Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah maşallah bende attım kendimi eve bişi yememeye çalışıyorum bürodan çıkarken çayım sıcaktı daha söz verdim kendime bişi yok yatıncaya kadar tartı bugünki yediklerimi hesaba katmamış görünüyorkiii öğlenleri lorlu dukanella götürmeye devam yani akşam tartılmalarını bırakamıyorum ben yaaa.
çatlakımm sabret bakalım bak sabrının sonunu hayırlısıyla alıcaksın bir gün inşallah bende mesleğimi alasıya denizlinin tekstil sahalarını zorladım bir ara desinatörlükmü prangalı üretkenlik sömürüsümü anlayamamıştım.

ayrıca winniem yeni hastalık atlattın ve mevsim değişiklikleri yaşıyoruz gayet normaaaaallll hiçde bikerem senin gülen yüzünün enerjisi bilem yeter hele o mutfak performansın lorlu biber dolmalarıııınnnn unutulamaz lezzetler onlaaaarrrr ben anca yürüyom yüzüyom temizliyip topluyoruummm

Çok tatlısın ya..

çiğdem abla tek başına mı gidiyorsun yüzmeye? ahh keşke bende gidebilsem vücudumu göstermek istemiyorum el aleme kiloları saklamak için haşema mı giysem acep.

7 dklık bi video var. 2 kere üst üste açıp yapıyorum . toplamda 15 dk ya tamamlıyorum.
sen nasıl yapıyorsun. farklı hareketler denemek istiyorum artık ve süre olarak uzun olanlara bakıyorum hareketlerde zor oluyor senin yaptığın bi video varsa link olarak gönderirsen çok sevinirim

merhabalar.............dukanımın 9. gününü yaşıyorum şükürler olsun ki bugün tartıda 75 kiloyu gördüm kilo kaybım oldukça mutlu oluyorumm ama ama benim bi eksiğim var ben düzenli spor yapamıyorum yoğun bi iş temposu sürekli hareket halindeyim eve gelincede gözüm spor falan görmüyor valla sizleri gördükçe imreniyorum büyük eksiklik dimi bu dukanda, kilo vericem ama sarkıcammmmmmmmmmm:18::18:

kız büşbüş beraber havuza gidelim mi? haftada 1 ya da ayda 1 ?

Oğluşum okuldan kapıp kapıp mikropları getirmeseydi daha iyi olacaktı ama bu sene de böyle geçi ne yapalımmm.. Yeşil biber, hibisküs, yeşil çay derken ilaçsız atlattım bu sefer.. Dukanı bozmadan da hastalıkları yenmeyi öğrendim sayenizde canım arkadaşlarımm..:13:

Mutfak konusunda ise Lisacığımın eline su dökemem.. Diyet yaparken hem de diyet yemeği ile yarışma kazanan bir dukancı olduğu için kendisini ayrıca tebrik ediyorumm.. Bu arada senin mutfak performansını da gördümm gayet başarılıydıı.. Muhteşem ayrıntıcısınn her konuda olduğu gibii..

Ayrıca spor performansın da takdire şaayan.. Ben yürüyüş dışında anca 2 güne 1 leslie yada trambolin yapabiliyorum.. Eee senin kilo cizelgen de ortada.. Ne diyeyim maşallah maşallah

Şu besin intoleransı/kan grubuna göre beslenme konusuna da ayrıca dikkat ederek ben de hızlanmayı düşünüyorum... Hadi bakalım hayırlısıı..

merhaba hoşgeldinnn
yoğun tempolu çalışanlar için işe gidip gelirken bi kaç durak önce inip yürümeyi tavsiye ediyorlar. ama yorgun argın nasıl yürür insan bilemem
artık mutlu olamıyorum. bu durum 6 lılara düşene kadar sürecek sanırım. 4 kilocukta gitse yolu yarılamış olcam

ay heyecanlandım şimdi.vlla ben heyecanlanırlar diye öğrencilerimi sözlüye bile kaldırmam.şimdi kendimi çok heyecanlı hissettim rapor ver diyince.:18::18::18:

hesaplamalara göre atağı 6 gün yaptım ve sadece 1,400 verdim.çünkü içmemem gereken 2 si 1 arada kahveyi her gün içtim.bunun dışında kaçamağım olmadı ama veremedim işte.ben bu sonucu vücudumun seneler boyu kazandığı iardeye bağlıyorum.o kadar çok diyet denedim ki vücudum bırakmıyor hemen kendini ..

neyse seyirde 5. günüm.600 gr verdim daha.yani atak dahil şu 11 günlük dukan serüvenimde toplam 2 kg verdim.bana az geliyor sizce de az değil mi.ben sp ve ps günümdeki genel menümü yazayım siz bakın bakalım nerde yanlış yapıyorum :

sp günüm

uyanınca az light sütle neskafe

sabah : 1 dilim dukan ekmeği (10 kaşık yukaf kepeği,biraz lor,az tuz ve yeterince light süt.pişince 5 e böldüm her sabah birini yemek için,biraz light peynir

öğle : haşlanmış baharatlı tavuk,zero

akşam : balık yada köfte yanına yoğurt

2 kupa yeşilçay
2 lt su

ps günüm

sabah: 1 dilim dukan ekmeği,peynir,domates,salatalık

öğle : az yağlı sebze yemeği,yoğurt

akşam : ton balıklı salata yada yoğurtlu biber havuç vs

2 kupa yeşil çay
2 lt su

böyle işte menülerim.bi spora başlayamadım.sizce az mı çok mu yiyorum.bir yerde yanlış yapıyorum ama..yardımcı olursanız sevinirm

yani sabah domates yedim ya o zaman salatalara domates doğramıyorum değil mi doğru anladım.peki öğle akşam mesela tavuk yanına salata yesem yani 2 öğün salata yesem yanlış mı olur?

süpersiniz.aynen sisin gbi düşünüyordum dukan yapanlara kızıyordum.ve çok önyargılıydım.salak kafam keşke daha önce başlasaymışım

Allah gönlünüze göre versin umarım istediğin bir mesleği yaparsın

Çatlağım bunu simla paylaşmıştı 15 dakikalık..
Bacak hareketlerini sürekli değiştirdiği için bacaklarımı çok zorlamıyor..
Bir bak sen de istersen..

bellicon 15 Mins Workout - YouTube

Herkese iyi akşamlar.Sizinle bizim burda gerçekleştirdiğimiz bir etkinliği paylaşmak istedim.Biz apartmandaki bayanlar toplandık Halk Eğitim Merkezine bir dilekçe yazdık.Apartmanımızın alt katında spor yapmak istediğimizi bize bir hoca göndermelerini istedik.Beden eğitimi bölümünü bitirmiş bir hocamız oldu.Haftada 3 gün onun gözetiminde spor yapıyoruz.İnanılmaz güzel oluyor.Sauna eşortmanla gelen bayanlar su içinde kalıyor.Bende ısmarladım şimdi.Neyse konuyu dağıtmayayım.Sizlerde bulunduğunuz yerlerde halk eğitim merkezine müracat ederek böyle bir fırsattan yararlanabilirsiniz.Kurslar 6 ay sürüyor.Çatlak kemik çok şekersin sen ya.herkese iyi geceler.

vallahi minnacık bi ilçede yaşıyorum ona rağmen servisten kapımın önünde inmek yerine taaaa nerelerde iniyorum alışveriş bahanesi ile yolumu uzatıyorum sürekli herkes herkesi tanıdığı için bide bana yakında deli dicekler sürekli ortalarda görünmek iyi olmuyor buralarda :26: ama durmak yok yola devammm diyoruzz

kız büşbüş beraber havuza gidelim mi? haftada 1 ya da ayda 1 ?

kız ben seni yerimmm.. gidelim tabikidee :) ben havuza üyelik yaptırdım ama gitmeye arkadaşım yokk.. gel gidelim birlikte kuzuuummm... :) ne zaman dersen uyar bana :) bu arada özelden numaranı yazar mısın bana? face imi dondurdumda ben :)

iyi aksamlar arkadaslar iki resim paylasacagim sizinle dukanin facebook sayfasinda gordugum ve hosuma giden iki paylasim:

bu iki vucut ic organlarini gosteren sekli gordukten sonra neden zayiflamamiz gerektigini anlayacaksiniz bir kez daha

bir diger resim ise gunluk egzersizlerle ilgili bunu cikti alip duvariniza asip gun icinde yapabilirisiniz sadece 15 dakikanizi alacagini soyluyor

Son düzenleme:

ah canim beni de talebe olarak al yanina hem dukan talebesi hem de digeri....ben turkce ogretmeniyim ama el saanatlarina ilgim var .8 yil once tezhip dersi alma sansim oldu ama kisa bir sure...tasindik falan derken artik hoca bulamiyorum.krndi capimda tezhipe devam...keske biraz da minyatur yapabilsem diyorum..elimden gelse meslegi birakip bu alana yonelsem...

amin.teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini versin
kitabı tam bitirmedim. aklımda kalan tek şey havucla ilgili bişidi. bide nar şerbetini dene istersen. anneme söyledim yarın alırız dedi

Çatlağım bunu simla paylaşmıştı 15 dakikalık..
Bacak hareketlerini sürekli değiştirdiği için bacaklarımı çok zorlamıyor..
Bir bak sen de istersen..

bellicon 15 Mins Workout - YouTube

baktım videoya. kadının kullandığı trampolin 10 numara o kadar yaylanamıyorum ben bide hem yaylanıp hemde o ısınma hareketlerini nasıl beceriyo ki. tşk ederim paylaşım için. benimde 2 haftadır yaptığım video da şu.
Jump Banespa Michael Jackson - YouTube

büşbüş. senin yazıyı alıntılamamışım. hemen gönderiyorum numarayı ikimizede yakın,ücreti uygun bi yer bulalım. yalnız maaşları alınca başlayalım

Bunlarınki amerikan modeli.. Bendeki de metal yaylı olan.. Çok yaylanmıyor ama hareketleri yapmak için bence metal yaylı olanlar daha fazla efor sarfettiriyor.. Sadece en sonda yatarak yapılan hareketlerde biraz başıma batıyor yaylar o kadar.. Onun dışında bence gayet güzel..

Bu arada senin videodakiler daha çok benim tramboline benziyorrr.. Seninki de bunlardan mı?

evet onun aynısı tek sorun yaşadığım şey ayakları civatalı olduğu için gevşiyo. katlanabilenden alsaydım keşke.

Tebrik ederim bayan dayanışması böyle birşey olsa gerek. Bizde sizin gibi bir adım attık yarın yüzme kursum başlıyor bizde haftalık çekirgemle yüzme için üniversitemizin havuzundan faydalanıyorduk ki yeni mezun spor bilimleri öğrencilerimizden birisi saolsun yardımcı olmayı teklif etti. Ben az çok biliyorum ortaokulda baya bir hızlıydım da uzun süre ara vermiştim neyse hem onlara burs gibi olacak hemde biz tam kulaç atmayı öğreneceğiz. Yarın başlıyoruz. Halk eğitim olayını hiç düşünmemiştim olabilir burada baya bir kalabalık var özellikle apartmanda onlara göre dayanılmaz istikrarım bana göre dukan mucizesi olan kilo vermem baya bir gaza getirdi bayanları hem yeni dukan arkadaşlarımıda dahil edersek yaklaşık 14 kişi oluyoruz sınıf mevcut sınırı koydularmı ayrıntılı bilgi verebilirmisin müracatı nasıl yapacağız özellikle istenen sağlık belgesi falan birşeyler varmı

Tezhip dedin güllerimi açtırdın minyatürden pek hoşlanmıyorum lisansta zorunlu olarak yaptığımla bıraktım ama teori konusunda geliştirmeye çalıştım kendimi ilk dönemleri ve yazma eserler konusunda güvendiğim bir bilgi birikimim var ama tezhip deyince akan sular duruyor tabi takdir edersin başladınmı altınla çalışıyorsun tabağım kurumasın altınımda ters giden birşey olmasın diye uzun süre başından kalkamazsın, benim kilo artı birde çift yön 3lü fıtığım olunca yapamıyordum. Bir iki hafta önce yarımda kalan bir serlevha kompozisyonum vardı onu çıkardım yavaş yavaş başladım inşallah birdahaki sergimize yetiştirmeye çalışıyorum. Ya Allah razı olsun Dukan amcadan sayesinde rahat rahat meslek aşkımı yerine de getirebiliyorum... Her şekilde yardımcı olabilirim. Şu aralar hat ve ebru konusunda ders veriyorum fakültede onlarda çok zevklidir. Hatta meşkim yok ama kalem kırdırabilirim :)

bu arada bayanlar ben yarın saf protein yapacağım ama şu nette gördüğüm mantıyı kesinlikle akşama yapmak istiyorum. Çok güzel görünüyor yalancı mantı formunda ama hakikisini aratacağını sanmıyorum. Ya bu dukan ne güzel birşey istediğimiz herşeyi uyarlayarak yiyebiliyoruzz...

Lisacım valla süpersin.. İnsan kilo alınca kemiklere baskı oluyor diyorlardı da bu kadarını beklemiyordum açıkçası.. İç organların hali içler acısı zatenn.. Biz ne yapmışız vücudumuza böyleee..
Ama ne kadar şanslıyız ki dukan diyeti ve bu forum ile tanıştık ve kilolarımızdan kurtuluyoruz.
Aferin dukan ile deneyen, başaran biz dukan kardeşlerinee :13:

evet onun aynısı tek sorun yaşadığım şey ayakları civatalı olduğu için gevşiyo. katlanabilenden alsaydım keşke.

Kemikçim ben katlanan ayaklılara baktım ama sanki zıplarken de katlanabilir mi diye korktuğumdan vidalı aldım.. Gerçi katlanan ayaklı trambolini olan, kullanan var ise bizimle fikirlerini paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…