Selam kızlarben de dukan diyeti yapmak istiyorum.ama spor desteğiyle mi yapılıyor bu diyet acaba?:26:
ama iste insan zayiflayip zirt pirt degistirince mutlu oluyorben çizelge yapmaya gıcık oluyorum,
geçen sene diyet yaparken zırt pırt değiştirmek beni sinir ediyordu
ben senin için yazayım şimdi
29 Ekim'de kurban bayramından döndüğüm gün tam 990 ı gördüm :) bayramda yediğim tatlılarla 90 oldum
29 ekim 4 kasım arasında kitabı alıp dukan ı araştırıp dukan a hazırlık yaptım
ve 4 kasım 2012 günü 89,600 ile dukana başladım
ve 5 ocak cumartesi sabahı 77,100 geldim
yani 62 günde tam 12,5 kilo verdim Allah'ın izniyle :)
boyum 175
idealim 72 olmak
inşallah
hemde şubata kadar
günde 20 dk yürüyüş başlarda yeterli
ama ilk ve en katı kural kitabı okumak
o bizim kılavuzumuz
ama iste insan zayiflayip zirt pirt degistirince mutlu oluyorben oyleyim en azindan dusunsene kendiminkini gectim zeynebin kini degistirirken dahada mutlu oluyorum o hedefe ulasti ya..
seninle ayniyiz aslinda sende bende 2 ayda 12.5 kilo vermisiz.senin subata kadar 5 kilo daha vermen lazim benimde yine subata kadar 5 kilo daha vermem lazim.bak ne yapalim gel bakalim ikimizde ayni sekilde verebilcekmiyiz.persembe bildirimlerden sonra bakalim hedefimize kac kilo kac gramkaldigina ona gore subata kadar destekle 5 kiloyu verelim.hatta subat 15 e kadar diyelim
Elbette kitap okunmalı.kafaya göre dukan olmaz.teyzem yıllardır kulaktan dolma diyet yapmaktan sönmüş balon gibi pörsük pörsük oldu.ben de öyle olmak istemem.ama sarkmamak adına spor salonu destekli düşünüyorum.:26:
Kızlar Şubat 15 5 kilo olayında bende varım.bakalım olacakmı?kafeinli kremin adını banada yazın:)sizi seviyorumtamam
anlaştık
bu süper olur
şubat 15 benim işime de gelir
gerçi şubat tatiline gitmeden güçlendirmeye girsem iyi olacaktı ama 3 haftada 5 kilo veremem
tamam lisacım
şubat 15 bizim hedefimiz olsun
ama şu spor konusunda beni biraz kontrol et, zorla, kız, saçımı başımı yol :)
lahana olayı ve kafeinli krem olayını da yarın halletmeye çalışacağım inşallah
şubat 15 te ne kadar olacağız bakalım
ama benim şanssızlığım yarı yıl tatilinde annemlere gideceğim
zor olacak ama bu gazla devam ederim diyetime inşallah
cepten bağlanıp sana da hesabımı veririm ki kontrol ediliyorum diye daha dikkatli olurum
bence tamamdır bu olay
dedim ya hareketin her turlu makbuldur yap bence ...dedigin tarif buydu sanirimalinti yapmisim oldugu gibi veriyorum )
CIKOLATA
bu arada akşam kendime çikolata yaptım ama başka bişeyebenzedi tadı süperdi paylaşmak istedim.2 yk süt tozu 1 tk kakao 2yk light süt1yk toz tatlandırıcı 2 damla vanilya aromasını karıştırdım sonra silikon muffinkalıplarına döktüm dibine böyle ince olacak şekilde sonra buzlukta dondurdumdonunca fırını 150 dereceye ısıtıp 15 dk pişirdim hafif altı yanmıştı anladımki12 dk fln daha ideal ama suffle ve kurabiye tadında harika bi lezzet oldu.soğuyana kdr fırında bekletmek gerekiyor.bir dahaki sefere bi muffin kalıbınıtamamen doldurup suffle tarzı yapmayı düşünüyorum denerseniz beğeneceksinizdir.pişirmeden bile harika oluyor tadı
Tatlım şu lahana suyu olayı ne açıklar mısın???bende yapiyim 55olursam zayıf olurum geri her türlü normal kg olucam
tamam
anlaştık
bu süper olur
şubat 15 benim işime de gelir
gerçi şubat tatiline gitmeden güçlendirmeye girsem iyi olacaktı ama 3 haftada 5 kilo veremem
tamam lisacım
şubat 15 bizim hedefimiz olsun
ama şu spor konusunda beni biraz kontrol et, zorla, kız, saçımı başımı yol :)
lahana olayı ve kafeinli krem olayını da yarın halletmeye çalışacağım inşallah
şubat 15 te ne kadar olacağız bakalım
ama benim şanssızlığım yarı yıl tatilinde annemlere gideceğim
zor olacak ama bu gazla devam ederim diyetime inşallah
cepten bağlanıp sana da hesabımı veririm ki kontrol ediliyorum diye daha dikkatli olurum
bence tamamdır bu olay
Kızlar Şubat 15 5 kilo olayında bende varım.bakalım olacakmı?kafeinli kremin adını banada yazın:)sizi seviyorumbu arada unutmadan
Tatlım şu lahana suyu olayı ne açıklar mısın???bende yapiyim 55olursam zayıf olurum geri her türlü normal kg olucam
Bunu hemen deniiycem canım ama Muffin kek kalıbım yok porselene deniycem
Kızlar ben bu lahana olayına pek yabancı kaldım lütfen aydınlatın, gerek özelden gerek tüzelden bilgileri bekliyorum ve kafeinli krem ismini de bekliyorum vallaha bozulurum söylemezseniz. Şubat 15 e beş kilo hedefine katılanlar 4 oldu hiç mızıkçılık yapmayacağım bak söz veriyorum eğer katmazsanız size gözleri pörtlemiş kedicik bakışı fotomu çeker her sayfaya yapıştırırım vicdan azabından kilo alırsınız ona göre.. Dün spora dönüldü perşembeye umudum var ama çok da gaza getirip moralimin bozulmasını istemiyorum gerçi wc olayını halledersem 200 gr sonra 85teyim ama bakalım
Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)
ıbrahim Saraçoğlu BEYAZ LAHANA MUCıZESı(prof.dr. ibrahim adnan saraçoğlu)
ıŞTE MUCıZE REÇETE
1.KIŞ BOYUNCA BıRıKEN KıLOLARINIZDAN KURTULMANIZI SAĞLIYOR
2.VUCUTTA BıRıKEN TOKSıNLERı ATIYOR,KOLON KANSERıNı ÖNLÜYOR
3.KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEYıP,VUCUDUNUZUN CANLANMASINI SAĞLIYOR
4.SELÜLıTLERı ÜÇ HAFTALIK KÜRLE YOK EDıYOR
LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LıTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFıF ATEŞTE PıŞıRıN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BıRER SU BARDAĞI ıÇıN.BU ıŞLEMı TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDıN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERıN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDıN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR ıÇıN KESıNLıKLE ıHTıYACINIZ OLAN MıKTARI BıR DEFADA DEĞıL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN
:KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LıTRE SUDA HAFıF ATEŞTE 15 DK PıŞıRıN. SABAH AKŞAM BıR BARDAK ıÇıN. HER 3 GÜNDE BıR 3 GÜN ARA VEREREK TOPLAM 21 GÜN UYGULANIR. AYNI ŞEKıLDE ıKıNCı 21 GÜNLÜK KÜRÜDE UYGULADIKTAN SONRA ıKıNCı VE SON KÜRDE TAMAMLANIR.
FAZLA KıLOLARA VEDA EDıN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN ıÇıNE KOYUN VE HAFıF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKıKA PıŞıRıN. AŞAĞIDAKı ŞEKıLDE TÜKETıN:
ıLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BıR SU BARDAĞI
ıKıNCı HAFTA:HER GÜN BıR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:ıKı GÜNDE BıR BıR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BıR SU BARDAĞ
BEŞıNCı HAFTA:7 GÜNDE BıR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA ıÇıLMıYECEK
YEDıNCı HAFTA:BıR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK ıÇıN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSıN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR
birincisi bu yayinladigin kurlerden hicbiri degil bahsettigim .
ikincisi burasi dukan deneyimleri topigi boyle lahana kurlerini yayinlayamazsin,konu disi cunku.ben salak miyimki ozelden yazacagim diye yirtiniyorum.bende biliyorum boyle acik acik yayinlamayi kimseden bilgi saklayacak degilim ama iste konu disi diye ozelden yazacagim.hem sen begenmemismiydin editor bizi konu disi yazmakla sucladiginda onu begenen.simdi bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...
Bir arkadaş sormuştu bende bir katkım olsun diye yazdım.Bunun suç olduğunu bilmiyordum.Sizi hiç suçlamadım ki:Aklıma böyle bişey hiçama hiç gelmedi.yAZDIKLARINIZA ÇOK ÜZÜLDÜM.Size yazdığınız hakareti aklımdan bile geçirmedim.Birbirimize destek oluyoruz diye düşündüm soran bir arkadaşıma yaptığım kürü yazdım.Yırtınmak demek okurken bile çok üzüldüm.Yanlış anlaşılmak dahada kötüsü.Gerçekten şoktayım.Ben burayı,sizleri okuytarak,sizlerden birşeyler öğrenerek diyetime sarılıp yapıyorum.Bu yazdıklarınız inanılmaz kırdı beni.Yanlış anlaşılmak,suçlanmak daha çok kırdı.Konu dışı konuşulan olaylar olduğundada okuyun bakın.kırmayalım birbirimizi dedim.Tam destek hep destek dedim.Tenefüste okudum yazdıklarınızı,derse girdim çocuklar bile yüzümden üzüntümü ağladı.Size kolaylıklar başarılar diliyorum.Bir dahada asla yazmam .Kırıyorsam ne gerek var ki..
Bir arkadaş sormuştu bende bir katkım olsun diye yazdım.Bunun suç olduğunu bilmiyordum.Sizi hiç suçlamadım ki:Aklıma böyle bişey hiçama hiç gelmedi.yAZDIKLARINIZA ÇOK ÜZÜLDÜM.Size yazdığınız hakareti aklımdan bile geçirmedim.Birbirimize destek oluyoruz diye düşündüm soran bir arkadaşıma yaptığım kürü yazdım.Yırtınmak demek okurken bile çok üzüldüm.Yanlış anlaşılmak dahada kötüsü.Gerçekten şoktayım.Ben burayı,sizleri okuytarak,sizlerden birşeyler öğrenerek diyetime sarılıp yapıyorum.Bu yazdıklarınız inanılmaz kırdı beni.Yanlış anlaşılmak,suçlanmak daha çok kırdı.Konu dışı konuşulan olaylar olduğundada okuyun bakın.kırmayalım birbirimizi dedim.Tam destek hep destek dedim.Tenefüste okudum yazdıklarınızı,derse girdim çocuklar bile yüzümden üzüntümü ağladı.Size kolaylıklar başarılar diliyorum.Bir dahada asla yazmam .Kırıyorsam ne gerek var ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?