Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba
Bu başlık dukan paylaşımının yapıldığı başlıktır, ne siyasi söylemelerin, ne politik söylevlerin ne de parfümlerinizi tartışacağınız ve 20 mesaj boyunca bu konu üzerinde dönecek bir başlık değildir(4 sayfa mesaj silinmiştir). Dukan diyeti üzerine paylaşımları okumak isteyen sizin konu dışı mesajlarınızı okumak zorunda bırakılıyor. İlgilenmiyorsa okumasın diyebilirsiniz ama konu Dukan Diyeti !

Her konunun ilgili kategorisi var.

Bilginize
bu mesajda 2 üye uzaklaştırıldı diye bir ibare geçmiyor.türk-kürt tartışması,siyasal tartışmalar olduğu için bu mesaj yayınlandığı düşünülmüştü öncelikle.-ki ben de türküm,ve de gurur duyarım-ayrıcada hakkariye gitmek istemeyen gitmez zorla götürüldüğünüzü düşünmüyorum.saygı sınırını aşıyorsunuz artık. burası 8198 sayfa olan bir topik.sizin özel alanınız değil yani.kimse sizin gel demenizle gelmez git demenizle gitmez.sizin fikirlerinize karşı gelen her kişiye beğenmiyorsan çık burdan okuma deme gibi lüksünüz yok.ha dersiniz ama sizi dinleyen olur mu?OLMAZ.

canım içinde sinameki,meyankökü,rezene,kişniş,anason,pimpinella,anisum,foeniculum vulgera,cassia acuttifolia,aniseed,fennel,senna leaf gibi şeyler varmış canım dediğinn gibi baktıın olmuyo alırsın benim de son çarem b oldu valla 5 lmayınca çok kötü hissettim kendimi herün içmiyorum 2-3 günde 1 içiyorum inş çaresini bulursun kendine uygun olanıyla yoksa dehhşet bi sorun valla

Iste benim uzuldugum yada kirildigimda tam bu nokta.konu disikonusmayi onaylamayip buna destek verip sonrada kendilerinin konu disi konusmasi.o arkadasa patladi ama onlardan hangisi olsaydi ayni tepkiyi verirdim.neyse ben konuyu kapatiyorum amacimizdan sapmak istemiyorum verecegim kilolara yogunlasmak istiyorum. o listedeki arkadaslarada cevap vermem olur biter.burasi kimsenin babasinin ciftligi degil ne kimse benim yuzumden gitsin nede ben kilmse yuzunden giderim.

sana hotmailden kremi ve lahana kurunu attim.bir bak canim..

Sen çok biliyosun lüksümü yapacağımı yazacağımı sana göre ayarlamam saygı sınırlarımı sen sorgulayamazaın bilmediğin şeylerle ilgili yorum yapma komik oluyorben o 20 mesajın 2sini yazmıştım benim uzaklaştırılma sebebim bu konu bile değil

Son uyarım konu dışı yazmayın şikayet ederim

Bende listede editörü beğenen hanımlara artı buğday tanesi ve astara cevap verip konuşmak diyaloğa geçmek istemiyorum.dukanella ve dukan ekmeği yiyorum şu an lisa 38 beden olucam kararım kesin

kızlar ya. ben 5-5 yapyorum sebzemin 3.günndeyim kilo veremiyorum dukan dışına da çıkmadım.hastayım dye spor yapamadım acabaa sebzeddeyim diye su m aldm biraz sabahları moralim bzuluyor artık tartıda

Bende listede editörü beğenen hanımlara artı buğday tanesi ve astara cevap verip konuşmak diyaloğa geçmek istemiyorum.dukanella ve dukan ekmeği yiyorum şu an lisa 38 beden olucam kararım kesin

ohhhh afiyet olsun dukan ekmegin ve dukenallan bebem haydiniz hep beraber zayifliyoruz 15 subata -5 le girecegiz...sen 55 e in degil 38 36 bile giyersin

seni özel olarak takip etmediğim için kaç mesaj yazdığını zaten bilemem

Son uyarım konu dışı yazmayın şikayet ederim

çok hayati mesele olur şikayet etmen...:

bundan sonra seninle konuşan olursa konuşmazsın tabi ama konuşan olursa...:)

herneyse burda bulunma amacım sadece ve sadece deneyimlerden yararlanıp kilo verme sürecimde motivasyonumu arttırmak.kimseyle polemiğe girmek değil.

Bak çok üzülürüm konuş lütfensakın konuşma sakın şimdi yıkıl karşımdan uzak dur uzatma yeter:)

arkadaşlar, kimse sizin şahsi tartışmalarınızı okumak zorunda değil. birbirinize verdiğiniz gereksiz cevaplarınızla gününü negatif geçirmek zorunda da değil.
lahana olsun krem olsun kabızlık önerileri olsun dukan diyetine yardımcı olabilecek yan konulardır. ki durup dururken yazılmamış o mesaj, biri lahana kürüyle ilgili yardım istemiş, başka bi arkadaş da 'yardım konulu' bi mesaj yazmış. -o mesajı yazan arkadaşı da tanımıyorum, arkadaşım falan olduğu için koruyorum ya da destekliyorum zannedilmesin-dolayısıyla onu yargılama hakkına hiç birimiz sahip değiliz. hepimiz yazıyoruz yeri geldiğinde, marka söz konusu olduğunda özelden yazılır olur biter. ancak konunun ana başlığı diyet ve sağlıklı beslenme dikkat ederseniz. siyasi içerik yok yani. sizin uzaklaştırılma sebebiniz muhtemelen siyasi içerikli yazışmalarda bulunmuş olmanızdı.
ek olarak, editörün mesajını beğenenlere karşı cephe alma mantığınıza inanamıyorum. dönüp o mesaja bakıp beğenenleri takip etmenize de. kaç yaşında insanlarsınız yapmayın Allah aşkına. şimdi bu mesajım dolayısıyla bana da cephe alacak arkadaşlar varsa alabilirler. mesajıma cevap verecek bi arkadaş olursa cevap yazmayacağım. çünkü ben yazınca olay diyaloğa dönüşecek, gerek yok. kimse birbirini sevmek zorunda değil ama hepimiz birbirimize az da olsa saygı göstersek harika olur.

----

ben çok hastayım, o yüzden dün biraz meyve takviyesi yaptım kendime. yeşilçay ve yürüyüşümü aksatmıyorum ama. hasta olmayanlar dikkat etsin valla, tam hastalık havası

Bak çok üzülürüm konuş lütfensakın konuşma sakın şimdi yıkıl karşımdan uzak dur uzatma yeter:)
canim arkadasim sen konus ben dinlerim seni ee sonuc olarak DUKAN diyetinde hedefini 55 yaptin DUKAN ekmegini ve DUKENNALLANI yedin bu sabah 15 subata -5 hedefimizde var

canim arkadasim sen konus ben dinlerim seni ee sonuc olarak DUKAN diyetinde hedefini 55 yaptin DUKAN ekmegini ve DUKENNALLANI yedin bu sabah 15 subata -5 hedefimizde var
Hepsi birer birer dökülüyor ne komik Buda vardı dimi kız listede:)kili bulamıyorum ya onuda bulsam tam olacak yalnız hafta sonundan beri işi çok ciddiye almıyorum korkarım Perşembe artı görücem

Ben de bugün başlıyorum lahana kürüne hadi bakalım gitsin kilolar toksinler

Hepsi birer birer dökülüyor ne komik Buda vardı dimi kız listede:)kili bulamıyorum ya onuda bulsam tam olacak yalnız hafta sonundan beri işi çok ciddiye almıyorum korkarım Perşembe artı görücem
kilimi? KILIMI? neyse toparlan ve kendine gel tamam yaptigin bu kacamaklar hedefine ulasmis olmanin hediyesi olsun ama unutma ki sen hedefini 55 yaptin ve onunde hala verilecek 5 kilo var.olan oldu simdi bugunden itibaren kaldigin yerden devam et.bu hafta olmazsa haftaya eksiler gorulmeye baslar ,hem onumuzde bir yaris var bakalim kim kazanacak dukan ile 5 haftada 5 kilo vermeyi

Elma ile armutu mukayese etmeyin. Konu dışı mesajdan ceza yediniz çünkü konunuz diyetle alakalı değil hatırladığım kadarı ile parfümdü(+bir de siyasi konu vardı sanırım). Burada dukana destek bilgi paylaşılmış buna konu dışı olarak değerlendiremezsiniz. Tanımadığınız kişilere hitap ederken lütfen kelimelerinizi dikkatli seçin. Site kuralları size hitap etmiyor ise dilerseniz üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Site kuralları vardır bunlara uymak zorundayız, bu kadar net.

İster 10.000 mesajınzı olsun isterseniz 1 bu sitede X üyenin Y üyeden hiç bir üstünlüğü yoktur. Buna editörlerimiz de dahildir. Lütfen kurduğunuz cümlelere dikkat edelim, edin.

Eşim onu bulamamış Isparta'da stoklarda yokmuş o da akzerdi sanırım öyle bişi almış toz şeklindeymiş bakalım bugün akşama kadar olmazsa gece deneyeceğim çünkü göbek pörtledi önümden çıkmadıkça içimde toplamda 6 kaşık kepek 5 yumurta tavuk hindi kek herbişi var kızlar ya (((((

Oyyy afiyet olsun ben tam ayarını yapamıyorum dukanellanın yapınca krebin üzerine sürüp yiyeceğim şimdi kıvamsız birşeyi sürerek krebimi heba etmek istemiyorum. Şu reklamlardaki çocuklar gibi birde benim için ısır kız...

kızlar ya. ben 5-5 yapyorum sebzemin 3.günndeyim kilo veremiyorum dukan dışına da çıkmadım.hastayım dye spor yapamadım acabaa sebzeddeyim diye su m aldm biraz sabahları moralim bzuluyor artık tartıda

5+5 1+1'e nazaran daha çabuk kilo verdiriyor diyor kitap ama uzun vadede 1+1 yakalıyor onu şöyle birşey çıkardım ben bundan sen 5 gün saf protein yaptığında güzel kilo veriyorsun ama üzerine 5 gün sebze yapınca vücudun özellikle vitamine aç kaldığı için sebze sularını stokluyor onun için kilo veremiyor gibi görünüyorsun ama saf proteine geçince o fazlalıkları atıp birde sebze gününde yaktığın kalorileri düşürüyorsun hiç moralini bozma devam et vereceksin o fazlayı şişkinliktir o. Ama bana sorarsan ben 5+5 e dayanamazdım mesela bugün saf protein günüm yarın menümü hangi menüyle zenginleştirsem ki diye düşünüyorum şimdiden :))

geçmiş olsun,kivi yeseydin keşke.dukan çok zorlanılırsa günde 1 kiviye izin veriyor.c vitamini de var zaten.

ben 100 kiloyum sizce kaç gün atak yapmalıyım

Ben 2 ay önce dukan başladım 1 hafta atak yaptım 3 verdim sonra 5 hafta seyir dönemindeyim 3 verdim ama ben spor ve yürüyüş yapamıyorum oğlum 22 aylık havalar soğuk dışarı çıkamıyorum bel dıtığı var evde egzersiz çok yapamıyorum..

Kilo çok çok veremiyorum ama en azından almıyorum da..Hoş ben birebir dukan sayılmaz..Ağzımda aft çıktı meyve günde 1 mandalina veya yarım elma yiyorum..

Dukan olmuyor zaten benim ki artık dukanın çakması diyorum bende =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…