ben geldimmmm.
nar şerbeti için çubuk tarçın,kuşburnum,yeşil çayım.nar çiçeğim hazır. bunların hepsini 1 litre suda mı demliycem yoksa kaynatacak mıyım? hemencik söyleyinde yapayım
merhabalar,uzun zamandır sessiz takipçilerinizdenim.02.03.2013 te 56.8 ile başladım diyete her şey çok güzel ilerlerken erkek arkadaşımla dışardayken şeytana (sevgilime) uyup gidip yemek yedik hemde iskender ama tereyağ istemedim üstüne kimi kandırıyosamdün atakla devam edeyim dedim 54.7ydim bugün 54.8 çıktım tartıda ve kaçamak yapmadan 53.6 yı görmüştüm canım çok skkın benim hatam biliyorum ama lütfen yardım edin bana (((
ahh ahh. keşke ızgara, tavuk şiş tarzı bişi söyleseydin. bişi diyim mi sevgilin çıtır olmanı istemiyor herhaldekaldığın yerden devam. moralini bozma . en azından kaçamak yaptığında geri dönüşünün nasıl olduğunu pratiğe dökmüşsün yarın için kardiyo spor yapabilirsinn
cevap için teşekkür ederim kimse bişe yazmadı diye üzülmeye başlıcaktım nerdeyse :) evet başladığımdan beri yapma,ihtiyacın yok iyisin böyle diye naralar atıyor ben kimse için değil kendim için yapıyorum bu diyeti desemde laftan anlamıyor :)
amin.teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini versin
kitabı tam bitirmedim. aklımda kalan tek şey havucla ilgili bişidi. bide nar şerbetini dene istersen. anneme söyledim yarın alırız dedi
baktım videoya. kadının kullandığı trampolin 10 numarao kadar yaylanamıyorum ben bide hem yaylanıp hemde o ısınma hareketlerini nasıl beceriyo ki. tşk ederim paylaşım için. benimde 2 haftadır yaptığım video da şu.
Jump Banespa Michael Jackson - YouTube
büşbüş. senin yazıyı alıntılamamışım. hemen gönderiyorum numarayıikimizede yakın,ücreti uygun bi yer bulalım. yalnız maaşları alınca başlayalım
üzülürsen motiven düşer. diyetten sıkılırsın. hiiç sıkma canını. yalnız sevgilinle birlikte yemek yeme mümkünse
Bu arada aramıza katılan ne çok dukancı olmuşhepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar
peynirle ilgili yazdıklarım dışında uygun gözüküyor...
ben dukana iki kere niyetlendim aslında kilo veriyorum ama ikisinde de ataktan sonra acaip baş dönmesi yaşadım gün içerisinde ve bıraktım. galiba bana uygun değil diye düşünüyorum bu durum normal mi acaba
ay yanlış yazdım arkadaşım peynir yermiyim hiç.senin uyarından sonra ağzıma koymam artık lor dışında.hay Allah.1 dilim dukan ekmeği ve 1 yumurta yazacaktım.peynir yemedim valla.
az su içince bende baş dönmesi oluyor.siz de az su içmiş olabilir misiniz?
merhaba yine ben geldimm.
eczaneye gittim bugün. multivitamin almak için ama eczacı bana farklı bişi verdi sanki. bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş,kilo aldırmıyormuş (iştah açıcı değil) ve üzerindedetuz ,nişasta içermez yazıyor. fotoda koyayım.Eki Görüntüle 656857
eve geldim ilacı açmış bulundum. netten araştırayım dedim multivitaminle ilgisi yoktamam güzel bağışıklık güçlendiriyoda benim vitamine ihtiyacım var anneannemle uğraşırken kadın beni anlamadı sanırım
geri götür ben multivitamin istedim bunun vitaminle ilgisi yok yanlış ilaç vermişsiniz de :)
açmış bulundum artık :/ neyse 60 tane çıkıyor içinde hergün 2 şer içecekmişim . 1 ayda biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?