartışacağınız ve 20 mesaj boyunca bu konu üzerinde dönecek bir başlık değildir(4 sayfa mesaj silinmiştir). Dukan diyeti üzerine paylaşımları okumak isteyen sizin konu dışı mesajlarınızı okumak zorunda bırakılıyor. İlgilenmiyorsa okumasın diyebilirsiniz ama konu Dukan Diyeti !
Her konunun ilgili kategorisi var.
Bilginize
bu mesajda 2 üye uzaklaştırıldı diye bir ibare geçmiyor.türk-kürt tartışması,siyasal tartışmalar olduğu için bu mesaj yayınlandığı düşünülmüştü öncelikle.-ki ben de türküm,ve de gurur duyarım-ayrıcada hakkariye gitmek istemeyen gitmez zorla götürüldüğünüzü düşünmüyorum.saygı sınırını aşıyorsunuz artık. burası 8198 sayfa olan bir topik.sizin özel alanınız değil yani.kimse sizin gel demenizle gelmez git demenizle gitmez.sizin fikirlerinize karşı gelen her kişiye beğenmiyorsan çık burdan okuma deme gibi lüksünüz yok.ha dersiniz ama sizi dinleyen olur mu?OLMAZ.
Son uyarım konu dışı yazmayın şikayet ederimMerhaba
Bu başlık dukan paylaşımının yapıldığı başlıktır, ne siyasi söylemelerin, ne politik söylevlerin ne de parfümlerinizi tartışacağınız ve 20 mesaj boyunca bu konu üzerinde dönecek bir başlık değildir(4 sayfa mesaj silinmiştir). Dukan diyeti üzerine paylaşımları okumak isteyen sizin konu dışı mesajlarınızı okumak zorunda bırakılıyor. İlgilenmiyorsa okumasın diyebilirsiniz ama konu Dukan Diyeti !
Her konunun ilgili kategorisi var.
Bilginize
bu mesajda 2 üye uzaklaştırıldı diye bir ibare geçmiyor.türk-kürt tartışması,siyasal tartışmalar olduğu için bu mesaj yayınlandığı düşünülmüştü öncelikle.-ki ben de türküm,ve de gurur duyarım-ayrıcada hakkariye gitmek istemeyen gitmez zorla götürüldüğünüzü düşünmüyorum.saygı sınırını aşıyorsunuz artık. burası 8198 sayfa olan bir topik.sizin özel alanınız değil yani.kimse sizin gel demenizle gelmez git demenizle gitmez.sizin fikirlerinize karşı gelen her kişiye beğenmiyorsan çık burdan okuma deme gibi lüksünüz yok.ha dersiniz ama sizi dinleyen olur mu?OLMAZ.
Bende listede editörü beğenen hanımlara artı buğday tanesi ve astara cevap verip konuşmak diyaloğa geçmek istemiyorum.dukanella ve dukan ekmeği yiyorum şu an lisa 38 beden olucam kararım kesinIste benim uzuldugum yada kirildigimda tam bu nokta.konu disikonusmayi onaylamayip buna destek verip sonrada kendilerinin konu disi konusmasi.o arkadasa patladi ama onlardan hangisi olsaydi ayni tepkiyi verirdim.neyse ben konuyu kapatiyorum amacimizdan sapmak istemiyorum verecegim kilolara yogunlasmak istiyorum. o listedeki arkadaslarada cevap vermem olur biter.burasi kimsenin babasinin ciftligi degil ne kimse benim yuzumden gitsin nede ben kilmse yuzunden giderim.
sana hotmailden kremi ve lahana kurunu attim.bir bak canim..
Bende listede editörü beğenen hanımlara artı buğday tanesi ve astara cevap verip konuşmak diyaloğa geçmek istemiyorum.dukanella ve dukan ekmeği yiyorum şu an lisa 38 beden olucam kararım kesin
Sen çok biliyosun lüksümü yapacağımı yazacağımı sana göre ayarlamam saygı sınırlarımı sen sorgulayamazaın bilmediğin şeylerle ilgili yorum yapma komik oluyorben o 20 mesajın 2sini yazmıştım benim uzaklaştırılma sebebim bu konu bile değil
Son uyarım konu dışı yazmayın şikayet ederim
Bende listede editörü beğenen hanımlara artı buğday tanesi ve astara cevap verip konuşmak diyaloğa geçmek istemiyorum.dukanella ve dukan ekmeği yiyorum şu an lisa 38 beden olucam kararım kesin
seni özel olarak takip etmediğim için kaç mesaj yazdığını zaten bilemem
çok hayati mesele olur şikayet etmen...:
bundan sonra seninle konuşan olursa konuşmazsın tabiama konuşan olursa...:)
herneyse burda bulunma amacım sadece ve sadece deneyimlerden yararlanıp kilo verme sürecimde motivasyonumu arttırmak.kimseyle polemiğe girmek değil.
canim arkadasim sen konus ben dinlerim seniBak çok üzülürüm konuş lütfensakın konuşma sakın şimdi yıkıl karşımdan uzak dur uzatma yeter:)
Hepsi birer birer dökülüyor ne komik Buda vardı dimi kız listede:)kili bulamıyorum ya onuda bulsam tam olacak yalnız hafta sonundan beri işi çok ciddiye almıyorum korkarım Perşembe artı görücemcanim arkadasim sen konus ben dinlerim seniee sonuc olarak DUKAN diyetinde hedefini 55 yaptin DUKAN ekmegini ve DUKENNALLANI yedin bu sabah 15 subata -5 hedefimizde var
Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)
ıbrahim Saraçoğlu BEYAZ LAHANA MUCıZESı(prof.dr. ibrahim adnan saraçoğlu)
ıŞTE MUCıZE REÇETE
1.KIŞ BOYUNCA BıRıKEN KıLOLARINIZDAN KURTULMANIZI SAĞLIYOR
2.VUCUTTA BıRıKEN TOKSıNLERı ATIYOR,KOLON KANSERıNı ÖNLÜYOR
3.KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEYıP,VUCUDUNUZUN CANLANMASINI SAĞLIYOR
4.SELÜLıTLERı ÜÇ HAFTALIK KÜRLE YOK EDıYOR
LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LıTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFıF ATEŞTE PıŞıRıN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BıRER SU BARDAĞI ıÇıN.BU ıŞLEMı TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDıN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERıN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDıN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR ıÇıN KESıNLıKLE ıHTıYACINIZ OLAN MıKTARI BıR DEFADA DEĞıL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN
:KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LıTRE SUDA HAFıF ATEŞTE 15 DK PıŞıRıN. SABAH AKŞAM BıR BARDAK ıÇıN. HER 3 GÜNDE BıR 3 GÜN ARA VEREREK TOPLAM 21 GÜN UYGULANIR. AYNI ŞEKıLDE ıKıNCı 21 GÜNLÜK KÜRÜDE UYGULADIKTAN SONRA ıKıNCı VE SON KÜRDE TAMAMLANIR.
FAZLA KıLOLARA VEDA EDıN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN ıÇıNE KOYUN VE HAFıF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKıKA PıŞıRıN. AŞAĞIDAKı ŞEKıLDE TÜKETıN:
ıLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BıR SU BARDAĞI
ıKıNCı HAFTA:HER GÜN BıR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:ıKı GÜNDE BıR BıR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BıR SU BARDAĞ
BEŞıNCı HAFTA:7 GÜNDE BıR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA ıÇıLMıYECEK
YEDıNCı HAFTA:BıR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK ıÇıN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSıN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR
kilimi? KILIMI? neyse toparlan ve kendine gel tamam yaptigin bu kacamaklar hedefine ulasmis olmanin hediyesi olsun ama unutma ki sen hedefini 55 yaptin ve onunde hala verilecek 5 kilo var.olan oldu simdi bugunden itibaren kaldigin yerden devam et.bu hafta olmazsa haftaya eksiler gorulmeye baslar ,hem onumuzde bir yaris var bakalim kim kazanacak dukan ile 5 haftada 5 kilo vermeyiHepsi birer birer dökülüyor ne komik Buda vardı dimi kız listede:)kili bulamıyorum ya onuda bulsam tam olacak yalnız hafta sonundan beri işi çok ciddiye almıyorum korkarım Perşembe artı görücem
canım içinde sinameki,meyankökü,rezene,kişniş,anason,pimpinella,anisum,foeniculum vulgera,cassia acuttifolia,aniseed,fennel,senna leaf gibi şeyler varmış canım dediğinn gibi baktıın olmuyo alırsın benim de son çarem b oldu valla 5 lmayınca çok kötü hissettim kendimi herün içmiyorum 2-3 günde 1 içiyorum inş çaresini bulursun kendine uygun olanıyla yoksa dehhşet bi sorun valla
Oyyy afiyet olsun ben tam ayarını yapamıyorum dukanellanın yapınca krebin üzerine sürüp yiyeceğim şimdi kıvamsız birşeyi sürerek krebimi heba etmek istemiyorum. Şu reklamlardaki çocuklar gibi birde benim için ısır kız...Bende listede editörü beğenen hanımlara artı buğday tanesi ve astara cevap verip konuşmak diyaloğa geçmek istemiyorum.dukanella ve dukan ekmeği yiyorum şu an lisa 38 beden olucam kararım kesin
kızlar ya. ben 5-5 yapyorum sebzemin 3.günndeyim kilo veremiyorum dukan dışına da çıkmadım.hastayım dye spor yapamadım acabaa sebzeddeyim diye su m aldm biraz sabahları moralim bzuluyor artık tartıda
arkadaşlar, kimse sizin şahsi tartışmalarınızı okumak zorunda değil. birbirinize verdiğiniz gereksiz cevaplarınızla gününü negatif geçirmek zorunda da değil.
lahana olsun krem olsun kabızlık önerileri olsun dukan diyetine yardımcı olabilecek yan konulardır. ki durup dururken yazılmamış o mesaj, biri lahana kürüyle ilgili yardım istemiş, başka bi arkadaş da 'yardım konulu' bi mesaj yazmış. -o mesajı yazan arkadaşı da tanımıyorum, arkadaşım falan olduğu için koruyorum ya da destekliyorum zannedilmesin-dolayısıyla onu yargılama hakkına hiç birimiz sahip değiliz. hepimiz yazıyoruz yeri geldiğinde, marka söz konusu olduğunda özelden yazılır olur biter. ancak konunun ana başlığı diyet ve sağlıklı beslenme dikkat ederseniz. siyasi içerik yok yani. sizin uzaklaştırılma sebebiniz muhtemelen siyasi içerikli yazışmalarda bulunmuş olmanızdı.
ek olarak, editörün mesajını beğenenlere karşı cephe alma mantığınıza inanamıyorum. dönüp o mesaja bakıp beğenenleri takip etmenize de. kaç yaşında insanlarsınız yapmayın Allah aşkına. şimdi bu mesajım dolayısıyla bana da cephe alacak arkadaşlar varsa alabilirler. mesajıma cevap verecek bi arkadaş olursa cevap yazmayacağım. çünkü ben yazınca olay diyaloğa dönüşecek, gerek yok. kimse birbirini sevmek zorunda değil ama hepimiz birbirimize az da olsa saygı göstersek harika olur.
----
ben çok hastayım, o yüzden dün biraz meyve takviyesi yaptım kendime. yeşilçay ve yürüyüşümü aksatmıyorum ama. hasta olmayanlar dikkat etsin valla, tam hastalık havası
Eşim onu bulamamış Isparta'da stoklarda yokmuş o da akzerdi sanırım öyle bişi almış toz şeklindeymiş bakalım bugün akşama kadar olmazsa gece deneyeceğim çünkü göbek pörtledi önümden çıkmadıkça içimde toplamda 6 kaşık kepek 5 yumurta tavuk hindi kek herbişi var kızlar ya(((((
Oyyy afiyet olsun ben tam ayarını yapamıyorum dukanellanın yapınca krebin üzerine sürüp yiyeceğim şimdi kıvamsız birşeyi sürerek krebimi heba etmek istemiyorum. Şu reklamlardaki çocuklar gibi birde benim için ısır kız...
5+5 1+1'e nazaran daha çabuk kilo verdiriyor diyor kitap ama uzun vadede 1+1 yakalıyor onu şöyle birşey çıkardım ben bundan sen 5 gün saf protein yaptığında güzel kilo veriyorsun ama üzerine 5 gün sebze yapınca vücudun özellikle vitamine aç kaldığı için sebze sularını stokluyor onun için kilo veremiyor gibi görünüyorsun ama saf proteine geçince o fazlalıkları atıp birde sebze gününde yaktığın kalorileri düşürüyorsun hiç moralini bozma devam et vereceksin o fazlayı şişkinliktir o. Ama bana sorarsan ben 5+5 e dayanamazdım mesela bugün saf protein günüm yarın menümü hangi menüyle zenginleştirsem ki diye düşünüyorum şimdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?