İşteee burdaaaaa!!!Tebrikler güzelleeerrr!!
Eki Görüntüle 638849
Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:
Eki Görüntüle 638852
merhaba hanımlarr..
benim diyet sakata bindi. kaçamak yönünden değil ama. öğün atlıyorum ve 1+1 yapamıyorum stoklarım bittiği için.cuma gününe kadar sabretmem gerekiyor.
bugün sabah dukan rebini ekmek yapıp yedim bu arada bişey yememiştim biraz önce haşlanmış tavuğun üstüne 2 kaşık yoğurt koydum üzerinede acıbibersosu damlatım.birparça diyet peynir ve diyet kolayla afiyetle yedim:125::125:.tavuk acıbiberle katlanabiliyor.benim minik ailemde yağlı katmer yağlı pide yapraksarması mercimek çorbası kabak tatlısı vs vs tüketiyor.diyet yaparken bekar olunması gerektiğine karar verdim.:123::123::123:neyse çıtır olcazdimi şimdilik duan hatunları hepicinize iyi akşamlar
slm,meslektaşmışızama ben doğum iznindeyim,mayısta işbaşı yapacağım.güçlendirmede olacağım.menünüz güzel.size tavsiyem kepek ekmeğinizle haftasonu 5-6 günlük ekmek yapmanız.ben evde olmama rağmen bebeğimden pek vakit bulamıyorum hergün kepekli birşeyler yapmaya.ekmek çok kurtarıcı.içine lorda koyuyoum hem miktarı artıyor hem de çokta lezzetli oluyor.yeşil çayı 3 fincana çıkarabilirseniz etkisini daha hızlı görürsünüz.yürüyüşe gelince öğle arası yarım saatinizi ayırabilirsiniz.
tabii,bunlar sadece tavsiye...:13:
kızlaarrr :) dukan amca 2.2 kg demişti, bugün atağımın son günü veee sıkı durun tam 4 kilo verdiiimmm :) yarın seyire başlıyorum :) ve sizin önerinize itiyacım var 5+5 mi 1+1 mi yapsam??? verilecek 16kg daha var
1+1 daha kolay ama vücudu gerçekten şaşırtabilmek açısından 5+5 daha mı etkili olur kii? ne dersiniz :)
benimki de sakata bindi aynı sebepten.
evde az yağlı ürünler kalmayınca yağlı peynirleri, sütü, yoğurdu götürdüm.
benimki de sakata bindi aynı sebepten.
evde az yağlı ürünler kalmayınca yağlı peynirleri, sütü, yoğurdu götürdüm.
Kızlar ne olduk böyle aynı anda... Benim de stok bitti ve az önce yağlı peynirlerden yedim ancak hala tam doymuş gibi hissetmiyordum tam da kendimle biraz daha yesem mi yemesem mi mücadelesini yaparken yazdıklarınızı gördüm. Çok ilginciz gerçekten
Ravel trambolinim geldi kuramıyorum .Göstergeyi nasıl takıcam 2 siyak kumaş parçası var ne olaki....
Evet göstergeli olanı aldım içinde nasıl kurulacağını anlatan hiçbir şey yok.Göstergeyi takamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?