canım çikolata istedi gidip dukan çikolatası yapayım.
hiç su içmedim bugün
kefirde aklıma yattı doğrusu
canım çikolata istedi gidip dukan çikolatası yapayım.
hiç su içmedim bugün
kefirde aklıma yattı doğrusu
tatlandırıcı mümkün olduğunca az kullanmaya özen gösteriyorum ben :) ekşi olsun, yeterki daha sağlıklı olsun :)
teşekkür ederim bi bakiym
hoşgeldinizatakta saf protein tüketebiliyoruz, sınırlı izinliler de yasak. kektir tatlıdır ne kadar sonra yapmaya başlarsanız o kadar iyi olur aslında bence :)
bünye bazlı duraklama yapabilen şeyler çünkü. bildirimleri perşembe günleri yapıyoruz, en geç 3e bazen 4e kadar, canımız delymiz de onları uzun uğraşlar sonucu tablo haline getiriyo sağolsun
Bildirimde Başlangıç kilonuzu, başlangıç tarihinizi, hedef kilonuzu, boyunuzu, o haftaki güncel kilonuzu, haftalık kilo farkınızı ya da fazlanızı ve toplam kilo farkınızı yazmanız yeterli olur :)
başarılar :13:
bende yulaf kepeğimin yarısını tükettim şimdi gidip kek yapıcam az yağlı kakao da aldım :)su iç ama susuz olmaz. dukan çikolatası benim merak ettiğim birşey bende mi yapsam ki
suyu ihmal etme .kefir benimde aklıma yattı ama bütçemi aşar.çok pahalı.hayatımda hiç kefir içmedim.merak bile etmedim.annem mayalardı mayasını göstermişti.bu yüzden içememiştim.inşallah faydasını görürsün
eneeeem . iyi hatırlattın yulaf hakkımı kullanmadım bugün. sana kekin fotosunu çekecektim ama tadı o kadar kötü geldi ki çöpe attım. bundan sonra keki felan sıvı tatlandırıcıyla yapıcam. ya da takitada da aynı acılık var mı bilmiyorum. çok sevdim dukan çikolatasını :) tarçınlı kakaolu yaptım. içine sonradan vanilya aroması koydum ama hiç gerek yokmuş :/ koymadan önce tatlandırıcı acılığı belli olmazken aroma da katınca belli oldu sanki.
canım sıvı tatlandırıcılar pişirmeye uygun değilmiş.. simla öyle yazmıştı sitesinde :Stakita form tat 60 tavsiyemdir hiç acılık yok :)
tşk ederim. arkadaşa söyledim yarın bulup getircekti bana. önceden sorsaydım keşke :/
doğum günüm yaklaşıyor. pasta olayını nasıl atlatcam diye düşünürken kremşanti tarifi bile buldumm :))))
bu arada dün spor yapamamıştım.bugün dünün telefisinide ekleyerek 30 dk zıpzıp yaptım. suyumda bitmiş dışarı çıkıp almaya üşendim şimdi :) soğuk ve bende regliyim. bi türlü ısınamıyorum. en fazla 1 litre su içebilirim. üstünüde çaylarla tamamlarım artık.
arkadaşlar bugün ps günümdü ve sebzeyi abarttım galiba umarım dönüşü kötü olmaz
size birkaç soru sormak isterim
face deki dukan tariflerini beğenince üye olmuş mu olunuyo. ben ordaki tarifleri birisi link göndermeyince göremiyorum sorun bende mi yoksa normali mi bu.... teknolojik özürlüyüm galiba...
diğer sorum ise; benim bulunduğum yerde dukan diyetine uygun hiçbir ürün yok, yakında istanbula gidiyorum 1 haftalığına oradan temin edeceğim listede eksik olmasın diye fikrinizi almak isterim
-yulaf kepeğinin galeta karışımlısından
-süt tozu (hangi marka fikrim yok)
-tatlandırıcı splenda ya da hangi marka
-vanilya aroması
-ve yağı az olan ürünler değişik peynirler falan
eksik var mı ya da önerileriniz ben de kek börek yapmak istiyorum.. siz anlatırken canım çekiyo ama malzemem yok
internetten de almadım ist e gitcem diye
hımm mesajla ulaşabilirsen eğer değiştirte bilirsin canım :) ama yinede sen ilirsin tabiki. trambolin mi kullanıyorsun? çok merak ediyorum ama şu an maddi olarak almam pek mümkün değilevde ufak çapta bir spor salonum var desem yeri zaten koşu bandı mekik aleti twister dumbell ekliptik bisiklet plates topu falan ne ararsan var yani. arada bir idmanlara ara veriyoruz tatil olunca falan. o yüzden evde kondisyon çalışıyorum. spor banamısın demediği için bana çaylarda sıvı yerine sayılıyor canım onuda tüketebilirsin :) ama normal suyuda içmeyi ihmal etme :)
sabah:
dukan ekmeğim ( 1 yk kepek hakkımla)
2 dilim hindi füme
3 dilim çemensiz pastırma
1 tane light üçgen peynir
3 dilim salatalık
2 dilim domates
1 bardak yeşil çay
öğlen:
1 tabak karnabahar graten ( kıymalı )
ıce tea light
akşam:
dukan mantı ( yarım porsiyon)
ara:
dukan kakaolu kek yarım porsiyon :) ( şimdi yaptım 3 dakikada hazılandı)
bugün sınırlı izinlilerimi tükettim sanırım :) ama ilk sebze günüm diye böyle oldu artık 65 altını görene kadar sınırlı izinliler yok :)yarın+ görebilirim diye tartılmayacaktım ama merak ettiğimden dolayı tartılmak istiyorum :)
spor:
1 saat yürüyüş
50 mekik ( birazdan çekicem )
evinde varsa spor aletleri alıp ekstra masraf yapma derim. zor oluyordur kilo vermen. kasların fazla di mi?
maşallahhh. maddi açıdan zorlanmıyo musun? baktımda çok pahalı füme felan :/
kizlar cok acil bi sey sorcam
diet coke cola icebiliyorum de mi atakta?
bi kismini ictim bile
acil yardim
evde var canım spor aletleri ama ben ekstradan fitness a gidiyorum belediyenin salonuna birde voleybolcuyum 10 yıldır oynuyorum :) hala devam ediyorum haftada 2 gün idmana gidiyorum :) kaslar fazla et sıkı incelemiyorumda
maddi açıdan zorluyor elbtte tatlım zorlamaz mımigrosun kendi fümesini keşfettim bende polonez 16.90 ken migrosunki aynı içerik ve yağ oranına sahipken 5.65 mi 5.45 mi ne :) o yüzden onu kullanıyorum :) ama maddi açıdan cidden zorlayan bir diyet bu :S cepte kuruş param kalmadı ancak satışlarımdan gelen paramla idare ediyorum şuanda :)
kizlar cok acil bi sey sorcam
diet coke cola icebiliyorum de mi atakta?
bi kismini ictim bile
acil yardim
desene bana migros yolları gözüktü
bende 1 haftadır diyeti sürdürebilmek için cebelleşiyodum. Allahtan yarın maaşlar yatıyormuş.
bide part time çalışınca zorluyor az biraz.
evde var canım spor aletleri ama ben ekstradan fitness a gidiyorum belediyenin salonuna birde voleybolcuyum 10 yıldır oynuyorum :) hala devam ediyorum haftada 2 gün idmana gidiyorum :) kaslar fazla et sıkı incelemiyorumda
maddi açıdan zorluyor elbtte tatlım zorlamaz mımigrosun kendi fümesini keşfettim bende polonez 16.90 ken migrosunki aynı içerik ve yağ oranına sahipken 5.65 mi 5.45 mi ne :) o yüzden onu kullanıyorum :) ama maddi açıdan cidden zorlayan bir diyet bu :S cepte kuruş param kalmadı ancak satışlarımdan gelen paramla idare ediyorum şuanda :)
günde max. 1 bardak serbest canım içebilirsin. aslında sınırsız ama selülit olayından dolayı 1 bardak ideal :)
bende iş arıyorum vallabulsam part time pırt time farketmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?