ben kabızlık sorununu 9 u bir arada çayı içerek çözdüm. deneyebilirsin.
kocaman tebrikler sana:)
ZEMMUFF, tonalini düzenli kullanıyor musun? senden aldığımız tüyolardan kullanmadığım bir o var...
farkı omu yaratıyor acaba...
tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...
Günaydın Kızlar;
Başlangıç Tarihi:14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Hedef: 60
Güncel Kilo: 66.5
Ellerine sağlık delycik sevgiler...
Winnipooh seninle başlangıç kilomuzda güncel kilomuzda aynı yarışalımmı hedefim benimde 60
bu hafta hepimiz harikayızzz
kahvaltımı bitirdim. ödül olarak kendime dukan usulü muhallebi yapıcam
500 ml suyum bitti
2 yumurtayla yaptığım krebin içine . kendi elceyzzlerimlen yaptığım labnemi sürdüm. arasına hindi füme koydum ve tarçınlı süt eşliğinde yiyorum.
2 krep çıkmıştı diğerinide iş yerine saklayayım. (hatta mideniz bulanmazsa şöle bişi yapmayı düşünüyorummuhallebiden az biraz krebe koyup sarcam. iş yerine gittiğimde salata yerim akşamda karnım acıkacağı için dürüm yerim )
bu hafta hepimiz harikayızzz
kahvaltımı bitirdim. ödül olarak kendime dukan usulü muhallebi yapıcam
500 ml suyum bitti
2 yumurtayla yaptığım krebin içine . kendi elceyzzlerimlen yaptığım labnemi sürdüm. arasına hindi füme koydum ve tarçınlı süt eşliğinde yiyorum.
2 krep çıkmıştı diğerinide iş yerine saklayayım. (hatta mideniz bulanmazsa şöle bişi yapmayı düşünüyorummuhallebiden az biraz krebe koyup sarcam. iş yerine gittiğimde salata yerim akşamda karnım acıkacağı için dürüm yerim )
Ablacım,ben burayı uzun zamandır okuyorum bu light ürünler pudingler yüzünden epey tartışma çıkmıştı..uzun zamandır burda olanlar bizi aydınlatırsa çok sevinirim şahsen yanlış yapmayız:)hem hazır yapıp tutturmak daha kolay :)takip ettiğim kadarı ile light puding kullanamıyoruz tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi???
Bu tartışmaları ben de hatırlıyorum, Light ürünlerin içinde emin değilim ama bugday nişastası vardı sanırım.. Bir de içlerindeki tatlandırıcıların da dukana uygun olmadığı konuşulmuştu.. Yine de bunları kullanan ve hala kilo veren arkadaşlarımız da var tabi ki...
Şöyle ki kendimiz yaparsak dukana daha uygun olur..
Hemen tarif paylaşayım..
Muhallebi
1 bardak light süt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı splenda
2-3 damla arzu edilen aroma
Hepsini karıştırıp pişiriyorsunuz.. Ölçüyü isterseniz 2-3 kat yapıp buzdolabına atabilirsiniz..
Dileyen 1 tatlı kaşığı kakao ile kakaolusunu, ya da sade iken içine tarçın, sahlep yada acıbadem aroması ekleyerek daha farklı lezzetler yakalayabilirsiniz..
Bu arada uyarmadan geçemeyeceğim mısır nişastası sınırlı izinli, eğer kakao da kullanıyorsanız o da sınırlı izinli ve günlük 2 hakkınızı doldurmuş oluyorsunuz..
Duraklama yapabilir lütfen dikkat..
off off iki sinirli izinli birden, o gun ne bir kasik yag, ne %7 yagli 40 gram peynir, ne de 1 kivi var, secim yapmak cok zor:))
arada insan gozunu karartip yiyorda.
Ben hiç kabız olmadım sanırım sebebi hergün ne yersem yiyim içine koyduğum kırmızı pul biber çayları içmeden önce eğer,midenizde bi sorun yoksa deneyin derim bide şu kırmızı çayı bulandan ALlah razı olsun ödem mödem kalmadı bende şükür...:)light puding açıklanalarınızı bekliyorum sevgili ihtiyar heyeti(tecrübeli dukancılar demek istedim)biz çömez dukancıların size ihtiyacı var...
merhaba :)
son güncellemelerle değişmediyse light puding yiyemiyoruz. keşke kendiniz mısır nişastası süt ve tatlandırıcıyla kendi pudinginizi yapsaydınız.
ben şekersiz puding almıştım bi zamanlar, 1 yk tatlandırıcıyla ve tariftekinden daha bol sütle yapıyordum, pudingden daha sıvı oluyordu. çok sık olmamak şartıyla şekersiz pudingleri tüketebiliyoruz. onlardan bulamazsanız da dediğim gibi kendiniz yaparsınızi ligttan daha uygun olur dukan için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?