galetalı işe yarıyorsa ozaman 2 tane alm birini galetalı diğeri buğday kepeği ...çok sağol arkadaşım en iyisi bi karar vereyimde alayım bir an önce şimdi kendime ıspanaklı yumurta kavurayım güzel bir kahvaltı yapayım hiç halim yokköğlende gezmeye gideceğimm hepinize bol neşeli günler
herkese günaydın..dün kendimi şiş hissedince ödem atıcı bir hap aldım.dr arkadaşıma sormuştum ara ara kullanmanda sakınca yok demişti.bi 79,9 bi 80,3 çıkmaktan gına gelmişti.sabah tartıda 78,9 u gördüm tam 1 kg gitmiş.zaten sayenizde motivasyonum yüksek ama bu görüntüyle tavan yaptı.amagece 3 kez wc ye kalktım.ne ödem varmış ben de ya.sanırım salata bende çok şişlik yapıyor.
çok teşekkür ederim tatlım ben girmeyeli kk değişmiş sabahtan beri arıyordum
ZEMMUFFhalleycım bu kadar ezıyete dönuşecek bır atak kımseye yaramaz canım..Bence sebze proteın yap bugun hem dıyetın sekteye ugramamış olur hemde sağlıgına daha kolay ulaşırsın..Bence dıyette kı en önemlı şey devamlılıgı sağlayabılmek..o nedenle sebzelerı dahıl edıp seyıre geçmenın bı yanlışını görmuyorum..Bu arada geçmış olsun canım..[/Q
teşekkür ederim arkadaşım yeni olduğum için tecerübelerinizden faydalanmadan bir şey yapmakta pek istemiyorum tatlım....mesela hala hangi tatlandırıcıyı alsam bilememm:18::18::18:
Zemmuf ben senin yazdıklarını not eder oldum çok sağol yolunu yarılamış sıcacık bir insansın...bayılıyorum çatlak kemiğin enerjisinede burada diyet çok güzel
çok teşekkür ederim tatlım ben girmeyeli kk değişmiş sabahtan beri arıyordum
ZEMMUFF
Zemmuf ben senin yazdıklarını not eder oldum çok sağol yolunu yarılamış sıcacık bir insansın...bayılıyorum çatlak kemiğin enerjisinede burada diyet çok güzel
Sıvı tatlandırıcı en iyisi bence,takita beni ishal yapıyordu.galetalı yulaf kepeği ,buğday kepeği vaz geçilmezim bide donbul abla süttozu koyun içine demiş dün öyle yaptım ekmeğimi çok güzel oldu
ay heyecanlandım şimdi.vlla ben heyecanlanırlar diye öğrencilerimi sözlüye bile kaldırmam.şimdi kendimi çok heyecanlı hissettim rapor ver diyince.:18::18::18:
hesaplamalara göre atağı 6 gün yaptım ve sadece 1,400 verdim.çünkü içmemem gereken 2 si 1 arada kahveyi her gün içtim.bunun dışında kaçamağım olmadı ama veremedim işte.ben bu sonucu vücudumun seneler boyu kazandığı iardeye bağlıyorum.o kadar çok diyet denedim ki vücudum bırakmıyor hemen kendini ..
neyse seyirde 5. günüm.600 gr verdim daha.yani atak dahil şu 11 günlük dukan serüvenimde toplam 2 kg verdim.bana az geliyor sizce de az değil mi.ben sp ve ps günümdeki genel menümü yazayım siz bakın bakalım nerde yanlış yapıyorum :
sp günüm
uyanınca az light sütle neskafe
sabah : 1 dilim dukan ekmeği (10 kaşık yukaf kepeği,biraz lor,az tuz ve yeterince light süt.pişince 5 e böldüm her sabah birini yemek için,biraz light peynir
öğle : haşlanmış baharatlı tavuk,zero
akşam : balık yada köfte yanına yoğurt
2 kupa yeşilçay
2 lt su
ps günüm
sabah: 1 dilim dukan ekmeği,peynir,domates,salatalık
öğle : az yağlı sebze yemeği,yoğurt
akşam : ton balıklı salata yada yoğurtlu biber havuç vs
2 kupa yeşil çay
2 lt su
böyle işte menülerim.bi spora başlayamadım.sizce az mı çok mu yiyorum.bir yerde yanlış yapıyorum ama..yardımcı olursanız sevinir
yani sabah domates yedim ya o zaman salatalara domates doğramıyorum değil mi doğru anladım.peki öğle akşam mesela tavuk yanına salata yesem yani 2 öğün salata yesem yanlış mı olur?
iyi aksamlar arkadaslar iki resim paylasacagim sizinle dukanin facebook sayfasinda gordugum ve hosuma giden iki paylasim:
Eki Görüntüle 655843 bu iki vucut ic organlarini gosteren sekli gordukten sonra neden zayiflamamiz gerektigini anlayacaksiniz bir kez daha
bir diger resim ise gunluk egzersizlerle ilgili bunu cikti alip duvariniza asip gun icinde yapabilirisiniz sadece 15 dakikanizi alacagini soyluyor
Eki Görüntüle 655846
bende uğrarım bazen.aynen bir arkadaşın dediği gibi yumurta ve peynire birkaçkezde diyet ürünü aldım.birde tost yapmaya sucuk.denk gelirse güzel oluyor.burada bunu kipa yapıyor.öylede çok üründe deyil.kavga yada yığılma hiç görmedim.senin anlatığın türden yaşlıları bilirim.onların hiçbirinin ihtiyacı yoktur.indirime ihtiyacı olanlar neyazıkki utanıp yaklaşamıyor.ben bir kadıncağızı görmüştüm utana sıkıla almaya çalışıyordu.o yaşlı menepozlu hatunlar pirena balığı gibi.birde kokoş olurlar.izmirde görürdüm.buradada var ve onlarla spor yapıyorum.Allah seni inandırsın saçlarını sarıp makyaj yapıp geliyor 60 yaşındaki teyzem.bana neden yapmadığımı soruyor.bende gırgırına kocam çokgüzel olduğum için beni kıskanıyor izinvermiyor diyorum.torun bakmıyor gelene hazır çorba ikram edip günlerinde döner ekmek sipariş veriyorlar.çaybahçelerinde oturup kadınhaklarından bahsediyorlar eşleride onlardan kaçıp meyhanelerde sabahlıyorlar.özgür kadınız deyip çocuklarınınbaşarısıyla övünüp hangi koltuğu zaptediklerini anlatıyorlar.5 senedir buradayım.yaşlı deyinse birden asabım bozuldu.bende yaşlanacağımAllah böyle olmaktan beni korusun.
ablacım netten siparış ettım..zaten tek bır sıte de bulabıldım..bence biberıye yağı kullan şimdilik kılo hedefıne az kalınca alırsın red pepper jelı..kırmızı bır kutusu var 55 tl idi nette.. 5 tl lık bıberıye yagıda şuan için işinı görur bence..
Birde hızına yetişemem demışsın asıl ben senın enerjıne ve hızına yetışemem :)) şaka bır yana verılen kılo çok olunca tahammulum kalmadı duraksamalara o nedenle elımden geldıgı kadar farklı ama dukana uygun şeylerı kullanıyorum..çokda memnunum..sevgiler canım..
Tebrik ederim bayan dayanışması böyle birşey olsa gerek. Bizde sizin gibi bir adım attık yarın yüzme kursum başlıyor bizde haftalık çekirgemle yüzme için üniversitemizin havuzundan faydalanıyorduk ki yeni mezun spor bilimleri öğrencilerimizden birisi saolsun yardımcı olmayı teklif etti. Ben az çok biliyorum ortaokulda baya bir hızlıydım da uzun süre ara vermiştim neyse hem onlara burs gibi olacak hemde biz tam kulaç atmayı öğreneceğiz. Yarın başlıyoruz. Halk eğitim olayını hiç düşünmemiştim olabilir burada baya bir kalabalık var özellikle apartmanda onlara göre dayanılmaz istikrarım bana göre dukan mucizesi olan kilo vermem baya bir gaza getirdi bayanları hem yeni dukan arkadaşlarımıda dahil edersek yaklaşık 14 kişi oluyoruz sınıf mevcut sınırı koydularmı ayrıntılı bilgi verebilirmisin müracatı nasıl yapacağız özellikle istenen sağlık belgesi falan birşeyler varmı
Tezhip dedin güllerimi açtırdın minyatürden pek hoşlanmıyorum lisansta zorunlu olarak yaptığımla bıraktım ama teori konusunda geliştirmeye çalıştım kendimi ilk dönemleri ve yazma eserler konusunda güvendiğim bir bilgi birikimim var ama tezhip deyince akan sular duruyor tabi takdir edersin başladınmı altınla çalışıyorsun tabağım kurumasın altınımda ters giden birşey olmasın diye uzun süre başından kalkamazsın, benim kilo artı birde çift yön 3lü fıtığım olunca yapamıyordum. Bir iki hafta önce yarımda kalan bir serlevha kompozisyonum vardı onu çıkardım yavaş yavaş başladım inşallah birdahaki sergimize yetiştirmeye çalışıyorum. Ya Allah razı olsun Dukan amcadan sayesinde rahat rahat meslek aşkımı yerine de getirebiliyorum... Her şekilde yardımcı olabilirim. Şu aralar hat ve ebru konusunda ders veriyorum fakültede onlarda çok zevklidir. Hatta meşkim yok ama kalem kırdırabilirim :)
bu arada bayanlar ben yarın saf protein yapacağım ama şu nette gördüğüm mantıyı kesinlikle akşama yapmak istiyorum. Çok güzel görünüyor yalancı mantı formunda ama hakikisini aratacağını sanmıyorum. Ya bu dukan ne güzel birşey istediğimiz herşeyi uyarlayarak yiyebiliyoruzz...
selam kızlar
winnicim nbr yaw
Canım hoş geldin..Nerlerdesin bakalım?
Kocişle dukan nasıl gidiyor.. Özledim valla
Arkadaşım benimmm güçlendirmeye ne kadar kaldı?? Ayy çok heyecanlandımm
selam arkadaşım
hafta sonu 5 yıldızlı otel kaçamağım dışında dukan iyi gidiyor :)
90 dan 73 lere indim
72 diyordu dukan amca
ısrarla 72 yi göreceğim diye işkence ediyorum kendime :)
bir 15 gün daha devam edeceğim eğer olmazsa geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye
sen nasılsın senin nasıl gidiyor dukan
Okadar kiloyu nekadar sürede verdin? Masallah diyelim, Danish basimiza :)
selam arkadaşım
hafta sonu 5 yıldızlı otel kaçamağım dışında dukan iyi gidiyor :)
90 dan 73 lere indim
72 diyordu dukan amca
ısrarla 72 yi göreceğim diye işkence ediyorum kendime :)
bir 15 gün daha devam edeceğim eğer olmazsa geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye
sen nasılsın senin nasıl gidiyor dukan
Azıcık kalmış..Süper süper.. Artık kaçamak sayılmaz o oteldekiler..
Biraz daha devam et bakalım.. Kendin nasıl rahat edeceksen.. Güçlendirmede kilo verenler de olabiliyor tabi ama sen bilirsin canım arkadaşımm
Benim dukan da tıngır mıngır ama güzel gidiyor.. Biraz yaşam biçimi gibi oldu ondan çok zorlamıyor..
Ekmek, peynir, kefir yapıyorum evde..Benim kocişte sen bunları yaparken çok kalori harcıyor ondan kilo veriyorsun diyip diyip duruyor..
Sadece bu aralar kıyafet sıkıntısı yaşıyorumHer ay da yeni kıyafet alınamz kiii..
Sezon da değişiyor mecbur alacağım artık birşeyler..
Çok özletme kendini gel böylee..Öptüm çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?