Aynı durumdayım. Çok geçmiş olsun. Yılbaşından birkaç gün önce başladı hastalık ve bitmek bilmiyor. Acayip halsiz ve hastayım. Saldırdım meyveye yemeğe.. Bende de kalmadı diyet ki yarın göreceğiz + kiloları tartıda.. Ben de aynı şeyi sormuştum acaba atakla mı başlasak diye ama galiba kimse cevap yazamamış. Çünkü bu aralar forumda DUKAN dan çok daha önemli atışmalar var bu konuları konuşmaya fırsat kalmıyor pek gördüğüm kadarı ile
Aynı durumdayım. Çok geçmiş olsun. Yılbaşından birkaç gün önce başladı hastalık ve bitmek bilmiyor. Acayip halsiz ve hastayım. Saldırdım meyveye yemeğe.. Bende de kalmadı diyet ki yarın göreceğiz + kiloları tartıda.. Ben de aynı şeyi sormuştum acaba atakla mı başlasak diye ama galiba kimse cevap yazamamış. Çünkü bu aralar forumda DUKAN dan çok daha önemli atışmalar var bu konuları konuşmaya fırsat kalmıyor pek gördüğüm kadarı ile
Tablet olarak 4 tablet toz olarak ta ona yakın birşeyler olması gerekiyor canım ölçüyü kendin ayarla. Pasta börek falan yapılınca toz olanının miktarı artıyor ama hepsini bitirmeyeceğimiz için yine parça parça yiyerek ayarlayabiliyorsun yani oranlarını kendin ayarlıyorsun
Gerçekten mi ? Günde en az 8-10 bardak çay içiyorum, dolayısıyla da 10 tablet kullanıyorum. 1 tablet Canderel 0,2 kcal olduğundan da rahat rahat kullanıyordum. 4 tablet çok azmış gerçekten. Anlamadığım kalorisi çok az, sağlık açısından da günlük 15-20 tablet arası öneriliyor. Sanırım üşenmeyip bu tabletleri 2 ye bölmek gerekecek :) Ayrıca tatlılara da hiç bu gözle bakmamıştım; onları hep kepek, kakao, nişasta, süt tozu hakkı üzerinden düşünüyordum. Ben en iyisi bi diyet reçel alıp, temiz temiz yoğurt+ reçel takılayım :)
slm kızlar atak evresinin 3.günündeyim fakat kabızlık sorunuma çare bulamadım bi fikri olan var mı(( :'(
form çay içebilirsin.bende etkili olmuştu...
Günaydın kızlar, ortamın gerçekten çok gerildiğinin farkındasınızdır inşallah bu gerginlikten dolayı acaba şu şuna ne dedi şu ne yaptı diye bakar olduk foruma, kızlar herkes kendiyle ilgilensin yaptıklarını kendine faydalı olanları yemek tariflerini yazsın biz siteye ilk girdiğimiz zaman bu böyleydi kimse kimsenin ne üstünü nede patronu laf çarpmalar gereksiz düzeltmeler ne manası var ki? DİYETLERİMİZLE İLGİLENELİM ha atışma tartışma istiyorsanız editöre rica edelim hep beraber bir başlık daha açalım DUKAN DENEYİMLERİNİ SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA TARTIŞMA PAŞLAŞMA FORUMU diye oraya taşının olsun bitsin. Lütfen sakin olun bi derin nefes alın arkadaşlar. Yazdıklarım rahatsızlığımı belirtmek adınaydı ister laf söyleyin ister beni de uyarın ama bu tarz hiç bir yoruma cevap vermeyeceğim.
Muhteşem finalimi dün gece saatlerinde yaptım, çok rahatladım kullandığım kabızlık giderici toz baya bir etkili oldu bundan sonra kepek mepek ihmal edilmeyecek düzenim bozuldu ya ben şu aralar bu tozu deneme kararı aldım yani tekrar aynı sorunla karşılaşırsam ters bir yanını görürsem paylaşırım sizinlede. Sabah 85li rakamları gördüm çok şükür ama küsüratını yarına saklıyorum inşallah aynı kalır. Krep konusunda arkadaşlar uzun süren araştırmalarım neticesinde bir yumurtanın kendi bir yumurtanın beyazı ve iki yemek kaşığı ligt süt ve 1,5 yemek kaşığı kepek tuz ve pul biberli karışım mükemmel oluyor. Pişirmek içinde seramik tava kullanıyorum yağa da ihtiyaç kalmıyor resmen börek yapılabilecek incelikte süper ötesi krepler yapıyorum yoğunluğunu azaltıp adedini fazlalaştırarak haftasonuna ciddi ciddi börek yapmayı planlıyorum. Bu oldu yazman vallgün sebze protein günüm güzel bir söğüş ayarladım kendime krep peynir ve hindi jambonla öğlene midemde olacak. Yeni tarifler konusunda da arkadaşlar önceki gün kendime gece vakti havuçlu kek yapmıştım gece yapınca da tadına falan bakmamıştım bugün sabah itibari ile onu da tattım ve süper olduğunu bizzat damakcağızımla test etmiş bulunmaktayım...
Birde paketlerde dedigin rakamlari onerebilirler ama ailemde seker hikayesi var ve daima uzman hekim kontrlundeyiz hepimiz hocalar gunde 5 taneden fazlasini cok sikisirsan ilk baslarda ancak 7 tanesini oneriyorlar soyle dusun yag, tuz, nisasta, seker yogunlugunu azalttigimiz bir diyetteyiz ne kadar az o kadar iyi onlardan saglayacagin saf sekeri ve gerisini sebze gunlerinde yemek hakkinin 1/3 u sebzeyle gidereceksin zaten az sabret mukafatini alacaksin valla kendimden biliyorum
Evde misafirim (annem) var. Mecburen 3 gündür SP yapiyorum. Sadece P yemem annem tarfafindan sorun haline geliyor. Beni çok yordu. Sanirim 3 gün sonra gidecek. Böylece 6 gün SP yapmış olacağım. Sonra 6 gun P yapsam ve sonrasında 1+1 e dönsem bu diyet kurtulu mu? kendimi kötü hissediyorum.
Arkadaşlar günaydın
Dukanda günlük toz tatlandırıcı hakkımız ne kadar acaba ? Hiç bi yerde rastlamadım
slm kızlar atak evresinin 3.günündeyim fakat kabızlık sorunuma çare bulamadım bi fikri olan var mı(( :'(
kızlar geçenlerde dukan kek yaptım kötü oldudün gece dukanella yaptım o da tatlandırıcıdan kötü oldu canım pasta istediğine o keki düşünüyorum çikolata istediğimde dukanellayı düşünüyorum vallahi bu tatlı olayından soğuyorum canım çok çikolata istediğinde dukanelladan birazcık alırsam herhalde benim için bu tatlı işi tamamen bitecek düşünün artık ne kadar kötü yaptığımı
hashish, teşekkür moral oldu.
ben, kilo alirken sabit kaldıgim kilolarda duraklama yaptıgımı düşünüyorum. Örnegin, 85 kiloda 5-6 ay sabit kalmışım sonra, yeniden kilo alamışım.Şimdi kilo verirken 85e geldigimde bir duraklma oluyor diye düşünüyorum. Bunlarada eşik diyorum. Bu düşüncem hatalımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?