Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım dukan kitabında kaldığınız yerden devam edin diyordu ama aynı durumu ben de yaşadım kaldığım yerden devam edince kilo vermem durdu o nedenle 2 kez bikaç gün kaçamak yaptığımda 2 gün atak yaptım ve seyire döndüm.

Eski sayfaları okuduğumda bu durumda olanların tekrar atak yapmadıklarını kaldıkları yerden devam ettiklerini yazdıklarını okumuştum.Kitaptada buna benzer bişeyler hatırlıyorum.Seyirle devam edip bir süre sonra yumruk yaparsanız sanki daha iyi olur diye düşünüyorum.Geçmiş olsun dilerim ve kolay gelsin.

slm kızlar atak evresinin 3.günündeyim fakat kabızlık sorunuma çare bulamadım bi fikri olan var mı (( :'(

Gerçekten mi ? Günde en az 8-10 bardak çay içiyorum, dolayısıyla da 10 tablet kullanıyorum. 1 tablet Canderel 0,2 kcal olduğundan da rahat rahat kullanıyordum. 4 tablet çok azmış gerçekten. Anlamadığım kalorisi çok az, sağlık açısından da günlük 15-20 tablet arası öneriliyor. Sanırım üşenmeyip bu tabletleri 2 ye bölmek gerekecek :) Ayrıca tatlılara da hiç bu gözle bakmamıştım; onları hep kepek, kakao, nişasta, süt tozu hakkı üzerinden düşünüyordum. Ben en iyisi bi diyet reçel alıp, temiz temiz yoğurt+ reçel takılayım :)

merhaba arkadaşlar,dün ortam gerildi evet.ben de önce istemesemde cevap yazmak zorunda kaldım.bunları okumak zorunda kalan arkadaşlardan kendi adıma özür dilerim...

bugün -500 gr ile uyandım.ve tartıda tekrar tekrar tartıldım yanlış mı görüyorum diye yeni gelen ve yeni başlayan arkadaşlar için;sebze günlerinde genelde artı çıkıyorum.anladığım şu sebze günlerinde de zayıflamaya devam ediyoruz ama vücut su topladığı için tartıda değişikliği görmüyoruz.protein günleri sonrasında da 2 günün bilonçosunu görüyoruz.tatlandırıcı konusunda ben günlük 5-6 tatlandırıcı kullanıyorum.toz tatlandırıcıyı sadece ekmek yaparken kepeğin tadını alsın diye bir tatlı kaşığı ekliyorum.zaten onuda 3-4 gün yiyorum.daha hiç tatlı yapmadım.bir kez dukenalla yaptım.ondan da bir-iki kaşık yedim.sonra suçluluk duygusuna kapılıp döktüm.içinde sınırlı izinliler var ve duraklamaya neden olabilir diye.riske girmek istemedim yani.sonuçta diyet yapıyorum ve bir süre tatlı birşeyler yemesemde olur...diyeti bozanlar içinse tavsiyem kaldıkları yerden devam etsinler.ben bir kere bozmak zorunda kaldım ve birşey olmamış gibi devam ettim.olumsuzluk görmedim.bunun yanında yeşil çay çok önemli.günde 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum metabolizmayı hızlandırsın diye.. ve spor günde en az 30 dk...en önemlisi de su arkadaşlar.vücudu atıklardan temizlemek için...

Yavas yavas sekersize alisiyorsun tabletlerin hepsini kirmana gerek yok cikinca kir gerisini pakete geri koy recel olayi gecmiste sorun cikarmisti ama ben sakincali olkdugunu dusunen grutayim canim ama metabolizma senin tabi duraklama yamazsa ne ala ama ben kitata da rastladigimi hatirlamiyorum dukan chat mudavimlerinin yazilarinda yinede fikir benim karar senin. Kendini disipline edersen daha hizli sonuc alirsin ayrica yapay seylere fazl yuklenme derim simdilik

Birde paketlerde dedigin rakamlari onerebilirler ama ailemde seker hikayesi var ve daima uzman hekim kontrlundeyiz hepimiz hocalar gunde 5 taneden fazlasini cok sikisirsan ilk baslarda ancak 7 tanesini oneriyorlar soyle dusun yag, tuz, nisasta, seker yogunlugunu azalttigimiz bir diyetteyiz ne kadar az o kadar iyi onlardan saglayacagin saf sekeri ve gerisini sebze gunlerinde yemek hakkinin 1/3 u sebzeyle gidereceksin zaten az sabret mukafatini alacaksin valla kendimden biliyorum

GUNAYDIIIN DUKANCANLAR;
Hepimize bol kilo kayipli gunler olsun insallah.her gelen dun soyle oldu,boyle oldu diye diye uzattikca uzatiyor bazi konulari.dun,yada onceki gun yada daha onceki gun her ne olduysa oldu bitti.bugun artik yeni bir gun ...dunu dune biraksin artik herkes.

ben sanirim yine duraklamalari oynuyorum.hafifte artislar var.dusunuyorum ikigundur farkli ne yapmis olabilirim diye.sanirim bu diyet baska hicbirsey ile karistirilip yapilmamali.evet ikigundur lahana suyunu iciyorum (benim gobek icin )ve sanirsam bu etkiledi beni.cunku farkli baska hicbirsey yok yaptigim :26:.o yuzden lahana kurunu birakiyorum bakalim yarin degisecekmi biseyler.birde cyy de dun icecekti bakalim ondada boyle bir artis olduysa lahana suyu tek suclu bu durumda

günaydın bugün ben de kayınvalideme (biz de tatildeler) anne acaba bu krebe süt koysam nasıl oluur dedim dene dedi ama güel olmaz diye cesaret edemedim iyiki yazdın valla cok sağol yarın deneyim

Evde misafirim (annem) var. Mecburen 3 gündür SP yapiyorum. Sadece P yemem annem tarfafindan sorun haline geliyor. Beni çok yordu. Sanirim 3 gün sonra gidecek. Böylece 6 gün SP yapmış olacağım. Sonra 6 gun P yapsam ve sonrasında 1+1 e dönsem bu diyet kurtulu mu? kendimi kötü hissediyorum.

Günaydın kızzlarr

Bırr İzmir çoook soğukk :122:

Kayınpederin rahatsızlığı ve hastane koşturmaları arasında pek yazamadım sizlere ama okumaya gayret ediyorum..

Ve söylemek istiyorum ki hepinizi çoook seviyorumm..

Konu içi dışı, dukanla alakalı, yanından ucundan bağlı ne varsa paylaşma taraftarıyım ben de.. Ama gerginlikler hiç bize göre değil..

Bu hafta kendi adıma zorunlu şartlardan yürüyüşümü biraz ihmal ettim diyebilirim.. Ki hemen kabızlık olarak bana geri döndü bile..
Gün sonuna kadar çözerim onu da sanırım.. Neyse..

Kilom 67-68 arası dolaşıyor.. Bakalım yarına ne çıkacak çok heyecanlıyımmm..
Perşembe bildirimleriiiii

bahardmrl kabızlık noktasında çok sıkıntınız varsa magnesie calsiee adında bir ilaç var.Eczaneden temin ediliyor ve emın olun 20 dakıkada lavaboya taşıyor sizi ..fıyatıda uygun..Kronık kabızlıgı olan bırısı olarak söyluyorum içecegınız her turlu çaydan etkılı..ama nacızane tavsıyem kabız olmamayı öncesınde engellemenız..Özellıkle düzenli yeşil çay içmek çook etkılı..kepek alımını unutmayın ..Ama öncesınde şu ilacı alın ve hemen kullanın yoksa benım ilk yaptıgım gıbı kabızlıktan dolayı dıyetı bırakmak zorunda kalabılırsınız..sevgiler..

Haklısın canım, ne kadar az o kadar iyi :) İnşallah ben de o günleri görürüm ...

kızlar geçenlerde dukan kek yaptım kötü oldu dün gece dukanella yaptım o da tatlandırıcıdan kötü oldu canım pasta istediğine o keki düşünüyorum çikolata istediğimde dukanellayı düşünüyorum vallahi bu tatlı olayından soğuyorum canım çok çikolata istediğinde dukanelladan birazcık alırsam herhalde benim için bu tatlı işi tamamen bitecek düşünün artık ne kadar kötü yaptığımı

5-5 sonrasında 1-1e dönebiliyosak 6-6 sonrasında da 1-1e dönebiliriz bence :) artı bir günden bişey olmaz

Arkadaşlar günaydın

Dukanda günlük toz tatlandırıcı hakkımız ne kadar acaba ? Hiç bi yerde rastlamadım

simlanın tatlandırıcı dosyası diye bi başlığı var blogunda, googlea simla tatlandırıcı dosyası yazarsanız bulursunuz rahatlıkla. bi onu okumanızı tavsiye ederim. fazla kullanımda olabilecekleri anlatmış. tatlandırıcı faydalı bişey değil hatta zararları bile var ya da olabilir.8 doz diye biliyodum ben ama online chatten de şöyle bi alıntı yapiym işinize yarar :)

'-ne kadar tatlandırıcı kullanımını öneriyorsunuz. Sağlıklı koşullar altında. Bir limit varmı?

Tiffany - moderator : Hello Suzan, eğer stevia veya lohan gibi doğal bir tatlandırıcı ise llimit yok. Ama yapay bir tatlandırıcı ise siz 8 tk geçmeyin.'

slm kızlar atak evresinin 3.günündeyim fakat kabızlık sorunuma çare bulamadım bi fikri olan var mı (( :'(

yediğiniz bi öğünü iki katına çıkarmak da çok işe yarıyor, ben öyle kurtuluyorum her seferinde :)

bilmiyorum hangi tarifi denediniz ama ben nutella diye kaydettigim su tarifi yaptim cok basarili oldu:

NUTELLA
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket lightlabne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu*
Dondurunca harika sonuclar veriyor. light labnebulamazsan, light sutu activiayla mayalayip, yogurt yaptiktan sonra suzersin.Suzme yogurdu, light labne yerine kullanabilirsin.

cogu arkadasin dedigi gibi bazi tatlandiricilarin tadi cok hos degilmis ondan dolayi sizinkinin tadi kotu olmus olabilir.birde tatlandiricinizi degistirip deneyin.hem zaten tatlilardan uzaklasmaniz hayrinizada olabilir zira bende duraklama yapiyor .yaklasik 3-4 haftadir ben tatli falan yapmiyorum..

hashish, teşekkür moral oldu.

ben, kilo alirken sabit kaldıgim kilolarda duraklama yaptıgımı düşünüyorum. Örnegin, 85 kiloda 5-6 ay sabit kalmışım sonra, yeniden kilo alamışım.Şimdi kilo verirken 85e geldigimde bir duraklma oluyor diye düşünüyorum. Bunlarada eşik diyorum. Bu düşüncem hatalımı?

ne demek :)
kitapta bundan da bahsediliyordu sanırım. bahsedilmiyoduysa da öyle bi gerçek var bence:) ben de 70 civarını zor kırmıştım çünkü. vücut belli zamanlarda alışmış olduğu kiloları verirken zorlanıyo gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…