Atağı 5 gun yapan arkadaslar, 5 gun sonunda ne kadar kılo verediniz ???
Çok teşekkür ediyorum söylediklerin ruhumu okşadı. Boyum 1,79 Rabbime şükürler olsun ki gitti vücudumun fazla olan beşte birlik kısmı şimdi artık aynalarla eski muhabbetimi kurmak için az daha diyorum zaten hedefime de az kaldı rahat rahat veriyorum az da gitse bizden çok da gitse bizden diyorum. Örnek alınmak ne güzel birşey çok teşekkür ederim sana şunu diyeyim dukanla birlikte az da disiplin ve bu işe evet ben yapıyorum demek olayın kesin anahtarı. Çok badireler atlattımda yine de az hasarla nefsime hakim olmayı öğrendim. Allahım diyorum şımardımmı diyorum ama giden kiloları ve sadece dukanı düşününce bununda hakkım olduğunu düşünüyorum heleki benim vücut tipimdeki arkadaşlarımın imrenerek baktıklarını görünce daha da bir gaza geliyorum. Dün itibariyle birde çekirge yaptım kendime fakültede artık cismen yalnız da değilim hoş biz günün her saati altın kızlar olarak her şekilde muhabbet ediyoruz bizim kızlarla, hergün parise izmire erzuruma canlı canlı bağlanıyoruz resmen ama insanın yemek yerken bile yanında kendine uyan bir kişinin olmasının hazzıda bir başkaymış hani...
bugün dukanda kaçamak yapan bendenizin uyku saati geldi.malum sabah 6 gibi kalktım.dünden yaptıklarımı tüketim.ama mide kaldırmadı.tuzlu bişeyler tüketmem gerkti.neyse durumum çok vahim deyil.telafi ederim.bozuk mideye haşlanmış yumurtayı yoğurtla tüketince olanlar oldu.yoğurdu hazır olanını kullanmıştım.benimkini bozmadıydım.keşke bozsaymışım.hiç olmazsa ev yoğurdu azıcık ekşi oluyor.daha güzel.halbuki bugüne etli pilav bile yapmıştım.yarına tüketirim.tatlı kabağı yapacaktım ama hastalıktan kafamı kaldıramadım.zaten yiyecek durumda deyildim.çok mızmızlandım.hepinize güzel rüyalar kızlar .
merhaba hanımlar ben geldiimm
şimdi mutfağa gittim toptan pişircem herşeyimi
tiramisu (yapar yapmaz yiyebilirim 1 kaşık galeta karışımıyla krep yapmıştım sabah)
gazozlu kek
kümbetli pasta tabi (dukan kremşanti olmadan yiyemiyorum.)
dukan hamburger ekmeği (yarın ki yemeğim olur)
bide yeni aldığım muffin kaplarında kekler pişiririm kakaolu, dukan çikolata soslu.
kıymalı börek ya da tırnaklı pide
aslında kremşanti ve sos yapmamalıyım. sadece elimde ki yulaf stoğunu bitirmem gerek. malum tatlarıda güzel olmuyor.
azıcık dukan çikolatası yicem
aaa bide unutmadan yorum yazayım. asosyal ve pısırık insanım evet ama. kendimi yazdığım zaman iyi ifade edebiliyorum. yüzyüze sohbetlerde pek başarılı değilim :)
canim bu yazdiklarindan ne kadarini yiyebiliyorsun gunde?
2 kasik yulaf kepegi 1 kasik kakao hakkimiz var, bi de sut de 1 bardak olcak, hepsini birden nasil hesapliyorsun.
hem cikolata hem cikolata sosu hem kakaolu kek.
valla hepsi benim de cok cok sevdgm seyler ama nasi dengeliycemi bilmiyorum.
bi kere dukanella yaptim az bi sey, esimle hemen o gun bitirdik hic uzun sureli olmadi.
o zaman 3 gun kilom sabit kaldi, sonra dusmeye basladi.
bi de bugun reglim basladi tatli bi seyler evde olsa super olur..
cikolata yapmayi denemek istiyorum ama hepsini yerim diye korkuyorum.
poyraz33pişti kekim :) tam benim damak tadıma uygun bişi oldu :) muhtemelen bi gece dinlenince yarına portakallı brownimsi bi tadı olucak teşekkür ederim tekrar
peki yağ yüzdesi uygun mu bize? pınar light labnenin yağı %2nin üzerindeydi diye hatırlıyorum ben ama yanlış hatırlıyo olabilirim. light olmasından ziyade yağ ve karbonhidratının düşük olmasına dikkat etmişsinizdir umarım alırken :)
limon yerine kullanıyorsun.zaten tarifimdeki birgünlük öğündeyildi.birkaçgünlük o yüzden bir güne denkgelen limon kadar birşey.dukan amcanın nar ekşisinden haberi yoktur.ekşinarın kaynatılmasıyla yapılıyor.o yüzden şeker miktarı düşük.limongibi.dilersen limon kullan.bizim yediğimiz narlar tatlı nar.en azından kısır isteğimizi karşılıyor.marola sarıp yiye bilirsin.yumurtalı kısırda yapabilirsin.herşeyi aynı yalnızca yağı yumurtayı pişirirken kullan sebzeden önce yağda pişirdiğin yumurtayı ekle sonra sebzeleri.buda farklı bir tat oluyor.sebze çeşnisi koyup azıcık sarımsak koyup marolu eklemezsen çiğköfte gibi olur.yani aynı karışıma yum urta ekle yumurtalı kısır yap marolu çıkarıp sebze kurusu sarımsak ekle çiğköfte olur.bukadar tatlım.mesela lahmacunda kolay krebi yaşmaya katarak yap tek tarafını pişir yağlı kağıt serdiğin tepsiye diz üzerine lahmacun harcını sürüp fırının sadece üstarafını yakıp sadece üzerini kızart.pide mesela oda aynı kırebi biraz oval pişir ama tektaraflı ve az pişmiş olsun.istediğin pide harcını yay pide gibikenar uçlarını azıcık içe doğru katlayıp birbirine bastır az piştiği için hemen yapışır.sür yoğurdunu kenarların pişir fırında.değişik bir sürü tarif.ben normalde bunları yapıyordum.sadece dukan amcaya uydurdum.
bu arada hastayım benim sıpalar bana hastalık bulaştırdılar.midem bulanıyor başım ağrıyor.çoooook kötüyüm.sabah erkekler için azıcık feminist ifadelerle atıp tuttum ahlarımı tuttu bilmem.ama akşam haberlerini seyredince az bile demişim dedim.eşim benim yaşlandıkça aşırı feminist olduğumu söylemeye başladı.ben feminist deyilim.ama kadınlara korunacak sokak köpekleri konumuna getirenlere kızıyorum.kadınları şidetten koruma için barınak açacaklarına bunlara neden olan ayıları toplayıp halkalarını takıp bir odada tecrit etseler olur neyse hatunlar çenem düştü ve yemek yiyemedim bu yüzden kaçamak yaptım çünkü mide problemim var zaten kaynadı kaynadı asit inatla durdu içimde.ilaçta fayda etmiyor.benim seyiri en az 1 hafta uzatır.bence kaçamak yapmak sorundeyil çünü bir şekilde seyiri uzatır sınırlı serbestleri keser sebzeyi keser yediklerinizi tolere edersiniz.ancaaaaak iş kaçamağın arkasından diyeti devam etirmek.dukan amca bence ondan kaçamak yapmayın diyor.fazladan aldığın kalori deyil tehlike yaratan ,tehlike damak tadını kepeğe alıştırmışken yeniden eski lezzetleri hatırlatmak bu noktada benim gibi donbul deyzeler zorlana biliyor.ama busefer yağma yok kaçamakta olsa devam.
Eki Görüntüle 652392
kızlar ben bundan aldım yine mi yanlış aldım :44:
beni aydınlatır mısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?