Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok çok acil bir cevaba ihtiyacım var. bugün dışarıda yiyeceğim. aklıma bişey gelmiyor. lütfen acil cevap verin lütlen lütfen

Gunaydin Dukancanlar

gununuz aydin neseniz bol olsunbirazda gulelim

benim atak günüm 6 gün çıktı ve bu sürede 2.5 kilo vermem gerektiği çıktı test sonucu. ben cuma günü başladım 101 kg ile. bugün sabah tartıldım 95.8 çıktım. bu kadar kilo vermiş olmam sorun olurmu sizce?

çok çok acil bir cevaba ihtiyacım var. bugün dışarıda yiyeceğim. aklıma bişey gelmiyor. lütfen acil cevap verin lütlen lütfen

Dışarda yemek zorunda kalınca yağ oranlarına çok dikkat edemeyebiliyoruz ama yine de yağsız birşeyler seçmeye çalışabilirsin..

SP günün ise yoğurtlu sossuz döner, marinesiz sossuz tavuk ızgara...

PS günün ise de artı olarak salata türlerinden, mesela ton balıklı salata yiyebilirsin...

Yanında tercihen ayran ile de iyi gider..

mesaj tekrari...

Son düzenleme:

Tebriklerrr..
Bence sorun olmaz ama seyire geçtiğinde kilo vermenin yavaşlayacağını ve bir süre durabileceğini unutma canım..

GURBET38 ne guzel kilo vermissin inan takma kafani keyfini cikarmaya bak..bir sorun yokturdur hayatim 101 kilo ile baslamissin az degilki kilon bu kiloyla bu eksilme normal bence.demekki vucudunda dukan amcanin dusundugunden bile daha fazla su varmiski sen yogun su kaybi yasiyorsun..dedigim gibi takma keyfini cikar..bir kac ay sonrada durakladim diyeceksin kilo veremiyorum diyeceksin simdi hazir verirken mutlu ol..

hayır malesef atak dönemindeyim hala cuma geçicem seyire. ama sp günü bana uyuyor tşk ederim.

Canım valla yorgunsun sen bir de... Şimdi ne diyeyim ki??

Dukanda spor niyetine ev temizliği diye de bir bölüm olmalı bence..

Türk kadınlarının pazartesi sporu.. Ev nasıl tertemiz yapılır..
Üzerinde sauna eşofmanıyla yapmak modern türk kadınlığıma delalet olabilirmiki acep :)

Dene bak benim winnieye dua ettiğim kadar sende aracı olduğum için bana bi dua edersin ooooooh hem zayıflamış hem zayıflamasına yardımcı olmuş hemdeeee dua almış olurum ne güzel seviyorum ben Dukanı yaaa

Bu arada kocaman Günydıııın

Tartı da hep eksile görelim inşallah..

Bu arada gülümsemeyi de unutmayın..

Ay musmutlu uyandım yine.. Dukanın böyle bir yan etkisi var bende
Gül yüzünü gören gülümsüyor zaten hayatım senin... Yazısı, yüzü, huyu güzel arkadaşım benim çok şükür sizinle tanıştığım için...

Günaydınlar, seyir evremde 4. günüm bugün saf protein günü ama kahvaltıda domates yenebiliyor mu yine kararsız kaldım bugün için bi küçük yedim

Araştırma kurdu Lisamız canımız hatunumuz bende ilk aralar neskafe içiyordum eeee azalmıştı verişlerim. Böyle kibar kibar canııım sana yaramıyor neskafe dedimi dedi ispat olarakta bu kangurubu diyet şeklini gösterdimi gösterdi. Ben o günden beridir Lisama tatlım asıl araştırma görevlisi sen olmalıymışsın diyomuyum. EVET KESİNLİKLE... Hatunun bilgisayarın yanında not defteri ve kağıdı eksik olmuyor ya maşallah arkadaşıma benim... Lisa dün akşamda yazdım benzet beni de kendine hem mesleki hemde görünüş bakımındaaaaannnn. Öpüyorum

benim kan grubumda 0+ süt ve süt ürünleri yaramaz et ve sebze yarar diyor, ama dukandada süt ve ürünleri önemli, kiloda veriyorum aklım karıştı şimdi ama ya:/
Tatlım bu bir duraklama kırma şekli diyelim sana biz durduğumuz veya yavaşladığımız zaman bu işe dikkat ettik senin şuanda maşallah gidiyor böyle bişi yapmana gerek yok ne zaman duraklamaya başladın (inşallah olmaz)o zaman az biraz süt ürünlerini azaltıp et ve sebzeye ağırlık verirsin bak o zaman nasıl hızlanıyorsun.

Maşallah çok güzel ritmik gidiyorsun bende ilk 3 günde 3,5 kilo atmıştım canım ödemler gidiyor ya hızlı başlıyoruz çok şükür sonrada onun gazıyla insan daha bir sıkı tutunuyor diyetine böyle gidersen maşallah çok yakın zamanda atarsın fazlalıklarını

Tatlım benim senin kalça derdin benim göğüs derdim aynen dediğin gibi canım... Ama azmet gidecek hepsi merak etme ineceksin kalçaları çalıştırmaya çalış bakalım bu egzersizlerle özellikle callan çok etkili diye biliyorum benim belimde fıtık olduğu için rahat yapamadım callanı ama bir dene istersen.
Tatlım bu süt olayını dediğin gibi yaparsan da tam bir fikrim yok ama haftasonları falan alsan gitsen köye olmazmı senin için daha yararlı olur hem aklında kalmaz. Tabi ahkam kesmek gibi olmasın imkanın varsa en güzeli böyle olur. Çünkü bende hafta içi kolay kolay bişi alamıyorum hep haftasonu stokluyorum.

çokk güzel bir günden günaydınlar:)

bugün -200 le uyandım.dukan amcanın bana yeter artık dediği 58 den sonra yavaşlayacağımı düşünürken normalden de hızlı ilerliyorum:))) perşembeye bomba gibi geliyorum

benim severek yediğim bir kurabiye tarifi vereyim,özellikle yeni başlayan arkadaşlar için;

-4 yk lor
-2 yk yulaf kepeği
-1 yumurta
-yarım paket kabartma tozu

yumurtanın beyazı ve diğer malzemeleri karıştırılarım.yağlı kağıt serilmiş borcama kurabiye şekli verip dizelim.8 adet çıkıyor.yumurta sarısını üzerlerine sürelim.175 derece fırında yaklaşık 30 dk pişirelimmm.afiyet olsunn:)

evet,zorlu günler geçirdim ama hepsi geride kaldı.birde ben üçüz hamile kalmıştım fakat 2 sini kaybettim.ama şu an hayat çokk güzel...umarım sizler benim kadar zor bir hamilelik süreci geçirmezsiniz.azimle kaçamaksız devam edersen hiçbir neden yok:)

dubakayım benim nelere karşı toleransım var.hiç bilmiyorum.balık mesele benim midemi bulandırıyor.ağzıma alamıyorum bile ama mecburen ilaç niyetine yutuyorum.belki bende değiştirmeliyim.yalnızca etin yaramadığını dulymuştum.bir araştırayım.şuan kilomu göstermiyorum 42 yaşındayım ama kasoranım iyi.sporu artırınca vermekte zorlanıyor olabilirim.olsun eni sonu gidecek.32 yaşında vermek daha kolay.40 yaklaşınca zorlaşıyor.

fazla spor kaslarda su topluyormuş.ama sonuçta yağ oranı azalıyor.birden gidecek bence sizde.. keşke bende fazla spor yapabilsem.evde yürüyüş bandı karşısında da tv var ama şu an üzerinde eşimin ütülenmeyi bekleyen gömlekleri varhakkını yememek lazım askılık olarak işe yarıyorben de 37 yaşındayım bu arada. kalkayımda biraz ütü yapayım bari aklıma gelmişken

Günaydın kızlar herkese bol eksili güzel bir gün diliyorum

ben bugüne -100 ile başladım,dün ps günümdü o yüzden -100 ü görünce çok mutlu oldum

62 leri görmeye az kaldı

Son düzenleme:
herkese güzel günler

benim kan grubumda 0+ süt ve süt ürünleri yaramaz et ve sebze yarar diyor, ama dukandada süt ve ürünleri önemli, kiloda veriyorum aklım karıştı şimdi ama ya:/

0 grubu buğday ve baklagil tüketimini azaltarak kilolarını dengede tutabilirler diyor. Ki doğru, benim karbonhidrat zaafım olmasa hep çıtır olurdum.
0 grubu süt ve tahıl ürünlerini rahat sindiremezler. Ki bu da doğru diyet başlarnda gece birer bardak süt içiyodum,şimdi neskafelerimi bile sütsüz acı acı içiyorum duraklıyorum diye

bu kan gurubuna göre beslenme olayı çok enteresanmış, Lisabelladan çıkmış sanırım araştırma sonucu, teşekkürler

aldııım aldııım biberiye yağımı aldııım :) bugün başlıyorum bakalım, başlamadan önce bi de ölçü aldım mı tamamdır bi ay sonra sonuçları bildiririm

merhabalar hoşgeldiniz :)7 günde 4 kilo gayet iyi ama atağı 2 katı yapmasaymışsınız keşke, seyirde bu yüzden duraklama yaşamazsınız inşallah. başarılar

ben de aldımmmm bugün 3.günüm:))benim göbiş baya baya gidiyor artık..en komiğide gittiğim güzellik salonundaki uzman tüm incelmeyi kendilerine biçiyor,başarımız çok büyük diye))) ben de veriyorum gazı daha bir gayretlensin,işlemleri daha düzgün yapsın diye

Lisacığım sağ olsun duraklamalarda neyi yanlış yaptığımızı anlayalım diye araştırırken bulmuş..
Sonuçta her yöntem herkese iyi gelmeyebiliyor.. Bu kan grubu konusu da aynı şekilde... Arkadaşlarım da bilir ben neredeyse her yönteme atlarım ki, şu duraklayıp iki ileri bir geri gitmeler çözülsün diye..

Tamam yaptığımız diyet dukan ama dukana sadık kaldığımız halde kilo veremiyen var ise yada uzun süre duraklama oldu ise.. Kan grubumuzla da uyumlu bir dukan diyeti yapabiliriz.. Ve kilo vermemizi kolaylaştırabiliriz..

Kan grubu bir şekilde genetik mirasımızı gösteriyor bize.. Tabi ki besin intoleransı testi en sağlıklı olanı ama.. Buraya büyük bir es veriyorum fiyatı 1.500-2.000 TL. arası değişiyormuş..

Mesela ben, kan grubuna göre beslenmeyi okuyunca, çok tavuk yediğim için çok kilo veremediğimi düşünmeye başladım.. Bilemiyorum deneyip sonuçları bildiririm...

Son düzenleme:

canim benim inan dukan ile birlikte oyle cok sey ogrenmeye arastirmaya basladikki bazen okuduklarimiz karsisinda sasirip kaliyoruzben cook arastiriyorum inan bana dedigin gibi bilgisayarimin basinda not defterim surekli duydugum okudugum seyleri not aliyor sonrada arastirmaya geciyorum.bir kac kisinin iyi dedigi seylere ben kotu yada yanetki ne olabilir diye bakiyorum.tablet seklinde olan onerilen seylere cok sicak bakmiyorum ne kadarda dogal icerik olsada zamaninda zayiflama haplarindan fazlasi ile zarar gormus biri olarak hap seklinde olan hicbirseyi(vitamin haric) vucuduma sokmuyorum..ortak yaptigimiz seylerde yesil cayin bir mucize olduguna artik kesinlikle inaniyorum sadece asiri yesil cay tuketmenin bobrekleri yordugu icin gunluk olarak en fazla 3-4 olarak tuketilmesi gerektigini biliyorum.her duydugumuza inanmamak gerekiyor yada hemen uygulamamak gerekiyor..sana faydali olan bana fayda saglamiyor olabilir..
karbonatli su olayi simla da dukanda bunun etkisinden bahsetmis (kendini bu ise adamis insanlardan gelen fikirleri guven duygusu ile daha rahat uyguluyorum)vucudumuza yukledigimiz asiri karbonhidrat vucuttaki alkali dengeyi aside cevirebiliyor bu yuzden karbonatli su olayina sicak baktim asidi alkaliye donusturmek icin allah korusun asiri asit birikimi kansere goturebilecek sonuclar dogurabiliyor.hemen denedim karbonati 2-3 gun ama bende basdonmeleri yapti onuda arastirinca tansiyon uzerinde etkileri olabilecegini okudum ve kestim.
sizden gelen hibiskus cayi arastirmasi vardi onuda alabilirdim ama burda bulamadigim icin alamadim ama zaten sizinde son arastirmalariniz hergun tuketilmemesi yonunde oldu .
bir diger arastirmamiz CLA uzerineydi cunku dukan koclari oneriyordu onuda cook arastirdim buyuk bir yanetkiye rastlamadim sadece fransada kullanan ve kanserden olen kisinin otopsi raporu CLA dan kaynaklandigini ileri surdu.ama iste hap diyince duruyorum ya ondada durdum.birde eczanedeki kadina sordugumda gerek CLA gerekse L-carnitinin yogun spor yapan kisilerde etkili olabilecegi bilgisini aldim.
C vitamini uzerine bir arastirma yaptim onada inandim ve guvendigim yontemler arasinda.c vitamini yag parcalayici ozellige sahip.simdi diyette oldugumuzdan alamiyoruz ama diyet sonrasi meyve yeme asamasina gecildiginde hakkimizi mandalina,kiwi ,portakal ,cilek gibi zengin c vitaminine sahip meyvelerle kullanabiliriz..ki eskilerden duraklamalarini mandalinle kiranlar olmustu vede dukanda cok yemek isterseniz hep kiwi yiyebilirsiniz diye onerdi..birde askorbik asit denilen yani c vitamininin ozunu olusturan toz halindeki seklinden bahsediliyordu onada baktim lakin cook pahali onuda gectim burda bulamadigimdan alamadim.
baska ne vardi spor olayi ilk baslarda deli gibi spor yaparken spor sonrasi gunlerde + lar gorunce ne oluyor dedim yine sagolsun etateta vardi onun soylemiyle arastirmaya gectim ve gercektende asiri spor yapmanin (bu 1 saatlik yuruyus falan degil bayagi agir sporlar) kaslarda su tuttugunu (1 gr kas 2.7 gr su tutar) ogrendim

yani yani coook sey arastirdim ogrendim,ogreniyorum.o yuzden her soylenene inanmak hemen baslamak yerine herkese once arastirmayi oneriyorum.

diyetimize cok fazla sey karistirmamak taraftariyim.sadece proteinin vucudumuza verecegi zarari en aza indirmek icin asidik dengeyi alkaliye cevirmek ,bol su icerek urenin bobreklerde birikmesini engellemek ve duzenli yapilacak kan testleriyle durumuzu kontrol etmek yeterli olacaktir.bunun yaninda yesil cay,bitki caylari,biberiye gibi zararsiz desteklerde alabiliriz.ama yapacaginiz herseyi cok iyi arastirin diyorum.google engin bir deniz ne ararsaniz var..bolca okuyun diyorum cunku ben oyle yapiyorum
donbul ablacigim evet sporu arttirinca vucudunuz daha dogrusu kaslariniz su tutuyor tecrube ile sabittir

rica ederim sevgili hashishep birlikte arastiralim en dogru bilgilere ulasalim.duyduklarimizi paylasalimki herkes faydalansin..

tatlım bende evdekinden ruhum daralıyor.açık havada spor güzel oluyor.yürüyüşbandını kullanmıcamı bildiğim için almadım.açıkhava özgürlük.kaslarım istediği kadar su toplasın.yağlanmasında.sporsalonunda birsürü menepozluyla spor yapıyorum(birkaç seneye kalmaz bende onlardan olacağım ama çaktırmıyorum)hareketleri tam yapmaya çalışıyorum.birde gitmeden zencefille tarçını yoğurda katıp yemiştim.çok güzel terletti.500 gr fark etti.nekadar ödem topladım kimbilir:44::44::44:şimdi şu kangurubu olayına alıcıbiğözle baıp bunu dukan amcama uygulayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…