- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Merhaba,
Geçen Perşembe tartılmış mıydın? Ya da geçen hafta içinde bir gün.. Kaç kiloydun? Bir de boyun kaç acaba?
Merhaba,
Sen de boyunu yazarsan çok iyi olur.
bildirim için son 10 dakikaaaaa!!!
hosgeldin ,kizlar ben de dukan a basladim ben de bildirim yapabilir miyim?
yani dun atak 1. gundu, bugun 2. gunum.
esim de benle beraber yapiyor, cok mutluyum.
dun gidip bi vitamin magazasindan yulaf kepegi aldik. 4 paket.
ekmek yaptim mikrodalgada cok guzel oldu.
sabah tost yaptim onla ikimiz de yedik.
baska tarifleri de okudukca not aliyorum.
atakta bu kekler filan yapilmiyor galiba oyle mi?
oglen balik yedim, somon, dun de tavuk koftesi yemistim, bu sekilde ins yapabiliyorumdur.
kitabi indirdim, okumaya basladim, 24. sayfaya gelmisim, ingilizcesinden okuyorum. ins bitirebilirim 316 sayfaymis.
Selam kızlarr.
Bende listeye katılabilirmiyim?
Başlangıç tarihi:23.01.13 Başlangıç kilo: 66,4
3 gün atak yaptım. 1 aydır da seyirdeyim
Bugünki kilo: 62,1
Toplam kilo kaybı: 4,3
Bu arada akıllı telefonu olanlar için 'idukan' diye bi uygulama var. Ben kilomu filan ordan takip ediyorum. Evreleri kilonuzu vs vs giriyorsunuz. size kaç gün seyir evresi kaldığını, kaç kilo verdiğinizi vs söylüyor. Grafik filan da yapıyor. Fena değil. Tavsiye ederim.
hosgeldin ,
bildirimleri persembe gunu oglene kadar yapiyoruz bu hafta gecti haftaya yapabilirsin.
atakta senin icin izinli olan malzemelerle yapabilirsin dukandiyettariflerim sitesine bir bak atak icin hercseit tarif var..yanliz atakta sinirli izinlileri kullanmamaya calis...
bu yeşil çay içemeyenlere öneriliyor zaten,bence fena değil.hafif ekşimtırak oluyor.ben gerek duymadım ama tatlandırıcıyla çok daha güzel oluyormuş.facede simlanın sayfasında çok popüler.bir araştır istersen
kizlar ben de dukan a basladim ben de bildirim yapabilir miyim?
yani dun atak 1. gundu, bugun 2. gunum.
esim de benle beraber yapiyor, cok mutluyum.
dun gidip bi vitamin magazasindan yulaf kepegi aldik. 4 paket.
ekmek yaptim mikrodalgada cok guzel oldu.
sabah tost yaptim onla ikimiz de yedik.
baska tarifleri de okudukca not aliyorum.
atakta bu kekler filan yapilmiyor galiba oyle mi?
oglen balik yedim, somon, dun de tavuk koftesi yemistim, bu sekilde ins yapabiliyorumdur.
kitabi indirdim, okumaya basladim, 24. sayfaya gelmisim, ingilizcesinden okuyorum. ins bitirebilirim 316 sayfaymis.
arkadaşlar bu arada nar şerbetinin tarifini vereyim size.ben yararını gördüm belki denemek istersiniz.
2 kaşık hibuskus( nar çiçeği)
1 kaşık yeşil çay(sallama çay kullanıyorsanız 2 adet)
3-4 adet kuşburnu
bunu 1 demlikte demliyoruz.sonra 1 sürahiye 1 lt kadar su koyup demlediğimiz çayı içine döküyoruz.tarifte isterseniz tatlandırıcı da koyabilirsiniz yazıyor ama ben tercih etmiyorum.soğuk içilmesi tavsiye ediliyor ama ben onuda tercih etmiyorum:)) oda sıcaklığı bana yetiyor.bir sürahiyi ben 2 günde ancak içebiliyorum ama 1 günde de içebilirsiniz...
Bence kesinlikle portakallı yap. SP' de isen dışarda soğuyunca hemen dolaba at ve yarın misler gibi ye :) Babam da bayramlarda fındıklı drajelerle birlikte portakallı drajeler de alırdı, benim de taa ordan bu çikolata-portakal aşkım. Hatta o kadar çok yerdim ki bir gün dolabı açtım, bakıyorum bakıyorum yok. Allah'ım bi lokma dolapta drajeleri mümkün değil bulamıyorum. Meğersem bizimkisi drajeleri zeytin poşetlerinin yanına koyup kamuflaj yapmış. Çok çakalsın babacım çoookkk
merhabalar..... çok sevinçliyim anlatamam :)))
-300 çıkmıştıya hani tartıda. bugün regl oldummmdemekki onun şişliği var. bi yandanda düşünüyorum bire salak kafam. tuz tüketmiyosun vücudun nerden tuz bulacakta toplayacak suyu
geçmişi okuyamadım çooooooooooook yorgunum. yarın izinli günüm. maaşlar yatarsa yarın giremem alışveriş yapcemyatmadıysa geçmişe döncem yapcek bişi yok
1 çay bardağına kaç kaşık kepek sığar acaba diye düşündüm hemen, toplamda 2 çay bardağı kepek koyunca yiyebilicemiz miktar bi kaç ısırıktan öteye gitmezse fena amahele bi de tadı güzelse eyvah eyvah :) bu çay bardağı ölçünüz en küçük boy ince belli midir yoksa daha mı büyük acaba:44:
çikolatalı ya da kakaolu ıslak keki ben de çok severim mickeymouse gibi :) deneyesim geldi, teşekkürler tarif için :)
Hashish'cim bu kek bana yumurtası ve kakaosu az, ayrıca süt tozu da olmadığından çok cazip geldi. Aynı şey dün benim de aklıma geldi, 1 çay b. kaç kaşık yapar diye ama üşengeçliğimden kalkıp da ölçemedim, bu akşam ölçüp yazarım sana. Çay bardağım hani şu ajda bardakların daha kibar olanından, ince belli orta boy. Koyu kıvamlı bir karışım oluyor. Tarifin orijinalinde 1 su b.-boza kıvamlı diye yazmış ama ben 2 çay b.-koyu kıvamlı yaptım, üstüne süt dökecem diye.
Ben 1 haftadır sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 2 bardak kefir içiyom. Öyle olunca da kahvaltıda incecik bi dilim ekmek yiyorum, akşamları da zaten pek ekmek aramıyorum ve hakkımı bu keke saklıyomAma dediğin gibi kepek miktarına dikkat etmek lazım. 1 çay b. yaklaşık 3 kaşık desek, 6 kaşıklık bir kek. Yani günde en fazla 2 dilim yiyip, 8 günde falan bitirmek lazım.
kızlar bi itirafta bulunacam ben hiç spor yapmıyoorum ama kilo veriyorim dermanım kalmıyo ev çocuk gerçi üst üste hastalıklar geçirdik ben ve oğlum,
ilk başlarda yapmaya çalıştım ama sonrası yok((((
kilo veriyorum sizce zararı olurmu etlerim çok yumuşak sizce bundan mı?
41 kere maşallaahhh!!!41 kişiyiizz Gerçi bildirim yapmayan kaçaklar var ama
Devam etsin eksilerimiizzz....
Eki Görüntüle 644474
Eki Görüntüle 644475
TE=hashish;290947441 çay bardağına kaç kaşık kepek sığar acaba diye düşündüm hemen, toplamda 2 çay bardağı kepek koyunca yiyebilicemiz miktar bi kaç ısırıktan öteye gitmezse fena amahele bi de tadı güzelse eyvah eyvah :) bu çay bardağı ölçünüz en küçük boy ince belli midir yoksa daha mı büyük acaba:44:
çikolatalı ya da kakaolu ıslak keki ben de çok severim mickeymouse gibi :) deneyesim geldi, teşekkürler tarif için :)
Hashish'cim bu kek bana yumurtası ve kakaosu az, ayrıca süt tozu da olmadığından çok cazip geldi. Aynı şey dün benim de aklıma geldi, 1 çay b. kaç kaşık yapar diye ama üşengeçliğimden kalkıp da ölçemedim, bu akşam ölçüp yazarım sana. Çay bardağım hani şu ajda bardakların daha kibar olanından, ince belli orta boy. Koyu kıvamlı bir karışım oluyor. Tarifin orijinalinde 1 su b.-boza kıvamlı diye yazmış ama ben 2 çay b.-koyu kıvamlı yaptım, üstüne süt dökecem diye.
Ben 1 haftadır sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 2 bardak kefir içiyom. Öyle olunca da kahvaltıda incecik bi dilim ekmek yiyorum, akşamları da zaten pek ekmek aramıyorum ve hakkımı bu keke saklıyomAma dediğin gibi kepek miktarına dikkat etmek lazım. 1 çay b. yaklaşık 3 kaşık desek, 6 kaşıklık bir kek. Yani günde en fazla 2 dilim yiyip, 8 günde falan bitirmek lazım.
kızlar bi itirafta bulunacam ben hiç spor yapmıyoorum ama kilo veriyorim dermanım kalmıyo ev çocuk gerçi üst üste hastalıklar geçirdik ben ve oğlum,
ilk başlarda yapmaya çalıştım ama sonrası yok((((
kilo veriyorum sizce zararı olurmu etlerim çok yumuşak sizce bundan mı?
Günaydınlar herkeseeeeeeeee.. Bol eksili günlerimiz olsun inşallah.
Poyraz33 ben keki yaptım ama hiç beğenmedimTutturamadım galiba pişirme sürecini falan.
Akşam misafirlerde gelmişti acele ettim biraz. Hamur gibi oldu altı. Birdahaki denememde daha iyi olur sanırım.
Bende sabahları 2 bardak kefir içiyorum aç karnına. Kefiride kendim yapıyorum.
Kucuk cocugu olarak senı cok ıyı anlıyorum ve etı yumuşak bırı olarak da.Bence hıc yapamıyorsanda dukanın kıtapta bahsettıgı egzersizleri yapmaya çalış. Sıkılaşmaya yonelık . Ha ben onuda yapamadım bende fıtık var on dk yürüsem bıldıgın felç gıbı oluyorum. O nedenle hareket bende de sıfır. Cocugu parka goturuyoruz herseyıyle esım ılgılenıyor ama eve ben zor dusuyorum. Eve adım atar atmaz bıyere uzanıyorum yoksa dermanın d sı bıle kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?