Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Peki sen kaç kilo verdin ? Kaçla başladın, şu anda kaçsın ? Hiç kaçamak yaptın mı benim gibi merak ediyorum detayları :))

Öncelikle hoş geldiniz;

Plo olduğu halde zayıflayan arkadaşlar var burda.. Hatta bizzat kendi annem menapoz döneminde olduğu halde dukana yaptı.. En az benim kadar da kilo verdi..
Kendi şahsıma da dukan sonrası düzensiz olan adetim düzene girdi..
Yani diyeceğim şu ki doğru yerdesiniz ve dukan sizin için uygun bir diyet..

Naçizane tavsiyem kitabı edinin ve buraları da bol bol okuyun..

Başarılarr..

Hoş Geldiniz :13:

İlk ihtiyacınız tabi ki kitabı edinmek..

Ve öncelikli oalrak atak bölümünü okumalı, sonra testinizi yapmalı en son da alışverişe çıkmalısınız.

Marketten de bol bol et, tavuk, balık, yumurta, light süt, light yoğurt ve light peynir depolamaya başlayabilirsiniz..

Kolay Gelsinnn..

yeniden merhaba kızlar.bugün sebze günüm közlenmiş patlıcanla yoğurdumu yedim.baklayla yoğurt yedim biraz diyet kola içtim.ammmmaaa benim sevgili eşimle güccük sıpalarıma mantı yaptım.şimdi masaya serdim azıcık kurutup 5 dakka fırınlayıp soğuturum.böyle yapınca hamur olmuyor.ben diyetteyim onlar bazlama gözleme tantuni mantı yapraksarması.....şeyleri istiyorlar.puding yatım kek isterler.isterlerde isterler.hele büyük kızım istanbuldan eğitimden dönünce beni mutvaktan çıkarmaz.birkaç yerde yaprak sarması yemiş kalın bulmuş.hatuna gelin parmağı saracaksın.kızım öğren diyorum öğrenmiyor ammaaa yemeye gelince önde.bu kızı alacak olan yandı.yumurta bile kıramıyor.nekadar çabalasam öğrenemiyor.bir telefon ederim sen yaparsın diyor.neyse kurtlu baklanın kör alıcısı olur.kendi gibi bir hayat arkadaşı bulur beraber aç kalırlar.şimdiki nesil böyle.anacıgım -öğren ilerde kocan bu kıza birşey öğretmedinmi der-derdi.ben kızıma diyince-ona neymiş-deyip geçiyor.daha 19 yeni girdi büyür.neyse benim kızımın tatlılığı yeter diyorum.çok mutfakta olmakta iyi deyil sonra beceriyle beraber iştahta artıyor.canım çektiğinde girip üşenmeden yapıyorum,eşim isteyince çocuklar isteyince hep yapıyorum.sonrada böyle cansimidi gibi şişiyorum.isyanlardayıııım

kolay gelsin migrostan alıyorum ben doğalsan marka yulaf kepeği
veya aynı marka yulaf kepeği galeta karşımı alabilirsin
yeni başladıysan kitap okumuşsundur diye umuyorum

biraz önce çokmu isyan ettim bilmem.sabahtan akşama kadar çalışıp sonra birde eviyle ilgilenen hatunlar var onları çoook öpüyorum

arkadaşlar mrb ben dün bildirim yapamadım. seyirin 7. günündeyim sadece 200 gr vermişim. üstelik kabızlık problemim var.siz nasıl aştınız bu problemi.

merhabalarrr... bugün izinli günüm çok geç uyandım. bir sürü planım vardı hepsi suya düştü. kezban gibi oldum. kaşlarımı acilll aldırmam lazım

onuda hesaplı hala getiririz . sütle mayalanır diye düşünüyorum:44:. ne kadar süredir kullanıyosun kefiri? ve kilo bakımından ekstra faydası var mı?

BUGÜN 1 MART
Bahar geldi düşen cemreler gönlümüze de düşsün
yaza daha da az kalıyor en eksilisinden incecik günler olsun arkadaşlar

cemre düşünce nasıl anlıyoruz :44:

Tesekurler cnm, kitaplarimiz var:) esimi ikna etmem bıraz zaman aldı, ama kabul etti. Benden çok onun ihtiyacı var kilo vermeye. Ben daha önce 1 kez denedim aslında dukanı ama sizlerle beraber bilgilerimi tazelemek istiyorum ve burdan yeni tarifler çıkacağına eminim

cemrenin düştüğünü piskolojine bakarak anlarsın.bak bugün benim delilik tavan yaptı.çılgınlık dozu artıyoreve giresin gelmiyooo

Aromaların bir zararı yok. baharatların zararı olmadığı gibi. Kitapta okurken herhangi bir sınırlamayla ilgili birşey okumadım. Yulaf kepeği galeta karışımı günde 3 kaşık hakkımız var. çünkü içinde proteinli şeyler var. Aynı kepek gibi kullanabilirsin. ekmekler, kekler, kıymalı poğaçalar, muhallebiler... yaratıcılığımıza kalmış aslında=)

Kitap en başta. Sonrasında et, balık, tavuk, light yoğurt ve süt lor peyniri (%2 yi geçmeyecek yağ oranları) yulaf kepeği, baharatlar (evde vardır büyük ihtimal) yumurta,
Sonrası için kek ekmek poğaça yapmak için aromalar, silikon spatula, yapışmaz tava :)

Kızlar bu arada daha önceden light labne bulunmuyordu. Dün Migros'ta gördüm Pınar' ın Light Labnesini ve hemen 2 tane aldım. Hatta Bahçivan' ın da Light dil peyniri çıkmış. Değişiklik olsun diye ondan da aldım. Arayanlar varsa duyurulur :)

türkiyede doğalsan ve ru-sheym diye markalar var canım aktarlarda satılıyor. sen sen ol açıkta satılanları alma. çünkü bildiğin talaş veriyorlar bööööeeeee:120::120: bağırsaklarınada zarar veriyor tabi :120:

yeşil çay tüketebilirsin :)

ahhh zamane gençleri :) annem ne şanslı yaa :) mutfağa merakı gelişmemişse en güzel hediye yemek kitabı olacaktır çeyizine :) yada ona onun sevdiği şeyleri yaptırarak mutfağa alıştırmaya çalışın :) mutfak candır yaa.. ben 4 yıl önce aşçılık milli takımına girdiydim. ama üniversiteye başlayınca bıraktım. mutfakla uğraşmaya yemek yapmaya bayılırım. kendime özel kendi üretimim olan bir sürü çeşidim vardır. :) ama 19 a gelmiş ve mutfağa merakı yoksa evlilikle mecburiyetten olacaktır :) dert etmeyin :) her bayan er yada geç mutfakta eline kepçe alır.

Ahhh diye bağırıyor :)

oyyyyşşşş... tebrik ediyorum senii :)

poyraz33pişti kekim :) tam benim damak tadıma uygun bişi oldu :) muhtemelen bi gece dinlenince yarına portakallı brownimsi bi tadı olucak teşekkür ederim tekrar

peki yağ yüzdesi uygun mu bize? pınar light labnenin yağı %2nin üzerindeydi diye hatırlıyorum ben ama yanlış hatırlıyo olabilirim. light olmasından ziyade yağ ve karbonhidratının düşük olmasına dikkat etmişsinizdir umarım alırken :)

haklısın tatlım bende ünüvertede okudum yurta kaldım orda dahi çaktırmadan neler yapardık.okuyoz diye yemek yapmayı bırakmadık kültür dedik hobi dedik merak etti.kimileri pişirmeyi kimileri yemeyi sever.neyse bu kitap işi iyiymiş ben ona bir kütüpaqne alayım.birde sözlük.benmari desen anlamaz kulakmemesi yumşaklığı desen anlamaz neyse boza boza öğrenir yada yemek yapmayı bilen bir adam bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…