Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba,
Geçen Perşembe tartılmış mıydın? Ya da geçen hafta içinde bir gün.. Kaç kiloydun? Bir de boyun kaç acaba?

kızlar bende bildirim yapayım :)

başlangıç: 24.02.2013
başlangıç kg: 70.3
bu hafta: 68.3
toplam giden: 2.00
hedef: 58

atağı bir gün uzatmaya karar verdim :)
Merhaba,
Sen de boyunu yazarsan çok iyi olur.

bildirim için son 10 dakikaaaaa!!!

Bende dün yulaf kepeği galetasıyla bol kıymalı lahmacun yaptım :) galetası çok güzel gerçekten

Merhaba,
Geçen Perşembe tartılmış mıydın? Ya da geçen hafta içinde bir gün.. Kaç kiloydun? Bir de boyun kaç acaba?

Merhaba,

hoş geldin dely cim yine bizim için uğraşacaksın ellerin şimdiden dert görmesin tatlım

Bende dün yulaf kepeği galetasıyla bol kıymalı lahmacun yaptım :) galetası çok güzel gerçekten

kıymalı lahmacunu nasıl yaptın benim bir tarifim vardı krebi pişirip üzerine lahmacun harcı sürüp frındada üstünü kızartıyordum onun gibimi y6apıyorsun.yoksa başka türlümü

41 kere maşallaahhh!!! 41 kişiyiizz Gerçi bildirim yapmayan kaçaklar var ama

Devam etsin eksilerimiizzz....

Merhaba,

Merhaba,

ay onun boyu 1.57 :26: neyse haftaya girer listeye büşcüm

Eki Görüntüle 644474

Eki Görüntüle 644475

dely ciiim ellerine sağlııık, ellerin dert görmesin, kolların altın bilezik dolsuuun

Eki Görüntüle 644474

Eki Görüntüle 644475

delyy ellerine emeğine sağlık güzel yürekli arkadaşımız..herhafta uğraşıp emek harcıyorsun çokkk teşekkürler

ipek,senin tariflerinin takipçisiyim ellerine sağlık,hiç unutmam aralığın sonlarında yılbaşı için bir sayfa tarif vermiştin.o zamanların acemi çaylak dukancısı ben forumu açıp açıp tariflerini okumuştum

Son düzenleme:

aynen öyle yaptım =)

Eki Görüntüle 644474

Eki Görüntüle 644475

Çok teşekkürler. Eline emeğine sağlık. Saatlerdir uğraşıyosun tektek :)
Bir ricam olucak mümkünse gelecek hafta için :) Benim hedef kilom 58. ilk hafta yanlışlıkla 60 yazmışım düzeltebilirsen bidahaki hafta için sevinirim. düzelmezse canın sağolsun önemli değil :)

arkadaşlar bu arada nar şerbetinin tarifini vereyim size.ben yararını gördüm belki denemek istersiniz.

2 kaşık hibuskus( nar çiçeği)
1 kaşık yeşil çay(sallama çay kullanıyorsanız 2 adet)
3-4 adet kuşburnu

bunu 1 demlikte demliyoruz.sonra 1 sürahiye 1 lt kadar su koyup demlediğimiz çayı içine döküyoruz.tarifte isterseniz tatlandırıcı da koyabilirsiniz yazıyor ama ben tercih etmiyorum.soğuk içilmesi tavsiye ediliyor ama ben onuda tercih etmiyorum:)) oda sıcaklığı bana yetiyor.bir sürahiyi ben 2 günde ancak içebiliyorum ama 1 günde de içebilirsiniz...

Bence kesinlikle portakallı yap. SP' de isen dışarda soğuyunca hemen dolaba at ve yarın misler gibi ye :) Babam da bayramlarda fındıklı drajelerle birlikte portakallı drajeler de alırdı, benim de taa ordan bu çikolata-portakal aşkım. Hatta o kadar çok yerdim ki bir gün dolabı açtım, bakıyorum bakıyorum yok. Allah'ım bi lokma dolapta drajeleri mümkün değil bulamıyorum. Meğersem bizimkisi drajeleri zeytin poşetlerinin yanına koyup kamuflaj yapmış. Çok çakalsın babacım çoookkk

ben yeni üye olduğumdan geleneklerinizi bilmiyorum ama bildirim mi yapıcaz

başlama: 23.01.2013
başlangıç kilo 75
hedef kilo 58
geçen haftaki 68
bugün 68

toplam verilen 7 kg

ben yeni üye olduğumdan geleneklerinizi bilmiyorum ama bildirim mi yapıcaz

başlama: 23.01.2013
başlangıç kilo 75
hedef kilo 58
geçen haftaki 68
bugün 68

toplam verilen 7 kg

bizimde gelenek goreneklerimiz var tabiki dukan koyu gelenekleri

bugun icin artik gec kalmissin canim ama persembe sabahlari oglene kadar en gec 3 e kadar bildirimini yaparsan listeye girersin

bizimde gelenek goreneklerimiz var tabiki dukan koyu gelenekleri

bugun icin artik gec kalmissin canim ama persembe sabahlari oglene kadar en gec 3 e kadar bildirimini yaparsan listeye girersin

başlama: 02/11/2012
başlangıç kilo 75
hedef kilo 58
geçen haftaki 58.5
bugün 58.5
boy:160
toplam verilen 17 kg

1 çay bardağına kaç kaşık kepek sığar acaba diye düşündüm hemen, toplamda 2 çay bardağı kepek koyunca yiyebilicemiz miktar bi kaç ısırıktan öteye gitmezse fena ama hele bi de tadı güzelse eyvah eyvah :) bu çay bardağı ölçünüz en küçük boy ince belli midir yoksa daha mı büyük acaba:44:
çikolatalı ya da kakaolu ıslak keki ben de çok severim mickeymouse gibi :) deneyesim geldi, teşekkürler tarif için :)

ay çok tatlısınız ya :)))

tadı nasl oluyo acaba ki :44:ben normalde yeşilçayı bile zor içiyorum da :26:

Son düzenleme:
tadı nasl oluyo acaba ki :44:ben normalde yeşilçayı bile zor içiyorum da :26:

bu yeşil çay içemeyenlere öneriliyor zaten,bence fena değil.hafif ekşimtırak oluyor.ben gerek duymadım ama tatlandırıcıyla çok daha güzel oluyormuş.facede simlanın sayfasında çok popüler.bir araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…