son fiyatlı ürünlerle ilgili bir reyon var zaten. orda toplanıyo fiyatı basılmış ürünler. hatta iş yerinde bi foto çekip buraya koyayım.
bide kendi bölümümde tekim bi kişi daha alsalar yanıma çok iyi olacak. meyve sebze,şarküteri,kasap,unlu mamüller,kuru gıda her yere gidiyorum günde 3 kere uğruyorum reyonlara fiyat basmak için. daha gıda dışı bölümüde var. depoyu hiiiç anlatmayayım. bunun yanında açıp tadına bakıp kabını reyona bırakan dökende var.İnsanlarda Allah korkusunun sınırı çok çok düşük. haram olan bişeyi yemekten çekinmiyolarda biri görür diye kıytı köşede yiyip atıyolar. gerçekten çok sinir bir durum. ağustosta işten çıkıcam. bu böyle olmaz bi meslek edinmem gerekiyor. işten çıktıktan sonra dershaneyi gidip hemşirelik için hazırlancam. ygs sınavıda bitince tekrar iş aramaya başlarım. şimdilik motivem dukan diyeti,siz canım ablalarımvee yaza incecik girip bikini giyme düşüncesi
sen varya sen çokkk tatlısınnn
ay heyecanlandım şimdi.vlla ben heyecanlanırlar diye öğrencilerimi sözlüye bile kaldırmam.şimdi kendimi çok heyecanlı hissettim rapor ver diyince.:18::18::18:
hesaplamalara göre atağı 6 gün yaptım ve sadece 1,400 verdim.çünkü içmemem gereken 2 si 1 arada kahveyi her gün içtim.bunun dışında kaçamağım olmadı ama veremedim işte.ben bu sonucu vücudumun seneler boyu kazandığı iardeye bağlıyorum.o kadar çok diyet denedim ki vücudum bırakmıyor hemen kendini ..
neyse seyirde 5. günüm.600 gr verdim daha.yani atak dahil şu 11 günlük dukan serüvenimde toplam 2 kg verdim.bana az geliyor sizce de az değil mi.ben sp ve ps günümdeki genel menümü yazayım siz bakın bakalım nerde yanlış yapıyorum :
sp günüm
uyanınca az light sütle neskafe
sabah : 1 dilim dukan ekmeği (10 kaşık yukaf kepeği,biraz lor,az tuz ve yeterince light süt.pişince 5 e böldüm her sabah birini yemek için,biraz light peynir
öğle : haşlanmış baharatlı tavuk,zero
akşam : balık yada köfte yanına yoğurt
2 kupa yeşilçay
2 lt su
ps günüm
sabah: 1 dilim dukan ekmeği,peynir,domates,salatalık
öğle : az yağlı sebze yemeği,yoğurt
akşam : ton balıklı salata yada yoğurtlu biber havuç vs
2 kupa yeşil çay
2 lt su
böyle işte menülerim.bi spora başlayamadım.sizce az mı çok mu yiyorum.bir yerde yanlış yapıyorum ama..yardımcı olursanız sevinirm
amacım heyecanlandırmak değildi:)
aslında bana göre 11 günde 2 kg az değil.sonuçta bu kilolalar geri alınmamak üzere gitti,öyle düşünün.Atakta verilen kilo su çünkü,vücüttaki ödem.3-4 hatta 5 kilo verenlerin de verdikleri ödem. takdir edersiniz ki 5-6 günde insan o kadar yağ kaybedemez.zaten kitapta da yazar bu..kendimi örnek verirsem;ben 03.12.2012 tarihinde 1 haftalık lahana diyeti yapmıştım.ardından 10.12.2012 tarihinde dukana başladım.1 haftalık diyette tam 4.5 kilo verdim..6 gün ataktada 1 kg civarı.neden?çünkü vücudumdaki suyu 1 hafta önceki yaptığım diyetle atmıştım zaten.yani kilo verişin o kadar kötü değil.ikisibiradayı da zaten kestiniz..takılmayın derim artık ona.
menülerine gelince light peynire takıldım öncelikle.ülkemizde maalesef dukana uygun light peynir yok.onun yerine en fazla %2 yağ oranına sahip lor yiyebilirsin.light peynirde en az yağ oranlı Aknaz diye bir peynir var,onun da yağ oranı %4.eğer çok çok peynir yemek istersen küçük bir parçayı sıcak suda bekletip suyunu iki üç kez değiştirebilirsin.yağ oranını azda olsa azaltırsın bu yöntemle.gerçi sınırlı izinlilerde bir parça %7 yağ oranlı peynire izin vardı ama yolun çok başındasın daha gerek yok bence
hindi füme alabilirsın.polanez füme bize uygun.hatta bu hafta migroslarda 1 alana 1 bedava kampanyası vardı.ben de aldım 2 tane.fiyatı 16-tl civarı.kahvaltıda iyi gidiyor,yada migrosun kendi markasını da alabilirsin o birazdaha uygun.
yeşil çayı 3 fincana çıkartırsan daha iyi olur.
birde benim sürekli yaptığım bir ekmek tarifi vereyim,belki denemek istersin:)
-8 yk yulaf kepeği
-3 yumurta
-3 yk yoğurt
-yarım paketten biraz fazlaca kabartma tozu
-biraz lor
-kıvam alana kadar süt
200 derecede 30-35 dk pişirelim.arada kontrol et ama fırından fırına değişebilir pişirme süresi.fırını kapatınca çıkartmayalım ki içini çeksin.içine kırmızı biber,sumak gibi baharatlarda atabiliriz.
umarım yardımcı olabilmişimdir:)sevgiler
Son düzenleme: