Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben geldimmmm.
nar şerbeti için çubuk tarçın,kuşburnum,yeşil çayım.nar çiçeğim hazır. bunların hepsini 1 litre suda mı demliycem yoksa kaynatacak mıyım? hemencik söyleyinde yapayım

Canım ben kaynar suyun içine atıyorum tarçın koymasan mı ilkinde sanki tadını acıyor...bi tarçınsız dene sonra çeşitlendirirsin

merhabalar,uzun zamandır sessiz takipçilerinizdenim.02.03.2013 te 56.8 ile başladım diyete her şey çok güzel ilerlerken erkek arkadaşımla dışardayken şeytana (sevgilime) uyup gidip yemek yedik hemde iskender ama tereyağ istemedim üstüne kimi kandırıyosam dün atakla devam edeyim dedim 54.7ydim bugün 54.8 çıktım tartıda ve kaçamak yapmadan 53.6 yı görmüştüm canım çok skkın benim hatam biliyorum ama lütfen yardım edin bana (((

iyi akşamlar dukancanlarımmm
bu akşam iş yerinde tavuk gögsü fileto ızgara vardı böyle diyetime uygun bişey çıkınca nasıl seviniyorum anlatamam

bugünki menüm;(ps gunundeyım)
kahvaltı : menemen,peynir,pastırma,salatalık,light süt ve su ile nescafe
öğlen : ton balığı
akşam : tavuk ızgara,salata
ilerleyen saatlerde 1-2 fıncan yesıl cay ve yanımda getırdıgım kucuk kutu sütümü içerim.aksam eve gıdıncede yatmadan 1 kase yogurdumu yerım,yarın bıldırım gunu 62 lı bıseyler görürüm inşallaaahhhh

ahh ahh. keşke ızgara, tavuk şiş tarzı bişi söyleseydin. bişi diyim mi sevgilin çıtır olmanı istemiyor herhalde kaldığın yerden devam. moralini bozma . en azından kaçamak yaptığında geri dönüşünün nasıl olduğunu pratiğe dökmüşsün yarın için kardiyo spor yapabilirsinn

cevap için teşekkür ederim kimse bişe yazmadı diye üzülmeye başlıcaktım nerdeyse :) evet başladığımdan beri yapma,ihtiyacın yok iyisin böyle diye naralar atıyor ben kimse için değil kendim için yapıyorum bu diyeti desemde laftan anlamıyor :)

üzülürsen motiven düşer. diyetten sıkılırsın. hiiç sıkma canını. yalnız sevgilinle birlikte yemek yeme mümkünse

Bu arada aramıza katılan ne çok dukancı olmuş hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar

sanırım mesajlarla cevap verdimm :)

ben dukana iki kere niyetlendim aslında kilo veriyorum ama ikisinde de ataktan sonra acaip baş dönmesi yaşadım gün içerisinde ve bıraktım. galiba bana uygun değil diye düşünüyorum bu durum normal mi acaba

peynirle ilgili yazdıklarım dışında uygun gözüküyor...

ay yanlış yazdım arkadaşım peynir yermiyim hiç.senin uyarından sonra ağzıma koymam artık lor dışında.hay Allah.1 dilim dukan ekmeği ve 1 yumurta yazacaktım.peynir yemedim valla.

ben dukana iki kere niyetlendim aslında kilo veriyorum ama ikisinde de ataktan sonra acaip baş dönmesi yaşadım gün içerisinde ve bıraktım. galiba bana uygun değil diye düşünüyorum bu durum normal mi acaba

az su içince bende baş dönmesi oluyor.siz de az su içmiş olabilir misiniz?

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim dukan ekmeği,yumurta

öğle : fırında hamsi buğulama (soğan ve limonla)

akşam :2 yumurta üzerine sarımsaklı light yoğurt

3 bardak yeşil çay (önerdiğinz gibi)
2 lt su
1 saat yürüyüş

su konusunda sorunum yoktu normaldede 2 3 litre arası içerim zaten. aç da kalmadım hiç ama baş dönmesini ilk 5 günden sonra ciddi yaşadım ki 2 hafta devam ettim geçmedi en son meyve ekleyim bi tane dedim işe yaradığını gördüm galiba bana ağır geldi acaba başkalarında da mı aynı şey oluyo merak ediyorum şuan meyve karbonhidrat protein olan bi diyet uyguluyorum

merhaba yine ben geldimm.
eczaneye gittim bugün. multivitamin almak için ama eczacı bana farklı bişi verdi sanki. bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş,kilo aldırmıyormuş (iştah açıcı değil) ve üzerindedetuz ,nişasta içermez yazıyor. fotoda koyayım.

eve geldim ilacı açmış bulundum. netten araştırayım dedim multivitaminle ilgisi yok tamam güzel bağışıklık güçlendiriyoda benim vitamine ihtiyacım var anneannemle uğraşırken kadın beni anlamadı sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:

geri götür ben multivitamin istedim bunun vitaminle ilgisi yok yanlış ilaç vermişsiniz de :)

günaydın ilk bildirim benden olsun

Başlangıç Tarihi: 02,03,2013
Başlangiç Kilo: 81,9
Hedef Kilo: 65
Geçen Haftaki Kilo:80,5
Bu Haftaki Kilo: 79,1
Fark:1,400
verilen toplam kilo: 2,800

bi arkadaşa özelden mesaj atmamız gerekiyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…