Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz


tatlım o kortizon ilacını ben tam 4 kere kullandım.60 dan 80 çıktım.farketmiyorsun.fakat ilk kullanımınsa bu kiloyu özaçıp kapayıncaya kadar veriyorsun.ben kortizondan sonra 80 k hamile kaldım amaaaaa 75 doğurdum.ama boyun fıtığı yüzünden 2 kere 1 sene içinde kullanınca atamadım.kortizon 10 sene kandan gitmiyormuş.sana tavsiyem tuzu 0 ra indir bak kilolar nasıl ünde 1 kg şeklinde gidiyor.hele bide yeni kullandıysan.moralini bozma diyete devam.kepek yoksa yok neyapacaksın diyetimi bırakacaksın.kepek günlük karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor.ayrıca bağırsaklarda gıdalara yapışıp emilmesini engelliyor.dukan amca yaptığı deneylerde bunu görmüş normal kepek sadece bağırsakları çalıştırıyor.kepeğin herikiside midede kaçkatına çıkıp tokluk sağlıyor.madem köyde tatil yapan şanslı kişisin sabah erkenden misibi temizhavada kalk güzelce yürü,eve gel yumurtadan omlet yop birbardak misgibi taze sütle iç,bak nasıl kiloveriyorsun.hadi Allah yardımcın olsun.
 
tamam pdf ini bulup indireyim bi sekilde
dogru diyorsunuz.
simdi okuldan indirmeme izin vermiyor da, eve gidince evin internetinden indireyim ins.
cok saolun kizlar :)

Hiç alınma da..
Doktora yapmış bir araştırma görevlisisin eğen profilin doğruysa.
Ve eşin kitap almana izin vermiyormu.
Yada eşinin ne haddine 15 tl ye kitap alman.

Nasıl araştırma görevlisi oldun. Ben yüksek lisansta 30 ya yakın kitap almıştımmm. Ki okumak içinde her ay kitap alırım. Liseden beri böyle. Orta okul mezunu babam bile hala kitap alır kendine okumak için.
İleride kimse çocuklarına suç bulmasın, neden internetin başından kalkmıyor okuma alışkanlığı yok falan diye.
Suçlusu biziz..


Çok ilginç ve çok yazık.

Çok net
Bu kitabı okumadan dieti beceremezsin,
Eşin yarın tavuk balık almana da kızabilir ki bu biraz maliyetli bir diett.
Başka dietler araştırman daha sağlılı olur. Kitap almayacağın, masraf yapmayacağın.
Aranız bozulmasın 15-20 tl içinn...
 
günaydın demeyi unutmuşum hepinize bol eksili ünler dilerim.benim yardımınıza ihtiyacım var.tatlandırıcı olarak prebiyotik lif içeren stevya aldım.minik paketleri var tek kullanımlık.ama tadı çok acı.neye koysam tatını acıtıyor.1 paketi bile acı.takita ya baktım oda yüzde 40 az şeker diyor takita 60 da yüzde 60 az şeker diyor.yani içinde şekeri azaltılmış şeker dediği için almadım.ne alayım acı olmadan çayımı içip dayanamadığım noktada tatlı yapmak için.birde süttozu bulamadım bugün eczanelere bakacağım.onunda yağsızını bulmam gerekiyor.burada zor ama belki eczane getirebilir.bilisi olan varsa açıklasın lütfen:26::26::26:
 

Bak en iyisi bu. Deneyenler yanılanlar oldu bir çok markayı. Bu gayet ekonoik ve güzel geliyor...

Eki Görüntüle 637504

Süt tozunu eczanelerde bulman biraz zor. Diette uygun olna tek çeşit süttozu var memlekette. Onun da resmi bu.
İnternetten almayı dene bencee. Kartın yoksa kapıda ödeme seçeneği olan bi firma bulabilrsin.

Eki Görüntüle 637505
 

sağoltatlım benimde bulduğum bu geçen yaptığımda bundan kullanmıştım.gerçek şeker tadı vermişti anca arkasını hiç okumamıştım.şekeri azaltılmış deyince yanlışmı yaptım dedim.bu 10 lira takita60 da yanılmıyorsam16 lira falan.zaten 1 küçük ölçü kullanacağım için abartılı şeylere gerek yok.bugün kısmetse alırım.süttozuda burda mirosta varmış bitmiş.bakmadığım birkaç yer aldı. bulamazsam kapıdan ödemeli bulabilirim.kullanmayın diyende var bu kafamı karıştırdı.ilk diyette herşeyi tam uygulasamda kilo çok zor verdim.şimdide dukan amca 7 ün atakla diyete yeniden başlattı.bugün atağımın 7 günü sabah tartıldım 77,8 yani 2,5 kilo vermem gerekiyordu şuana kadar daha 1,8 oldu birgünde 800 r kaybedemiyeceğime göre ben çok zor veriyorum demek.yürüyüşü 20 dk yapıyorum.şu atak bitsin ve çektiğim diş sorununu halledeyim sporu 1 saate çıkaracağım.birde şu dışardaki spor aletlerine giderim biraz ozaman belki hızlanır.haftada 1 kilo yerine yarım kilo olsun yeterki vereyim.
 

Sonuçta ilk seferki gibi test yaptın ama vucüt yermi. Biliyor ilk olmadığını. Aynı tepkiyi vermemesi çok normal bencee

Ben mayıstan beri dietteyim. Temmuzdan beri duraklamadayım. 72 yi kıramadım bir türlü. Ama bu benim yüzümden. Yaz tatilinde bol bol anason içtimm :) Sonra da devam ettim.
Şİmdi 2. dukanı yapar gibi atakla başladımm.

Bu kadar zamanda sadece 1 paket süt tozu aldım ve bitti ne zamandır yok.
1 kutu da tatlandırıcı aldım ve hala yarısı duruyor. Yaptıklarım resimde zaten.
Yani çok kullanma taraftarı değilim. Dİeti geçtim sağlıklı bulmuyorum bu tarz gıdaları.
Sadece mecburiyetten diyelim. Ama kekim süperdir. Sütle ıslatınca ve krema yapınca direk pasta oluyorr.
Kepeğin en güzel hali bu benceee


bune bune pksnmzim yeminimi bozdurup beni mutfağa sokacaksın.yine kendimi kaybedeceğim.yapma etme insan birbardak çay doldurup seni ziyaret edesi geliyor (tabiki yaptığın şeyleri seninle paylaşmak için) :)

Her zaman beklerim...
Hepsi yiyebileceğimiz şeylerr.
Sorun yok

Ama şu yuvarlak olan varyaaa...
Edanın el açması ıspanaklı böreği.
Ben hodan la yaptım canım istiyorduu
Anamm bi oldukiii
süper ötesii
**tavsiyedir...
 
Ben 16 kilo verdim arkadaşlar.Güçlendirmede bir 3 kilo daha versem 55 olsam süper olacak)))

Süper :) Darısı hepimizin başına inşallah :)

ben de dukan a baslamak istiyorum, plan yaptim kendime. ins uygulayabilirim.
yulaf kepegim yok sadece, ins markette bulabilirim giderken.

Bol kilo vermeler :)

masallah kizlar ne kadar guzel kilolar vermissiniz :))

ben yarin baslicam ins dukan a.
hic meyve yenmiyor galiba atak da degil mi?

meyve yasakkkk atakta


genelde migroslarda oluyor o süttozu. ben ilk dukan denememde almıştım kenarda duruyor şuan. yine takita 60 almıştım tatlı krizlerim için. :)


Harika görünüyorlarrrrrrrrrrrr :) eline sağlık. tarif lüften :)
 
slm kızlar atakta 2. günüm ve 900 gr gitmiş bile. çok mutlu oldum ayrıca normal halimden daha tokum dukanla )
 
sen delisin vallahi.ikinci şansım olduğu için mutfakta kendimi kaybetmeyi yaza doğru düşünüyorum.sebze günüm yarın1+1 le başlıcam.ıspanaklıyı yarın denerim.tarifini müsait olduğunda yaz.vücüdu kandıramıyorsun tabi fil hafızası var.insan unutur ilk diyet gibi davranır.yok busefer işimin zor olduğunu bana güzelce anlattı buyüzden sınırlı serbest olanları bile dikkatli kullanacağım.
 
dişçiden geliyorum kabus gibi ama son bulmayacak.doktor implant yapacak.küçücük bir diş cumadan beri canıma okudu.dün yemek bile yiyemedim.çorba ve bitki çayı süt içtim.buna rağmen kilo yavaş gidiyor.bakalım yarın bildirimde ne çıkacağım.
 
Arkadaslar merhaba yarin bildirim günü ve ben cokkkkkk korkuyorum, cünkü hafta sonu kacamak yaptim bide regl oldum yarin ne yapcam ben yaaaa offfff korkuyorum tartiya cikmaya
 
Bu arada esim türkiyede, cumartesi dönüyor kitabimda geliyor, ben burda sizin sayenizde 4 haftami bitirdim,destek olanlara cok tesekkür ediyorum
 
hatunlar ben ne yaptım biliyormusunuz.çocuklara öğlen minicik sıgara böreği ile muska böreği sarmıştım kıymalı az yağlı olsun diye tavada kızarttım.herneyse sofrayı toplamıştımki ağzıma bir minik sıgara böreği ardındanda tadı nasıl olmuş bakim diye muska böreği attim.ve bunu diyette olduğumu unutup yaptım.dişimdeki iltihaptan dolayı 3 gündür hiçbişey çiğnememiştim.dişten kurtulunca farketmeden yedim.hadi oruçtaymış gibi unuttum bide pazara gittim biraz önce tezgahtan muz alayım dedim satıcı anamur muzu dedi bende hadiya buraya kadar gelmeyi nasıl başarmış dedim.oda inanmıyorsan tadına bak deyip minik birtana verdi bende bigüzel yedim.ben herhalde uyuşturucu iynenin etkisiyle neyaptığımı bilmiyorum.bugün atağımın son günü üstelik.ne yapsam bunlardan başkada aslında agzıma bitki çayından başka bişey oymadım.bugünü çaylarla kapatayım.iyiki börekleri birer lokmalık yapmışım.birde gerçek boyutunda olsa
 

ayyyy nasıll moral oldun şu an bana :))) çooookkkk teşekkür ederim canım benim ben de light da yok burda köy sütü yoğurdu tavuğuyla devam ediyorum :) inşallah sen de verirsin şu an gönülden diledim bunu sağolasınnn :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…