bugday tanem aslında uygulanabılır ama sabah elma sirkesı içmek bıraz zor oluyor..ama özellıkle yatarken kesınlıkle içilebılır..eger midene zararı olmuyorsa sabahta içebılırsın..ben yemek sonrası kan şekerını yukseltmemesı için 1 bardak yeşil çay 1 çorba kaşıgı elma sırkesı ve çok az çubuk tarcın katarak elde ettıgım karışımı kullanıyorum..ama mutlaka yemekten 1 saat sonra içiyorum yoksa dukandakı proteınlerın sındırılme enerjısınden yararlanma tezıne aykırı oluyor..
az önce haber geldi.perşembe akşanı benim şubedekiler hayırlı olsuna gelecekler....15-20 kişi.ve onlara en az 7-8 çeşit pasta-börek hazırlamam gerek..o değilde o kadar uğraş çabala sonra herkes yerken boynunu bük oturrr görüntülerine bakarak doyar mıyım ki acaba
ay ben red peper ın jelini kullandım ama sanırım çok sürmüşüm yangın çıktı resmen karnımda.canımın acısından ertesi gün verdim aktara geri.keşke vermeseymişiz.nedense bir şeyi çok sürünce daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyoruz.
maşallah ya.okurken yoruldum.ama inanın her çaba kendini gösterecektir eninde sonunda.
bi soru da benden.PS günümdeyim.öğlen ton balıklı salata yedim.akşama yine salata yiyebilir miyim?sebzeyi de abartmamak lazım diye okudum da yazılarınızda.yani sadece 1 tabak mı yiyeceğiz yada 1 öğün mü yiyeceğiz sebze yemeği?yada sebze yemeği yoksa diyelim ki balık varsa öğlen salata yedim ya akşam yiyemeyecek miyim?karışık sordumsa özür dilerim.
zemmuf ablam sende ne kadar çok şey denemişsin. hızına ayak uyduramam gibi geliyor
biberiye yağının kokusunu bizimkiler sevmedibitince bende o kırmızı biber jelini alayım
o kadar kiloyu vermiş biri olarak yaparken nefisle ilgili sorunla karşılaşmazsınız bence
geri kalanları da sevdiğiniz bi komşunuza güzel bi tabak yapar götürürsünüz böylece gözünüzün önünde kalmamış olur
sebzeleri her öğünde tüketmemek koşulu vardı kitapta. ben şu sonucu çıkarmıştım ordan. eğer sabah soğanlı biberli domatesli yumurtalı menemenle kahvaltı yaptıysam akşam biber soğan ve domates kullanmıyordum. köfte yiyorsam patlıcan ya da kabak haşlıyordum hemen. iki öğünde de aynı çeşidi tüketmeyin bence, bir bildiği vardır elbet dukanın :)
kokuyo muuuuuugerçi ben yağ kokusunu alışkınım napalım kokulu kokulu gezerim biraz
hazır aklıma gelmişken şu biberiyeyi süriim bakalım :)
buğday tanesı özel mesajıma karşılık vermedın esradakı gıbı sende de mı sıstem hatası oldu acaba ? aldın mı özel mesajımı canımcım..
o kadar kiloyu vermiş biri olarak yaparken nefisle ilgili sorunla karşılaşmazsınız bence
geri kalanları da sevdiğiniz bi komşunuza güzel bi tabak yapar götürürsünüz böylece gözünüzün önünde kalmamış olur
sebzeleri her öğünde tüketmemek koşulu vardı kitapta. ben şu sonucu çıkarmıştım ordan. eğer sabah soğanlı biberli domatesli yumurtalı menemenle kahvaltı yaptıysam akşam biber soğan ve domates kullanmıyordum. köfte yiyorsam patlıcan ya da kabak haşlıyordum hemen. iki öğünde de aynı çeşidi tüketmeyin bence, bir bildiği vardır elbet dukanın :)
kokuyo muuuuuugerçi ben yağ kokusunu alışkınım napalım kokulu kokulu gezerim biraz
hazır aklıma gelmişken şu biberiyeyi süriim bakalım :)
tatlım hatırlatman çok güzel oldu, az birşey denemiştim ama ilk fırsat yine alacağım..C vitamini için seyir döneminde olan arkadaşlarımız için yedek yapay bir madde kullanmaya gerek yok bence de hem bunun yerine doğalından ihtiyacımızı karşılıyoruz hemde harcadığımız paralar cebimizde kalıyorkızlar C vitamini konusunda gojy berry yi unutmayın sakın,belki yeni başlayan arkadaslardan bılmeyen vardır dıye hatırlatmak ıstedım. portakaldan bile 140 kat daha fazla C vit içeriyo daha neler neler içeriyo :) gerçi kendimde unutuyorum yemeyi amahe bide bu kadar kırmızı et falan tüketiyoruz ama vücutta yeteri miktarda c vitamini olmazsa demir emilimi gerçekleşmiyor yani kan yapıcı özelliği olmuyor maalesef onun için bi şekilde c vit almamız lazım vücudumuza
Eki Görüntüle 655662
İşteyim, nöbetteyim, sporsuzum yani... Ömür vefa ederse yarın öğlen yüzeceğim. Gitsin kilocuklar. Düğün mevsimide açıldı çok şükür yeni vücut yeni görünüm açılın pistler pek beceremem ama yinede salınmak bile yeter kâr kârdır.
Yeni yeni tatlar denemem lazım bayanlar özellikle pasta ve soslar olarak. Ben artık dukanellamın içine tatlı lor koyup kase kase yapıyorum hatta öğlene işe bile getirmiştim afiyetle yedim hepsini. Akşam da afiyetle çift porsiyon tavuk sote yedim.
Hibiskusumun faydaları habire wcdeyim. Çok şükür vücudu yıpratmadan yağ ve ödem atma yöntemini bulmuş bulunmaktayım. Kan grubu olayına gelince bayanlar ben kafeinden kıstım çok şükür duraklamalarım kırıldı. Ama kırmızı et olayı beni açmıyor yaaa sevemedim akşama kadar tavuk koyun önüme gık çıkarmam. Bence duraklama olmadan fazla ayrıntıya girmemek gerekiyor dukan her açıdan kilo vermeye yetiyor. Çok şükür hepimiz tıkır tıkır eriyoruz. Ben ençok beni görüpte ayyy dukanın çok katı kuralları var nasıl dayanıyorsun diyenlere ifritim. Dünya para bayılıp ona buna bel bağlayıp birde üzerine paranla aç kalıp lime lime azar azar eriyenlerle bir tutamıyorum kendimi kimse kusura bakmasın. Zamanında işi zor görüp bende yapamam sağlıksız o demiştim ama ne akla hizmet bi denememişim hala kendime kızıyorum keşke deneseymişim de bu seneyi full formda geçirseymişim diye hayıflanıp duruyorum. Lavaboda titri yüksek bir hocamla karşılaştık demişlerdide inanamamıştım çok güzel olmuş ama dukan yapıyormuşsun çok katı kendine dikkat etmelisin tez dönemi yığılıp kalırsan problem olur dedi. İncelemiş kolestrol yükseltip tek yönlü beslenmenin vücuttaki zararlarını anlattı bana bir süre. Birşey desem lafını bölsem saygısızlık olacak diye sustum dinledim. Baya bir konuşmadan sonra. Hocam ağustos ayında yaptırdığım testte kolestrolum 520 şekerim 180 civarıydı. Ekim ayında bu rakamı hap kullanmadan sadece dikkat ederek kolestrolu 360a düşürdüm. Dukanla kasım sonunda tanıştım ve şuanda kolestrolum gayet normal şekerim ise 100-110 arasında diyince bir duraksadı. Cildim tazelendi sivilce problemim sıfıra indi migren 3 aydır sadece 3 nöbet atlattım fıtık vardı ve ben squasha başladım, verilen 20 kilonun gözle görülen farkı ve benim çok şükür artık hiç bitmeyen enerjimden de bahsedince yarın için sözleştik... Kızlar yeni bir çekirge daha buldum kendimeee... Hoca olamadan HOCA oldum ya tekrar tekrar yazıyorum...
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN
scholarppty ablam (ne kadar zor kullanıcı adın var yahuu)
mesleğin neydi merak ettim
süpersin ablam
çok bilmişlerle uğraşması zor gerçekten. verdikleri öğütleri dinleyip bide şölee bi göz uucuyla vücutlarına bakıyorum. ne diyolarsa hıhı evet öle diyorum. bu şekilde çabuk kapanıyor konu
scholarppty ablam (ne kadar zor kullanıcı adın var yahuu)
mesleğin neydi merak ettim
Bi winnie bide lisam var işte idol aldığımmmm diyin tatlım diyin siz herşeyi diyin bana çok teşekkür ediyorum dukan amcama sizi kazandırdı bana. Cyy ve Egotriğimi de unutamam tabi. Bu arada yarış hala aklımda kızlaaaar kazanana ebru yine benden. Lisama hercai de yazın tercihlerinizi... İtinayla streç film kabının içine konup gönderilirayyy cok tatlisin sen yaaaa bana nasil zor gelirdi anlatamam sana scho derdik kisaca yada artik en guzeli cigdem
dert yanmak istedim bi an
bizim eve çok nadir misafir gelir. dukana ilk başladığım sıralarda anneannem kalıyodu 1 hafta sonra gitti. bugün tekrar geldi. tamam iyi hoş kadında sabahtan akşama kadar dizileri var tv bile seyredemiyoruz. e yaşlı oluncada çocuk gibi oluyo. bunun dışında gece tuvalete vs. giderken ya da işe gitmeden önce hazırlık yaparken uyur gibi gözüküyo ama gözleri hep açık. sessiz bi ortamda sürekli izlenmek çok ürkütücü gelir bana:18: böyle durumlarda kendimi başkasının evinde gibi hissederim. tabi anneannemin gelmesinin tek güzel yönü. haftada en az 4-5 kere gelen teyzem ve kocası kapının önünden bile geçmiyo
dişimi sıkayım tamamda abla. yaşlılara karşı olan hoşgörülüğümü kaybettim ne oluyor bana anlamıyorum
çalıştığım yerde son kullanma tarihi yaklaşan ve ambalajı hasar görmüş ürünlere tekrar fiyat basıyorum.%25 %50%75 oranında indirim yaparak. bnm işim bu. e böyle olunca da son fiyatçılar olarak adlandırdığım geniiiiişş bi kitle var. sabah bizimle beraber mağazayı açarlar. abartmıyorum kapanana kadar peşimde geziyolar sırf indirimli bişi almak için. aralarında kavga ederler. adaletsizlikle suçlarlar beni. sanki babalarının oğullarıyımmesela bi yoğurt 4 tl ise. akşam %75 yaptığımda 1 lira oluyor. ben o gün yapılacak ürünleri toplayıp depoya gidiyorum. fiyatları indirdikten sonra mağazaya girerken enem bi bakıyorum hepsi toplaşmış. kafa göz saç baş kalmıyo bende o kalabalığın arasında gazi oluyorum. bu yüzden çok sinirliyim yüzüm hep asık. son zamanlarda terslemeye başladım müşterileri. Allahtan bu duruma yöneticilerim bişi demiyor farkındalar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?