Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben 100 kiloyum sizce kaç gün atak yapmalıyım

ben 98 le başladım 7 gün yapmıştım bir türlü bırakamamıştım bana da site 5 gün yazmıştı heralde çizelgem okulda bilg. ta kaldı ama sende 7 gün yap moral oluyor tabi dayanma sınırın da önemli. Birde kitabı okuyup dukanın sitesinden testini yaparsan daha net bir sonuç alırsın bence.

Bilmem mi o moral kaynağını ama bakıyorum da benim de ilk günlerimde yüzümü güldüren arkadaşlarım vardı ama yoklar şimdi üzüldüm, inşallah en kısa sürede geri dönerler çünkü dukanlı bir sözümüz vardı şubat 15'e 5 diye ((((

bu dukanella tarifi linkini bana gönderebilir misiniz? link paylasilamiyorsa zahmet olmaz ise özel mesaj olarak rica edebilir miyim?

Simlanin ne günahi var ise.....ayıp etmişler..

gelirler üzülme :)

gelirler üzülme sen

merhaba,
Bende size soru sormak istedim. Sadece merak.
1- Bu arastirmayi yapabilmek için, K K ya bir ücret ödüyor musunuz? yada K K dan izni aldınız mı?
2- Araştırmanızın sonuçu ne olacaktır. Verileri bir yere satacak mısınız? yada bizlerle paylacak mısınız?

Son düzenleme:
bu dukanella tarifi linkini bana gönderebilir misiniz? link paylasilamiyorsa zahmet olmaz ise özel mesaj olarak rica edebilir miyim?

Simlanin ne günahi var ise.....ayıp etmişler..

dukanella
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu.

tatalandirici olarak tablet kullan, ilk sefer formtatla activia birlesince korkunc karin agrisi ve ishal yapiyor, sonra alisiyosun galiba.

light labneyi ben direk sutu activia ile mayalayarak yapiyorum. daha cok cikmasini istiyosan, iki kasikta suttozu ekle. yogurt olduktan sonra suz. bu kadar kolay.
diyettariflerindeki labne tarifi

MALZEMELER:
-200 gr süttozu(=1 paket Pınar süttozu)
-2 su bardağı ılık su
-3 yk yarım yağlı yoğurt(%1,5 yağlı)
-1/8 çay kaşığı=1 damla mikrobiyel peynir mayası(aslında ben kullanmamıştım fakat bazılarımızın labnesi tutmayınca eklenebilir diye düşündüm.gerçekten de maya kullanan arkadaşlarınki şansa bırakmadan tuttu.)

Süttozu derin bir cam kase içine konur.Su eklenerek hiç pürüz kalmaksızın çırpma teliyle karıştırılır.
Ayrı bir kasede yoğurda bu karışımdan eklenerek karıştırılır.Yoğurt kase içindeki karışımın köşelerine kaşıkla paylaştırılır.

Kasenin üzeri kapatılır.Birkaç kat örtüyle sarılarak ılık bir yerde yaklaşık 8 saat mayalanmaya bırakılır.

Süre sonunda süzmeden direk karıştırarak kullanabileceğiniz gibi,ince delikli bir süzgeçe veya tülbente alarak suyunu iyice süzerek de kullanabilirsiniz.Ne kadar süzerseniz o kadar katı kıvamlı bir peynir oluyor.
Yaklaşık 400 gr.lık(2 kutu labne kadar) ev yapımı labne elde etmiş oluyorsunuz.

ben bunu blogda okudum. sadece yararli bir bilgi diye paylastim. blogla ilgim yok.

Ama arastirmanin sonucunu merakla bekliyorum.

Merak ettiginiz sorulari, email vermis, oraya sorabilirsiniz.

Ayrica merak etmeyin eger dukanla ilgili bir sey degilse, veya izinsiz icerikse siliniyo zaten mesajlar, isterseniz sikayet et butonunu kullanabilirsiniz

Son düzenleme:

Çok tesekkürederim... mersi.. hemen çikisini alip arsivime kalidiriyorum...

anladim bilgi için çok teşekkürederim. ben sadece merakli bir kediyim...

kızlar ben stevya nın tatlandırıcısını kullanıyorum ama çok acı oluyor tarifler dukanella yapayım dedim 3 yk tatl. diyo ben yarım yk koydum acı oldu resmen sizin de öyle oluyo mu sırf bu yüzden 1.5 kaşık kakaoya 6 yk süt tozu koydum

arkadaslar yaklasik bir haftadir bayagi rahatsizim(ne oldugunu anlayamadan kendimi hasta buldum anlayacaginiz ne dukan kaldi ne diet(grip oldum sandim bütün kemiklerim agriyordu ama anlasildi ki kemiklerimde iltihap varmis ve nerden geldigi belli olmayan)bugün cesaretimi toplayip bir tariya cikdim ki ne göreyim 2 kilo almisim ee haliyle serum ilacdi derken emeklerim gitti.daha yeni toparlamaya basladim gibi.kaldigim yerden devam ETMEK istiyorum ne dersiniz olurmu ki?

Stevya kullananlar tat acisindan sorun yasiyolar. cok duydum tadini sevmeyen.

Aspartam bazialrina metalik geliyor.

Takita-formtat i ise splenda toza gore tatsiz buluyolar.

En cok pozitif yorumu splenda hakkinda duyuyorum. onunda tabletlerini kullaniyorum ama, tozun 125 gr. 24 tl falan, cok geliyor.

sağol canım ite kaka bitereyim de onu alayım

atakta açıkmanız normal, izinli yiyeceklerden bol bol yiyerek bir nebze köreltin açlığınızı, tavuğa baharatlar katarak da çok çeşitli lezzetler yaratabilirsiniz atak için...Ben balık köfte, yapardım mesela, light ton balığını yumurtayla karıştırarak ...ya da o tavuk parçalarını yumurta sarısına bulayıp tavada pişirebilirsiniz, çıtır çıtır tavuk elde edersiniz...Yumurta olayına gelince kolestrol probleminiz yoksa 2 den fazla yiyebilirsiniz.... Tatlı olayına biraz daha dayanıp, seyirde yapmanızı öneririm...Kilo vermeniz daha kolay olacaktır...

Bu araştırma bir dukan yapan bir doktorun araştırması...Araştırması bitince sonuçları sitesinde paylaşır diye düşünüyorum...

Bu arada bugün edanın el açması böreğini yaptım....Harika oldu ya...Bir kaşık kepekle küçük yuvarlak borcamı dolduracak büyüklükte bir börek yapabilirsiniz...Tarifini veriyorum, zira benimki edanın modifiyesi oldu....

1kaşık kepek
1 kaşık süttozu
2 yumurta( birisinin sarısını üstü için ayırın)
2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt...
2 çay kaşığı kabartma tozu
300 gr kıyma...

Öncelikle kıymanızı kavurun, ben korumada olduğumdan az yağlı et tercih ettim...Birde kıymaya birazcık maydonoz kattım (sevmiyorsanız ya da saf pro günündeyseniz koymayabilirsiniz).Kıyma soğurken hamuru hazırlayın, yumurta kepek, yoğurt ve bi çimdik tuzu güzelce karıştırın...en son kabartma tozunu ekleyin...

Ben En küçük boy yuvarlak borcam kullandım, yapışmaması için pişirme kağıdı serdim...Hazırladığım cıvık hamurun yarısını tabana yaydım...Üstüne kavurduğum kıymayı koydum, üste kalan harcıda döktüm, en üste ayırdığım yumurta sarısını sürdüm, önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 40-45 dakika pişirdim...İnanın harika bir lezzet.... Pişirme tüyosunuda öz abla vermiş , altının iyice pişmesi için ilk olarak fırının alt tarafına doğru koyun, sonlara doğru üstünün kızarması için üste alırsınız...Mini fırın olduğu için 200 derece pişirdim kendi fırınınıza göre ayarlayabilirsiniz...Bir de içinin tam pişmesini istiyorsanız, pişirdikten sonra hiç kapağını açmayın fırının...Bir 20-30 dakika içinde kalsın....
Daha geniş bilgi için benimdukandiyetim adresine göz atın...Bir sürü çeşidini bulabilirsiniz bu böreğin, hemde resimleriyle

Sevgili Arkadaşlarım ;
Herkese iyı akşamlar sürekli takip ediyorum ama ara ara yazıyorum siteye..dukana tam gaz devam.. eger yarına 600 gr eksık gelırsem taaam 20 kg vermiş olacağım dukanla..Rabbıme hamdolsun..
sinderelyesra hashih ve cyy gibi gerçekten diğer arkadaşlara can-ı gönülden yardım etmek isteyen tabiri caizse ''insan gibi insan '' arkadaşlarımı gördükçe doğru yerde olduğumu anlıyorum..görüyorum konuşurken hep bir yardımlaşma dukana dair bilgi paylaşımları ve sorulan sorulara özenle cevap veriliyor..Çok teşekkür ederim kendi adıma..
Her gecen gün kılo verdıkçe kendıme olan güvenım artıyor hamdolsun..istegım bi 20 kg kadar daha vermek..103 kılo ıle başladığım maceram 63 ile sonlansın istıyorum..15 ocaktan sonra spor salonuna yazılıcam ve düzenli olarak devam edicem..Çunku kılo vermem yavaşladı ve artık günluk aktıvıteleri artırma zamanı geldığını vucudum hıssettırıyor..
Dğişik tatlar arayan arkadaşlarıma özellıkle tavuk yemeklerınde balsamik sirke ve light soya sosunu denemelerını öneriyorum..
Acı sosunda kullanılmayacak bı tarafı yok şeker ilavesiz çünku ve içindekı herşey ızınlı..acının bağırsakları doğal çalıştırma özelliği de gözönunde tutulursa ağır hemoroid hastası olmayan arkadaşlarım dışında bence herkes kullanmalı..simlanın sitesındeki acılı ekşili tatlı tavuk tarıfını yaptım çok beğendim öneriyorum ..
bu arada tartışmayın, kırmayın, kırılmayın, seviyeyi düşürmeyin sevgili arkadaşlarım..Ben yazılanlardan ve yazılma şekillerinden hiç hoşlanmadım..unutmayın; Uslubu beyan ayniyle insan..
Hepinize bol azimli günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…